G.O.I.A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G.O.I.A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.609.070

Publication

22/07/2014
ÿþMod Word 11.1

~~~~~

U~~k8lei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0458.609.070

Benaming

(voluit) : G.0'1.A.

(verkerf)~

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bijliaan -2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaaiverhoging-Statutenwijziging

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA CONFORM ARTIKEL 537 WIB - STATUTENWIJZIGING

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Room' Naam en hoedanigheidnotaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso vertegenwoordigen

Naam en handtekening.

Rechtbank van koophande Antwernen

1 0 Mi 20111

afderemerpen

Br blijkt uit notulen opgesteld door notaris DanielBockrijck te Lint op 3 juli 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G.0.1.A,", waarvan de zetel gevestigd is te 2547 Lint, Bijilaan 1 (vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Michel Brandhof te Diest op 1 augustus 1996, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 20 augustus daarna, onder het nummer 960820-435) volgende beslissingen heeft genomen.

Gemtebeslissing  Voorafgoondobasluden

De voorzitter leest de in de da aangekondigde verslagen voor en de enige vennoot verklaart sinds

meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

-het verslag teld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Clukkers F.

BadrijfsnaWoor, met zetel te 3000 Leuven. Brusselsestraat 292 N8, vertegenwoordigd door de heer Frédéric O|ukkern, beddjfsnaviuur, de dato 25 juni 2014. overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bodrijfórew|oor, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

BESLUIT

Ondergetekende, Clukkers Fnódódc, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba ^F. Clukkers Bedrijfsrevisor met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, xork|oort, in

uitvoering van artikel 312 en 313 van het Wetboek van Ve nootocha n. het vereiste nazicht te hebben

uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der 8edrijfon*vixonan, inzake de vooropgestelde inbreng in nature ad 169.200,00 E, ter gelegenheid van een kapitaalsverhoging bij de Bvba ''Q.O.|.A., in het kader van artikel 537 van hetVV|B en onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun intentie om het kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uitvoeren,

Mijn besluitverklaiing is als volgt:

dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrilfsrevisoren voor inbreng in nature en dit in de vorm van een beperkt nazicht,

dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitha geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en du|do|Ükheid,

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

dat d kapitaalsverhoging door inbreng in nature 169.200,00 E bedraagt waarvoor 6.026 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verlichting.

__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

w Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art, 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 25 juni 2014

Voor de Bvba

F. Clukkers Bedrijfsrevisor

Frédéric Clukkers

Vertegenwoordigend vennoot

Bedrijfsrevisor

-het verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 25 juni 2014, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag wordt, samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, overhandigd aan ondergetekende notaris, teneinde het samen met een afschrift van onderhavige akte neer te leggen in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De voorzitter stelt vast dat de opschortende voorwaarden in de verslagen zijn vervuld.

Tweede beslissing  Kapitaalverhoging

Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om - onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen - het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging met een bedrag van HONDERDNEGENENZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 169.200,00), om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 18,592,01) op HONDERDZEVENENTACHTIGDUIZEND ZEVENHONDERD-TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 187.792,01), door inbreng door de heer PIECK Lucien Richard Simon, wonende te 2547 Lint, Bijllaan 1, van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die hij heeft lastens deze vennootschap (tegoeden in lopende rekening, zijnde uitgekeerde dividenden die voortkomen uit belaste reserves zoals deze blijken uit de balans op datum van 30 september 2013 en die goedgekeurd zijn door de algemene vergadering van 25 juni 2014).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van zesduizend zesentwintig (6.026) aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard als de bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend. De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Derde beslissing  Verwezenlijking van de inbreng

De heer PIECK Lucien voormeld, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer PIECK Lucien voormeld, enige vennoot, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van HONDERDNEGENENZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 169.200,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestart. Dit bedrag van HONDERDNEGENENZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 169.200,00) staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vierde beslissing  Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van HONDERDNEGEN-ENZESTIGDU1ZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 169.200,00) werd doorgevoerd zoals gezegd en dat het maatschappelijk kapitaal zodoende werkelijk op HONDERDZEVENENTACHTIGDU1ZEND ZEVENHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 187,792,01) werd gebracht.

Waarna de vergadering wordt voortgezet met toevoeging van de zesduizend zesentwintig (6.026) volledig volgestorte nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

Vijfde beslissing -- Wijziging artikel 5

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 der statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDZEVENEN-TACHTIGDUIZEND

ZEVENHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 187,792,01) en is vertegenwoordigd door zesduizend zevenhonderdzesenzeventig (6.776) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zesduizend zevenhonderdzesenzeventigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Zesde beslissing Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Daniel Van Bcckrijck alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Zevende beslissing Machtiging aan zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing - Bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCS Accountants", met zetel te 3200 Aarschot,

r ~ ~

I

Amerstraat 147, ondernemingsnummer 0474.792.036 RPR Leuven, om met mogelijkheid van

indeplaatsstelling - alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen voor de aan de inschrijving der vennootschap aan te brengen wijzigingen en eventuele latere doorhaling van de vennootschap, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en directe belastingen en het indienen van de aangifte roerende voorheffing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

Terzelfder tijd neergelegd:

- afschrift akte dd, 3 juli 2014

- bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 25 juni 2014

- verslag van de bedrijfsrevisor dd, 25 juni 2014

- gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudeen gaan hep' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2014 : AN318671
25/04/2013 : AN318671
02/04/2012 : AN318671
21/02/2012 : AN318671
29/03/2011 : AN318671
07/04/2010 : AN318671
31/03/2009 : AN318671
03/04/2008 : AN318671
30/03/2007 : AN318671
28/03/2006 : AN318671
31/03/2005 : AN318671
26/05/2004 : AN318671
14/05/2003 : AN318671
12/04/2002 : AN318671
02/04/1999 : AN318671
20/08/1996 : AN318671

Coordonnées
G.O.I.A.

Adresse
BIJLLAAN 1 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande