GARAGE VAN ELSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE VAN ELSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.995.190

Publication

27/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIll llhI lll ll uI 1M 11M 11H Il

*111630A9*

Ondernemingsnr : 0404.995.190

Benaming

(voluit) : Garage Van Eisen (in vereffening)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wouwstraat 46 te 2540 Hove

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 16/09/2011

De vergadering stelt vast dat het totaal te verdelen vermogen is vastgesteld op ¬ 122.704,87 samengesteld als volgt

voorschot op verdeling 100.000,-

r/c vennoot 72.093,81

provisie vennb air 2011 -49.388,94

Het totale vermogen wordt toegewezen aan Patins BVBA, de enige aandeelhouder. Hieruit volgt dat Paliris BVBA, voornoemd, gemandateerd wordt de bovengenoemde waarden in hun totaliteit in haar vermogen op te nemen.

De vergadering stelt in aansluiting op het verslag van de vereffenaar vast dat alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen worden overgedragen aan Paliris BVBA, Wouwstraat 46 te 2540 Hove.

Dat de vennootschap bijgevolg noch bezittingen noch schulden heeft.

Vervolgens beslist de vergadering tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Aan de vereffenaar wordt volledige decharge gegeven omtrent haar mandaat.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd op het adres van

Paliris BVBA, Wouwstraat 46 te 2540 Hove, waar ze tenminste gedurende vijf jaar zullen worden bewaard.

Indien de maatschappelijke zetel van Paliris BVBA, zou veranderen zullen deze stukken volgen naar het nieuwe adres.

Op 8/09/2011 werd het voorpgestelde plan van verdeling van de activa onder de schuldeisers voor akkoord

goedgekeurd door de rechtbank te Antwerpen.

De vereffening kan bij deze dan ook volledig gesloten worden.

Antwerpen, 16 september 2011

Mevr Vandendriessche Elza, vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

.~Û. e,~ ;~°~ge? ~ ~~Y ~.~'fi~ii3 N

e5.1 de R9P.hibQ1*

Arhverpen. Op KT

Griffie 1 i !! ?n11

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 13.07.2011 11292-0354-010
15/04/2011
ÿþ" -~ ~ ~-`\~ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch  Staatsblad

2011

*11057955

Ondernemingsar : 404.995.190

Benaming

(voluit) : GARAGE VAN ELSEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2540 Hove, Wouwstraat 46

Onderwerp akte : IN VEREFFENING STELLING  BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door ondergetekende notaris Gustaaf Huybrechs te Hove op 23 december 2010, dragende volgende melding: "Geregistreerd acht blad geen verzending te Kontich de 29-12-2010 boekdeel 538 blad 50 vak 3 ontvangen 25 euro get.de eerstaanwezend inspecteur L.Eeckeleers." houdende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GARAGE VAN ELSEN" met zetel te 2540 Hove, Wouwstraat 46 dat:

Neergelegd ter griffie vfm r!e Rechtbank

van Koophandel te Anhva.rpen, op- 0 5 APR.

Griffie

1° afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en dienovereenkomstig wijziging van artikel 5 der statuten.

2° omzetting van het kapitaal in euro, zodat het thans achttienduizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro één eurocent bedraagt en dienovereenkomstig artikel 5 der statuten te wijzigen, waarvan de tekst in de toekomst zal luiden als volgt:

" Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01 ) vertegenwoordigd door driehonderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

3° schrapping van artikel 6 der statuten en vervanging ervan door volgende tekst:

"Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd worden bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

In geval van kapitaalverhoging met uitgiftepremie, moet het bedrag van deze premie volgestort worden bij de inschrijving.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld. VOORKEURRECHT BIJ INSCHRIJVING:

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen, te

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De openstelling van de inschrijving, alsook het tijdvak waarin dat voorrecht kan uitgeoefend worden zullen door een bericht ter kennis gebracht worden van de vennoten bij aangetekende brief.

De aandelen die niet werden onderschreven overeenkomstig het voorgaande zullen opnieuw aangeboden worden aan de aandeelhouders die hun voorkeurrecht volledig hebben uitgeoefend in evenredigheid met het aantal aandelen dat ieder van hen bezit. Er zal op dezelfde manier gehandeld worden, volgens de voorschriften vastgesteld door de zaakvoering, totdat het kapitaal volledig onderschreven is of totdat geen enkel vennoot nog aanspraak maakt op dit recht.

De aandelen die niet onderschreven worden door de vennoten overeenkomstig de voorgaande alinea's zullen slechts kunnen worden onderschreven door personen die geen vennoot zijn dan mits toestemming van minstens de helft van de vennoten die minstens de drie/vierden van het kapitaal bezitten."

4° de tekst van artikel 11 der statuten te wijzigen door schrapping van de laatste zin en vervanging ervan door de volgende:

B. Ingeval van enige vennoot zullen de artikelen 237 en 344 van het Wetboek van Vennootschappen toepasselijk zijn."

5° wijziging van de tekst van artikel 18 der statuten door schrapping van de tekst en vervanging ervan door de volgende:

" Artikel 18.- Strijdige belangen

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders en handelen overeenkomstig artikel 259 van het wetboek van Vennootschappen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een in artikel 259 § 1 bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de in artikel 259 § 1 bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, moet hij handelen overeenkomstig artikel 261 van het Wetboek van Vennootschappen."

6° schrapping van artikel 22 der statuten en vervanging ervan door volgende tekst:

" Artikel 22.- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem."

7° de tekst van artikel 23 der statuten te wijzigen door schrapping van de bestaande tekst en vervanging ervan door de volgende:

" Artikel 23.- Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Na verloop van ieder boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris, een balans, een resultatenrekening en een toelichting op."

8° schrapping van artikel 24 der statuten en vervanging ervan door volgende tekst: "Artikel 24.- Bestemming van het resultaat

Ter berekening van de netto-winst der vennootschap worden van de bruto inkomsten afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen overeenkomstig de boekhoudwetgeving.

Van de netto-winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds tot wanneer dat reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit."

9° De vergadering beslist eenparig over te gaan tot schrapping van artikel 26 der statuten en vervanging ervan door volgende tekst:

" Artikel 26.- Benoeming vereffenaar

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan (is) zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benomen of ontslaan.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit."

10° Bevestiging, na onderzoek, van het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is bij haar ontbinding en in vereffeningstelling overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag opgemaakt op 4 december 2010 door de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V C L J bedrijfsrevisoren" vertegenwoordigd door de heer Jean-Paul Loots, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, luiden als volgt:

" E. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA GARAGE VAN ELSEN een boekhoudkundige staat opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft per 31/1012010 van 12.419,05 Euro en een netto-actief van 123.001,81 Euro.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd worden en onder voorbehoud van eventuele fiscale latenties."

Kennisname door de vennoten van de verslagen, opgemaakt door de zaakvoerder de dato tweeëntwintig november 2010 en van de bedrijfsrevisor de dato 4 december 2010 en van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 oktober 2010 waarbij de ontbinding van de vennootschap wordt verantwoord.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

11° vervroegde ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GARAGE VAN ELSEN" met zetel te 2540 Hove, Wouwstraat 46, en in vereffeningstelling vanaf heden.

12° De zaakvoerders worden ontheven uit hun functie met ingang vanaf 23.12.2010 en kwijting aan de thans in functie zijnde zaakvoerder, te weten mevrouw Elza

Vandendriessche, wonende te 2540 Hove, Wouwstraat 46.

Tot vereffenaar te benoemen, onder opschortende voorwaarde van homologatie van deze benoeming door de rechtbank van koophandel:

Mevrouw Vandendriessche Elza, voornoemd.

Ingevolge beschikking van de rechtbank van koophandel de dato vijfentwintig maart tweeduizend en elf werd de benoeming van mevrouw Vandendriessche bevestigd.

13° Aan de vereffenaar worden volgende bevoegdheden toegekend:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om namens de vennootschap op te treden in rechte of jegens derden.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen stellen voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag voorschotten uitkeren, de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vergadering verleent volmacht aan de vereffenaar om het verzoekschrift tot homologatie van de aanstelling van de vereffenaar in te dienen namens de vennootschap bij de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

14° De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

15° Ingevolge de ontbinding van de vennootschap beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

16° Machtiging aan de zaakvoerder.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend teneinde bij de B.T.W. alsook bij alle andere administraties als belastingen en R.S.Z., kruispuntbank der ondernemingen en de ondernemingsloketten, alle

formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de wijzigingen en latere doorhalingen: accountantskantoor bvba AGIVER met zetel te 2100 Antwerpen, Bisschoppenhoflaan 588 of één van haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris

Gustaaf HUYBRECHS

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie van de akte  verslag bedrijfsrevisor met staat van actief en passief  verslag zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" s.

24/09/2010 : AN036908
28/06/2010 : AN036908
10/07/2009 : AN036908
30/12/2008 : AN036908
11/07/2008 : AN036908
03/08/2007 : AN036908
06/07/2006 : AN036908
28/06/2005 : AN036908
08/07/2004 : AN036908
16/07/2003 : AN036908
01/01/1997 : AN36908
01/01/1988 : AN36908
01/01/1986 : AN36908

Coordonnées
GARAGE VAN ELSEN

Adresse
WOUWSTRAAT 46 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande