GANZENWEI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GANZENWEI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.885.723

Publication

28/05/2014
ÿþLII1L

mod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhI

- _

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 MEI 201k

ANTWERffleeling TURNHOUT Tin tlrefier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 824.886.723 - RPR Turnhout

Benaming (voluit) : Ganzenwei

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Blijkerstraat 10

2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester Hadewych DE BACKERE, geassocieerd notaris te Lommel op 15 mei 2014, geregistreerd,

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GANZENWEI", met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Turnhout, ; ! Blijkerstraat 10, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

; a) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen, waarvan de aandeelhouders verklaren een afschrift te hebben + ontvangen en er kennis van te hebben genomen, met name:

Verslagen van 30 juni 2011, 30 juni 2012 en 30 juni 2013 opgesteld door de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot voortzetting van de activiteit en uiteenzetting van de maatregelen die worden overwogen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

b) Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om niet over te gaan tot de ontbinding van de vennootschap en de activiteit van de vennootschap voort te zetten.

Tweede beslissing

! De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2360 Oud-Turnhout, Ganzendreef 7.

Artikel 2 van de statuten luidt voortaan:

"Artikel 2: Zetel

De zetel is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Ganzendreef 7.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of In het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

Derde beslissing - kapitaalverhoging in natura

; a) Voorafgaande verslagen

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen, waarvan de aandeelhouders verklaren een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, met name:

- het verslag opgesteld door de BV BVBA "Beckers, Loenders & C"'" te 3510 Kermt (Hasselt),: Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door mevrouw Els Loenders, bedriffsrevisor,;i overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder::! aangesteld.

! De conclusies van het verslag van mevrouw Els Loenders, voormeld, bedrijfsrevisor , aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Conclusies

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Ondergetekende, Els CiDÉKibeK iiiiiiiiiiiiiiiiiii - hên-ifélerid"in he-dr- hoedanigheid r Van' zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 23 januari 2014 van de BV naar Nederlands recht "L'AUBERGADE BEHEER B.V.", vertegenwoordigd door de heer Martinus VERSTRALEN, zaakvoerder van de BVBA "GANZENWEI", verklaart op basis van haar controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in nature, verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA "GANZENWEI" door inbreng van een schuldvordering van de heer Martinus VERSTRALEN lastens deze vennootschap, dat:

- de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de voor de inbrengen in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedriffseconornisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (16.500) en de fractiewaarde van de nieuw uitgegeven aandelen (10,00 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbrengen in nature bestaat uit zestienduizend vijfhonderd (16.500) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GANZENWEI", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij wensen er op te wijzen dat de berekening van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura met akkoord van alle betrokken partijen stoelt op de fractiewaarde van de bestaande aandelen in plaats van hun intrinsieke waarde welke zelfs negatief is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kermt, 24 april 2014

Voor de BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°"

Bedrijfsrevisoren

Els LOENDERS

Zaakvoerder"

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

b) Kaoitaalverhooing

i) Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderd vijfenzestigduizend euro (165.000,00 EUR) te verhogen om het vanl achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) op honderd drieëntachtigduizend vijfhonderd vijftig euro (183.550,00 EUR) te brengen door:

inbreng van een achtergestelde lening/rekening courant door de heer Verstralen Martinus, voormeld, die hij heeft lastens deze vennootschap, ten bedrage van honderd vijfenzestigduizend euro (165.000,00 EUR);

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van zestienduizend vijfhonderd (16.500) aandelen voor de heer Verstralen Martinus, voornoemd, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/achttienduizend driehonderd vijfenvijftigste (1/18.355) van het kapitaal, deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

iij Verwezenlijking van de inbreng:

Vervolgens komt tussen: de heer Verstralen Martinus Cornelis Catharina Hendrika, geboren te Eindhoven (Nederland) op 30 oktober 1947, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Blijkerstraat 10, die, na voorlezing van het voorafgaande, verklaart zijn achtergestelde lening/rekening/courant ten belope van honderd vijfenzestigduizend euro (165.000,00 EUR) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. De heer Verstralen Martinus, voornoemd, verklaart in het bijzonder op de hoogte te zijn van het feit dat de fractiewaarde van de aandelen hoger is dan de intrinsieke waarde welke zelfs negatief is en dat hij kennis heeft van de gevolgen daarvan.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de' voormelde kapitaalverhoging van honderd vijfenzestigduizend euro (165.000,00 EUR): daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op





Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

honderd drieérdiChtigclisizerid-Velidnder-d-vijftig'-eur EUR), vertegenwoordigd

door achttienduizend driehonderd vijfenvijftig (18.355) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

c) Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen tot kapitaalverhoging, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd drieëntachtigduizend vijfhonderd vijftig euro (183.550,00 EUR).

Net is vertegenwoordigd door achttienduizend driehonderd vijfenvijftig (18.355) aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/achttienduizend driehonderd vijfenvijftigste (1/18.355) van het kapitaal."

Vierde beslissing

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de huidige zaakvoeder:

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "L'Aubergade Beheer", ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17036696 en met zetel te 5615 CG Eindhoven, Aalsterweg 28, met ondernemingsnummer 0824.885.327, met als vaste vertegenwoordiger de heer Verstralen Martinus Cornelis Catharina Hendrika, geboren te Eindhoven (Nederland) op 30 oktober 1947, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Blijkerstraat 10,

en geeft hem décharge voor het tot op 15 mei 2014 gevoerd beleid.

De vergadering stelt aan als nieuwe niet-statutaire zaakvoerders:

1) de heer Verstralen Martinus Cornelis Catharina Hendrika, geboren te Eindhoven! (Nederland) op 30 oktober 1947, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Blijkerstraat 10, die aanvaardt,

2) Mevrouw Badi Saïda, geboren te Mechelen op 2 januari 1979, wonende te 9500i

Geraardsbergen, Wijngaardstraat 47 B002, die aanvaardt.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Vijfde beslissing

De vergadering machtigt de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen en geeft

opdracht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Hadewych De Backere.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte; 3) verslag bedrijfsrevisor; 4) verslag van de zaakvoerder en 5) coördinatie der statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/12/2014
ÿþI1IIUI1IIItI111u01m

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Mod Word 11.1



Neergelegd ter enfile van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

11 DEC. 2014

AN'1 w.eiii,FEiV'~~r~r`,d.elxng TURNHOUT Ii~ ï3rg'í~îer

0824.885.723

GANZENWEI

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Ganzendreef 7, 2360 Oud-Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 30/09/2014 werden volgende besluiten unaniem genomen:

1. Het ontslag uit de functie van zaakvoerder van de heer VERSTRALEN Martinus (47.10.30/425.23) per 30/09/2014

2. De benoeming tot zaakvoerder van de heer VELDS Douwe (60.01.201565.05) per 111012014. Hij oefent

zijn mandaat kosteloos uit.

Waarvan akte

VELDS Douwe

zaakvoerder

Bijlagen-bij het Belgisch-Staatsblad - 2211212014 Annexes du-Moniteur-belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 25.07.2013 13351-0131-010
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.08.2012 12463-0109-009
23/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 14.02.2012 12039-0502-008
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 26.08.2015 15474-0107-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16532-0580-009

Coordonnées
GANZENWEI

Adresse
GANZENDREEF 7 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande