G-FORCE CONTRACTING

Société en commandite simple


Dénomination : G-FORCE CONTRACTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 828.954.080

Publication

20/03/2013
ÿþ ~~~ Mod Word 11,1

. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" ~a~; ~

A IHhlHVVIInIIIINIflI I Ill

'13045255*

Neergelegd ier griffie van de Reththank van Koophandel te blwerpin, Of

11 !MAR! 2Q13

Griffie

Ondernemingsnr : 0828.954.080

Benaming

(voluit) : G-FORCE CONTRACTING IN VEREFFENING (verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Kriekhof 4 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

ln navolging van de beslssing van de Rechtbank van Koopthandel te Antwerpen d.d. 2 oktober 2012 stelt de vereffenaar aan de bijzondere Algemene Vergadering d.d. 3 oktober 2012 voor om de vereffening te sluiten.

Na beraadslaging beslist de Algemene Vergadering met unanimiteit van stemmen om over te gaan tot de sluiting van de vereffening. Deze sluiting gaat in vanaf heden 3 oktober 2012.

De vergadering keurt de afrekening van de vereffenaar goed. Vervolgens wordt het ontslag van de vereffenaar besproken en goedgekeurd met unanimiteit van stemmen en wordt hem décharge verleent voor het door hem gevoerde beheer en de besteding van de activa van de vennootschap. Dit ontslag gaat in vanaf heden 3 oktober 2012.

De vergadering beslist tenslotte dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan op 3 oktober 2012.

Er wordt tevens beslist om de boeken en bescheiden van de vennootschap ten minste vijf jaar te bewaren te 2547 Lint, Kriekhof 4,

Als gemachtigde met recht van substitutie, wordt aangesteld : Accountantskantoor Meesters-Proost en Vennoten Burg.bvba, vertegenwoordigd door de heer Frank Proost, zaakvoerder en boekhouder BIBF te 2530 Boechout, Vlaamse Gaaistraat 8, aan wie de macht wordt gegeven om alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging, verbetering en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie. De gemachtigde mag ook de documenten voor het Belgisch Staatsblad tekenen.

Frank Proost

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd tergi'ife eeede Ilitelexnk van KooplCef'teinyee e,

16 An. 2012

Griffie

*12146618*

~

Ondernemingsnr : 0828.954.080

Benaming

(voluit) : G-FORCE CONTRACTING

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOTSCHAP

Zetel : Kriekhof 4 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding vennootschap - Ontslag zaakvoerder -Aanstelling vereffenaar

Op de buitengewone algemene vergadering d.d.31/03/2012 wordt beslist om de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden, Tevens wordt beslist om het ontslag van de heer Po Kiam Lim als, zaakvoerder per 31 maart 2012 te aanvaarden en "Accountantskantoor Meesters-Proost & Vennoten", Burgerlijke Vennootschap in de vorm van een BVBA aan te stellen als vereffenaar. Het verzoekschrift tot= homologatie tot vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen wordt op 2 april 2012 ingediend.; Tengevolge beschikking d.d, 21 mei 2012 door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen wordt de heer; Frank Proost, die de vennootschap "Accountantskantoor Meesters-Proost & Vennoten" vertegenwoordigt,' opgeroepen om te verschijnen op de zitting van dinsdag 12 juni 2012 teneinde de toelating tot aanstelling ais' vereffenaar te onderzoeken.

Op deze zitting wordt beslist om de aanvraag tot aanstelling als vereffenaar niet te homologeren aangezien; deze activiteit niet voorzien werd in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Op de bijzondere algemene vergadering d.d, 12 juni 2012 wordt beslist om, in navolging van de beslissing; ; op de terechtzitting van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, de heer Frank Proost, boekhouder-; fiscalist, aangesloten bij het BIEF, aan te stellen als vereffenaar. De aanvraag tot aanstelling van de heer Frank' Proost tot vereffenaar wordt neergelegd ter Griffie op 21 juni 2012.

Op de zitting van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen d.d. 29 juni 2012 wordt deze aanstelling gehomologeerd.

Frank Proost

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
G-FORCE CONTRACTING

Adresse
KRIEKHOF 4 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande