G & V TRANS

Société en commandite simple


Dénomination : G & V TRANS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.489.614

Publication

24/02/2014
ÿþ Maa Wafd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111111WIllpil

ifitereeed ,,~r;~J

ru do ~e v,an do ,~éth~

~~erpep, QA_

Griffie 3 FEB. L%

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0543.489.614

(voluit) : (verkort) : G & V TRANS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Pauwelslei 8 -2930 Brasschaat

(volledig adres) Ontslag en benoeming zaakvoerder

Onderwerp akte





Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 23.01.2014 blijkt dat de heer Gasparyan Vare per 23.01.2014 ontslag neemt als zaakvoerder. Décharge wordt hem verleend . Tot nieuwe zaakvoerder wordt benoemd mevrouw Christine Hambartsoumian wonende Pauwelslei 8 te 2930 Brasschaat en dit per 23.01.2014, die aanvaardt.

Hambartsoumian Christine

Zaakvoerder

Tekst

Bilagen bij 7iét Belgisè1iStaatsblad - 241j2/2ii14 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2014
ÿþ~:,}ItF~ t ~gst

}

i

Voorbehouden aan het 13elgisch Staatsblad

Mad Wa,d 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I f

5 4 3 " 4 8 9 ©-6 1-ib

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : G & V TRANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Pauwelslei 8 - 2930 Brasschaat

w 111 II II I i u

*14003062*

nergelegd ter griffie van

Rechtbank

Wn Koophandel te Antwerpen,

'L g RC qtJ

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHT1NGSTATUTEN

Het jaar tweeduizend en dertien, op woensdag 20 november 2013. Zijn gekomen

1. De heer Gasparyan Vahe, wonende Pauwelslei 8 te 2930 Brasschaat NN 81011249973

2. De heer Rzgoian Amiran, wonende Prins Boudedwijnlaan 189 te 2610 Wilrijk NN= 85090348314

3. Mevrouw Christine Hambartsoumian wonende Pauwelslei 8 te 2930 Brasschaat NN = 81011554237

4. De heer Gasparyan Maksim wonende Alexander Franckstraat 36 te 2630 Boechout NN = 90030341746

Genoemde comparanten hebben besloten een akte op te maken van de statuten voor een gewone commanditaire vennootschap die zij verklaren als volgt op te richten :

Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming G & V TRANS.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Pauwelslei 8 te 2930 Brasschaat. De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder toestemming van alle vennoten.

Doel : De vennootschap heeft tot doel :

- aan en verkoop van allerlei goederen zowel klein-en groothandel , import en export

transport voor eigen rekening zowel voor rekening van derden, koerierdienst



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- interimbureau

- schoonmaakbedrijf

- Bouwbedrijf : bouwen, renovaties van allerlei gebouwen voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit alles ais hoofdaannemer of wel als onderaannemer. Dit houdt in alle werkzaamheden die verband houden met de bouwsector.

- Aan en verkoop en onderhoud alle soorten voertuigen, import en export, klein en groothandel

Duur:

De vennootschap wordt aangegaan voor onberpaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap, mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Kapitaal - aandelen

Het kapitaal is onbeperkt, het minimum wordt vastgelegd op 100,00 Euro (honderd) en wordt gevormd door honderd aandelen van eik 1 Euro.

Honderd (100) aandelen van één euro elk worden onderschreven door :

- de heer Gasparyan Vahe comparant 1 voormeld of zeventig aandelen en stort hiervoor 70 Euro

- de heer Rzgoian Amiran comparant 2 voormeld of tien aandelen en stort hiervoor 10 Euro

- mevrouw Hambartsoumian Christine comparant 3 voormeld of tien aandelen en stort hiervoor 10 Euro.

- de heer Gasparyan Maksim comparant 4 voormeld of tien aandelen en stort hiervoor 10 Euro

Elk geplaatst aandeel wordt volstort door een storting in specien op de rekening zodat de vennootschap de beschikking heeft over een som van 100 Euro.

Zeventig aandelen door de heer Gasparyan Vahe comparant 1 voormeld die ter betaling het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal een som ten bedrage van 70 Euro heeft ingebracht , zodat ieder aandeel waarop de heer Gasparyan Vahe in geld is ingeschreven, volldeig is volstort.

Tien aandelen door de heer Rzgoian Amiran comparant 2 voormeld, die ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal een som ten bedrage van 10 Euroheeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door de heer Rzgoian Amiran in geld is ingeschreven, volledig is volstort.

Tien aandelen door mevrouw Hambartsoumian Christine comparant 3 voormeld die ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal een som ten bedrage van 10 Euro heeft ingebracht zodat ieder aandeel waarop mevrouw Hambartsoumian Christine is ingeschreven, volledig is volstort, alsook dat van de heer Gasparyan Maksim comparant 4 voormeld die ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal een som ten bedrage van 10 Euro heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop hij is ingeschreven volledig volstort is.

Beherende en stille vennoten

. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer Gasparyan Vahe is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt hierbij de beherende vennoot genoemd. De heer Rzgoian Amiran en mevrouw Hambartsoumian Christine en de heer Gasparyan Maksim zijn de stille vennoten. Hij draagt hier bij niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van het geen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De macht van beherende vennooten bestaat er in : de controle van de vennootschap , het benoemen!ontslaan van de zaakvoerder, de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiele vaste activa, het stemrecht in de algemene vergadering.

Bestuur van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke derden of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder(s) warden benoemd door de beherende vennoten en dit bij éénparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij éénparigheid van stemmen, ten alle tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen,kunnen ontslaan. De zaakvoerder , en in het geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap is echter het éénparig akkoord nodig van alle vennoten.

Boekjaar :

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertigdecember van ieder jaar . Het eerste boekjaar gaat in op de datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal afgesloten worden op éénendertig decem-

ber 2014. Hierdoor zal de eerste jaarvergadering gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien. De jaarvergadering zal gehouden warden op de laatste dinsdag van de maand juni om 11 uur ten maatschappelijke zetel van de vennootschap .

Volmacht

De bijzondere algemene vergadering der vennoten stelt hierbij aan tot haar bijzondere gevolmachtigde, boekhoudkantoor Ballon Dirk, kantoor houdende Bourcetstraat 20 te 2600 Antwerpen, aan wie zij alle macht en opdracht verleend om voor haar en in haar naam, over te gaan tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen bij de Kruispuntbank, ondernemingsloket en bij de belastingen.

Slotbepaling

1. Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardigingen, betekeningen, en kennisgevingen kunnen worden gedaan I Deze woonstkeuze geldt echter niet voor oproepingen, davaardingen of betekeningen die uitgaan van de vennootschap zelf.

2. Partijen komen overeen dat alle bovenvermelde bepalingen met inbegrip van deze betreffende de vertegenwoordiging, in zoverre verenigbaar met de bepalingen van het Burgelijk Wetboek, onverkort geleden in de periode van heden tot de neerlegging overeenkomstig de artikelen 67 & 1 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen. Na neerlegging zullen al deze bepalingen toepasselijk zijn op de rechtspersoon.

3. De comparantren verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de activiteiten overneemt die

1

.t

f .  %

Voor- voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 2011112013.

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge 4. Terstond zijn de beherende vennoten bijeengekomen om een zaakvoerder te benoemen. Met éénparigheid van stemmen wordt tot zaakvoerder benoemd : de heer Gasparyan Vahe en dit voor onbepaalde duur. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzijer anders beslist wordt door de Algemene Vergadering . De heer Gasparyan Vahe Is hier tussengekomen en verklaart zijn benoeming te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

5. Tevens wordt tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap benoemd: de heer Gasparyan Vahe voornoemd.

Waarvan akte,

Opgemaakt ta Antwerpen, datum als hierboven,

De heer Gasparyan Vahe, zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15356-0497-008
11/08/2015
ÿþ Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 JULI 2015

afdeling erpen



IIV

Ondernemingsnr : 0543.489.614

Benaming

(voluit) : G & V TRANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel ; Pauwelslel 8 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Bredabaan 773 te 2930 Brasschaat en dit vanaf 01.04.2015.

Hambartsoumian Christine

Zaakvoerder

Tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
G & V TRANS

Adresse
PAUWELSLEI 8 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande