FUTURE PROJECTS

Société en commandite simple


Dénomination : FUTURE PROJECTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.548.665

Publication

23/10/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudei

aan het

Belgisch Staatsbla

*12174690*

1

Ifrrrger,ee "1" rer di lielea4 ~ Koopitsr& ro hietirpeA. op

Griffie 1 2 OKT. 2012

Ondernemingsnr: 09,41 5-7?

Benaming

(voluit) : FUTURE PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Zilverenhoeksteenweg 65 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, 1 oktober 2012 werd een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht tussen:

1.Van Oevelen Pieter, Zilverenhoeksteenweg 65 te 2920 Kalmthout, geboren te Kapellen op 2 april 1980 verder vernoemd als "beherend vennoot", enerzijds en

2. De Kooning Kristel, Zilverenhoeksteenweg 65 te Kalmthout, geboren te Brasschaat op 30 april 1977 verder vernoemd ais "stille vennoot", anderzijds

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "Future Projects"

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur.

Inbreng:

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 500 EUR, door Dhr. Van Oevelen Pieter 490 EUR gestort en Mevr. de Kooning Kristel 10 EUR gestort op de bankrekening van de vennootschap

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd Zilverenhoeksteenweg 65 te 2920 Kalmthout.

Doel:

Het verlenen van gespecialiseerde diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie, automatisering, engeneering en informatica.

Tussenpersoon in de handel, optreden als tussenpersoon en commissionair van binnen- en buitenlandse bedrijven en ondernemingen.

Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

De deelneming onder gelijk welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

Consultancy, training, onderhandelingen en projecten op het vlak van aankoop, toelevering, logistiek en materiaalbeheer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

x

"

Voor-

behouden

' áan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ln het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet gelimiteerd werd opgesomd.

Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon, en zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag ten voordele dan derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap heeft mede tot doel haar partimonium, dat kan bestaan uit onroerende en roerende goederen beheren en oordeelkundig uit te breiden; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwde, het verhuren, het huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen. Het verwerven of toekennen van aile zakelijke rechten. Ze mag tevens de activiteiten van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen, alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2013.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni volgende op het afgesloten boekjaar, om 18.00 u. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

Van Oevelen Pieter wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde

duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Het mandaat van beherend vennoot is bezoldigd.

Volmachten:

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan

TBW Accountants BVBA  Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W., belastingen en ondernemingsloket, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Van Oevelen Pieter

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FUTURE PROJECTS

Adresse
ZILVERENHOEKSTEENWEG 65 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande