GARAGE W. FRAEYMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE W. FRAEYMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.494.629

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.05.2014, NGL 18.08.2014 14430-0532-010
16/10/2014
ÿþOndernemingsnr ; 0428494629

Benaming

(voluit) GARAGE W. FRAEYMAN

(verkort) :

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel MARTOUGINLEI 177, 2930 BRASSCHAAT

(volledig adres)

Onderwerp akte OMZETTING KAPITAAL IN EURO - ONTBINDING  SLUITING MET TOEBEDELING ONROEREND GOED

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en veertien, de negenentwintigste september, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GARAGE W. FRAEYMAN", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Martouginlei 177, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0428.494.629 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot omzetting van het kapitaal in miro.

Het kapitaal bedraagt derhalve achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dd. 31 augustus 2014, waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennoot-'schap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 augustus 2014.

Over gemelde staat van actief en passief werd op 15 september 2014 een verslag opge-isteld door de heer GOOSSENS Marcel, extern accountant, kantoorhoudend te 2550 Kontich, Pierstraat 273.

Voornoemde extern accountant besluit zijn verslag letterlijk als volgt

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaakvoerders van de vennootschap BVBA GARAGE W. FRAEYMAN een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 417.964,14 EUR en een netto actief van 391.404,02 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden. Tevens kunnen wij bevestigen dat op datum van opstelling van huidig verslag alle schulden aan derden werden betaald."

DERDE BESLUIT:

Na kennisname van deze verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van heden...

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de termijn en formaliteiten voorzien door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, en de vennootschap te ontbinden met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens neemt de vergadering volgende besluiten

- de vergadering besluit om geen vereffenaar aan te stellen;

- de vergadering besluit dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om

die te voldoen werden geconsigneerd.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf zoals blijkt uit het vierde besluit

hierna.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit, op basis van voormelde staat van activa en passiva de dato 31 augustus 2014, het

resterend actief van de vennootschap uit te keren aan de vennoten, die aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

*14189609*

1111

,

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

06 OKT. 20%

ardeling Antwerpen Griffie

SylagenUffiefffeTgiseli-gtaatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

D 4 .. % Vermits geen vereffenaar wordt aangesteld, wordt de zaakvoerder ais vereffenaar beschouwd; evenwel ziet de zaakvoerder zich met betrekking tot de afgifte van het onroerend goed geplaatst voor een tegenstrijdig belang; in het kader hiervan besluit de vergadering een lasthebber ad hoc aan te stellen gelast met de afgifte onder gebruikelijke voorwaarden van het onroerend goed toebehorende aan de vennootschap aan de vennoten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge als lasthebber ad hoc wordt aangeduid: GOOSSENS Joannes Franciscus Maria, geboren te Reet op 20 oktober 1960, houder van de Belgische identiteitskaart met nummer 591-5878766-75 en gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 601020 273 69, wonende te 2550 Kontich, Pierstraat 273, die aanvaardt.

Uit het actief worden volgende onroerende goederen aan de vennoten afgegeven in onverdeeldheid ieder naar verhouding van hun participatie in de vennootschap:

Beschrijving van eigendom:

I. GEMEENTE BRASSCHAAT, eerste afdeling:

A. In een appartementsgebouw gelegen te Martouginlei 18/b en 181c, dat opgericht werd op een perceel bouwgrond gekadastreerd volgens titel wijk G nummers 135/K/2 en 137/H voor een grootte van zevenhonderd twintig vierkante meter, thans gekadastreerd wijk G nummer 137/K, het volgend goed:

Het appartement gelegen op de tweede verdieping rechts gemerkt 2R, welk samengesteld is ais volgt:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: hall, W.C., badkamer, ruimte voor en met de installatie van de centrale verwarming, berging, woonkamer met terras, keuken en twee slaapkamers met terras. Onderaards de privatieve berging met nummer DRIE (3).

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd achtenveertig/duizendsten (148/1000sten) van en in de gemeenschappelijke delen van het eigendom waaronder de grand.

Zoals voorschreven eigendom omschreven werd in de statuten verleden voor notaris Joseph Roevens te Brasschaat op achtentwintig november negentienhonderd éénennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op dertien december daarna, deel 11242 nummer 20.

B. In een appartementsgebouw dat opgericht werd op een perceel bouwgrond gelegen te Martouginlei 16-

18, deze grond volgens titel gekadastreerd wijk G nummer 136/112 voor een grootte van duizend tachtig

vierkante meter, thans gekadastreerd wijk G nummer 136/112, het volgend goed:

De garage gelegen in het bijgebouw en genummerd NEGEN (9), omvattend:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de garage zelf;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: veertien/duizendsten (14/1000sten) van en in de

gemeenschappelijke delen van het eigendom waaronder de grond.

Zoals voorschreven eigendom omschreven werd in de statuten verleden voor notaris Joseph Roevens te

Brasschaat op zevenentwintig december negentienhonderd negentig, overgeschreven op het tweede

hypotheekkantoor te Antwerpen op elf januari negentienhonderd éénennegentig deel 10984 nummer 8,

Il. Gemeente BRASSCHAAT  vierde afdeling:

A. In een appartementsgebouw op en met grond, genaamd "COGGHE D-BOUW LINKS", Spechtiaan 1-3, gekadastreerd volgens titel en thans wijk D nummer 306/N/6 voor een oppervlakte van vijfhonderdéénenzestig vierkante meter :

het appartement op de eerste verdieping links in BOUW LINKS, gemerkt "appartement IL/L", omvattend volgens nagemelde statuten:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom : inkomdeur, hall, WC, living (met terras), keuken (met aansluitende bergplaats), badkamer, en drie slaapkamers;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : honderdvijfenzeventig/duizendsten (175/1.000e) van en in de grond en de overige gemeenschappelijke gedeelten van het appartementsgebouw.

Zoals voorschreven eigendom omschreven werd in de statuten verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op drieëntwintig december negentienhonderd zevenennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op veertien januari nadien, boek A69 nummer 4.

B. In het garage-complex op en met grond, gelegen tussen de Spechtlaan, de Miksebeekstraat en de Leeuweriklaan, hebbende twee gemeenschappelijke uitwegen naar de Spechtlaan, gekadastreerd volgens titel en thans wijk D nummer 306/E/7 voor een oppervlakte van duizend honderdzestien vierkante meter:

de garage nummer 14, gelegen rechts van garage nummer 13 en bereikbaar via 'gemeenschappelijke wegenis 2', omvattend volgens nagemelde statuten:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom : de garage zelf met individuele garagepoort; b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : één/éénentwintigste (1/21e) van en in de grond en de overige gemeenschappelijke gedeelten van het garage-complex.

Zoals voorschreven eigendom omschreven werd in de statuten verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op éénentwintig februari negentienhonderd zevenennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op tien maart nadien, boek 944 nummer 12.

Oorsprong van eigendom:

I. Voorschreven eigendommen onder L horen de vennootschap toe om het aangekocht te hebben van STUER Linde Joseph Monique, echtgenote van VAN DER VELDEN Werner Corneel Gabrielle, te Laakdal, ingevolge akte verleden voor ons, notaris, op drieëntwintig november tweeduizend en vijf, overgeschreven in het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op tweeëntwintig december daarna, onder nummer 24.656,

Il. Voorschreven eigendommen onder Il, horen de vennootschap toe om het aangekocht te hebben van LEEMANS Patricia Maria René Niel, echtgenote van TILLIE Hans Grietje Andries, te Brasschaat, ingevolge akte verleden voor notaris Joseph Roevens, te Brasschaat, op negentien december tweeduizend en vijf, overgeschreven in het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op vierentwintig januari tweeduizend en zes, onder nummer 1602.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

I. VOORWAARDEN VAN DE VERMOGENSOVERGANG

1. Eigendom, genot en lasten

Eigendom en genat van de goederen gaan bil wijze van overgang onder algemene titel over op de

voormelde vennoten vanaf heden.

Genoemde vennoten ontvangen de hen afgegeven goederen in de staat, de toestand en de gelegenheid

waarin zij zich op heden bevinden.

De genoemde vennoten verkrijgen vanaf heden het genot van de hen afgegeven goederen door de vrije

beschikking erover.

Zij dragen vanaf heden alle belastingen en taksen die geheven worden op het bezit en het genot van de hen

afgegeven goederen, evenals de gemeenschappelijke kosten en lasten.

2. Hypothecaire toestand

De goederen gaan over voor vrij en onbelast van alle bezwarende in- of overschrijvingen en ontbindende

voorwaarden.

3. Erfdienstbaarheden

De goederen gaan in voile eigendom over op genoemde vennoten met alle actieve en passieve, heensende en lijdende, voortdurende en niet-voortdurende, gekende en ongekende, zicht- en onzichtbare rechten en dienstbaarhe-den, waarmede zij kunnen bevaar- of bena-deeld zijn.

In dit verband wordt verwezen naar de erfdienstbaarheden opgenomen in voormelde eigendomstitels en statuten van het gebouw.

4. Verzekeringen - distributiecontracten

De genoemde vennoten zetten aile contracten verder die de vennootschap heeft afgesloten met betrek-'king tot de hen afgeleverde goederen, zoals verzekeringscon-Tracten, overeen-komsten voor de levering van water, gas, elektrhciteit, aansluiting op het telefoon- en het kabeldistrhbutienet.

Zij betalen de hiervoor verschuldigde premies en re-'tribu-ities vanaf de eerstvolgende vervaldag en treden vanaf heden in de rechten en plichten van de vennootschap.

Il. VERKLARINGEN - BIJZONDERE BEPALINGEN MET TOEPASSING VAN DE SPECIFIEKE WETTELIJKE VOORSCHRIFTEN INZAKE VASTGOEDOVERDRACHT

1. Stedenbouw

- Indien de goederen onderworpen zijn aan gehele of gedeeltelijke onteigening, Iljnrichting betreffende voorbouw of achterbouw, urbanisatievereisten of andere overheidsbesluiten of reglementen van stedenbouwkundige aard, moeten de vennoten zich gedragen naar al de voorschriften ervan, zonder voor verlies van grond, weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook, enig verhaal tegen de vennootschap te kunnen uitoefenen.

- De lasthebber ad hoc deelt mee dat met betrekking tot de goede-Ten aan de vennootschap geen onteigeningsbesluit werd betekend noch enig voorontwerp of ontwerp van lijst van voor bescherming vatbare monumenten en stads en dorpsgezichten, noch een Koninklijk Besluit houdende de definitieve bescherming van monumenten en gezichten, zoals voorzien door het decreet van drie maart negentienhonderd zesenzeventig, uitgevaardigd door de Cultuurraad voor de Nederlandse Cultuurgemeenschap.

- De lasthebber ad hoc verklaart dat de voorschreven goederen op heden niet het voorwerp uitmaken van een proces-verbaal tot vaststelling van een bouwmisdrijf en dat de vennootschap voor al de door haar opgerichte constructies de nodige vergunningen heeft verkregen.

2, Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

I. Partijen zijn er door ondergetekende notaris op gewezen dat de bepalingen van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, zoals die op heden van kracht is, op deze afgifte van toepassing zijn.

De lasthebber ad hoc legt de stedenbouwkundige uittreksels voor afgeleverd door de Gemeente Brasschaat op 9 september 2014.

De genoemde vennoten bevestigen kopie van de stedenbouwkundige uittreksels ontvangen te hebben.

In toepassing van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening vermeldt de notaris en informeert hij partijen erover dat

- voor de goederen volgende stedenbouwkundige vergunningen zijn uitgereikt

* mbt de goederen onder voor het bouwen van een appartementsgebouw en garages op 4 oktober 1990, voor het oprichten van een tuinmuur op 27 februari 2007, voor h'et aanleggen van prioritaire rioleringen op 1 december 1992, het bouwen van een appartementsgebouw en garages op 13 augustus 1991;

* mbt de goederen onder Il. : voor het bouwen van 44 appartementen en 44 garages op 12 december 1996, voor het bouwen van een distributiecabine op 4 juli 2000

- voorschreven onroerend goed onder Il. deel heeft uitgemaakt van een verkaveling, waarvoor door de bevoegde overheden, een verkavelingsvergunning werd afgeleverd op datum van 13 april 1971; deze verkaveling is geheel of gedeeltelijk opgeheven door het college;

- de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens de voormelde brief woongebied is binnen het gewestplan Antwerpen;

- zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de lasthebber ad hoc er voor het goed geen dagvaarding uitgebracht werd overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, waarbij de vennootschap of één van haar rechtsvoorgangers ingevolge stedenbouwkundige overtredingen sancties of herstelmaatregelen werden opgelegd;

- de goederen niet gelegen zijn in een zone met voorkooprecht zoals bedoeld in artikel 2.4.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- er overeenkomstig artikel 4.2.12, §2, 2° van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, voor de overdracht

van voormelde goederen nog geen as-builtattest moest worden uitgereikt;

Il. Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van partijen op artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex

Ruimtelijke Ordening, dat luidt ais volgt

"Niemand mag zonder voorafgaande stedenbouwkundige vergunning:

rde hiernavolgende bouwwerken verrichten, met uitzondering van onderhoudswerken;

a) het optrekken of plaatsen van een constructie,

b) het functioneel samenbrengen van materialen waardoor een constructie ontstaat,

C) het afbreken, herbouwen, verbouwen en uitbreiden van een constructie;

2° met bomen begroeide oppervlakten, vermeld in artikel 3, §1 en §2, van het bosdecreet van 13 juni 1990

ontbossen, zoals vermeld in artikel 4, 15°, van dat decreet;

3° bomen die op een hoogte van één meter boven het maaiveld een stamomtrek van één meter hebben, en

geen deel uitmaken van de oppervlakten, vermeld in 2°, vellen;

4° het reli§f van de bodem aanmerkelijk wijzigen, onder meer door de bodem aan te vullen, op te hogen, uit

te graven of uit te diepen waarbij de aard of de functie van het terrein wijzigt;

5° een grond gewoonlijk gebruiken, aanleggen of inrichten voor

a) het opslaan van gebruikte of afgedankte voertuigen, of van allerlei materialen, materieel of afval,

b) het parkeren van voertuigen, wagens of aanhangwagens,

c) het plaatsen van één of meer verplaatsbare constructies die voor bewoning kunnen worden gebruikt, in het bijzonder woonwagens, kampeerwagens, afgedankte voertuigen en tenten, met uitzondering van het kamperen op een vergund of van vergunning vrijgesteld openluchirecreatief terrein in de zin van de decreet van 10 juli 2008 betreffende het toeristische logies;

ede hoofdfunctie van een bebouwd onroerend goed geheel of gedeeltelijk wijzigen, indien de Vlaamse Regering deze functiewijziging als vergunningsplichtig heeft aangemerkt;

reen woning opsplitsen of in een gebouw het aantal woongelegenheden die hoofdzakelijk bestemd zijn voor de huisvesting van een gezin of een alleenstaande wijzigen, ongeacht of het gaat om een eengezinswoning, een etagewoning, een flatgebouw, een studio of een al dan niet gemeubileerde kamer;

erecreatieve terreinen aanleggen of wijzigen, onder meer een golfterrein, een voetbalterrein, een tennisveld of een zwembad.".

3. Vlaams Bosdecreet

Nadat de lasthebber ad hoc door ondergetekende notaris is ingelicht over het toepassingsgebied van het

Vlaams Bosdecreet, verklaart hij dat de goederen bij zijn weten niet vallen onder de bepaiingen van dit decreet.

4. Bodemdecreet

4.1. De lasthebber ad hoc verklaart dat de grond van de bij deze afgegeven goederen bij zijn weten geen

risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn,

zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een

verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse

Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de

bodembescherming.

4.2. De lasthebber ad hoc verklaart dat de voornoemde vennoten voorafgaandelijk dezer op de hoogte

werden gebracht van de inhoud van de bodemattesten, afgeleverd door de OVAM op 4 september 2014.

De inhoud van deze attesten luidt :

"Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit attest vervangt aile vorige attesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend onderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling

www.oversdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, geiden de regels van grondverzet. Meer informatie www.ovarn.befgrondverzet.

4, De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 04.09.2014"

4.3. De lasthebber ad hoc verklaart, onverminderd de gegevens opgenomen in hoger vermeide bodemattesten, met betrekking tot de goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennoten-overnemers of aan derden, of die aanleiding kan geven tot saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen. Voor zover voorgaande verklaring door de Isthebber ad hoc te goeder trouw afgelegd werd, nemen genoemde vennoten met betrekking tot de hen afgeleverde goederen de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaren zij dat de vennootschap noch de lasthebber ad hoc hiervoor tot enige vrijwaring zullen zijn gehouden.

4.4. De notaris bevestigt dat de verplichtingen, door het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming opgelegd met betrekking tot het verlijden van notariele akten, werden nageleefd.

4.5.De notaris heeft gewezen op de draagwijdte inzake eventuele saneringsplicht, de aansprakelijkheid en de informatieplicht van partijen.

5. Overstromingsgebied

a) Federaal : Risicogebieden voor overstromingen.

De Wet op de Landverzekeringsovereenkomst voorziet dat binnen deze risicogebieden de brandverzekeraar

terzake overstromingen de premie kan verhogen of de dekking kan weigeren.

De lasthebber ad hoc verklaart dat voorschreven eigendom bij zijn weten niet gelegen is in risicogebied voor

overstromingen.

b) Vlaams: Integraal Waterbeleid  Watertoets:

Het decreet betreffende het integraal waterbeleid voorziet voor eigendommen gelegen in overstromingsgevoelige gebieden, overstromingsgebieden en oeverzones, dat bij de aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning de stedenbouwkundige ambtenaar advies dient te vragen aan de waterbeheerder. Dit advies kan er toe leiden dat de plannen moeten aangepast worden en dat bij gebrek aan de mogelijkheid tot aanpassen de vergunning kan geweigerd worden.

De lasthebber ad hoc verklaart dat voorschreven eigendommen bij zijn weten niet gelegen zijn in:

- een effectief of een mogelijk overstromingsgevoelig gebied;

- een afgebakend overstromingsgebied;

- een afgebakende oeverzone.

uitgezonderd het eigendom Martouginlei hetwelk gelegen is in effectief overstromingsgevaelig gebied.

=> De notaris bevestigt de verklaringen van de lasthebber ad hoc onder a) en onder b) nadat hij deze heeft getoetst aan de informatie beschikbaar op: http://geo-vlaanderen.agiv.be/ge-io-vlaanderentwatertoets2012J. VIJFDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de heer Fraeyman, voornoemd, als zaakvoerder beëindigd is ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de sluiting van haar vereffening. De vergadering besluit om de heer Fraeyman algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van Mn mandaat.

ZESDE BESLUIT:

De vergadering besluit dat de vereffening hierbij als beëindigd wordt beschouwd en dat de vereffening hierbij wordt afgesloten.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen worden bewaard op het adres van de vennoten, thans Martouginiel 117, 2930 Brasschaat.

ZEVENDE BESLUIT:

Bij deze wordt volmacht verleend aan de heer Goossens Joannes, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile nodige documenten in te vuilen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en bij een sociaal secretariaat.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vóór registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :, afschrift akte

.

1Voor-

be

e hoUden

... aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 27.07.2012 12352-0461-011
17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 10.08.2011 11395-0355-011
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 12.08.2010 10411-0341-011
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.08.2009 09681-0312-011
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 26.08.2008 08659-0130-011
28/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 22.08.2007 07597-0361-011
28/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 24.08.2006 06645-0260-012
01/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 22.06.2005, NGL 25.07.2005 05525-0118-013
04/03/2005 : AN250967
09/08/2004 : AN250967
01/08/2003 : AN250967
20/11/2002 : AN250967
27/10/2000 : AN250967
01/01/1993 : AN250967
01/01/1989 : AN250967
22/02/1986 : AN250967

Coordonnées
GARAGE W. FRAEYMAN

Adresse
MARTOUGINLEI 177 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande