GARAGE VERSCHAEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE VERSCHAEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 407.688.921

Publication

27/06/2014
ÿþ*19125158'

i

N

~

'~~I~~

~ H.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M'Y 'nt

20 0 3ELGISCH

.r.~.~ >t

TAATSB 0 6 IIN 2014

eCHTBANK van fdKOOPHANDEL

MECHE EN

nÁfiiTW ER[~

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0407.688.921

Benaming

(voluit) : Garage Verschaeren

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Liersesteenweg 219 te 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Ward VAN DE POEL, notaris ter standplaats Beerzel (gemeente Putte), op 02: januari 2014, "Geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 14 JAN 2014 Boek 300 Blad 50 Vak 18 zes Blad(en) één Verzending Ontvangen Vijftig euro (¬ 50) De Ontvanger a.i. C. Jacobs, Adviseur a.i." blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten nam :

Besluit tot kapitaalverhoging

1) Verslag bedrijfsrevisor betreffende inbreng in natura

De bvba "Theo Van Herck Bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor,

te Wommelgem, aangesteld door de zaakvoerders, heeft het verslag opgesteld zoals voorgeschreven door:

artikel 313 Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van GARAGE VERSCHAEREN BVBA bestaat uit een vordering,

ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 1.769.732,64 euro,

Ons verslag is cpgesteld onder de volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a)dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, beoogd in dit verslag, heeft besloten,

tot de toekenning van een dividend voor een bedrag van 2.039.802,49 euro in toepassing van de in artikel 537

WIB92 bedoelde procedure.

b)dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, beoogd in dit verslag, heeft besloten

om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te

nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van de inbrengende aandeelhouder.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is, voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van; 10%;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden [eiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van 1,769.732,64 euro in kapitaal bestaat uit 29.957

nieuwe aandelen van de vennootschap GARAGE VERSCHAEREN BVBA, zonder vermelding van nominale

waarde.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet In bestaat een uitspraak te doen betreffende;

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Wommelgem,

23 december 2013

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

vertegenwoordigd door

Theo Van Herck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Bedrijfsrevisor"

2) Kapitaalverhoging

pe vergadering beslist het kapitaal te verhogen met 1,769.732,64 euro om het te verhogen van 155.000

euro tot 1.924.732,64 euro door inbreng van een schuldvordering op de vennootschap.

Aanpassing artikel 5 der statuten

Ingevolge de vermelde wijziging van het kapitaal, zal in de statuten het artikel betreffende het kapitaal voortaan luiden als volgt : "Het kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderd vierentwintig duizend zevenhonderd tweeëndertig euro vierenzestig cent (¬ 1.924.732,64). Het is verdeeld in zesendertig duizend tweehonderd en zeven (36.207) kapitaalaandelen zonder aanduiding van waarde, die ieder één/zesendertig duizend twee honderd en zevende (1/36.207) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen ",

Wijzigingen betreffende de statutaire zaakvoerders

In de akte van statutenwijziging verleden voor notaris Keusters te Putte op 19 juni 1998 is er een artikel 14 der statuten aangenomen dat ondermeer bepaalt : "Werd aangesteld ais statutaire zaakvoerder van de vennootschap de heer Marc Mertens, wonende te 2580 Putte/Beerzel, Heiststeenweg 24. De duur van zijn mandaat kan hij naar goeddunken beperken tot de ouderdom van zestig jaar. Bij ontslag, overlijden en/of bij het eindigen van zijn mandaat zal de huidige statutaire zaakvoerder van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door de huidige gewone zaakvoerder, mevrouw Maria Verschaeren, wonende te 2580 Putte/Beerzel, Heiststeenweg 24."

Blijkens een publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 juni 2010, nummer 10090980, heeft de heer Marc Mertens ontslag genomen als zaakvoerder op de algemene vergadering van 1 maart 2010 met ingang op zelfde datum.

Gelet op het feit dat de heer Marc Mertens de hoedanigheid had van statutair zaakvoerder, besluit de vergadering de bepaling inzake het statutair zaakvoerderschap van de Marc Mertens in de statuten op te heffen.

Vervolgens verklaart mevrouw Maria Verschaeren dat zij verzaakt aan haar hoedanigheid van statutair zaakvoerder die voortvloeit uit boven aangehaalde statutaire bepaling. De bepaling inzake het statutair zaakvoerder-opvolger zijn van mevrouw Maria Verschaeren wordt in de statuten opgeheven..

pe vergadering beslist dal voorgaande wijziging enkel de statutaire aard van het zaakvoerderschap van mevrouw Verschaeren betreft en dat zij haar zaakvoerderschap in continuïteit verder zet als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Aanneming nieuwe statuten

Bestuur.

(art, 14) Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat zij kan het mandaat ook herroepen en hernieuwen.

Het mandaat van een statutair zaakvoerder kan, anders dan om ernstige redenen, slechts herroepen worden door eenparig besluit van de vennoten, hemzelf inbegre-ipen indien hij op dat ogenblik vennoot is..

Het overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg; in dat geval worden door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders opnieuw vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van hun mandaat bepaald.

Niettegenstaande het bestaan van statutaire zaakvoerder(s), kan de algemene vergadering steeds overgaan tot de benoeming van zoveel niet-statutaire zaakvoerders als zij goedvindt.

(art, 15) ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen handelend alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door mandatarissen en afgevaardigden. Dit mandaat of afvaardiging moet speciaal en van tijdelijke aard wezen,

Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt genomen : vijf ten honderd voor de wettelijke reserve tot deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders

y

.ed Voorbehouden aan het Belgisch Staatsb lad

maaiverhouding verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stelten, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL







Notaris Ward Van de Poel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de akte, tevens coördinatie inhoudende, verslag bedrijfsrevisor betreffende inbreng in natura, bijzonder verslag van de zaakvoerder en bekendmakingsstuk.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 12.08.2014 14429-0226-037
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0480-036
22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 17.08.2012 12419-0518-035
23/02/2012
ÿþ Mod wort! 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iN t ul 1ul u uiu in

*12044418*

bE

$ sl7

n

E- L;.~~° E C~ D

q~,

0 9 -02- 2312

GRIFFIE R~it~i~~~ANK van KOO(aFiA~SO~~F~W

Ondernemingsnr : 0407.688.921

Benaming

(voluit) : GARAGE VERSCHAEREN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Liersesteenweg 219, 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 13 december 2011 blijkt dat:

de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Theo Van Herck Bedrijfsrevisor', met zetel te B-2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck en Philippe Boesmans, werd benoemd ais commissaris voor een periode van 3 jaar welke ingaat vanaf het boekjaar 2011 en eindigt bij de algemene vergadering te houden in 2014.

Kris Mertens

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 10.06.2011 11157-0305-016
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 30.07.2010 10386-0401-016
25/03/2015
ÿþ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

111111

1 3 -03- 2015

tila7',W d.tiF,:tmtb<UG^J..- DEL '

ard. M--'

Mad Wots111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II I II II III I I1H I

~15044694<

Ondernemingsnr : 0407.688.921

Benaming

(voluit) : GARAGE VERSCHAEREN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Liersesteenweg 219 te 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op 20 mei 2014 blijkt dat: de Coöperatieve

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Van Herck & Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te

2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck en door de heer

Philippe Boesmans, wordt herbenoemd als commissaris voor een termijn van 3 jaar dewelke loopt

van boekjaar 2014 tot en met boekjaar 2016.

Kris Mertens,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2009 : ME045126
28/08/2008 : ME045126
14/06/2007 : ME045126
01/07/2005 : ME045126
16/06/2005 : ME045126
02/06/2004 : ME045126
16/06/2003 : ME045126
29/01/2000 : ME045126
16/06/1993 : ME45126
01/01/1993 : ME45126
26/07/1990 : ME45126
01/01/1989 : ME45126
01/01/1988 : ME45126
01/01/1986 : ME45126

Coordonnées
GARAGE VERSCHAEREN

Adresse
LIERSESTEENWEG 219 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande