GADRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GADRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 589.978.942

Publication

04/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

productie van warm water door accumulatie. De installatie van keukens.

De groot- en kleinhandel van elektrische en elektronische artikelen, van elektrische huishoudapparaten, telecommunicatieapparatuur, foto-, audio- en videomateriaal, met inbegrip van de reparatie, het onderhoud en de dienst na verkoop.

Installatie van stuwkracht en telefonie. Vervaardiging en installatie van lichtreclame, elektrische apparaten, lampen en verlichting.

Bijstand en onderhoud van informatica-uitrusting.

Installatie van centrale verwarming. De vervaardiging, installatie, het onderhoud en de reparatie van warmtepompen, met inbegrip van verwarming op zonne-energie. Het plaatsen, het onderhoud en de reparatie van alle branders (centrale verwarming). De installatie van zonnepanelen. De installatie van ventilatie en luchtverversing, warme lucht verwarming, airconditioning, industriële koelsystemen, elektro-medische apparatuur en industriële leidingen.

Sanitaire installatie en loodgieterij. Rioleringswerken. Onderneming voor het plaatsen van waterverzachters. Werken in verband met de distributie van water en gas. Loodgieterij en sanitaire installaties in transportmiddelen. Het leggen van kabels en van diverse kanalisaties.

Installatie van gasverwarming door individuele apparaten. Loodgieterij uitgevoerd bij de plaatsing en/of aansluiting van keukenapparaten of apparaten voor de verwarming zoals convectoren, waterverwarmers en gasfornuizen.

Aannemer van zinkwerken en metalen dakbedekkingen van gebouwen. Bijzonder atelier voor de vervaardiging van metaalwerken. Het plaatsen van hang- en sluitwerk van gebouwen. De constructie van demonteerbare paviljoenen en niet metalen barakken. Het plaatsen van smeedwerk, luiken en metalen schrijnwerk.

Onderneming in niet-metalen dakbedekkingen van constructies. Het plaatsen van deuren en plinten in kunststof. Het plaatsen van hekken, samenvouwbare deuren en schuifdeuren, buitenrolluiken (met inbegrip van het werk in het atelier). Het bedekken van kroon- en daklijsten in PVC.

Schrijnwerk en timmerwerk. Meubelwerk. Alle schrijnwerk van hout of van kunststof. De fabricage, het plaatsen of het herstel van luiken in hout of kunststof. Het plaatsen van afsluitingen en valse plafonds in hout.

Het plaatsen van raamwerk in hout, PVC of aluminium.

Afbraakwerken. Grondverzet. Wegenwerken. De installatie van wegsignalisatie en het aanbrengen van wegmarkering.

Het inrichten van speelpleinen, sportpleinen, parken en tuinen en het aanbrengen van aanplantingen. Het optrekken en het afbreken van steigers en werkplatforms.

Proefboren, boren en het boren van putten. Draineringswerken.

Reiniging, onder meer de algemene reiniging van het interieur van gebouwen van alle aard, zoals kantoren, woningen of appartementen, fabrieken, winkels, instellingen, overige lokalen die voor commerciële of professionele doeleinden worden gebruikt ; het reinigen van nieuwe gebouwen en het in orde brengen van de plaatsen na de werken; de reiniging van ramen; de reiniging en desinfectering van huizen en lokalen, van meubels, diverse voorwerpen; het ontmossen van daken; de industriële reiniging en andere reinigingswerkzaamheden.

Landschapsverzorging, met onder meer het ontwerpen en het onderhoud van tuinen, parken en groene ruimten voor sportinstallaties; het snoeien van bomen en het knippen van heggen. Vastgoedpromotie, de aankoop, verkoop, verhuring en onderverhuring, de ruiling, de exploitatie, de leasing, de waardering, de verkaveling van alle mogelijke gebouwen of delen van gebouwen en elke handelsdaad die daarmee verband houdt, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het beheer van een onroerend vermogen bestaande uit onroerende goederen en rechten, handelsfondsen, de verbouwing, inrichting, makelarij en in het algemeen elke activiteit van tussenpersoon die daarmee verband houdt.

Het beheer van onroerende goederen of rechten en het uitoefenen van de functie van syndicus van goederen in mede-eigendom.

De invoer, uitvoer, de handel onder al zijn vormen, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissiehandel van verscheidene goederen.

De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

De vennootschap kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins en het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal geen enkele activiteit uitoefenen die wordt geregeld door de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten, of de wetten of uitvoeringsbesluiten die deze zouden wijzigen of vervangen. Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op dertigduizend euro (EUR 30.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving en volstorting

De comparanten verklaren dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend, tegen de prijs van driehonderd euro (EUR 300,00) per aandeel, als volgt:

- Mevrouw NASTASE Oana schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen, hetzij in totaal voor zevenduizend vijfhonderd euro (EUR 7.500,00);

- de heer BALAU Gheorghe schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen, hetzij in totaal voor zevenduizend vijfhonderd euro (EUR 7.500,00);

- de heer SAVA Mihai schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen, hetzij in totaal voor zevenduizend vijfhonderd euro (EUR 7.500,00).

- de heer ALBERT Janos schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen, hetzij in totaal voor zevenduizend vijfhonderd euro (EUR 7.500,00).

De comparanten verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop werd ingetekend werd afbetaald tot beloop van 62,00 EUR (tweeënzestig euro), door overschrijvingen op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank NV.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf vandaag de beschikking over een som van 6.200,00 EUR (zesduizend tweehonderd euro).

Artikel 6: Ondeelbaarheid der aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien er verscheidene eigenaars zijn van één aandeel kan de vennootschap de uitoefening der rechten eraan verbonden opschorten totdat één enkele persoon aan-geduid is als zijnde ten hare opzichte eigenaar van het aandeel.

Wanneer het eigendomsrecht van een aandeel is gesplitst in vruchtgebruik en naakte eigendom, worden de rechten eraan verbonden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 10: Zaakvoering

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap tegenover derden en in rechte en kan hij alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij kan bijzondere machten delegeren aan elke lasthebber, al dan niet vennoot.

Afschriften of uittreksels van processen-verbaal of van beslissingen van de algemene vergadering of de zaakvoerder, die in rechte of elders moeten worden voorgelegd, worden getekend door één zaakvoerder.

Artikel 12: Algemene vergaderingen

Ieder jaar de eerste juni om 15 uur wordt er een algemene vergadering der vennoten gehouden. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de 6de dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Artikel 13: Vertegenwoordiging

De mede-eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandgevende schuldenaars moeten zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door respectievelijk één en dezelfde persoon. De zaakvoerder mag het model der volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de door hem aangeduide plaats vijf volle dagen voor de vergadering.

Artikel 15: Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 16: Verdeling van de winst

De nettowinst wordt gevormd overeenkomstig de wet.

Van deze winst wordt vijf procent afgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afname is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

niet meer verplicht zodra de reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te reserveren, over te

dragen naar het volgend boekjaar of eventueel te besteden aan tantièmes voor de zaakvoerders.

Artikel 17: Verdeling van het vereffeningssaldo

Na delging van alle schulden, lasten, kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten,

van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag der aandelen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te

gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van

fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke

terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

Slot- en (of) overgangsbepalingen

Tijdelijke bepalingen

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2016.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2017.

2. Benoeming van een zaakvoerder

De vergadering benoemt als niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw Oana NASTASE en de heer Gheorghe BALAU, voornoemd.

Hun mandaat wordt niet bezoldigd.

4. Volmachten

De heer Ciprian Ciufu, wonende te 1000 Brussel, Ijzerplein 3/8, of elke andere door hem

aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om de

vennootschap in te schrijven in de Kruispuntbank van Ondernemingen, haar aan te sluiten bij een

sociaal verzekeringsfonds, haar BTW-nummer te activeren en haar, indien nodig, te registreren bij

andere instellingen.

Daartoe kan hij alle documenten ondertekenen en alle nodige formaliteiten vervullen bij de

administratie van de B.T.W., bij het sociale verzekeringsfonds en het ondernemingsloket van zijn

keuze, evenals bij alle andere administraties en autoriteiten.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van

de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te

ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van

het mandaat waarmee hij belast is.

Deze volmacht is geldig tot 28 februari 2015.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte

Coordonnées
GADRO

Adresse
BOOMGAARDSTRAAT 6 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande