FYRACO SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FYRACO SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.859.802

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 25.09.2014 14604-0467-010
19/03/2013
ÿþ mod 11.1

Lurk 8:. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r -

Weergelee ter griffie van de Rei:kbank

van Koophandel te Antwerpen, op

q S MARI 2013

Griffie

31111111111111111111111

*130445 6*

Ondernemingsnr : e]S . 52'n

Benaming (vota) : Fyraco Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2620 Hemiksem, Saunierlei 67

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, ;; .

Broederminstraat 9, op vier maart tweeduizend dertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden,.

neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

L Oprichters

1/ de heer DE BLOCK Tim Clem, van Belgische nationaliteit, wonende te 2940 Stabroek, Mattenvlechters 23;

2/ de heer DE VALCK Steven, van Belgische nationaliteit, wonende te 2620 Hemiksem, Saunierlei 67;

3/ de heer VERGIST Sven, van Belgische nationaliteit, wonende te 2960 Brecht, Gemeenschapslaan 13;

4/ de heer VERCRUYSSE Peter Herman, van Belgische nationaliteit, wonende te 8340 Damme, Haringgat 14.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid

b) Naam : "Fyraco Solutions"

3. Zetel te 2620 Hemiksem, Saunierlei 67

4. Doel -

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van, adviezen van juridische, financiële, fiscale, administratieve, sociale, operationele,' strategische en organisatorische vlak of aard, alsook het verlenen van adviezen op het gebied van engineering,' marketing, management, research, productie, public-relations, ondernemings-technieken, human resources,;, communicatie, nieuwe informatietechnologieën; in de ruimste zin het verlenen van consultancy aan;, privépersonen, ondernemingen, overheid en openbare instellingen;

- het verlenen van advies en training op het vlak van industriële onderhouds- en betrouwbaarheldsoptimalisatie,;i alsook operationele optimalisatie. Het verlenen van consultancy voor optimalisatie van de onderhoudsactiviteiten;

- het verzorgen van onderhoud (al dan niet preventief) van industriële installaties onder andere bij middel van4 ultrasoon, vibratie, olie, infrarood, stoom- en perslucht, alsook het verzorgen van onderhouds- en: verbeteringswerken voor onroerende goederen en machines in het algemeen;

- het opmaken van EPC-attesten (inclusief alle bijhorende activiteiten), bij verkoop en/of verhuur van4 woningen of appartementen (alsook voor alle situaties en/of toepassingen waarvoor deze attesten nu en/of; toekomstig aangewend (zullen) worden).

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

al het verwerven, door inschrijving, inbreng of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; c/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het eventi welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle;; handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ n ~

i

d/ het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e/ het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

V het verhuren of huren, aan- en verkoop van rollend materieel en alle roerende en onróeiende goederen; het beheer en verhuring van onroerende goederen, het beheer en valorisatie van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten. Te dien einde kan de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten; als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en andere waarborgen; g/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante ' immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, nijverheids, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

6_ Geplaatst kapitaal

TWINTIGDUIZEND euro (¬ 20.000,00), verdeeld in TWEEHONDERD (200) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

7. Boekjaar : begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar. Het ' eerste boekjaar loopt tot eenendertig maart tweeduizend veertien.

8*. winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9, Gewone algemene vergadering te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de ' bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste vrijdag van de maand september om tien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

i De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

i 10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Interne bevoegdheidsbeperking

Bij alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden tot VIJFTIGDUIZEND euro (E 50.000,00), is de goedkeuring van minstens drie / vierde van de zaakvoerders vereist, waarbij deze bevestiging mag worden gegeven door de andere zaakvoerders per mail; voor alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden.

vanaf -VIJETZGDUIZEND._ euro_ -(E50,000,00),-- is- -de - -goedkeuring --van ..minstens _/-_vierde--van--de.:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

r

~l

" r

mad 11.1

zaakvoerders vereist, waarbij deze bevestiging mag worden gegeven door de andere zaakvoerders in origineel geschrift met originele handtekening.

Bovenstaande bevoegdheidsverdeling kan niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar ; is gemaakt.

Niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid, zijn : de heren DE BLOCK, DE VALCK, VERGIST en VERCRUYSSE, allen voornoemd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat,

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, tenzij eioor de algemene vergadering anders wordt beslist. Niet-aanstelling van commissaris

De oprichters verzoeken mij, notaris, nog te akteren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, ' tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen,

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Verschelden Walkiers & C°, Accountants & Belastingconsulenten Burg. CVBA  Independent member of Moore Stephens International, met maatschappelijke zetel te BDC, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0453.925.059, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van de

oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 30.11.2015 15679-0066-011

Coordonnées
FYRACO SOLUTIONS

Adresse
SAUNIERLEI 67 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande