GAB ROBINS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GAB ROBINS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 417.655.868

Publication

20/09/2012
ÿþMod Word 11.T

~ 3 "» = ; In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~~ ~ ~ J g bij g~ ~~

na neerlegging ter griffie van de akte



NEEP ELEGD

10 _Q9. 2012

GRIFFIEHTBANK van N

KOOPHA 're MECHELEN

Ondernemingsnr : 0417.655.868

Benaming

(voluit) : GAB ROBINS BELGIUM in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bedrijvenlaan 3, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kwijting aan de vereffenaar - Sluiting van de vereffening - Volmacht

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders ondertekend op 4 september 2012:

5. Sluiting van de vereffening en volmacht

De aandeelhouders van de Vennootschap steilen vast dat de openstaande zaken werden afgehandeld en besluiten de vereffening van de Vennootschap te sluiten. Bijgevolg heeft de Vennootschap definitief opgehouden te bestaan, zelfs voor haar vereffeningsdoeleinden.

De aandeelhouders van de Vennootschap verlenen uitdrukkelijk machtiging aan de voormalige Vereffenaar, ADFIBO BVBA, vertegenwoordigd door de heer Julien Hermans, met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige te doen dat verband houdt met de sluiting van de vereffening van de Vennootschap, zoals onder andere, zonder daartoe beperkt te zijn, de fiscale aangiftes van de Vennootschap in te dienen en verder te behandelen voor het boekjaar 2012, alle handelingen te stellen en formaliteiten te vervullen bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, en de betrokken instanties op de hoogte te stellen van de afsluiting van de vereffening van de Vennootschap. In het algemeen mag de volmachthouder alle verklaringen afleggen, aile handelingen stellen, aile documenten opmaken en ondertekenen die nodig of nuttig zijn voor de uitvoering van de voormelde beslissingen alsmede alle sommen te mogen ontvangen die nog zouden toekomen en/of zullen toekomen aan de Vennootschap.

6. Bewaring van de boeken en bescheiden van de Vennootschap en consignatie van de gelden en waarden

De aandeelhouders besluiten dat, in overeenstemming met artikel 195, §1 van het Wetboek van vennootschappen, de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden bewaard gedurende een termijn van ten minste vijf (5) jaar, te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op het volgende adres: Groenendaallaan 136 in 2170 Merksem.

De aandeelhouders besluiten voorts, op basis van het Verslag van de Vereffenaar, dat aangezien alle schulden van de Vennootschap werden vereffend, er geen noodzaak is tot consignatie van bepaalde gelden of waarden van de Vennootschap naar aanleiding van de sluiting van de vereffening.

I lI1 liii Ui t5 lUI01!1~

f ` e

nCi\

0

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

7. Toekennen van volmachten voor het vervullen van de wettelijke- en andere verplichtingen en van de administratieve formaliteiten

De aandeelhouders verlenen een bijzondere volmacht aan Meester Elke Janssens, Meester Carl-Philip de Villegas of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh BVBA, met kantoor gevestigd te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk met de bevoegdheid afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, alsook aan de ondernemingsloketten, teneinde aile noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de voormelde beslissingen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging en beëindiging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alle handelingen te stellen en formaliteiten te vervullen bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, het opmaken, ondertekenen en neerleggen van uittreksels van de onderhavige schriftelijke besluitvorming, het ondertekenen en neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, het stellen van alle handelingen en vervullen van alle formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen in naam en voor rekening van de Vennootschap.

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Vopr-

behoWden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.03.2012, NGL 19.07.2012 12320-0379-034
09/05/2012
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111)111101111KIIIIIIIII

NEERGELEGD

26 -04- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KoopHeien te MECHELEN

Ondememingsnr : 0417.655.868

Benaming

(voluit) : GAB ROBINS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bedrijvenlaan nummer 3 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - VERVROEGDE ONTBINDING - BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR - MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR - ONTSLAG EN KWIJTING DER BESTUURDERS

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GAB ROBINS BELGIUM', waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Bedrijvenlaan 3, niet ondernemingsnummer 0417.655.868, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met' standplaats te Brussel (1050 Brussel), Loulzalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op elf april nadien, boek 38 blad 41 vak 18, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur ai. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT:

ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen te rekenen vanaf de dag van de ontbindigsakte. Vanaf de dag van de ontbindingsakte zal de hoedanigheid van vennootschap in vereffening worden vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT:

BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR, ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE VAN

° GOEDKEURING DOOR DE BEVOEGDE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

De vergadering besluit als vereffenaar van de vennootschap te benoemen: de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Adfibo", met maatschappelijke zetel te Merksem (B-2170 Merksem), Groenendallaan 136, vertegenwoordigd door de heer Julien Hermans, wonende te 2940 Stabroek,' Mistelaarlaan 65.

De benoeming van de vereffenaar zal ter bevestiging aan de bevoegde rechtbank van koophandel worden voorgelegd, conform artikel 184, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig de voornoemde bepaling treedt de vereffenaar pas in functie nadat voormelde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming. Evenwel kan de vereffenaar reeds onmiddellijk na deze vergadering alle nodige en nuttige handelingen stellen ten einde een efficiënte vereffening en ontbinding van de vennootschap mogelijk te maken. Hiertoe behoren alle handelingen naar aanleiding van de stopzetting van de onderneming.

Voor zover als nodig, besluit de vergadering voornoemde vereffenaar te machtigen voor het ondertekenen en indienen van het verzoekschrift tot bevestiging van voormelde benoeming.

DERDE BESLUIT:

VASTSTELLING VAN DE MACHTEN EN DE VERGOEDINGEN VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besluit aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten te verlenen, zoals bepaald in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag alle handelingen verrichten bepaald

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

in artikel 187 van hetzelfde Wetboek, zonder dat hiervoor een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig ' is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt vrijgesteld inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar. De algemene vergadering besluit dat het mandaat van vereffenaar onbezoldigd zal worden uitgeoefend.

Voor-

,, behouden

aan het

Belgisch

1 Staatsblad

VIERDE BESLUIT:

ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

Door de ontbinding van de vennootschap stelt de vergadering de beëindiging vast van de opdracht van de bestuurders van de vennootschap. De vergadering besluit in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van 31 december 2011, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de volgende bestuurders voor de uitoefening van hun opdracht tot op voormelde datum:

- de heer Henk Grootkerk;

- de heer Philippe Bès; en

- de heer Jeroen Frbhlich.

VIJFDE BESLUIT:

BEVOEGDHEIDSDELEGATIE

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de vereffenaar voor de uitvoering van de genomen besluiten. Alle machten worden bovendien verleend aan ondergetekende notaris alsook aan alle advocaten van het advocatenkantoor NautaDutilh, met kantoren te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, evenals aan de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid VZW en aan het ondernemingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 500, allen individueel handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aile noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De Lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, ordonnantie van de rechtbank

van koophandel van Mechelen bevestigen de benoeming van de vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.01.2012, NGL 28.02.2012 12046-0023-030
03/10/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I1 III 111u II I11V IhIIVI VIIII

*11148713*

V+

beha aai Beld Staa

r

NEERGELEGD

21' -09- 2011

GRIFFIE " ~~TM MECHELEN

ANK van

KOOPHANdE

GRIFFIE I M CHELEN

KOOPHAN

Ondernemingsnr : 0417.655.868

Benaming

(voluit) : GAB ROBINS BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bedrijvenlaan 3, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 augustus 2011:

1. De bijzondere algemene vergadering besluit bij unanimiteit om KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, met zetel te Prins Boudewijnlaan 24d te 2550 Kontich, vertegenwoordigd door dhr Luc Verrijssen, bedrijfsrevisor, te. benoemen tot commissaris van de Vennootschap voor de boekjaren afgesloten op 31 december 2010, 2011 end 2012,

2. De bijzondere algemene vergadering geeft volmacht aan elkeen van de bestuurders, met keuze van` woonplaats voor deze doeleinden op de zetel van de Vennootschap, alsook aan Mr. Elke Janssens, Mr. Charlotte Tomme en/of enig andere advocaat van advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, aan de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid VZW, met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 500, vertegenwoordigd door mevrouw Viviane Renkens, met macht van indeplaatsstelling,' teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de' beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in' naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het: algemeen, het noodzakelijke doen.

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2011, NGL 30.06.2011 11245-0509-037
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 01.07.2009 09324-0401-036
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.06.2008 08322-0148-034
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 06.07.2007 07355-0046-032
17/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.05.2006, NGL 14.07.2006 06460-4215-024
13/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.05.2005, NGL 10.06.2005 05240-3974-024
11/03/2004 : BL527186
24/10/2003 : BL527186
14/08/2003 : BL527186
04/07/2003 : BL527186
06/08/2002 : BL527186
01/08/2001 : BL527186
10/08/2000 : BL527186
16/03/1993 : BL527186
01/01/1993 : BL527186
01/01/1992 : BL527186
17/07/1991 : BL527186
04/07/1990 : BL527186
04/02/1989 : BL527186

Coordonnées
GAB ROBINS BELGIUM

Adresse
BEDRIJVENLAAN 3 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande