G.K.M. PROJECT COMPANY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : G.K.M. PROJECT COMPANY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.689.520

Publication

12/01/2015
ÿþ mod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MIUM111

Ondernemingsnr : 0428.689.520

Benaming (voluit) : G.K.M. PROJECT COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Hoveniersstraat 2 - 8

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : NV: kapitaalverhoging

Tekst : Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Wim De Smedt, te Wommelgem op 15 december 2014, te registreren, blijkt dat de NV "G.K.M. PROJECT COMPANY" te Antwerpen, volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft

1. VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van volgende verslagen, handelend over de hierna beschreven inbreng in natura en die opgesteld werden overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen

1.1, Het verslag opgemaakt door de raad van bestuur op 18 november 2014.

1.2. Het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Neef & Partners, hier vertegenwoordigd door Willy De Neef, bedrijfsrevisor, de dato 3 december 2014.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden ais volgt "8. Besluit

Ondergetekende de Burgerlijke Vennootschap met als rechtsvorm een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren gevestigd te August De Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om verslag op te stellen overeenkomstig art 602 W. Venn., verklaart dat de inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de Naamloze Vennootschap "G.K.M. PROJECT COMPANY" bestaat uit een achtergestelde lening die de aandeelhouders in de vennootschap hebben voor een totale waarde van één miljoen euro (1.000.000,00¬ ).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voorde bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting.

Sint-Niklaas, 3 december 2014

(volgt de handtekening)

W. DE NEEF"

2. KAPITAALVERHOGING INBRENG IN NATURA

2.1. Kapitaalverhoging en inbreng

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met één miljoen euro (¬ 1000.000,00) om het kapitaal te brengen van tweehonderdachtenzeventigduizend achthonderdtachtig euro tweeëntwintig cent (¬ 278.880,22) naar een miljoen tweehonderdachtenzeventigduizend achthonderdtachtig euro tweeëntwintig cent (¬ 1.278.880,22), door inbreng in natura van twee achtergestelde leningen ten bedrage van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) aan de vennootschap.

2.2. Vergoeding

Op de laatste btz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

30 DEC. 2014

afdereietwerpen

mod 11.1

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden duizend (1.000) nieuwe volstortte aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

2.3. Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot een miljoen tweehonderdachtenzeventigduizend achthonderdtachtig euro tweeëntwintig cent (¬ 1278.880,22).

2.4 Aanpassing artikel 5 der statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot voormelde kapitaalverhoging, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 5 : Geplaatst kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen tweehonderdachfenzevenfigduizend achthonderdtachtig euro tweeëntwintig cent (¬ 9.278.880,22).

Het is vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderdvijftig (3.250) aandelen zonder aanduiding van de waarde, met een fractiewaarde van één/drieduizend tweehonderdvijftigste deel van het kapitaal.

Deze aandelen zijn van gelijke waarde, tenzij anders wordt bepaald.

Het volgestorte gedeelte is niet afkomstig van een publiek beroep op het spaarwezen,"

3. VOLMACHTEN

3.1 De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

3.2 Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Accountantskantoor Van Moppes, Lange Herentalsestraat 101, 2018 Antwerpen, en haar aangestelden, teneinde alle formaliteiten te vervullen voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere inschrijvingen, wijzigingen en/of schrappingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd :

- uitgifte;

- coördinatie der statuten;

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag bedrijfsrevisor,

4

et Vrior-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Wim DE SMEDT Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luie B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n[en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 30.07.2013 13361-0193-013
19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 18.07.2012 12299-0053-013
02/02/2012
ÿþ Med Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0428.689.520

Benaming

(voluit) : G.K.M. PROJECT COMPANY

(verkort}:

Rechtsvorm : Naamloze vennootshap

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2-8

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER -

Tekst : Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 23 december 2011, blijkt dat de NV "G.K.M. PROJECT COMPANY", te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 2-8, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

1. AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER

De vergadering heeft besloten de aandelen aan toonder af te schaffen en te vervangen door aandelen op naam of gedematerialiseerde effecten.

1.1. De vergadering heeft daarom besloten HUIDIG ARTIKEL 9 DER STATUTEN, in verband met de VORM

VAN DE AANDELEN te wijzigen, zodat het zal luiden als volgt :

"Artikel 9 :

A. Aard der aandelen.

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de

aandeelhouder.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op

liddmvd~r de-vereffeningsins e i gnof van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurne.nterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

III III III 1111 II I II

*12029590*

I I

t Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, in het register van aandelen de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven. B. Overdracht en overgang van aandelen op naam en gedematerialiseerde aandelen.

1. De aandelen op naam worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van effectieve levering, ondertekend door de overdrager, de overnemer of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen en door de overschrijving van rekening van de overdrager op rekening van de overnemer.

2. De aandelen op naam gaan over door overlijden op de erfopvolgers volgens het moment dat zij er het bezit van bekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overgang, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekend door de erfgenamen of legatarissen die instaan voor de levering, door de erfgerechtigde of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen gaan over door overlijden door de overschrijving van rekening van de erflater op rekening van de erfgerechtigde."

1.2. De vergadering heeft eveneens besloten HUIDIG ARTIKEL 26 DER STATUTEN omtrent de Bijieenroeping en TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING te wijzigen, zodat het artikel voortaan zal luiden als volgt :

"Artikel 26.  Bijeenroeping en agenda van de algemene vergadering en toelating tot de algemene vergadering

De raad van bestuur of eventueel de commissarissen kunnen zowel een gewone als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag.

De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Het verzoek daartoe dient te gebeuren bij aangetekende brief, met vermelding van de te behandelen onderwerpen, en dit minstens één maand op voorhand.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen :

- de eigenaars van aandelen op naam, tenminste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

1.3. De vergadering heeft ten slotte besloten aan het HUIDIG ARTIKEL 18 DER STATUTEN omtrent de BEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR te wijzigen, achteraan een nieuw lid te toe te voegen, luidend als volgt

Artikel 18.  Bevoegdheid raad van bestuur.

(...)

Aan de raad van bestuur wordt eveneens de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren."



VOLMACHTEN

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Accountantskantoor Van Moppes, Lange Herentalsestraat 101, 2018 Antwerpen, en haar aangestelden. teneinde alle formaliteiten te vervullen voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere inschrijvingen, wijzigingen en/of schrappingen.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten en voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren. De raad van bestuur kan dan op haar beurt hiervoor een bijzondere volmacht voorzien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd :

- uitgifte;

- coördinatie van de statuten.

" Voor-behe4-'en

aan het Belgisch Staatsblad

"

Wim DE SMEDT Notaris

Or de 'aatste biz. van Luik B vernielden . Recto Naam en hoedanigheid var de instrumenterende notaris. hetzij van de persolo}n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 25.07.2011 11321-0195-013
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 27.07.2010 10339-0472-013
03/08/2009 : AN250750
25/07/2008 : AN250750
31/07/2007 : AN250750
10/02/2006 : AN250750
03/08/2005 : AN250750
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 13.07.2015 15292-0350-013
23/12/2004 : AN250750
23/07/2004 : AN250750
31/07/2003 : AN250750
23/07/2002 : AN250750
20/07/2001 : AN250750
07/07/2000 : AN250750
26/05/2000 : AN250750
13/01/2000 : AN250750
17/07/1999 : AN250750
12/08/1992 : AN250750
14/04/1987 : AN250750
01/08/1986 : AN250750

Coordonnées
G.K.M. PROJECT COMPANY

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 2-8 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande