GAASTRA RETAIL BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GAASTRA RETAIL BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 526.850.253

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod word 11.1

W< = 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

.",.~,i;oank van koophandel

Antwerpen

12 MEI 2O1it

eideling QhIÿffen

ilogigglogo

Voorbehouden aan hot -Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0526.850.253

Benaming

(voluit) : Gaastra Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Verbindingsdok-Oostkaai 23 bus 801, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Neergelegd stuk : notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen dd, 24 april 2014.

Er blijkt uit de bovengenoemde notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dat de aandeelhouders beslist hebben om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis van Loyens & Loeff Advocaten CVBA, Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel en met recht van indeplaatsstelling (elk gedefinieerd ais de Volmachthouders). Elk van deze Volmachthouders is gemachtigd om alleen te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle neerleggingsverplichtingen die vervuld moeten worden in overeenstemming met de bovenstaande besluiten en in het bijzonder in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen. Met het oog hierop is elk van de Volmachthouders gemachtigd om alle acties te ondernemen of aan te vatten die nodig of nuttig zijn om de formaliteiten met betrekking tot voornoemde neerleggingsverplichtingen te vervullen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/04/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JI).111105!

Vs behi

aai

E3e1 Staa

1111



H

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

Koe andel Artintme

ANTIMIPEIti

Onclernemingsnr : 0526.850.253

Benaming

(voluit): Gaastra Retall Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Verbindingsdok-Oostkaai 23 bus 801, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag bestuurder - Benoeming bestuurder - Volmacht

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 25 maart 2014 dat de aandeelhouders:

1. AKTE HEBBEN GENOMEN van het ontslag van de heer Johannes Hendrikus van Straaien als bestuurder, dit ontslag gaat in op datum van deze besluiten.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende boekjaar tot de datum van zijn ontslag, zal aan de gewone algemene vergadering worden voorgelegd.

2. BESLOTEN HEBBEN om de heer Tom De Keersmaecker, wonende te Korenbloemweg 16, 1840 Londerzeel, te benoemen als bestuurder met ingang op datum van deze besluiten en dit tot op de algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening inzake het boekjaar afgesloten op 30 april 2018. De heer Tom De Keersmaecker zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt de Vennootschap ten overstaan van derden geldig vertegenwoordigd door elke bestuurder of gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

3. BESLOTEN HEBBEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen bij he rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling. Zij worden onder meer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2014
ÿþ mod 11.1

ln' de-bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte











*14126620*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

20 JUNI 2011i

afefifijêntwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0526.850.253

Benaming (voluit) : GAASTRA RETAIL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Verbindingsdok-Oostkaai 23 bus 801

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :NV: ontslag en benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van de aandeelhouders/vennoten gehouden op 28 april 2014.

1.0e algemene vergadering beslist unaniem om de huidige commissaris de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijsrevisoren/Reviseurs d'entreprises CVBA/SCRL, met maatschappelijke zetel te 1050 Elsene, Louizalaan 240 vertegenwoordigd door de heer Dirk Cleymans, te ontslaan. Dit mandaat neemt een einde op heden.

2.De algemene vergadering beslist unaniem om als commissaris te benoemen de maatschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, Joe Englishstraat 52 2140 Borgerhout (Antwerpen) vertegenwoordigd door Dhr. Robert Boons, vennoot. Dit mandaat neemt een aanvang op heden voor een mandaat van 3 boekjaren (boekjaar 2013/2014, 2014/2015 en 2015/2016) dat een einde zal nemen na de gewone algemene vergadering die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de vennootschap voor het boekjaar dat zal eindigen op 30 april 2016.

3. De algemene vergadering beslist om de bijzondere volmacht verleend aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoorhoudende te Neerveldtsraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de il bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling te schrappen.

Voor eensluitencl uittreksel ter bekendmaking.

De heer Tom De Keersmaecker

bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden:to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

19/09/2014
ÿþMod Word 1 ri'

1L2 fe ID. I in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ,

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koopnandel

4,'weroen

1 0 SEP. 2014

arcjeing,Antwerpen

urime



II



111,10111

Ondernemingsnr : 0526.850.253

Benaming

(voluit) : GAASTRA RETAIL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Verbindingsdok - Oostkaai 23 bus 801, B-2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning van bijzondere bevoegdheden.

er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per telefoonconferentie op 4 augustus 2014 dat de raad van bestuur na beraadslaging over de agendapunten, in het belang van de Vennootschap en met eenparigheid van stemmen,

1. BESLOTEN HEEFT om, bij bijzondere volmacht, aan de heer Ludovicus (roepnaam Ludo) Van de Mierop, wonende te Landjuweel 4, 2340 Beerse, de volgende bijzondere bevoegdheden toe te kennen:

(a) De dagelijkse briefwisseling, alle verzendings- en douanedocumenten ondertekenen;

(b) Aile verbintenissen tegenover openbare besturen en tegenover klanten en leveranciers aangaan, beperkt tot een bedrag van 25.000 EUH per transactie,

(c) Aile waterbedelings-, gas-, elektriciteit- en andere bewijzen nemen, tekenen, overnemen of vernietigen;

(d) Van de besturen der posterijen, telegraaf, besteldiensten, koeriersdiensten, staat- en buurtspoorwegen, vervoersdiensten per spoor, water of luchtwegen, aile verzendingen, brieven en bescheiden, kassen, pakketten, collPaangetekend, verzekerd-bewaard of niet, afhalen, aile stuken en kwijtingen tekenen, overnemen of vernietigen;

(e) Alle sommen of waarden die aan de vennootschap zouden kunnen verschuldigd worden, innen of ontvangen,

Deze opsomming is beperkend.

Deze bevoegdheden gaan in vanaf 1 mei 2013 en kunnen op elk ogenblik door de Vennootschap worden ingetrokken.. De heer Ludo Van de Mierop zef deze bevoegdheden alleen handelend kunnen uitoefenen, maar zef geen van de voormelde bijzondere bevoegdheden mogen delegeren.

2. BESLOTEN HEEFT om alle handelingen gesteld door de heer Ludo Van de Mierop sinds 1 mei 2013 in naam van de Vennootschap en binnen de reikwijdte van de aan hem bij bijzondere volmacht toegekende bijzondere bevoegdheden te ratificeren.

3, BESLOTEN HEEFT om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruts, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

E3ijzonder gevolmachtigde.

Op de laatste blz. vagi Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/12/2013
ÿþOndernemingsnr : 0526.850.253

xt

i Benaming (voluit) : GAASTRA RETAIL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Verbindingsdok-Oostkaai 23 bus 801

2000 ANTWERPEN

;' Onderwerp akte :PARTIËLE SPLITSING VAN MCGREGOR RETAIL BELGIUM DOOR INBRENG;;

IN GAASTRA RETAIL BELGIUM - STATUTENWIJZIGING - PROCES- s;

VERBAAL VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig november tweeduizend dertien, door Meesterti Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Gaastra Retail Belgium, waarvan de zetel gevestigd is te Verbindingsdok-Oostkaai 23 bus 801, 2000;? Antwerpen, hierna "de Vennootschap" of "de Verkrijgende Vennootschap" genoemd,

'volgende beslissingen genomen heeft:

1° Beslissing tot partiële splitsing waarbij de naamloze vennootschap McGregor Retail Belgium, de "tei Splitsen Vennootschap", zonder op te houden te bestaan, aan de naamloze vennootschap Gaastra Retail;; Belgium, "de Verkrijgende Vennootschap", haar bedrijfstak zijnde 'Gaastra activiteiten' overdraagt

Aanvaarding van de overdracht van de overgedragen bedrijfstak zijnde Gaastra Activiteiten in het;; vermogen van de Verkrijgende Vennootschap en dit volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het;; splitsingsvoorstel.

BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

De voorgenomen partiële splitsing door overneming omvat de bedrijfstak 'Gaastra Activiteiten', ook;, genaamd 'het Afgesplitst Vermogen'.

De Vennootschap verwerft de bestanddelen van het vermogen van de te Splitsen Vennootschap die!; verband houden met de 'Gaastra Activiteiten', conform de splitsingsbalans de dato 30 april 2013.

Deze bestanddelen omvatten:

* De vermogensbestanddelen die verband houden met de Gaastra Activiteiten en die exclusief worden;!

uitgeoefend in onderstaande Gaastra winkels:

Gaastra Outlet, gevestigd te 3630 Maasmechelen (Maasmechelen Village), Zetellaan 100, shop 59;

- Gaastra Shoe Shop, gevestigd te 3630 Maasmechelen (Maasmechelen Village), Zetellaan 100, shop;, 57;

122;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

111

11

ie In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

il 2 DEC, 2013

Griffie

*1319 799*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gaastra Shop Turnhout, gevestigd te 2300 Turnhout, Gasthuisstraat 53; r;

Gaastra Shop Aalst, gevestigd te 9300 Aalst, Kattestraat 55;

- Gaastra Shop Leuven, gevestigd te 3000 Leuven, Leopold Vanderkelenstraat 5; en

- Gaastra Wijnegem, gevestigd te 2110 Wijnegem, Tumhoutsebaan 5, shop 216,

(de Gaastra Winkels).

* Alle personeelsleden van de Belgische Galerie Inno-standen (met uitzondering van de;;

personeelsleden die exclusief het merk "McGregor" verkopen). !;

De Gaastra Activiteiten maken een bedrijfstak uit, en omvatten in het bijzonder, doch niet uitsluitend, dei; volgende elementen:

* alle materiële vaste activa die zich bevinden in de Gaastra Winkels en welke per 30 april 2013 geboekt;; staan in de jaarrekening van de Partieel Te Splitsen Vennootschap;

* alle vlottende activa en alle schulden die betrekking hebben op de Gaastra Activiteiten, zoals blijkt de aangehechte splitsingsbalans;

Gaastra Shop Gent, gevestigd te 9000 Gent, Brabantdam 26;

Gaastra Shopping K,° gevestigd te 8500 Kortrijk, Steenpoort 2;

Gaastra Shop Westland Shopping Center, gevestigd te 1070 Anderlecht, Sylvain Dupuislaan 433, unit

~ ~ e mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

alle personeelsleden die verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten (personeelsleden verbonden aan de Gaastra Winkels en aan de Belgische Galerie Inno-standen (met uitzondering van de personeelsleden die exclusief het merk "McGregor" verkopen)) en alle contracten met betrekking tot de werknemers die verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten, inclusief CAO overeenkomsten, individuele contracten, schulden en provisies met betrekking tot personeelskosten (inclusief provisies aangelegd met betrekking tot de groepsverzekering, eindejaarspremie, bonussen, vakantiegeld, enz.). Een lijst van deze personeelsleden werd aangehecht aan het splitsingsvoorstel

* alle huurovereenkomsten welke verbonden zijn aan de Gaastra Winkels, waaronder, maar niet beperkt tot, de handelshuurcontracten en de renting contracten voor de winkelinrichting van de Gaastra Winkels;

" alle dienstverleningsovereenkomsten welke verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

* aile contracten met zelfstandige medewerkers die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten of die een afzonderlijke overeenkomst hebben wat betreft hun werkzaamheden die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

* alle contracten met leveranciers eigen aan de Gaastra Activiteiten;

* alle contracten met klanten eigen aan de Gaastra Activiteiten;

* alle contracten met leveranciers van nutsvoorzieningen die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

* alle lopende procedures die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten; en

* alle overige lopende contracten die specifiek en exclusief betrekking hebben op de Gaastra Activiteiten.

Er worden geen onroerende goederen overgedragen.

De overdracht van de Gaastra Activiteiten van de Partieel Te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap middels de Partiële Splitsing, geschiedt onder algemene titel en omvat de lopende contracten, de bedrijfsorganisatie, de boekhouding, het klantenbestand en het archief, kortom aile materiële en immateriële bestanddelen die eigen zijn en exclusief verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten.

De Verkrijgende Vennootschap ontvangt uit het archief van de Partieel Te Splitsen Vennootschap de originele documenten die uitsluitend verband houden met de Gaastra Activiteiten, voor zover deze overdracht nog niet is gebeurd. In de mate dat zij niet splitsbaar zijn, worden de originele documenten bewaard op de zetel van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, waar ze ter inzage van de Verkrijgende Vennootschap en haar organen van bestuur en centrale worden gehouden.

Voor een meer uitgebreide beschrijving van de actief- en passiefbestanddelen van de te Splitsen Vennootschap die worden toebedeeld aan de Verkrijgende Vennootschap, verwijst de vergadering naar het verslag van de commissaris over de inbreng in natura alsook naar het splitsingsvoorstel met de aangehechte bijlagen.

TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Ruilverhouding

De vergadering beslist dat de ruilverhouding kan worden vastgesteld door de waarde van het Afgesplitst Vermogen te delen door de fractiewaarde van één aandeel van de Verkrijgende Vennootschap.

Derhalve stelt de vergadering vast dat er twaalfduizend zeshonderd eenentachtig (12.681) nieuwe aandelen in de Verkrijgende Vennootschap zullen worden uitgereikt met dezelfde rechten en plichten genietend als de bestaande aandelen zoals beschreven in de statuten van de Verkrijgende Vennootschap.

De Verkrijgende Vennootschap geeft in totaal twaalfduizend zeshonderd eenentachtig (12.681) (afgerond cijfer) nieuwe aandelen uit aan de hoofdaandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, zijnde McGregor Belgium.

Toekenningswijze

De vergadering beslist dat de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap of een daartoe aangestelde lasthebber, de uitgegeven aandelen in het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap schrijft.

Meer bepaald schrijft de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap of de daartoe aangestelde lasthebber, de volgende gegevens in:

* de datum van uitgifte van de nieuwe aandelen;

* de identiteit van de nieuwe aandeelhouder; en

* het aantal toegekende nieuwe aandelen.

Deelname in de winst en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nieuw gecreëerde aandelen van de Verkrijgende Vennootschap in de winst deelnemen vanaf 1 mei 2013.

Boekhoudkundige en fiscale datum

Alle verrichtingen gesteld door de te Splitsen Vennootschap zullen, voor wat betreft de afgesplitste vermogensbestanddelen zoals hierboven beschreven, vanaf 1 mei 2013 om 0.00 uur vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

De commissaris van de Vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Dirk Cleymans, bedrijfsrevisor, heeft daarenboven op 19 november 2013 een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Vennootschap in het kader van onderhavige partiële splitsing.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Gaastra Refail Belgium NV, bestaat uit aile Gaastra retail activiteiten die exclusief worden uitgeoefend in 9 Gaastra-winkels (i.e. winkels waar exclusief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

kledij, in de brede zin van het woord, wordt verkocht van het mark "Gaastra"), inclusief de personeelsleden verbonden aan de Gaastra winkels, alsook alle personeelsleden van de Belgische Galerie Inno-standen (met uitzondering van de personeelsleden die exclusief het merk "McGregor" verkopen), en alle hieraan verbonden bestanddelen (de Gaastra activiteiten).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord IS en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomt met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 12.681 (afgerond) aandelen van de vennootschap Gaastra Retail Belgium NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Antwerpen, 19 november 2013

De commissaris

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o,v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Dirk Cleymans"

2° Akteneme van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen tweehonderd achtenzestigduizend honderd en zeven euro vier cent (1.268.107,04 EUR) zal worden verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus op dat ogenblik zal gebracht worden op één miljoen driehonderd negenentwintigduizend zeshonderd en zeven euro vier cent (1.329.607,04 EUR) vertegenwoordigd door dertienduizend tweehonderd zesennegentig (13.296) aandelen zonder nominale waarde,

3° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen driehonderd negenentwintigduizend zeshonderd en zeven euro vier cent (1.329.607,04 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door dertienduizend tweehonderd zesennegentig (13.296) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan Johan Lagae of Els Bruis, die ten dien einde woonstkeuze gedaan heeft te 1200 Brussel, Neerveidstraat 101-103, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten,

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/10/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIIff1II~~uw~~a~~~

*131545 0*

Ondernemingsnr : 0526.850.253

Benaming

(voluit) : Gaastra Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Verbindingsdok-Oostkaai 23, bus 801, B-2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing.

NEERGELEGD STUK : VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING TUSSEN MCGREGOR RETAIL BELGIUM NV EN GAASTRA RETAIL BELGIUM NV OVEREENKOMSTIG DE ARTIKELEN 677 IUNCTO 728 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Op 30 september 2013 hebben de raden van bestuur van respectievelijk McGregor Retail Belgium NV (hierna de Partieel Te Splitsen Vennootschap) en Gaastra Retail Belgium NV (hierna de Verkrijgende Vennootschap) besloten om in onderling overleg een nieuw voorstel tot partiële splitsing op te stellen, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 iuncto 728 van het Wetboek van Vennootschappen (W.Venn.).

Dit voorstel tot partiële splitsing vervangt het eerder door de raden van bestuur van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap opgestelde voorstel tot partiële splitsing, dat op 13 augustus 2013 werd neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en vervolgens werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 augustus 2013 onder het nummer 13131535.

De reden voor de opstelling van een nieuw voorstel tot partiële splitsing, betreft de uitbreiding van de activiteiten die door de Partieel Te Splitsen Vennootschap zullen worden afgesplitst in de Verkrijgende Vennootschap.

1. Doel en omschrijving van de Partiële Splitsing

De Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap wensen een partiële splitsing te verwezenlijken waarbij de Partieel Te Splitsen Vennootschap een deel van haar vermogen overdraagt aan de Verkrijgende Vennootschap, zonder dat de Partieel Te Splitsen Vennootschap ophoudt te bestaan, en dit tegen de uitreiking van nieuwe aandelen in de Verkrijgende Vennootschap aan de meerderheidsaandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 iuncto 728 W.Venn (de Partiële Splitsing).

Deze verrichting kadert in een globale reorganisatie van de groep waartoe de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap behoren, waarbij besloten werd om de McGregor en Gaastra retail activiteiten volledig van elkaar af te splitsen. Op deze manier wordt een transparantere structuur van de groep uitgebouwd waarbij de historisch vermengde Gaastra en McGregor retail activiteiten nu duidelijk zullen worden onderscheiden. Met het oog op deze herstructurering en de Partiële Splitsing, werd de Verkrijgende Vennootschap recentelijk opgericht, om zo de Gaastra retail activiteiten die worden uitgeoefend door de Partieel Te Splitsen Vennootschap in te brengen in de Verkrijgende Vennootschap.

Met deze verrichting beccgt de Partieel Te Splitsen Vennootschap in het bijzonder om alle Gaastra retail activiteiten die exclusief worden uitgeoefend in 9 Gaastra-winkels (Le. winkels waar exclusief kledij, in de brede zin van het woord, wordt verkocht van het merk "Gaastra"), inclusief de personeelsleden verbonden aan de Gaastra Winkels, alsook aile personeelsleden van de Belgische Galeria Inno-standen (met uitzondering van de personeelsleden die exclusief het merk "McGregor" verkopen), en alle hieraan verbonden bestanddelen (de Gaastra Activiteiten), af te splitsen in de Verkrijgende Vennootschap. De winkels van de Partieel Te Splitsen Vennootschap waarin zowel McGregor als Gaastra activiteiten worden uitgevoerd (1.e. het uitbaten van die winkels waar er zowel kledij, in de brede zin van het woord, van het merk "Gaastra" én "McGregor" wordt verkocht), zullen niet worden afgesplitst in de Verkrijgende Vennootschap.

De Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap wensen er op te wijzen dat deze Partiële Splitsing vanuit een operationeel oogpunt is aangevat per 1 mei 2013. Huidig splitsingsvoorstel beoogt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

de juridische implementatie van deze operationele splitsing. Om de operationele, boekhoudkundige en fiscale datum van de Partiële Splitsing te laten samenvallen, wordt ervoor geopteerd om de Partiële Splitsing vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt uitwerking te verlenen per 1 mei 2013.

2. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de betrokken vennootschappen

a. De Partieel Te Splitsen Venncotschap

" Naam: McGregor Retail Belgium

" Rechtsvorm: naamloze vennootschap

" Maatschappelijke zetel: Verbindingsdok-Oostkaai 23, bus 801, 2000 Antwerpen

" Ondernemingsnummer: BTW BE 0455.653.045 (RPR Antwerpen)

" Maatschappelijk doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland : de vervaardiging, de vertegenwoordiging, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, ontvangst, opslag

en behandeling van alle textielprodukten en alle soorten kledingstukken, sportartikelen, vrijetijdskleding, schoenen en accessoires die op één of andere manier hiermede betrekking hebben, licenties geven en nemen, produceren of doen produceren van kleding en aanverwante artikelen.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen."

b. De Verkrijgende Vennootschap

" Naam: Gaastra Retail Belgium

" Rechtsvorm: naamloze vennootschap

" Maatschappelijke zetel: Verbindingsdok-Oostkaai 23, bus 801, 2000 Antwerpen

" Ondernemingsnummer: BTW BE 0526.850.253 (RPR Antwerpen)

" Maatschappelijk doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening voor derden:

De vervaardiging, de vertegenwoordiging, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, ontvangst, opslag en behandeling, en detailhandel van alle textielproducten en alle soorten kledingstukken, sportartikelen, vrijetijdskleding, schoenen en accessoires van het merk Gaastra, of die op één of andere manier hiermee betrekking hebben, alsook licenties geven en nemen, produceren of doen produceren van kleding of aanverwante artikelen van het merk Gaastra, of die op één of andere manier hiermee betrekking hebben.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële en/of financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

3. Ruilverhouding van de aandelen -- geen opleg in geld

Op basis van de waarde van de Gaastra Activiteiten en de fractiewaarde per aandeel van de Verkrijgende Vennootschap, kan de ruilverhouding worden vastgesteld door de waarde van het Afgesplitst Vermogen te delen door de fractiewaarde van één aandeel van de Verkrijgende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De waarde van het Afgesplitst Vermogen werd vastgesteld op basis van de jaarrekening van de Partieel Te Splitsen Vennootschap per 30 april 2013, en bedraagt 1.268.107,04 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap bedraagt op de datum van dit voorstel 61.500 EUR, en is vertegenwoordigd door 615 aandelen, met een fractiewaarde van 100 EUR per aandeel. De Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap opteren ervoor om gebruik te maken van de fractiewaarde van de aandelen, omdat de Partiële Splitsing vanuit een operationeel oogpunt is aangevat per 1 mei 2013. indien een andere waardering zou worden gehanteerd zou er een dubbeltelling gebeuren van het afgesplitste vermogen. Daarenboven oefende de Verkrijgende Vennootschap v66r 1 mei 2013 (i.e. de datum van de operationele Partiële Splitsing) nog geen operationele activiteiten uit. Er dient dus in het kader van de juridische implementatie van de Partiële Splitsing voor wat betreft de Verkrijgende Vennootschap, abstractie gemaakt te worden van de werkelijke waarde van de aandelen op het moment van dit voorstel (omdat deze waarde reeds rekening houdt met de waarde van het afgesplitst vermogen).

De inbreng van het Afgesplitst Vermogen in de Verkrijgende vennootschap wordt exclusief vergoed door toekenning van nieuw uit te geven aandelen, zonder nominale waarde en van dezelfde soort en met dezelfde rechten als de reeds door de Verkrijgende vennootschap uitgegeven aandelen. Meer bepaald geeft de Verkrijgende Vennootschap, in ruil voor de inbreng van het Afgesplitst Vermogen, (afgerond) 12,681 aandelen uit, die allen aan de meerderheidsaandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap zullen worden uitgereikt.

Er wordt geen opleg in geld toegekend naar aanleiding van de Partiële Splitsing.

4. Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt

Onmiddellijk na de goedkeuring van de Partiële Splitsing door de buitengewone algemene vergaderingen van respectievelijk de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap, schrijft de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap of een daartoe aangestelde lasthebber, de uitgegeven aandelen in het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap.

Meer bepaald schrijft de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap of de daartoe aangestelde lasthebber, de volgende gegevens in:

" de datum van uitgifte van de nieuwe aandelen;

" de identiteit van de nieuwe aandeelhouder; en

" het aantal toegekende nieuwe aandelen.

5. Datum van winstdeelname nieuwe aandelen en bijzondere regelingen

De nieuw toegekende aandelen in de Verkrijgende Vennootschap delen in de winst vanaf 1 mei 2013.

6. Datum van boekhoudkundige werking

Alle verrichtingen gesteld door de Partieel Te Splitsen Vennootschap met betrekking tot het Afgesplitst Vermogen worden vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap vanaf 1 mei 2013 om 0.00 uur, hetgeen zoals hierboven vermeld overeenkomt met de operationele realiteit.

7. Geen bijzondere rechten of effecten met bijzondere rechten

Noch in de Partieel Te Splitsen Vennootschap noch in de Verkrijgende Vennootschap, bestaan er aandelen waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. De betrokken vennootschappen hebben geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

8. Bezoldiging toegekend aan de commissarissen

De aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en van de Verkrijgende Vennootschap hebben het voornemen om unaniem te verzaken aan het controleverslag bedoeld in artikel 731 W.Venn., waardoor de regelgeving inzake inbreng in natura overeenkomstig artikel 602 W.Venn. herleeft.

De raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap heeft aan haar commissaris, de burger-ilijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, "Deloitte Bedrijfsrevisoren", gevestigd te Berkenlaan 6b, 1831 Diegem, vast vertegenwoordi-gd door de heer Dirk Cleymans, bedrijfsrevisor, de opdracht gegeven om het verslag op te maken bedoeld in artikel 602 W,Venn. De bijzondere bezoldiging van de commissaris voor deze opdracht bedraagt EUR 4.500.

9. Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de Verkrijgende Vennootschap

en van de Partieel Te Splitsen Vennootschap.

10. Beschrijving en verdeling van de over te dragen activa en passiva

Zoals blijkt uit de aangehechte splitsingsbalans wordt het naar de Verkrijgende Vennootschap over te dragen netto-actief gewaardeerd op 1.268.107,04 EUR en wordt het door de Partieel Te Splitsen Vennootschap te behouden netto-actief gewaardeerd op 4.464.466,11 EUR.

De Partieel Te Splitsen Vennootschap splitst in het kader van de Partiële Splitsing de hieronder bepaalde vermogensbestanddelen af in de Verkrijgende Vennootschap:

" De vermogensbestanddelen die verband houden met de Gaastra Activiteiten en die exclusief worden uitgeoefend in onderstaande Gaastra winkels:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Gaastra Outlet, gevestigd te 3630 Maasmechelen (Maasmechelen Village), Zetellaan 100, shop 59;

- Gaastra Shoe Shop, gevestigd te 3630 Maasmechelen (Maasmechelen Village), Zetellaan 100, shop 57;

- Gaastra Shop Gent, gevestigd te 9000 Gent, Brabantdam 26;

- Gaastra Shopping K, gevestigd te 8500 Kortrijk, Steenpoort 2;

- Gaastra Shop Westland Shopping Center, gevestigd te 1070 Anderlecht, Sylvain Dupuislaan 433, unit 122;

- Gaastra Shop Turnhout, gevestigd te 2300 Turnhout, Gasthuisstraat 53;

Gaastra Shop Aalst, gevestigd te 9300 Aalst, Kattestraat 55;

Gaastra Shop Leuven, gevestigd te 3000 Leuven, Leopold Vanderkelenstraat 5; en

Gaastra Wijnegem, gevestigd te 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 5, shop 216.

(de Gaastra Winkels),

" Alle personeelsleden van de Belgische Galeria Inno-standen (met uitzondering van de personeelsleden die exclusief het merk "McGregor" verkopen).

De Gaastra Activiteiten maken een bedrijfstak uit, en omvatten in het bijzonder, doch niet uitsluitend, de volgende elementen:

" alle materiële vaste activa die zich bevinden in de Gaastra Winkels en welke per 30 april 2013 geboekt staan in de jaarrekening van de Partieel Te Splitsen Vennootschap;

" alle vlottende activa en alle schulden die betrekking hebben op de Gaastra Activiteiten, zoals blijkt uit de aangehechte splitsingsbalans;

" alle personeelsleden die verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten (personeelsleden verbonden aan de Gaastra Winkels en aan de Belgische Galeria Inno-standen (met uitzondering van de personeelsleden die exclusief het merk "McGregor" verkopen)) en alle contracten met betrekking tot de werknemers die verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten, inclusief CAO overeenkomsten, individuele contracten, schulden en provisies met betrekking tot personeelskosten (inclusief provisies aangelegd met betrekking tot de groepsverzekering, eindejaarspremie, bonussen, vakantiegeld, enz.). Een lijst van alle personeelsleden die naar aanleiding van de Partiële Splitsing worden overgedragen, is aangehecht aan die voorstel van Partiële Splitsing;

" alle huurovereenkomsten welke verbonden zijn aan de Gaastra Winkels, waaronder, maar niet beperkt tot, de handelshuurcontracten en de renting contracten voor de winkelinrichting van de Gaastra Winkels;

" alle dienstverleningsovereenkomsten welke verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

" aile contracten met zelfstandige medewerkers die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten of die een afzonderlijke overeenkomst hebben wat betreft hun werkzaamheden die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

" alle contracten met leveranciers eigen aan de Gaastra Activiteiten;

" aile contracten met klanten eigen aan de Gaastra Activiteiten;

" alle contracten met leveranciers van nutsvoorzieningen die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

" alle lopende procedures die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten; en

" alle overige lopende contracten die specifiek en exclusief betrekking hebben op de Gaastra Activiteiten,

De eigen vermogensbestanddelen van de Partieel Te Splitsten Vennootschap (kapitaal en reserves) worden naar aanleiding van de Partiële Splitsing verdeeld over de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap overeenkomstig de verdeelsleutel als bedoeld in artikel 213 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, de administratieve commentaar terzake, en de boekhoudkundige richtlijnen zoals uitgegeven door het Instituut voor Bedrijfsrevisoren (Advies 2011111 en Advies 2009111),

Er worden geen oproerende goederen overgedragen.

De overdracht van de Gaastra Activiteiten van de Partieel Te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap middels de Partiële Splitsing, geschiedt onder algemene titel en omvat de lopende contracten, de bedrijfsorganisatie, de boekhouding, het klantenbestand en het archief, kortom alle materiële en immateriële bestanddelen die eigen zijn en exclusief verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten.

De Verkrijgende Vennootschap ontvangt uit het archief van de Partieel Te Splitsen Vennootschap de originele documenten die uitsluitend verband houden met de Gaastra Activiteiten, voor zover deze overdracht nog niet is gebeurd. In de mate dat zij niet splitsbaar zijn, worden de originele documenten bewaard op de zetel van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, waar ze ter inzage van de Verkrijgende Vennootschap en haar organen van bestuur en controle worden gehouden,

Met het oog op het vermijden van enige betwisting betreffende de verdeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, wordt er uitdrukkelijk bepaald dat, ingeval dit voorstel geen uitsluitsel zou geven over de verdeling ervan, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het een vermogensbestanddeel betreft dat bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen is in de opgave van de af te splitsen vermogensbestanddelen, geldt de volgende regeling:

" In eerste instantie zullen de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap in nauw overleg beslissen over de toewijzing van de desbetreffende vermogensbestanddelen, op grond van het principe dat enkel die vermogensbestanddelen aan de Verkrijgende Vennootschap worden toebedeeld die verband houden met de Gaastra Activiteiten; en

" Bij gebreke van een akkoord tussen de partijen zoals in het vorige punt beschreven, evenals in het geval dat er geen duidelijke toebedeling kan komen op grond van het principe hierboven beschreven, zullen de desbetreffende vermogensbestanddelen in het vermogen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap blijven en geacht worden niet te behoren tot de over te dragen bestanddelen van de Gaastra Activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

µ} Indien een bepaald vermogensbestanddeel (activa, passiva of buiten balans) dat exclusief verbonden is

aan de Gaastra Activiteiten, ondanks het regime van overdracht ten algemene titel zoals voorzien in het W.Venn., niet zou kunnen worden afgesplitst van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, dan zullen de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap een economische situatie in het leven roepen die de afsplitsing naar de Verkrijgende Vennootschap zo goed als mogelijk benadert, voor zover deze situatie niet manifest ingaat tegen het belang van één van beide betrokken vennootschappen.

11. Verdeling van de aandelen van de Nieuw op te richten vennootschap onder de aandeelhouders van de Partieel te splitsen vennootschap

Op datum van dit voorstel tot Partiële Splitsing ziet de verdeling van de aandelen in de Partieel Te Splitsen Vennootschap er als volgt uit:

" McGregor Belgium NV: 15.529 aandelen (99,99%); en

" Emergo Sportswear B.V.;1 aandeel (0,01%).

De 12.681 nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die naar aanleiding van de Partiële Splitsing zullen worden uitgegeven, zullen op de datum van het besluit tot Partiële Splitsing door de buitengewone algemene vergadering van de Verkrijgende Vennootschap integraal worden uitgereikt aan de meerderheidsaandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, namelijk McGregor Belgium NV.

De minderheidsaandeelhouder, Emergo Sportswear B.V. zal bijgevolg verzaken aan haar recht om op proportionele wijze nieuwe aandelen te verkrijgen in de Verkrijgende Vennootschap naar aanleiding van de Partiële Splitsing.

12. Buitengewone algemene vergaderingen

De raad van bestuur van elk van de betrokken vennootschappen maakt aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap en aan de raad van bestuur van de andere betrokken vennootschap aile informatie over zoals voorgeschreven in het W.Venn.

De Partiële Splitsing wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap die, voor wat betreft de Partieel Te Splitsen Vennootschap, krachtens artikel 736, §5 W.Venn. unaniem dient te beslissen. De streefdatum voor het houden van deze buitengewone algemene vergaderingen is vrijdag 29 november 2013.

13. Fiscaal regime van de Partiële Splitsing

Deze Partiële Splitsing zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 211, 212, 213 en 183bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en gebeurt met toepassing van de artikelen 115bis of 117, §2 en 120, laatste lid, van het Wetboek der Registratierechten, en de artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek BTW.

14. Neerlegging bij de griffie van het voorstel tot partiële splitsing en goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de Partieel te splitsen vennootschap

Onderhavig voorstel tot partiële splitsing zal door respectievelijk de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap worden neergelegd en bekendgemaakt bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, minstens zes weken vóór de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap zich dienen uit te spreken over de Partiële Splitsing.

15. Volmacht

De raad van bestuur van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap geven hierbij elk volmacht aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om, alleen optredend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen met het oog op de neerlegging van dit voorstel tot Partiële Splitsing ter griffie van de rechtbank van Koophandel van Antwerpen en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Gedaan te Antwerpen, op 30 september 2013, in vier exemplaren. Twee exemplaren zullen worden neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, één exemplaar zal worden bewaard in de boeken van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, en één exemplaar zal worden bewaard in de boeken van de Verkrijgende Vennootschap.

Bijlage 1 bij het voorstel houdende Partiële Splitsing van McGregor Retail Belgium NV (MRB) in Gaastra Retail Belgium NV (GRB)

Splitsingsbalans per 30 april 2013

MRB veld:. partiële splitsing MRB ne partiële splitsing afgesplitst

vermogen naar

GRB

VASTE ACTIVA 3.374.786,63 2.706.218,66 668.567,97

I Oprichtingskosten

Il Immateriële vaste activa 1.229.614,89 939.534,24 290.080,65

III Materiële vaste activa 1.752.232,09 1.373.644,77 378.487,32

A Terreinen en gebouwen

B Installaties, machines en 27.955,51 23.346,12 4.609,39

uitrusting

C Meubilair en rollend 5.995,99 3.727,49 2.268,50

materieel

D Leasing en soortgelijke

rechten

E Overige materiële vaste 1.718.180,59 1.346.571,16 371.609,43

activa

F Activa in aanbouw en

vooruitbetalingen

IV Financiëlevasteactiva 393.439,65 393.939,65 0,00

A Verbonden ondernemingen 390.515,33 390.515,33

B Deelnemingsverhouding

C Andere financiële vaste 2.524,32 2.524,32

activa

VLOTTENDE ACTIVA 7.693.475.37 6.746.503,44 946.971,93

V Vorderingen op meer dan één

jaar

A Handelsvorderingen

B Overige vorderingen

VI Voorraden en bestellingen in 2.724.857,53 1.950.964,13 773.893,40

uitvoering

A Voorraden 2.724.857,53 1.950.964,13 773.893,40

B Bestellingen in uitvoering

VII Vorderingen op ten hoogste 4.254.721,61 4.254.721,61 0,00

één jaar

A Handelsvorderingen 636.199,73 636.199,73

B Overige vorderingen 3.618.521,88 3.618.521,88

Viii Geldbeleggingen

IX Liquide middelen 272.400,52 259.694,27 12.706,25

X Overlopende rekeningen 441A95,71 281.123,43 160.372,28

TOTAAL DER ACTIVA 11.068.262,00 9.452.722,10 1.615.539,90

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aanliet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MRB véiór parliiile MRB na partiële afgesplitst vermogen naar

splitsing splitsing GRB

EIGEN VERMOGEN 5.732.573,15 4.464.466,11 1.268.107,04

Kapitaal 385.000,00 299,833,91 85.166,09

A Geplaatst kapitaal

B Niet opgevraagd kapitaal

II Uitgiftepremies

III Herwaarderingsmeeraarden

1V Reserves 5.038.500,00 3.923.929,31 1.114.570,69

V Overgedragen resultaat 309.073,15 240.702,89 68.370,26

VI Kapitaalsubsidies

VOORZIENINGEN, UITGESTELDE 0,00 0,00 0,00

BELASTINGEN

VII A Voorzieningen risico's en kosten

B Uitgestalde belastingen en

belaslingslatenties

SCHULDEN 5.335.688,85 4.988.255,99 347.432,86

VIII Schulden op meer dan één jaar

A Financiële schulden

B Handelsschulden

C Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen

D Overige schulden

1X Schulden op ten hoogste één jaar 4.593.468,68 4.277.895,84 315.572,84

A Schulden vervallend binnen het jaar 723.809,60 723.809,60

B Financiële schulden 118.702,19 118.702,19

C Handelsschulden 2.528.917,21 2.528.917,21

D Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen

E Schulden m.b.t. belastingen, 1,160.405,37 859.642,74 300.762,63

bezoldigingen en sociale lasten

F Overige schulden L 61.634,31 46.824,09 14.810,22

X Overlopende rekeningen 742.220,17 710.360,15 31.860,02

TOTAAL DER PASSIVA . 11.068.262,00 9.452.722,10 1615.539,90

Getekend,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aanblet Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIIff1II~~uw~~a~~~

*131545 0*

Ondernemingsnr : 0526.850.253

Benaming

(voluit) : Gaastra Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Verbindingsdok-Oostkaai 23, bus 801, B-2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing.

NEERGELEGD STUK : VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING TUSSEN MCGREGOR RETAIL BELGIUM NV EN GAASTRA RETAIL BELGIUM NV OVEREENKOMSTIG DE ARTIKELEN 677 IUNCTO 728 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Op 30 september 2013 hebben de raden van bestuur van respectievelijk McGregor Retail Belgium NV (hierna de Partieel Te Splitsen Vennootschap) en Gaastra Retail Belgium NV (hierna de Verkrijgende Vennootschap) besloten om in onderling overleg een nieuw voorstel tot partiële splitsing op te stellen, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 iuncto 728 van het Wetboek van Vennootschappen (W.Venn.).

Dit voorstel tot partiële splitsing vervangt het eerder door de raden van bestuur van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap opgestelde voorstel tot partiële splitsing, dat op 13 augustus 2013 werd neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en vervolgens werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 augustus 2013 onder het nummer 13131535.

De reden voor de opstelling van een nieuw voorstel tot partiële splitsing, betreft de uitbreiding van de activiteiten die door de Partieel Te Splitsen Vennootschap zullen worden afgesplitst in de Verkrijgende Vennootschap.

1. Doel en omschrijving van de Partiële Splitsing

De Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap wensen een partiële splitsing te verwezenlijken waarbij de Partieel Te Splitsen Vennootschap een deel van haar vermogen overdraagt aan de Verkrijgende Vennootschap, zonder dat de Partieel Te Splitsen Vennootschap ophoudt te bestaan, en dit tegen de uitreiking van nieuwe aandelen in de Verkrijgende Vennootschap aan de meerderheidsaandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 iuncto 728 W.Venn (de Partiële Splitsing).

Deze verrichting kadert in een globale reorganisatie van de groep waartoe de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap behoren, waarbij besloten werd om de McGregor en Gaastra retail activiteiten volledig van elkaar af te splitsen. Op deze manier wordt een transparantere structuur van de groep uitgebouwd waarbij de historisch vermengde Gaastra en McGregor retail activiteiten nu duidelijk zullen worden onderscheiden. Met het oog op deze herstructurering en de Partiële Splitsing, werd de Verkrijgende Vennootschap recentelijk opgericht, om zo de Gaastra retail activiteiten die worden uitgeoefend door de Partieel Te Splitsen Vennootschap in te brengen in de Verkrijgende Vennootschap.

Met deze verrichting beccgt de Partieel Te Splitsen Vennootschap in het bijzonder om alle Gaastra retail activiteiten die exclusief worden uitgeoefend in 9 Gaastra-winkels (Le. winkels waar exclusief kledij, in de brede zin van het woord, wordt verkocht van het merk "Gaastra"), inclusief de personeelsleden verbonden aan de Gaastra Winkels, alsook aile personeelsleden van de Belgische Galeria Inno-standen (met uitzondering van de personeelsleden die exclusief het merk "McGregor" verkopen), en alle hieraan verbonden bestanddelen (de Gaastra Activiteiten), af te splitsen in de Verkrijgende Vennootschap. De winkels van de Partieel Te Splitsen Vennootschap waarin zowel McGregor als Gaastra activiteiten worden uitgevoerd (1.e. het uitbaten van die winkels waar er zowel kledij, in de brede zin van het woord, van het merk "Gaastra" én "McGregor" wordt verkocht), zullen niet worden afgesplitst in de Verkrijgende Vennootschap.

De Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap wensen er op te wijzen dat deze Partiële Splitsing vanuit een operationeel oogpunt is aangevat per 1 mei 2013. Huidig splitsingsvoorstel beoogt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

de juridische implementatie van deze operationele splitsing. Om de operationele, boekhoudkundige en fiscale datum van de Partiële Splitsing te laten samenvallen, wordt ervoor geopteerd om de Partiële Splitsing vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt uitwerking te verlenen per 1 mei 2013.

2. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de betrokken vennootschappen

a. De Partieel Te Splitsen Venncotschap

" Naam: McGregor Retail Belgium

" Rechtsvorm: naamloze vennootschap

" Maatschappelijke zetel: Verbindingsdok-Oostkaai 23, bus 801, 2000 Antwerpen

" Ondernemingsnummer: BTW BE 0455.653.045 (RPR Antwerpen)

" Maatschappelijk doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland : de vervaardiging, de vertegenwoordiging, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, ontvangst, opslag

en behandeling van alle textielprodukten en alle soorten kledingstukken, sportartikelen, vrijetijdskleding, schoenen en accessoires die op één of andere manier hiermede betrekking hebben, licenties geven en nemen, produceren of doen produceren van kleding en aanverwante artikelen.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen."

b. De Verkrijgende Vennootschap

" Naam: Gaastra Retail Belgium

" Rechtsvorm: naamloze vennootschap

" Maatschappelijke zetel: Verbindingsdok-Oostkaai 23, bus 801, 2000 Antwerpen

" Ondernemingsnummer: BTW BE 0526.850.253 (RPR Antwerpen)

" Maatschappelijk doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening voor derden:

De vervaardiging, de vertegenwoordiging, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, ontvangst, opslag en behandeling, en detailhandel van alle textielproducten en alle soorten kledingstukken, sportartikelen, vrijetijdskleding, schoenen en accessoires van het merk Gaastra, of die op één of andere manier hiermee betrekking hebben, alsook licenties geven en nemen, produceren of doen produceren van kleding of aanverwante artikelen van het merk Gaastra, of die op één of andere manier hiermee betrekking hebben.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële en/of financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

3. Ruilverhouding van de aandelen -- geen opleg in geld

Op basis van de waarde van de Gaastra Activiteiten en de fractiewaarde per aandeel van de Verkrijgende Vennootschap, kan de ruilverhouding worden vastgesteld door de waarde van het Afgesplitst Vermogen te delen door de fractiewaarde van één aandeel van de Verkrijgende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De waarde van het Afgesplitst Vermogen werd vastgesteld op basis van de jaarrekening van de Partieel Te Splitsen Vennootschap per 30 april 2013, en bedraagt 1.268.107,04 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap bedraagt op de datum van dit voorstel 61.500 EUR, en is vertegenwoordigd door 615 aandelen, met een fractiewaarde van 100 EUR per aandeel. De Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap opteren ervoor om gebruik te maken van de fractiewaarde van de aandelen, omdat de Partiële Splitsing vanuit een operationeel oogpunt is aangevat per 1 mei 2013. indien een andere waardering zou worden gehanteerd zou er een dubbeltelling gebeuren van het afgesplitste vermogen. Daarenboven oefende de Verkrijgende Vennootschap v66r 1 mei 2013 (i.e. de datum van de operationele Partiële Splitsing) nog geen operationele activiteiten uit. Er dient dus in het kader van de juridische implementatie van de Partiële Splitsing voor wat betreft de Verkrijgende Vennootschap, abstractie gemaakt te worden van de werkelijke waarde van de aandelen op het moment van dit voorstel (omdat deze waarde reeds rekening houdt met de waarde van het afgesplitst vermogen).

De inbreng van het Afgesplitst Vermogen in de Verkrijgende vennootschap wordt exclusief vergoed door toekenning van nieuw uit te geven aandelen, zonder nominale waarde en van dezelfde soort en met dezelfde rechten als de reeds door de Verkrijgende vennootschap uitgegeven aandelen. Meer bepaald geeft de Verkrijgende Vennootschap, in ruil voor de inbreng van het Afgesplitst Vermogen, (afgerond) 12,681 aandelen uit, die allen aan de meerderheidsaandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap zullen worden uitgereikt.

Er wordt geen opleg in geld toegekend naar aanleiding van de Partiële Splitsing.

4. Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt

Onmiddellijk na de goedkeuring van de Partiële Splitsing door de buitengewone algemene vergaderingen van respectievelijk de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap, schrijft de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap of een daartoe aangestelde lasthebber, de uitgegeven aandelen in het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap.

Meer bepaald schrijft de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap of de daartoe aangestelde lasthebber, de volgende gegevens in:

" de datum van uitgifte van de nieuwe aandelen;

" de identiteit van de nieuwe aandeelhouder; en

" het aantal toegekende nieuwe aandelen.

5. Datum van winstdeelname nieuwe aandelen en bijzondere regelingen

De nieuw toegekende aandelen in de Verkrijgende Vennootschap delen in de winst vanaf 1 mei 2013.

6. Datum van boekhoudkundige werking

Alle verrichtingen gesteld door de Partieel Te Splitsen Vennootschap met betrekking tot het Afgesplitst Vermogen worden vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap vanaf 1 mei 2013 om 0.00 uur, hetgeen zoals hierboven vermeld overeenkomt met de operationele realiteit.

7. Geen bijzondere rechten of effecten met bijzondere rechten

Noch in de Partieel Te Splitsen Vennootschap noch in de Verkrijgende Vennootschap, bestaan er aandelen waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. De betrokken vennootschappen hebben geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

8. Bezoldiging toegekend aan de commissarissen

De aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en van de Verkrijgende Vennootschap hebben het voornemen om unaniem te verzaken aan het controleverslag bedoeld in artikel 731 W.Venn., waardoor de regelgeving inzake inbreng in natura overeenkomstig artikel 602 W.Venn. herleeft.

De raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap heeft aan haar commissaris, de burger-ilijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, "Deloitte Bedrijfsrevisoren", gevestigd te Berkenlaan 6b, 1831 Diegem, vast vertegenwoordi-gd door de heer Dirk Cleymans, bedrijfsrevisor, de opdracht gegeven om het verslag op te maken bedoeld in artikel 602 W,Venn. De bijzondere bezoldiging van de commissaris voor deze opdracht bedraagt EUR 4.500.

9. Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de Verkrijgende Vennootschap

en van de Partieel Te Splitsen Vennootschap.

10. Beschrijving en verdeling van de over te dragen activa en passiva

Zoals blijkt uit de aangehechte splitsingsbalans wordt het naar de Verkrijgende Vennootschap over te dragen netto-actief gewaardeerd op 1.268.107,04 EUR en wordt het door de Partieel Te Splitsen Vennootschap te behouden netto-actief gewaardeerd op 4.464.466,11 EUR.

De Partieel Te Splitsen Vennootschap splitst in het kader van de Partiële Splitsing de hieronder bepaalde vermogensbestanddelen af in de Verkrijgende Vennootschap:

" De vermogensbestanddelen die verband houden met de Gaastra Activiteiten en die exclusief worden uitgeoefend in onderstaande Gaastra winkels:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Gaastra Outlet, gevestigd te 3630 Maasmechelen (Maasmechelen Village), Zetellaan 100, shop 59;

- Gaastra Shoe Shop, gevestigd te 3630 Maasmechelen (Maasmechelen Village), Zetellaan 100, shop 57;

- Gaastra Shop Gent, gevestigd te 9000 Gent, Brabantdam 26;

- Gaastra Shopping K, gevestigd te 8500 Kortrijk, Steenpoort 2;

- Gaastra Shop Westland Shopping Center, gevestigd te 1070 Anderlecht, Sylvain Dupuislaan 433, unit 122;

- Gaastra Shop Turnhout, gevestigd te 2300 Turnhout, Gasthuisstraat 53;

Gaastra Shop Aalst, gevestigd te 9300 Aalst, Kattestraat 55;

Gaastra Shop Leuven, gevestigd te 3000 Leuven, Leopold Vanderkelenstraat 5; en

Gaastra Wijnegem, gevestigd te 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 5, shop 216.

(de Gaastra Winkels),

" Alle personeelsleden van de Belgische Galeria Inno-standen (met uitzondering van de personeelsleden die exclusief het merk "McGregor" verkopen).

De Gaastra Activiteiten maken een bedrijfstak uit, en omvatten in het bijzonder, doch niet uitsluitend, de volgende elementen:

" alle materiële vaste activa die zich bevinden in de Gaastra Winkels en welke per 30 april 2013 geboekt staan in de jaarrekening van de Partieel Te Splitsen Vennootschap;

" alle vlottende activa en alle schulden die betrekking hebben op de Gaastra Activiteiten, zoals blijkt uit de aangehechte splitsingsbalans;

" alle personeelsleden die verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten (personeelsleden verbonden aan de Gaastra Winkels en aan de Belgische Galeria Inno-standen (met uitzondering van de personeelsleden die exclusief het merk "McGregor" verkopen)) en alle contracten met betrekking tot de werknemers die verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten, inclusief CAO overeenkomsten, individuele contracten, schulden en provisies met betrekking tot personeelskosten (inclusief provisies aangelegd met betrekking tot de groepsverzekering, eindejaarspremie, bonussen, vakantiegeld, enz.). Een lijst van alle personeelsleden die naar aanleiding van de Partiële Splitsing worden overgedragen, is aangehecht aan die voorstel van Partiële Splitsing;

" alle huurovereenkomsten welke verbonden zijn aan de Gaastra Winkels, waaronder, maar niet beperkt tot, de handelshuurcontracten en de renting contracten voor de winkelinrichting van de Gaastra Winkels;

" alle dienstverleningsovereenkomsten welke verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

" aile contracten met zelfstandige medewerkers die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten of die een afzonderlijke overeenkomst hebben wat betreft hun werkzaamheden die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

" alle contracten met leveranciers eigen aan de Gaastra Activiteiten;

" aile contracten met klanten eigen aan de Gaastra Activiteiten;

" alle contracten met leveranciers van nutsvoorzieningen die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

" alle lopende procedures die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten; en

" alle overige lopende contracten die specifiek en exclusief betrekking hebben op de Gaastra Activiteiten,

De eigen vermogensbestanddelen van de Partieel Te Splitsten Vennootschap (kapitaal en reserves) worden naar aanleiding van de Partiële Splitsing verdeeld over de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap overeenkomstig de verdeelsleutel als bedoeld in artikel 213 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, de administratieve commentaar terzake, en de boekhoudkundige richtlijnen zoals uitgegeven door het Instituut voor Bedrijfsrevisoren (Advies 2011111 en Advies 2009111),

Er worden geen oproerende goederen overgedragen.

De overdracht van de Gaastra Activiteiten van de Partieel Te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap middels de Partiële Splitsing, geschiedt onder algemene titel en omvat de lopende contracten, de bedrijfsorganisatie, de boekhouding, het klantenbestand en het archief, kortom alle materiële en immateriële bestanddelen die eigen zijn en exclusief verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten.

De Verkrijgende Vennootschap ontvangt uit het archief van de Partieel Te Splitsen Vennootschap de originele documenten die uitsluitend verband houden met de Gaastra Activiteiten, voor zover deze overdracht nog niet is gebeurd. In de mate dat zij niet splitsbaar zijn, worden de originele documenten bewaard op de zetel van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, waar ze ter inzage van de Verkrijgende Vennootschap en haar organen van bestuur en controle worden gehouden,

Met het oog op het vermijden van enige betwisting betreffende de verdeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, wordt er uitdrukkelijk bepaald dat, ingeval dit voorstel geen uitsluitsel zou geven over de verdeling ervan, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het een vermogensbestanddeel betreft dat bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen is in de opgave van de af te splitsen vermogensbestanddelen, geldt de volgende regeling:

" In eerste instantie zullen de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap in nauw overleg beslissen over de toewijzing van de desbetreffende vermogensbestanddelen, op grond van het principe dat enkel die vermogensbestanddelen aan de Verkrijgende Vennootschap worden toebedeeld die verband houden met de Gaastra Activiteiten; en

" Bij gebreke van een akkoord tussen de partijen zoals in het vorige punt beschreven, evenals in het geval dat er geen duidelijke toebedeling kan komen op grond van het principe hierboven beschreven, zullen de desbetreffende vermogensbestanddelen in het vermogen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap blijven en geacht worden niet te behoren tot de over te dragen bestanddelen van de Gaastra Activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

µ} Indien een bepaald vermogensbestanddeel (activa, passiva of buiten balans) dat exclusief verbonden is

aan de Gaastra Activiteiten, ondanks het regime van overdracht ten algemene titel zoals voorzien in het W.Venn., niet zou kunnen worden afgesplitst van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, dan zullen de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap een economische situatie in het leven roepen die de afsplitsing naar de Verkrijgende Vennootschap zo goed als mogelijk benadert, voor zover deze situatie niet manifest ingaat tegen het belang van één van beide betrokken vennootschappen.

11. Verdeling van de aandelen van de Nieuw op te richten vennootschap onder de aandeelhouders van de Partieel te splitsen vennootschap

Op datum van dit voorstel tot Partiële Splitsing ziet de verdeling van de aandelen in de Partieel Te Splitsen Vennootschap er als volgt uit:

" McGregor Belgium NV: 15.529 aandelen (99,99%); en

" Emergo Sportswear B.V.;1 aandeel (0,01%).

De 12.681 nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die naar aanleiding van de Partiële Splitsing zullen worden uitgegeven, zullen op de datum van het besluit tot Partiële Splitsing door de buitengewone algemene vergadering van de Verkrijgende Vennootschap integraal worden uitgereikt aan de meerderheidsaandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, namelijk McGregor Belgium NV.

De minderheidsaandeelhouder, Emergo Sportswear B.V. zal bijgevolg verzaken aan haar recht om op proportionele wijze nieuwe aandelen te verkrijgen in de Verkrijgende Vennootschap naar aanleiding van de Partiële Splitsing.

12. Buitengewone algemene vergaderingen

De raad van bestuur van elk van de betrokken vennootschappen maakt aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap en aan de raad van bestuur van de andere betrokken vennootschap aile informatie over zoals voorgeschreven in het W.Venn.

De Partiële Splitsing wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap die, voor wat betreft de Partieel Te Splitsen Vennootschap, krachtens artikel 736, §5 W.Venn. unaniem dient te beslissen. De streefdatum voor het houden van deze buitengewone algemene vergaderingen is vrijdag 29 november 2013.

13. Fiscaal regime van de Partiële Splitsing

Deze Partiële Splitsing zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 211, 212, 213 en 183bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en gebeurt met toepassing van de artikelen 115bis of 117, §2 en 120, laatste lid, van het Wetboek der Registratierechten, en de artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek BTW.

14. Neerlegging bij de griffie van het voorstel tot partiële splitsing en goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de Partieel te splitsen vennootschap

Onderhavig voorstel tot partiële splitsing zal door respectievelijk de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap worden neergelegd en bekendgemaakt bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, minstens zes weken vóór de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap zich dienen uit te spreken over de Partiële Splitsing.

15. Volmacht

De raad van bestuur van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap geven hierbij elk volmacht aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om, alleen optredend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen met het oog op de neerlegging van dit voorstel tot Partiële Splitsing ter griffie van de rechtbank van Koophandel van Antwerpen en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Gedaan te Antwerpen, op 30 september 2013, in vier exemplaren. Twee exemplaren zullen worden neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, één exemplaar zal worden bewaard in de boeken van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, en één exemplaar zal worden bewaard in de boeken van de Verkrijgende Vennootschap.

Bijlage 1 bij het voorstel houdende Partiële Splitsing van McGregor Retail Belgium NV (MRB) in Gaastra Retail Belgium NV (GRB)

Splitsingsbalans per 30 april 2013

MRB veld:. partiële splitsing MRB ne partiële splitsing afgesplitst

vermogen naar

GRB

VASTE ACTIVA 3.374.786,63 2.706.218,66 668.567,97

I Oprichtingskosten

Il Immateriële vaste activa 1.229.614,89 939.534,24 290.080,65

III Materiële vaste activa 1.752.232,09 1.373.644,77 378.487,32

A Terreinen en gebouwen

B Installaties, machines en 27.955,51 23.346,12 4.609,39

uitrusting

C Meubilair en rollend 5.995,99 3.727,49 2.268,50

materieel

D Leasing en soortgelijke

rechten

E Overige materiële vaste 1.718.180,59 1.346.571,16 371.609,43

activa

F Activa in aanbouw en

vooruitbetalingen

IV Financiëlevasteactiva 393.439,65 393.939,65 0,00

A Verbonden ondernemingen 390.515,33 390.515,33

B Deelnemingsverhouding

C Andere financiële vaste 2.524,32 2.524,32

activa

VLOTTENDE ACTIVA 7.693.475.37 6.746.503,44 946.971,93

V Vorderingen op meer dan één

jaar

A Handelsvorderingen

B Overige vorderingen

VI Voorraden en bestellingen in 2.724.857,53 1.950.964,13 773.893,40

uitvoering

A Voorraden 2.724.857,53 1.950.964,13 773.893,40

B Bestellingen in uitvoering

VII Vorderingen op ten hoogste 4.254.721,61 4.254.721,61 0,00

één jaar

A Handelsvorderingen 636.199,73 636.199,73

B Overige vorderingen 3.618.521,88 3.618.521,88

Viii Geldbeleggingen

IX Liquide middelen 272.400,52 259.694,27 12.706,25

X Overlopende rekeningen 441A95,71 281.123,43 160.372,28

TOTAAL DER ACTIVA 11.068.262,00 9.452.722,10 1.615.539,90

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aanliet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MRB véiór parliiile MRB na partiële afgesplitst vermogen naar

splitsing splitsing GRB

EIGEN VERMOGEN 5.732.573,15 4.464.466,11 1.268.107,04

Kapitaal 385.000,00 299,833,91 85.166,09

A Geplaatst kapitaal

B Niet opgevraagd kapitaal

II Uitgiftepremies

III Herwaarderingsmeeraarden

1V Reserves 5.038.500,00 3.923.929,31 1.114.570,69

V Overgedragen resultaat 309.073,15 240.702,89 68.370,26

VI Kapitaalsubsidies

VOORZIENINGEN, UITGESTELDE 0,00 0,00 0,00

BELASTINGEN

VII A Voorzieningen risico's en kosten

B Uitgestalde belastingen en

belaslingslatenties

SCHULDEN 5.335.688,85 4.988.255,99 347.432,86

VIII Schulden op meer dan één jaar

A Financiële schulden

B Handelsschulden

C Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen

D Overige schulden

1X Schulden op ten hoogste één jaar 4.593.468,68 4.277.895,84 315.572,84

A Schulden vervallend binnen het jaar 723.809,60 723.809,60

B Financiële schulden 118.702,19 118.702,19

C Handelsschulden 2.528.917,21 2.528.917,21

D Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen

E Schulden m.b.t. belastingen, 1,160.405,37 859.642,74 300.762,63

bezoldigingen en sociale lasten

F Overige schulden L 61.634,31 46.824,09 14.810,22

X Overlopende rekeningen 742.220,17 710.360,15 31.860,02

TOTAAL DER PASSIVA . 11.068.262,00 9.452.722,10 1615.539,90

Getekend,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aanblet Belgisch Staatsblad

29/08/2013
ÿþ !~ !~I~j~ ~<. ,~.}~ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te RntwerpempAuG, ?J%3

Griffie

1 ICI I INI IIIIVIIII

8 IVIIIIIV

*1313346

i

Ondernemingsnr : 0526.850.253

Benaming

(voluit) : GAASTRA RETAIL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Verbindingsdok-Oostkaai 23 bus 801, B-2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Neergelegd stuk : notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 15 augustus 2013 in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er blijkt uit de bovengenoemde notulen dat de aandeelhouders beslist hebben om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis van Loyens 8( Leeft Advocaten CVBA, Neerveldstraat 101-103, B1200 Brussel, elk individueel en met recht van indeplaatsstelling (elk gedefinieerd als de Volmachthouders). Elk van deze Volmachthouders is gemachtigd om alleen te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle neerleggingsverplichtingen die vervuld moeten worden in overeenstemming met de bovenstaande besluiten en in het bijzonder in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen, Met het oog hierop is elk van de Volmachthouders gemachtigd om alle acties te ondernemen of aan te vatten die nodig of nuttig zijn om de formaliteiten met betrekking tot voornoemde neerleggingsverplichtingen te vervullen.

Getekend,

Johan Lagae,

Bijzonder gevolmachtigde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2013
ÿþ Mod Word 11.5

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 3 AUG. 2013

Ondernemingsnr: 0526.850.253

Benaming

(voluit) : Gaastra Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Verbindingsdok-Oostkaai 23, bus 801, B-2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing.

NEERGELEGD STUK : VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING TUSSEN MCGREGOR RETAIL BELGIUM NV EN GRASTRA RETAIL BELGIUM NV OVEREENKOMSTIG DE ARTIKELEN 677 IUNCTO 728 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN,

Op 01 augustus 2013 hebben de raden van bestuur van respectievelijk McGregor Retail Belgium NV (hierna de Partieel Te Splitsen Vennootschap) en Gaastra Retail Belgium NV (hierna de Verkrijgende Vennootschap) besloten om in onderling overleg dit voorstel tot partiële splitsing op te stellen, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 iuncto 728 van het Wetboek van Vennootschappen (W.Venn.).

1. Doel en omschrijving van de Partiële Splitsing

De Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap wensen een partiële splitsing te verwezenlijken waarbij de Partieel Te Splitsen Vennootschap een deel van haar vermogen overdraagt aan de Verkrijgende Vennootschap, zonder dat de Partieel Te Splitsen Vennootschap ophoudt te bestaan, en dit tegen de uitreiking van nieuwe aandelen in de Verkrijgende Vennootschap aan de meerderheidsaandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 iuncto 728 W.Venn (de Partiële Splitsing).

Deze verrichting kadert in een globale reorganisatie van de groep waartoe de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap behoren, waarbij besloten werd om de McGregor en Gaastra retail activiteiten volledig van elkaar af te splitsen. Op deze manier wordt een transparantere structuur van de groep uitgebouwd waarbij de historisch vermengde Gaastra en McGregor retail activiteiten nu duidelijk zullen worden onderscheiden. Met het oog op deze herstructurering en de Partiële Splitsing, werd de Verkrijgende Vennootschap recentelijk opgericht, om zo de Gaastra retail activiteiten die worden uitgeoefend door de Partieel Te Splitsen Vennootschap in te brengen in de Verkrijgende Vennootschap.

Met deze verrichting beoogt de Partieel Te Splitsen Vennootschap in het bijzonder om alle Gaastra retail activiteiten die exclusief worden uitgeoefend in 9 Gaastra-winkels (i.e. winkels waar exclusief kledij, in de brede zin van het woord, wordt verkocht van het merk "Gaastra"), en aile hieraan verbonden bestanddelen (de Gaastra Activiteiten), af te splitsen in de Verkrijgende Vennootschap. De winkels van de Partieel Te Splitsen Vennootschap waarin zowel McGregor als Gaastra activiteiten worden uitgevoerd (i.e. het uitbaten van die winkels waar er zowel kledij, in de brede zin van het woord, van het merk "Gaastra" én "McGregor" wordt verkocht), zullen niet worden afgesplitst in de Verkrijgende Vennootschap,

De Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap wensen er op te wijzen dat deze Partiële Splitsing vanuit een operationeel oogpunt is aangevat per 1 mei 2013. Huidig splitsingsvoorstel beoogt de juridische implementatie van deze operationele splitsing. Om de operationele, boekhoudkundige en fiscale datum van de Partiële Splitsing te laten samenvallen, wordt ervoor geopteerd om de Partiële Splitsing vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt uitwerking te verlenen per 1 mei 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. rechtsvorm, naam, doel en zetel van de betrokken vennootschappen

a. De Partieel Te Splitsen Vennootschap

" Naam: McGregor Retail Belgium

" Rechtsvorm: naamloze vennootschap

" Maatschappelijke zetel: Verbindingsdok-Oostkaai 23, bus 801, 2000 Antwerpen

" Ondernemingsnummer: BTW BE 0455.653.045 (RPR Antwerpen)

" Maatschappelijk doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België als in het buitenland : de vervaardiging, de vertegenwoordiging, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, ontvangst, opslag en behandeling van alle textielprodukten en alle soorten kledingstukken, sportartikelen, vrijetijdskleding, schoenen en accessoires die op één of andere manier hiermede betrekking hebben, licenties geven en nemen, produceren of doen produceren van kleding en aanverwante artikelen.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen."

b. De Verkrijgende Vennootschap

" Naam: Gaastra Retail Belgium

" Rechtsvorm: naamloze vennootschap

" Maatschappelijke zetel: Verbindingsdok-Oostkaai 23, bus 801, 2000 Antwerpen

" Ondernemingsnummer: BTW BE 0526.850.253 (RPR Antwerpen)

" Maatschappelijk doel (artikel 3 van de statuten);

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening voor derden:

De vervaardiging, de vertegenwoordiging, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, ontvangst, opslag en behandeling, en detailhandel van alle textielproducten en alle soorten kledingstukken, sportartikelen, vrijetijdskleding, schoenen en accessoires van het merk Gaastra, of die op één of andere manier hiermee betrekking hebben, alsook licenties geven en nemen, produceren of doen produceren van kleding of aanverwante artikelen van het merk Gaastra, of die op één of andere manier hiermee betrekking hebben.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële en/of financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

3. Ruilverhouding van de aandelen  geen opleg in geld

Op basis van de waarde van de Gaastra Activiteiten en de fractiewaarde per aandeel van de Verkrijgende Vennootschap, kan de ruilverhouding worden vastgesteld door de waarde van het Afgesplitst Vermogen te delen door de fractiewaarde van één aandeel van de Verkrijgende vennootschap.

De waarde van het Afgesplitst Vermogen werd vastgesteld op basis van de jaarrekening van de Partieel Te Splitsen Vennootschap per 30 april 2013, en bedraagt L407.983,49 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap bedraagt op de datum van dit voorstel 61.500 EUR, en is vertegenwoordigd door 615 aandelen, met een fractiewaarde van 100 EUR per aandeel. De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap opteren ervoor om gebruik te maken van de fractiewaarde van de aandelen, omdat de Partiële Splitsing vanuit een operationeel oogpunt is aangevat per 1 mei 2013. Indien een andere waardering zou worden gehanteerd zou er een dubbeltelling gebeuren van het afgesplitste vermogen. Daarenboven oefende de Verkrijgende Vennootschap vóór 1 mei 2013 (i.e. de datum van de operationele Partiële Splitsing) nog geen operationele activiteiten uit. Er dient dus in het kader van de juridische implementatie van de Partiële Splitsing voor wat betreft de Verkrijgende Vennootschap, abstractie gemaakt te worden van de werkelijke waarde van de aandelen op het moment van dit voorstel (omdat deze waarde reeds rekening houdt met de waarde van het afgesplitst vermogen).

De inbreng van het Afgesplitst Vermogen in de Verkrijgende vennootschap wordt exclusief vergoed door toekenning van nieuw uit te geven aandelen, zonder nominale waarde en van dezelfde soort en met dezelfde rechten ais de reeds door de Verkrijgende vennootschap uitgegeven aandelen. Meer bepaald geeft de Verkrijgende Vennootschap, in ruil voor de inbreng van het Afgesplitst Vermogen, (afgerond) 14.079 aandelen uit, die allen aan de meerderheidsaandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap zullen worden uitgereikt.

Er wordt geen opleg in geld toegekend naar aanleiding van de Partiële Splitsing,

4. Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt

Onmiddellijk na de goedkeuring van de Partiële Splitsing door de buitengewone algemene vergaderingen van respectievelijk de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap, schrijft de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap of een daartoe aangestelde lasthebber, de uitgegeven aandelen in in het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap.

Meer bepaald schrijft de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap of de daartoe aangestelde lasthebber, de volgende gegevens im

" de datum van uitgifte van de nieuwe aandelen;

" de identiteit van de nieuwe aandeelhouder; en

" het aantal toegekende nieuwe aandelen.

5. Datum van winstdeelname nieuwe aandelen en bijzondere regelingen

De nieuw toegekende aandelen in de Verkrijgende Vennootschap delen in de winst vanaf 1 mei 2013.

6. Datum van boekhoudkundige werking

Alle verrichtingen gesteld door de Partieel Te Splitsen Vennootschap met betrekking tot het Afgesplitst Vermogen worden vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap vanaf 1 mei 2013 om 0.00 uur, hetgeen zoals hierboven vermeld overeenkomt met de operationele realiteit.

7. Geen bijzondere rechten of effecten met bijzondere rechten

Noch in de Partieel Te Splitsen Vennootschap noch in de Verkrijgende Vennootschap, bestaan er aandelen waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. De betrokken vennootschappen hebben geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

8. Bezoldiging toegekend aan de commissarissen

De aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en van de Verkrijgende Vennootschap hebben het voornemen om unaniem te verzaken aan het controleverslag bedoeld in artikel 731 W.Venn., waardoor de regelgeving inzake inbreng in natura overeenkomstig artikel 602 W.Venn. herleeft.

De raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap heeft aan haar commissaris, de burger-ilijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, "Deloitte Bedrijfsrevisoren", gevestigd te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, vast vertegenwoordi-igd door de heer Dirk Cleymans, bedrijfsrevisor, de opdracht gegeven om het verslag op te maken bedoeld in artikel 602 W.Venn. De bijzondere bezoldiging van de commissaris voor deze opdracht bedraagt EUR 4.500.

9. Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de Verkrijgende Vennootschap

en van de Partieei Te Splitsen Vennootschap.

10. Beschrijving en verdeling van de over te dragen activa en passiva

Zoals blijkt uit de aangehechte splitsingsbalans wordt het naar de Verkrijgende Vennootschap over te dragen netto-actief gewaardeerd op 1.407.983,49 EUR en wordt het door de Partieel Te Splitsen Vennootschap te behouden netto-actief gewaardeerd op 4.324.589,66 EUR.

i

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge De Partieel Te Splitsen Vennootschap splits in het kader van de Partiële Splitsing de hieronder bepaalde vermogensbestanddelen die verband houden met de Gaastra Activiteiten en die exclusief worden uitgeoefend In onderstaande Gaastra winkels, af in de Verkrijgende Vennootschap:

" Gaastra Outlet, gevestigd te 3630 Maasmechelen (Maasmechelen Village), Zetellaan 100, shop 59;

" Gaastra Shoe Shop, gevestigd te 3630 Maasmechelen (Maasmechelen Village), Zetellaan 100, shop 57;

" Gaastra Shop Gent, gevestigd te 9000 Gent, Brabantdam 26;

" Gaastra Shopping K, gevestigd te 8500 Kortrijk, Steenpoort 2;

" Gaastra Shop Westland Shopping Center, gevestigd te 1070 Anderlecht, Sylvain Dupuislaan 433, unit 122;

" Gaastra Shop Turnhout, gevestigd te 2300 Turnhout, Gasthuisstraat 53;

" Gaastra Shop Aalst, gevestigd te 9300 Aalst, Kattestraat 55;

" Gaastra Shop Leuven, gevestigd te 3000 Leuven, Leopold Vanderkelenstraat 5; en

" Gaastra Wijnegem, gevestigd te 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 5, shop 216,

(de Gaastra Winkels).

De Gaastra Activiteiten maken een bedrijfstak uit, en omvatten in het bijzonder, doch niet uitsluitend, de

volgende elementen:

" alle materiële vaste activa die zich bevinden in de Gaastra Winkels en welke per 30 april 2013 geboekt staan in de jaarrekening van de Partieel Te Splitsen Vennootschap;

" alle vlottende activa en alle schulden die betrekking hebben op de Gaastra Activiteiten, zoals blijkt uit de aangehechte splitsingsbalans;

" alle personeelsleden die verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten en alle contracten met betrekking tot de werknemers die verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten, inclusief CAO overeenkomsten, individuele contracten, schulden en provisies met betrekking tot personeelskosten (inclusief provisies aangelegd met betrekking tot de groepsverzekering, eindejaarspremie, bonussen, vakantiegeld, enz.);

" alle huurovereenkomsten welke verbonden zijn aan de Gaastra Winkels, waaronder, maar niet beperkt tot, de handelshuurcontracten en de renting contracten voor de winkelinrichting van de Gaastra Winkels;

" alle dienstverleningsovereenkomsten welke verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

" alle contracten met zelfstandige medewerkers die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten of die een afzonderlijke overeenkomst hebben wat betreft hun werkzaamheden die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

" alle contracten met leveranciers eigen aan de Gaastra Activiteiten;

" alle contracten met klanten eigen aan de Gaastra Activiteiten;

" alle contracten met leveranciers van nutsvoorzieningen die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten;

" alle lopende procedures die uitsluitend verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten; en

" alle overige lopende contracten die specifiek en exclusief betrekking hebben op de Gaastra Activiteiten,

De eigen vermogensbestanddelen van de Partieel Te Splitsten Vennootschap (kapitaal en reserves) worden naar aanleiding van de Partiële Splitsing verdeeld over de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap overeenkomstig de verdeelsleutel als bedoeld in artikel 213 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, de administratieve commentaar terzake, en de boekhoudkundige richtlijnen zoals uitgegeven door het Instituut voor Bedrijfsrevisoren (Advies 2011/11 en Advies 2009/11).

Er worden geen onroerende goederen overgedragen.

De overdracht van de Gaastra Activiteiten van de Partieel Te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap middels de Partiële Splitsing, geschiedt onder algemene titel en omvat de lopende contracten, de bedrijfsorganisatie, de boekhouding, het klantenbestand en het archief, kortom alle materiële en immateriële bestanddelen die eigen zijn en exclusief verbonden zijn aan de Gaastra Activiteiten.

De Verkrijgende Vennootschap ontvangt uit het archief van de Partieel Te Splitsen Vennootschap de originele documenten die uitsluitend verband houden met de Gaastra Activiteiten, voor zover deze overdracht nog niet is gebeurd. In de mate dat zij niet splitsbaar zijn, worden de originele documenten bewaard op de zetel van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, waar ze ter inzage van de Verkrijgende Vennootschap en haar organen van bestuur en controle worden gehouden.

Met het oog op het vermijden van enige betwisting betreffende de verdeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, wordt er uitdrukkelijk bepaald dat, ingeval dit voorstel geen uitsluitsel zou geven over de verdeling ervan, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het een vermogensbestanddeel betreft dat bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen is in de opgave van de af te splitsen vermogensbestanddelen, geldt de volgende regeling:

" In eerste instantie zullen de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap In nauw overleg beslissen over de toewijzing van de desbetreffende vermogensbestanddelen, op grond van het principe dat enkel die vermogensbestanddelen aan de Verkrijgende Vennootschap worden toebedeeld die verband houden met de Gaastra Activiteiten; en

" Bij gebreke van een akkoord tussen de partijen zoals in het vorige punt beschreven, evenals in het geval dat er geen duidelijke toebedeling kan komen op grond van het principe hierboven beschreven, zullen de desbetreffende vermogensbestanddelen in het vermogen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap blijven en geacht worden niet te behoren tot de over te dragen bestanddelen van de Gaastra Activiteiten.

Indien een bepaald vermogensbestanddeel (activa, passiva of buiten balans) dat exclusief verbonden is aan de Gaastra Activiteiten, ondanks het regime van overdracht ten algemene titel zoals voorzien in het W.Venn., niet zou kunnen worden afgesplitst van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, dan zullen de Partieel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap een economische situatie in het leven roepen die de afsplitsing naar de Verkrijgende Vennootschap zo goed als mogelijk benadert, voor zover deze situatie niet manifest ingaat tegen het belang van één van beide betrokken vennootschappen.

11. Verdeling van de aandelen van de Nieuw op te richten vennootschap onder de aandeelhouders van de Partieel te splitsen vennootschap

Op datum van dit voorstel tot Partiële Splitsing ziet de verdeling van de aandelen in de Partieel Te Splitsen Vennootschap er als volgt uit:

" McGregor Belgium NV: 15.529 aandelen (99,99%); en

" Emergo Sportswear B.V.: 1 aandeel (0,01%).

De 14.079 nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die naar aanleiding van de Partiële Splitsing zullen worden uitgegeven, zullen op de datum van het besluit tot Partiële Splitsing door de buitengewone algemene vergadering van de Verkrijgende Vennootschap integraal worden uitgereikt aan de meerderheidsaandeelhouder van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, namelijk McGregor Belgium NV.

De minderheidsaandeelhouder, Emergo Sportswear B.V. zal bijgevolg verzaken aan haar recht om op proportionele wijze nieuwe aandelen te verkrijgen in de Verkrijgende Vennootschap naar aanleiding van de Partiële Splitsing.

12. Buitengewone algemene vergaderingen

De raad van bestuur van elk van de betrokken vennootschappen maakt aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap en aan de raad van bestuur van de andere betrokken vennootschap alle informatie over zoals voorgeschreven in het W.Venn,

De Partiële Splitsing wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap die, voor wat betreft de Partieel Te Splitsen Vennootschap, krachtens artikel 735, §5 W.Venn. unaniem dient te beslissen. De streefdatum voor het houden van deze buitengewone algemene vergaderingen is dinsdag 1 oktober 2013.

13. Fiscaal regime van de Partiële Splitsing

Deze Partiële Splitsing zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 211, 212, 213 en 183bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en gebeurt met toepassing van de artikelen 115bis of 117, §2 en 120, laatste lid, van het Wetboek der Registratierechten, en de artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek BTW.

14. Neerlegging bij de griffie van het voorstel tot partiële splitsing en goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de Partieel te splitsen vennootschap

Onderhavig voorstel tot partiële splitsing zal door respectievelijk de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap worden neergelegd en bekendgemaakt bij de griffie van de Rechtbank van ,Koophandel van Antwerpen, minstens zes weken véór de datum waarop de buitengewone algemene 'vergaderingen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap zich dienen uit te spreken over de Partiële Splitsing.

15. Volmacht

De raad van bestuur van de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap geven hierbij elk volmacht aan Johan Lagae en Els Bruts, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om, alleen optredend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen met het oog op de neerlegging van dit voorstel tot Partiële Splitsing ter griffie van de rechtbank van Koophandel van Antwerpen en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Gedaan te Antwerpen, op 01 augustus 2013, in vier exemplaren. Twee exemplaren zullen worden neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, één exemplaar zal worden bewaard in de boeken van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, en één exemplaar zal worden bewaard in de boeken van de Verkrijgende Vennootschap.

,)Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlage hij het voorstel houdende Partiële Splitsing van McGregor Retali Belgium NV (NIRB) in

Gaastra Retail Belgium NV (GRB)

Splitsingsbalans per 30 april 2013

MRB v6ôr partiële splitsing MRB na partiële splitsing afgesplitst

vermogen naar

GRB

VASTE ACTIVA 3.374.786,63 2.706.218,66 668.567,97

I Oprichtingskosten

II Immateriële vaste activa 1.229.614,89 ,!. 939.534,24 290.080,65

Ili Materiële vaste activa 1.752.132,09 1.373.644,77 378.487,32

A Terreinen en gebouwen

B Installaties, machines en 27.955,51 23.346,12 4.609,39

uitrusting

C Meubilair en rollend 5.996,99 3.727,49 2.268,50

materieel

D Leasing en soortgelijke

rechten

E Overige materiële vaste 1.718.180,59 1.346.571,16 371.649,43

activa

F Activa in aanbouw en

vooruitbetalingen

1V Financiële vaste activa 393.039,65 393.039,65 0,00

A Verbonden ondernemingen 390.515,33 390.515,33

B Deelnemingsverhouding

C Andere financiële vaste 2.524,32 2.524,32

activa

VLOTTENDE ACTIVA 7.693.475.37 6.746.503,44 946.971,93

V Vorderingen op meer dan één

jaar

A Handelsvorderingen

B Overige vorderingen

VI Voorraden en bestellingen In 2.724.857,53 1.950.964,13 773.893,40

uitvoering

A Voorraden 2.724.857,53 1.950.964,13 773.893,40

B Bestellingen in uitvoering

VII Vorderingen op ten hoogste 4.254.721,61 4.254.721,61 0,00

één jaar

A Handelsvorderingen 636.199,73 636.199,73

B Overige vorderingen 3.618.521,88 3.618.521,88

VIII Geldbeleggingen

IX Liquide middelen 272.400,52 259.694,27 12.706,25

X Overlopende rekeningen 441.495,71 281.123,43 160.372,28

TOTAAL DER ACTIVA 11.068.262,00 9.452.722,10 1.615.539,90

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

b

=Noor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MRB váór partiële MRB na partiële afgesplitst vermogen naar

splitsing splitsing GRB

EIGEN VERMOGEN 5.732.573,15 4.324.589,66 1.407.983,49

I Kapitaal 385.990,00 290,439,73 94.560,27

A Geplaatst kapitaal

B Niet opgevraagd kapitaal

II Uitgiftepremies

III Herwaarderingsmeerwaarden

IV Reserves 5.038,500,00 3.800.988,56 1.237.511,44

V Overgedragen resultaat 309.073,15 233.161,36 75.911,79

VI Kapitaalsubsidies

VOORZIENINGEN, UITGESTELDE 000 0,00 0,00

BELASTINGEN

VII A Voorzieningen risico's en kosten

B Uitgestelde belastingen en

belastingsiatenties

SCHULDEN 5.335.688,85 5.128.132,44 207.556,41

VIII Schulden op meer dan één jaar

A Financiële schulden

B Handelsschulden

C Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen

D Overige schulden

IX Schulden op ten hoogste één jaar 4.593.468,68 4.417.772,29 175.696,39

A Schulden vervallend binnen het jaar 723.809,60 723.809,60

B Financiële schulden 118.702,19 118.702,19

C Handelsschulden 2.528.917,21 2.528.917,21

D Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen

E Schulden m.b.t.. belastingen, 1.160.405,37 999.519,20 160.886,17

bezoldigingen en sociale lasten

F Overige schulden 61.634,31 46.824,09 14.810,22

X Overlopende rekeningen 742.220,17 710.360,15 31.860,02

TOTAAL DER PASSIVA 11.068.262,00 9.452.722,10 1.615,539,90

Getekend,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van _Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2013
ÿþmod 11.1

" i 3hf1 '. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111t1111011111111

McergGLyd Ier gfiffie von de Rechtbank

von Koophandel ;'e Antwerpen, op

17 APR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0,5 2 6 . 8 5-0 2 5 3

Benaming (voluit) : GAASTRA RETAIL BELGIUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Verbindingsdok Oostkaai 23 bus 801

2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op twaalf april tweeduizend dertien, voor Meester Peter VAN MELKEBEKE,',~

Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat

1) de naamloze vennootschap "GAASTRA BELGIUM", met maatschappelijke zetel te Schoenmarkt 6, 2000 Antwerpen,

2) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "GAASTRA HOLDING INTERNATIONAL B.V.", niet statutaire zetel te Driebergen-Rijsenburg en hoofdvestiging te Hoofdstraat 23, 3971 KA Driebergen-Rijsenburg, volgende vennootschap hebben opgericht

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, Zij draagt de benaming;; "GAASTRA RETAIL BELGIUM".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Verbindingsdok - Oostkaai 23, bus 801, 2000 Antwerpen. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening voor derden:

De vervaardiging, de vertegenwoordiging, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, ontvangst, opslag en behandeling, en detailhandel van alle textielproducten en aile soorten kledingstukken, sportartikelen,; vrijetijdskleding, schoenen en accessoires van het merk Gaastra, of die op één of andere manier hiermee betrekking hebben, alsook licenties geven en nemen, produceren of doen produceren van kleding of. aanverwante artikelen van het merk Gaastra, of die op één of andere manier hiermee betrekking hebben.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het,' aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan., niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten,;; zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking;; hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;.; b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van:' leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen,

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële en/of financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van twaalf april tweeduizend dertien.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR),

Het is vertegenwoordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/zeshonderd vijftiende (1/615de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de naamloze vennootschap "GAASTRA BELGIUM", ten belope van zeshonderd veertien (614) aandelen;

- dooi de besloten vennootschap naar Nederlands recht "GAASTRA HOLDING INTERNATIONAL B.V.", ten belope van één (1) aandeel.

totaal: zeshonderd vijftien (615) aandelen

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BAN KATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE49 7370 3892 8971 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op negen april tweeduizend dertien afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

OPRICHTERSAANSPRAKELIJKHEID.

De naamloze vennootschap "GAASTRA BELGIUM" verklaart hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te haren laste te nemen, dit overeenkomstig artikel 450, 2° van het Wetboek van vennootschappen

De besloten vennootschap naar Nederlands recht GAASTRA HOLDING INTERNATIONAL BV., is bijgevolg enkel te beschouwen als eenvoudige inschrijver.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen, Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail. De oproeping worden minstens acht dagen voor de vergadering verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet gegeven worden in de notulen van de vergadering.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is,

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen, Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen ais hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudgn aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders,

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

& 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

$ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door elke bestuurder en gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, kan de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur, die dan de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee . hijtzij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid, zal dragen,

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen warden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

aandeelhouder zich [aten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand september om twaalf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van

de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door

een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder, De volmachten dienen een handtekening te dragen (met

inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander

middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de

vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden

neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als

werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de

aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke

benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen,

te ondertekenen,

STEMRECHT.

leder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met

eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de

raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal

stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene

vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief

stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering

overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één mei en eindigt op dertig april van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

INTERIMDIVIDEN DEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering,

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANDJUWEEL", met maatschappelijke zetel

te Landjuweel 10, 2340 Beerse, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN DE MIEROP Kris Marcel,

wonende te Landjuweel 10, 2340 Beerse.

21 de heer VAN STRAATEN Johannes Henricus, wonende te Het Domein 7, 1261 JP Blaricum, Nederland.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering die zal

plaatsvinden in het jaar tweeduizend achttien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering,

BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Werd benoemd tot gedelegeerd-bestuurder :

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANDJUWEEL", met als vaste

vertegenwoordiger de heer VAN DE MIEROP Kris, die, in toepassing van artikel 17, tweede lid van de statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

alleen optredend de vennootschap rechtsgeldig zal kunnen vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

De benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANDJUWEEL" als gedelegeerd bestuurder zal bekrachtigd worden door de raad van bestuur van de vennootschap gedurende haar eerste vergadering.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS.

Werd benoemd tot commissaris : de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, "Deloitte Bedrijfsrevisoren", gevestigd te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger de heer Dirk Cleymans aanduidt en dit voor drie jaar vanaf twaalf april tweeduizend dertien,

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twaalf april tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op dertig april tweeduizend veertien,

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae en/of mevrouw Els Bruis, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, twee volmachten),

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GAASTRA RETAIL BELGIUM

Adresse
VERBINDINGSDOK OOSTKAAI 23, BUS 801 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande