G & L

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G & L
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.129.218

Publication

23/05/2014
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

111111e1111t11j1111111

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

04581 29.218

G841_

Kechtoank van IÇO0prirlItiel

Antwerpen

1 If MEI 281/i

afdeling Antwerpen

Gff-

(verkort) :

Rechtsvorm: Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel: Leon Stampelaan 82

(volledig adres) 2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp(en) akte: NEERLEGG1NG EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld de dato 12-05-2014 overeenkomstig artikel 719 W.Venn.,: betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met het oog op de overneming door de. Comm. VA G & L, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0458.129.218, met zetel te Leon Stampelaan 82, 2100: Antwerpen (Deurne) de Overnemende Vennootschap, van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid ARDE CONSULTING, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0874.248.825, met zetel te Leon: Stampelaan 82, 2100 Antwerpen (Deurne) de Over te Nemen Vennootschap.

Bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel:

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de bestuursorganen van de commanditaire vennootschap op aandelen G & L (hierna "Comm. VA G & L") en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARIDE CONSULTING (hierna "BVBA ARDE CONSULTING") in onderling overleg volgend voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel voorziet de overname van BVBA ARDE CONSULTING (hierna ook de "Over te Nemen Vennootschap") door Comm. VA G & L (hierna ook de "Overnemende Vennootschap") zodat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van BVBA ARIDE CONSULTING naar Comm. VA G & L NV overgaat.

De bestuursorganen van Comm. VA G & L en BVBA ARDE CONSULTING zetten dienaangaande uiteen als volgt:

Vermeldingen voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

De Over te Nemen Vennootschap is:

ARDE CONSULTING, met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA), met maatschappelijke zetel te Leon Stampelaan 82, 2100 Antwerpen, (Deurne), ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het: ondernemingsnummer 0874.248.825, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 3 van haar: statuten luidt als volgt:

- De uitbating van een ontwerp-, organisatie- en raadgevend bureau inzake marketing-,::

' marketingcommunicatie, verkoops-, verkoopsbevorderende, reclame-, communicatie en

-

promotionele aangelegenheden;

------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoud

aan he

Belgise

Staatsbl

+Voor-

behouden

aan het

Belgisch

btaatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

rood 11.1

- De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economische, handels-, financiële, juridisch en sociale aangelegenheden;

- Het (laten) opzetten en (laten) uitvoeren van marktstudies, het (laten) merchandisen van alle bovenvermelde aangelegenheden, het (laten) organiseren van evenementen;

- Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid, evenals financieel beheer;

- Het optreden ais bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van belangen van derden in de ruimste zin;

- Het uitbaten van een algemeen bedrijf van onroerende en financiële operaties, omvattende onder meer het verwerven, vervreemden, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ontwikkelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, de promotie van en het handelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing, doch uitgezonderd de activiteiten voorbehouden aan spaar- en depositobanken en vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- Het geven van allerlei voordelen aan de bestuurders en zaakvoerders;

- Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten;

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt;

- Zij mag haar maatschappelijk doei verwezenlijken zowel in België als in het buitenland;

- De vennootschap mag deelnemen of samenwerken in alle ondernemingen die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken en dit door inschrijving, overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op gelijk welke wijze. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken;

- Het organiseren van maritieme excursies en evenementen in de meest brede zin;

- De aan- en verkoop, huurverhuur voor eigen rekening of voor rekening van derden, van schepenjachten en pleziervaartuigen, alle toebehoren, apparatuur en onderdelen hiervoor, alle materialen en toebehoren gebruikt bij de uitoefening van de pleziervaart en dit zowel in België als in het buitenland.

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De Overnemende Vennootschap is:

G & L, met de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen (Comm.VA), met maatschappelijke zetel te Leon Stampelaan 82, 2100 Antwerpen (Deurne) ingeschreven in het'. rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0458.129.218, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 3 van haar statuten luidt als volgt:

1. De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

2. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen, de promotie van onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

3. Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, sociale en

verzekeringsaangelegenheden.

4. Aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische, financiële en verzekeringsproblemen.

5. Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, boekhouding, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Woor-behouden aan het Belgisch gtaatsblad

mod 11.1

bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

6. Als makelaar of agent alle contracten van verzekering opmaken, bemiddelen en afsluiten, alsmede alle bemiddeling tussen verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsnemers.

7. Het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2° De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de Over te Nemen Vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 30 juni 2014.

3° De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen.

4° leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Over te Nemen Vennootschap of de Overnemende Vennootschap.

Statutenwiiziqinq

Het doel van de Overnemende Vennootschap dient niet te worden aangepast uit hoofde van de beslissing tot fuseren. Wel zal naar aanleiding van de fusie en in dezelfde akte de rechtsvorm van Overnemende Vennootschap gewijzigd worden, te weten zal Comm.VA G &L worden omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dientengevolge volledig nieuwe statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aannemen die haar bestaande statuten integraal zullen vervangen. Het bestuursorgaan van Comm.VA G &L zal het nodige doen voor het opstellen van de vereiste staat van activa en passiva en de verslagen vereist overeenkomstig de artikelen 776, 777, en 778 van het Wetboek van Vennootschappen en die stukken tijdig aan de aandeelhouders van de Ovememende Vennootschap ter beschikking stellen.

Bodemsanering

Het vermogen van de Over te Nemen Vennootschap bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

Aanvullende bepalingen

Onderhavig fusievoorstel zal door de zorgen van de bestuursorganen van de aan de fusieoperatie deelnemende vennootschappen worden neergelegd in het respectievelijke vennootschapsdossier van elke fuserende vennootschap op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De bestuursorganen van de voornoemde te fuseren vennootschappen zullen aan hun

respectievelijke algemene vergaderingen van vennoten of aandeelhouders zo snel mogelijk na het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mati 11.1

verstrijken van de termijn van 6 weken vermeld in artikel 719 van het Wetboek van,` Vennootschappen onderhavig fusievoorstel tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betreffende de overneming van BVBA ARDE CONSULTING door Comm.VA G & L voorleggen.

Indien het fusievoorstel, om welk reden ook, niet zou worden goedgekeurd zullen alle kosten die verband houden met deze verrichting worden gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor een gelijk deel en waarbij elke vennootschap instaat voor de betaling van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden,

In geval van goedkeuring van het fusievoorstel zullen alle kosten worden gedragen door de Overnemende Vennootschap.

Elk bestuursorgaan erkent twee originele door en namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één telkens bestemd is om in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de. Het vijfde getekende exemplaar zal worden bezorgd aan de notaris die wordt aangesteld om de fusieakten te verlijden.

Getekend,

VOOR Comm. VA G & L

Guido Gadda

Statutair zaakvoerder

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 12-05-2014)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

t Voor-

behouden

aan het

Belgisch

ttaatsblad

16/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141963 na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

07 Mil 2011

Griffie

*14137688*

bel az Be Sta

commanditaire vennootschap op aandelen

Leon Stampelaan 82

2100 Antwerpen (Oeurne)

FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

" " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " "

OMVORMING IN BVBA - VASTSTELLING STATUTEN VAN BVBA ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER IN COMM.VA BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER IN BVBA

Uittreksel afgeleverd vifiór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 30 juni 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie (hierna de "Fusie") door vereniging van alle aandelen in één hand door de commanditaire vennootschap op aandelen "G & L", RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0458.129.218, met zetel te 2100 Antwerpen (Deume), Leon Stampelaan 82 (de "Overnemende Vennootschap") met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARDE CONSULTING", RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0874.248.825, met zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Leon Stampelaan 82 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 12 mei 2014, ais gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap werd ontbonden zonder vereffening met ingang van 30 juni 2014 om 24.00 uur.

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak werden haar effecten gesorteerd per 30 juni 2014 om 24.00 uur. Bijgevolg zullen alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 30 juni 2014 om 24.00 uur vanuit boekhoudkundig (en fiscaal) oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is per 30 juni 2014 om 24.00 uur overgegaan naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. Na kennisname van de verslagen van de bedrijfsrevisor en het bestuursorgaan alsook van de staat van activa en passive per 31 maart 2014 besloot de vergadering tot omzetting van de vennootschap ln een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het besluit van het verslag van de bederevisor luidt als volgt:

"7. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige ovetwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de Comm. VA G & L, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op fe stellen bij omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 518.647,51 EUR en is 146.674,13 EUR groter dan het maatschappelijk kapitaal van 371.973,38 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden warden aangewend.

Antwerpen, 13 juni 2014.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming (voluit) ;

(verkort):

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:

0468.129218

G & L

moc111.1

(getekend)

Erik VAN DER JEUGHT

Bedrerevisor

4. De vergadering stelde, na kennisname van het verslag van het bestuursorgaan en de staat van activa

en passiva per 31 maart 2014, dat het doel werd gewijzigd waarop de vergadering een volledig nieuwe tekst van statuten voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vaststelde, welke tekst zal gelden als enige vigerende tekst van statuten van de Vennootschap, en waaruit onder meer volgende bijzonderheden blijken:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "G & L".

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Antwerpen (Deume), Leon Stampelaan 82.

3. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

driehonderdéénenzeventigduizend negenhonderddrieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 371.973,38).

4, Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

5. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Verdeling vereffeningsaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het liquidatiesaldo onder de vennoten rekening houdend met een gelijk recht per aandeel en rekening houdend met hun volstorting.

7. Externe vertegenwoordiqing: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

ledere zaakvoerder kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder in geval van overdreven volmacht

8, Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

2. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen, de promotie van onroerende goederen goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

3. Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, sociale en

verzekeringsaangelegenheden.

4. Alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische, financiële en verzekeringsproblemen,

5. Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, boekhouding, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

6. Als makelaar of agent aile contracten van verzekering opmaken, bemiddelen en afsluiten, alsmede alle bemiddeling tussen verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsnemers.

7. Het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

8. Het verzorgen en verlenen van opleidingen en trainingen in huis en bij de cliënten.

Het verlenen van consultancy in huis en bij cliënten.

Dit alles rechtstreeks als via en in onderaanneming.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan

vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek steilen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

9. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot een algemene vergadering noch voor de uitoefening van het stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan h'àt

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11,1

Voor-

behouden

4

aan htt

Belgisch

Staatsblad

5. De vergadering gaf eervol ontslag aan de in functie zijnde en statutair aangestelde enige zaakvoerder, te weten de heer GODDÉ Guido, geboren te Wilrijk op 19 februari 1954, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), Leon Stampelaan 82,

6. De vergadering stelde aan als niet-statutaire zaakvoerder in de vennootschap, na haar omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar; de heer GODDÉ Guido, voornoemd,

7. I. De vergadering verleende vooreerst aan de heer GODDÉ Guido, voornoemd, in zijn hoedanigheid van niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap de ruimste machtigingen om alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van aile voorgaande besluiten en ln het bijzonder de besluiten genomen aangaande de Fusie en de omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de vennootschap tegenover aile overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, en bevestigt aile hoger verleende machtigingen dienaangaande, met inbegrip van de uitvoering van aile nodige aanpassingen en/of vermeldingen in het register van aandelen van de vennootschap.

Il. De vergadering besliste tenslotte dienaangaande aan de heer GODDÉ Guido, voornoemd, in zijn hoedanigheid van niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, alsook aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.C.S. BOEKHOUDKANTOOR", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0465.942.270, met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 386, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht te geven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de fusievennootschap ingevolge de totstandkoming van deze fusieoperatie, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie en de tegelijk daarmee besliste omvorming ais naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hlermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa & passive, verslagen bestuursorgaan, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/12/2013 : AN316991
26/07/2013 : AN316991
31/08/2012 : AN316991
07/09/2011 : AN316991
09/09/2009 : AN316991
28/07/2008 : AN316991
10/01/2007 : AN316991
26/07/2006 : AN316991
27/06/2005 : AN316991
14/06/2004 : AN316991
21/01/2004 : AN316991
04/08/2003 : AN316991
27/06/1996 : AN316991
06/09/2016 : AN316991
30/03/2018 : AN316991

Coordonnées
G & L

Adresse
LEON STAMPELAAN 82 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande