G. COX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G. COX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.779.269

Publication

08/09/2014
ÿþ mod 11.1

[1.ti1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op zo AUG 2014

Griffie

Ondememingsnr 0560 53 263

Benaming (voluit) : G. Cox

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lange* 19

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

08/09/2014

ri)

DL

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 25 augustus 2014, dat:

De heer Cox, Guy, van Belgische nationaliteit, geboren te Brasschaat op 8 september 1977, echtgenoot van mevrouw Van den Heuvel, Heidi, van Belgische nationaliteit, geboren te Kapellen op 30 december 1976, thans wonend te 2990 Wuustwezel, Langerijt 19.

NAAM - ZETEL - DOEL

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte'

aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "G. COX", met zetel te 2990 Wuustwezel,

Langerijt 19 en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt heeft omschreven:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" De uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam. alsook de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking met andere bedrijfsrevisoren of met personen met gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland. De uitoefening van het beroep beoogt meer in het bijzonder de uitoefening van de in artikel 4 van de wet van 22 juli 1953 beoogde revisorale opdrachten alsook de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor;

" De vennootschap mag voor het overige alle handelingen verrichten en alle diensten verlenen die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en die behoren tot de volgende burgerlijke activiteiten: de aankoop, het beheer en de verkoop van alle roerende en onroerende waarden, alle mogelijke maatschappelijke rechten en meer in het algemeen alle verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde onroerende en roerende waarden waarbij de onroerende en roerende goederen zowel kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake, waarbij de betreffende activiteit niet de vorm aanneemt van een aanvullende commerciële activiteit;

" De vennootschap kan daarenboven ook deelnemingen bezitten en belangstelling vertonen voor en samenwerken met andere beroepsvennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Raio: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

oer-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

Onverminderd de bovengenoemde beperkingen kan de vennootschap alle financiële,

roerende en onroerende handelingen verrichten.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Inschrijving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. De heer Cox Guy, voornoemd, volstort het volledig door hem geplaatste kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) voor honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste).

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) TOTAAL AANTAL VOLGESTORTE AANDELEN: honderdzesentachtig (186).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizendzeshonderd euro (E 18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Crelan met nummer BE43 1030 3539 8301 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G. COX", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 18 augustus 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder.

BENOEMINGEN

De oprichter beslist naast de in de statuten benoemde statutaire zaakvoerder, te weten de heer Cox Guy voornoemd, voorlopig GEEN andere zaakvoerders te benoemen. BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

t mod 11.1

lb

Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt van heden en zal worden afgesloten op 30 jurd 2016.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de vierde maandag van de maand december; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, steeds om 15 uur.

De eerste jaarvergadering der vennoten zal gehouden worden op de vierde maandag van de maand december 2016 om 15 uur, in de zetel van de vennootschap of op de plaats en het uur in de oproepingen aangeduid.

k

,./oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
G. COX

Adresse
LANGERIJT 19 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande