GALAXY STUDIOS GROUP

NV


Dénomination : GALAXY STUDIOS GROUP
Forme juridique : NV
N° entreprise : 827.774.838

Publication

16/04/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 10.04.2014 14090-0114-020
12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 05.03.2012, NGL 08.04.2013 13085-0312-016
11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 08.04.2013 13085-0302-017
14/02/2012
ÿþRechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Kievitstraat 42

ij

2400 Mol

Onderwerp akte : Statutenwijziging

it

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op zevenentwintig januari tweeduizend en

twaalf, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd

gehouden van "GALAXY STUDIOS GROUP" naamloze vennootschap, opgericht blijkens akte

verleden voor notaris De Graef Hervé te Mol op 12 juli 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad van 23 juli 2010 onder nummer 10110324.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Kievitstraat 42, BTW BE 6E0827.774.838,

¬ rechtspersonenregister Turnhout BE0827.774.838.

Inhoudende het volgend besluit:

uitwerking en neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe

gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, waarvan letterlijk uittreksel:

"- De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een naamloze vennootschap heeft als naam

"GALAXY STUDIOS GROUP.

- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, Kievitstraat 42.

- De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in één

of andere vorm van samenwerking zowel in België als in het buitenland; i;

1. Raadgeving, studie en expertise in het domein van audio- en videotechnologie,;: ij opnametechnieken, studiobeleid, marketing in geluid- en beeldproducten en alle daarmee;; verband houdende technieken en mogelijkheden,

2. Alle werken welke in een rechtreeks of een onrechtstreeks verband staan met geluid en/of beeld, of nog meer mediaprojecten, zowel in het aanmaken van investeringsgoederen als in de opname van beeld, geluid de nasynchronisatie, de ondertiteling, het monteren, ontwikkelen, financieren, realiseren en exploiteren onder alle vormen.

3. De productie, co-productie, postproductie van films en grafische werken, het maken, het aanpassen, de aankoop, de verkoop, het beheren, de publicatie, het aanmaken van copies, het uitgeven en het verdelen van teksten, foto's, tekeningen en andere werken in de meest ruime zin.

4. Het aanmaken, de realisatie, de aankoop en de verkoop van geluid en beeld op alle momenten, en onder alle vormen, het aanmaken van copies en de verdeling ervan.

5. De organisatie van voorstellingen en acties ter bevordering van culturele, commerciële en andere activiteiten.

6. De bijstand en de adviezen in aile hierboven aangehaalde domeinen evenals de publiciteit, de marketing en het onderzoek,

7. De investering, de inschrijving, de deelneming, de belegging, de verkoop, de aankoop en de verhandeling van aandelen, effecten, obligaties, certificaten, vorderingen, gelden en andere beleggingsinstrumenten uitgegeven door Belgische al dan niet commerciële ondernemingen, administratiekantoren, instellingen of verenigingen, met uitzondering van die activiteiten waarvoor een vergunning van enige financiële toezichthouder noodzakelijk is.

8. Het beheer van de investeringen en deelnemingen in dochterondernemingen, het verlenen van advies, management en andere diensten die overeenstemmen met de activiteiten van een

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mut 11.1

(verkort) :

Ondememingsnr : 0827.774.838

Benaming (voluit) : GALAXY STUDIOS GROUP

~.~

tl

1 FEU. 2ue

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

n

*iaos~sss"

1" ;-

i

.I NEEPI ELE D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

voor- behoudá aan he Beigisc StaatsbiF

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

holdingvennootschap. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire ' benoemingen of in de hoedanigheid van externe raadgever.

9. Het toekennen van leningen en voorschotten onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een participatie bezit, alsmede het waarborgen van haar verbintenissen en van alle verbintenissen van deze ondernemingen door borg te staan, zekerheden te verschaffen of op enigerlei wijze, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

10. De aankoop, verkoop, uitwisseling, uitbating, herwaardering, beheer, verhuring en leasing van alle roerende en onroerende goederen en alle aanverwante of gelijkaardige activiteiten.

11. Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze "muziekuitgaven", met andere woorden de verwerving en de exploitatie, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van auteursrechten op muziekwerken, dit laatste in de ruimste zin van het woord, zowel voor commerciële als niet commerciële doeleinden.

Deze opsomming is aanwijzend en kan niet beperkend zijn.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, op commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan ieder mandaat van zaakvoerder, bestuurder, directeur of vereffenaar vervullen en dit in iedere vennootschap of samenwerkingsverband en zich borgstellen voor deze vennootschap.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende en onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar statutair doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vereenvoudigen.

Zij mag zich ook betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële

tussenkomsten of op een andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben, of die van aard zijn op de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen, dit alles zo in binnen- als buitenland.

- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

- Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen honderdduizend euro (¬ 2.100.000,00). Het is verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizend vijfhonderdste (1/1.500Ste)

- De niet-volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

- De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. - Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders en de commissarissen samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

- Intern bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden Is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan een reglement van inwendige orde opstellen voor een doelmatige werking, dat nadien slechts kan gewijzigd worden mits akkoord van minstens twee/derden van zijn leden.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik B vergelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ajr

Voor-be ouden ° aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten, waarvan de leden gekozen zijn uit of buiten zijn midden. De raad van bestuur zal de machten van dit comité vaststellen en de werking ervan regelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die erbuiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministrieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door de handtekening van één van haar afgevaardigd bestuurders.

- De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand maart om 18.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

- Binnen de vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te rechten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

- Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten en op voorwaarde dat een schriftelijke volmacht (brief en telefax inbegrepen) kan worden voorgelegd.

leder aandeelhouder heeft ook het recht per brief te stemmen, welk formulier, op straf van nietigheid, volgende vermeldingen dient te bevatten:

a) identificatie van de aandeelhouder;

b) aantal stemgerechtigdheden;

c) voor elk besluit te nemen ingevolge de agenda: ja, neen of onthouding.

- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van ieder jaar.

- Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Voor deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodaliteiten van eventuele dividenden en is bevoegd om, op het resultaat van eik boekjaar, interimdividenden uit te keren conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

- De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GALAXY STUDIOS GROUP

Adresse
KIEVITSTRAAT 42 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande