GAVABO

Divers


Dénomination : GAVABO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 831.503.992

Publication

13/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,13111,111

iH

i

be

a

B st~

LNEERGELEGD

310 -10- 2013

GRIFFIE 9Efed-ETBANK van

KOOPN4[~DE:I. te MErHF1 1~N

Ondememingsnr : 0831.503.992

Benaming

(voluit) : GAVABO

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Koningin Astridlaan 26 bus 202

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uit het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 1 september 2013 blijkt:

De zaakvoerder beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel te verplaatsen naar Poederstraat 19 2570 Duffel.

Gert Van Bortel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2012
ÿþMod Woid 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

21 _11_ 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAppeete MECHELEN

I1Il llII IIII ll1I IIII 111111111111111 llI lII

" iaisa3~a"

Ondernem ingsnr : 0831.503.992

Benaming

(voluit) : GAVABO

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire Vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Koningin Astridlaan 26 bus 202

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uit de bijzondere algemene vergadering op 5 oktober 2012 blijkt dat de aandeelhouders van burgerlijke vennootschap GAVABO GCV volgende beslissingen genomen hebben

1. Verlenging van het lopend boekjaar met 9 maanden.

De bijzondere algemene vergadering beslist met unanimiteit om het lopend boekjaar te verlengen met 9 maanden om het te laten eindigen op 30 september 2013. Rekening houdend met deze beslissing zullen de statuten aangepast worden en dit voor de looptijd van het boekjaar en de datum van de jaarvergadering. De aandeelhouders verwijzen hiervoor naar de tweede beslissing.

2. Aanpassing van de statuten i.h.k.v. de erkenning van de vennootschap bij het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten en n.a.v, de verlenging van het boekjaar.

In het kader van de erkennig van de vennootschap bij het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten enerzijds en naar aanleiding van de eerste beslissing anderzijds, belissen de aandeelhouders met unamiteit om de statuten integraal te vervangen door de volgende statuten:

HOOFDSTUK 1: NAAM, ZETEL, DOEL EN DUUR

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij draagt de naam "GAVABO". Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap".

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Koningin Astridlaan 26 bus 202. Hij mag, mits naleving van de toepasselijke taalwetgeving, worden verplaatst naar elke andere plaats in België door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuursorgaan bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden te verrichten die behoren tot de functie van accountant en van belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met

betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behoren met name tot de functie van de accountant:

1.het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2.de expertise, zowel privé- als gerechtelijke, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3.het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4.het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5.het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin de opdrachten zoals hierna bepaald in nr. 6. of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen verricht.

6.het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in nrs. 1. tot 5. en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van belastingconsulent:

1.het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2.het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3.het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren o.m. tot de verenigb are activiteiten:

.de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

.het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

.het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en aile handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en/of belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als In het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

.vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

.rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en Organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

.rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK 2: KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Kapitaal - aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfenvijftigduizend euro (155.000,00 EUR). Het wordt

vertegenwoordigd door 100.000 aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

één/honderdduizendste (1/100.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

De vennootschap heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap. Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht.

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder schriftelijke, voorafgaandelijke toestemming van het bestuursorgaan. De rechten van elke vennoot in de vennootschap vloeien enkel voort uit onderhavige akte, latere statutenwijzigingen en later goedgekeurde overdrachten.

In het kader van deze statuten staat "stemrechten" gelijk met aandelen en alle gelijkaardige effecten van tijd tot tijd uitgegeven door de vennootschap overeenkomstig de wet en waaraan direct of indirect stemrechten verbonden zijn. De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

Artikel 6. Opvraging van storting

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. Het bestuursorgaan beslist onafhankelijk over de opvraging van stortingen. Elke opgevraagde storting wordt aangerekend op het geheel der aandelen waarvan de vennoot titularis is.

Het bestuursorgaan mag de vennoten toelaten hun effecten voortijdig af te betalen; in dit geval bepaalt hij de voorwaarden tegen dewelke de vervroegde stortingen worden toegelaten. De vervroegde stortingen worden beschouwd als voorschotten.

De vennoot die, na een ingebrekestelling per aangetekende brief, de opgevraagde storting niet uitvoert, moet, vanaf de dag der eisbaarheid der storting, aan de vennootschap een intrest betalen berekend tegen de wettelijke intrestvoet.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

Artikel 7. Register der aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden. In het register van aandelen wordt aangetekend : 'de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

.de gedane stortingen;

.de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8. Hoedanigheid - uitsluiting

Enkel accountants en belastingconsulenten die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten mogen wettelijk in het bezit zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat enkel zij een beslissende invloed kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

Indien ten gevolge van een (i) transactie onder levenden houdende het afsluiten van overeenkomsten met derden of andere vennoten, die tot doel heeft (dit is een niet-limitatieve opsomming) de koopverkoop, de ruil, de vereffeningverdeling van de huwgemeenschap tussen echtgenoten, de vereffeningverdeling van een onverdeeldheid tussen met scheiding van goederen gehuwde echtgenoten, de schenking van effecten onder levenden, de vestiging van zekerheden, de inbreng in een andere vennootschap, de inbreng van een algemeenheid van goederen of van een tak van werkzaamheid, de overdracht ten gevolge van fusie of splitsing van vennootschappen en dit van zowel de voile als de blote eigendom, het vruchtgebruik en de genotsrechten op de betreffende stemrechten, dan wel elke optie met betrekking tot dergelijke overdracht en/of (fi) van het overgaan van stemrechten wegens overlijden niet meer aan deze meerderheidsvoorwaarde wordt voldaan, maakt dit een gegronde reden uit tot uitsluiting en moet (moeten) de vennoot (vennoten) op wie deze gegronde reden betrekking heeft, overeenkomstig huidig artikel van de statuten, worden uitgesloten.

De uitsluiting wordt uitgesproken door het bestuursorgaan. Elke beslissing tot uitsluiting moet gemotiveerd zijn door de voormelde gegronde reden in hoofde van de betrokken vennoot (vennoten).

De vennoot (vennoten) van wie de uitsluiting wordt gevraagd, wordt (worden) hiervan op de hoogte gebracht door het bestuursorgaan middels een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting. Een kopie van dit gemotiveerde voorstel wordt aan de overige vennoten toegezonden. De vennoot (vennoten) van wie de uitsluiting wordt gevraagd moet(en) worden uitgenodigd zijn (hun) opmerkingen binnen een maand na de verzending van deze aangetekende brief schriftelijk kenbaar te maken aan het bestuursorgaan. Als hij (zij) erom verzoekt (verzoeken) in zijn (hun) schriftelijke opmerkingen moet(en) de vennoot (vennoten) worden gehoord.

De beslissing tot uitsluiting wordt genomen door het bestuursorgaan die ten vroegste één maand en vijftien dagen na het versturen van de aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting bijeenkomt. De beslissing wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door de voorzitter. Dat procesverbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt in het register overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot (vennoten) verstuurd.

De afkoopwaarde van de aandelen zal worden bepaald door een accountant die op tijdig verzoek van de voorzitter van het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder, door de Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt aangesteld binnen de week na voormeld verzoek. Bij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

bepaling van de prijs van de aandelen zal de accountant zich baseren op een gewogen gemiddelde van de intrinsieke waarde en de rendementswaarde van de vennootschap. Uiterlijk drie maanden na zijn aanstelling zal de accountant op definitief bindende wijze de prijs overeenkomstig voormelde criteria vastleggen ten aanzien van de uitgesloten Vennoot (vennoten) en ten aanzien van de overige vennoten en in een verslag meedelen aan de voorzitter van het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder. De voorzitter van het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder deelt binnen de drie werkdagen na ontvangst van het verslag een kopie hiervan mee aan de uitgesloten vennoot (vennoten) en aan de overige vennoten,

Alle overige vennoten zijn verplicht de aandelen van de uitgesloten vennoot (vennoten) over te nemen in verhouding tot het deel van de bestaande aandelen dat hun effecten vertegenwoordigen tegen de prijs die door de accountant wordt bepaald.

De kosten van de accountant komen ten laste van de vennootschap. De uitgesloten vennoot (vennoten), of bij zijn (hun) overlijden zijn (hun) erfgenamen, kan (kunnen) geen enkel ander recht ten aanzien van de vennootschap laten gelden,

Artikel 9. Overdracht van aandelen

De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de voorafgaande goedkeuring van de zaakvoerder.

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouderschap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt.

HOOFDSTUK 3: BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 10. Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

.een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

.een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen.

Artikel 11. Bijeenkomsten -- beraadslaging en besluitvorming

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Het college van zaakvoerders bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter zit het college van zaakvoerders en de algemene vergadering voor. Bij gebrek aan voorzitter, wordt zijn functie voor de betreffende vergadering waargenomen door de oudste aanwezige zaakvoerder in leeftijd, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid onder de overige zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens één zaakvoerder hierom verzoekt,

Het college van zaakvoerders komt bijeen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. De oproepingsbrief bevat de agenda en wordt minstens acht dagen vóór het college van zaakvoerders opgestuurd. Over punten die niet op de agenda voorkomen, kan slechts geldig worden beraadslaagd en beslist indien alle zaakvoerders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn en akkoord zijn over de betreffende agendapunten te beraadslagen.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie; dit wordt uitdrukkelijk zo genotuleerd.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meerdere onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de zaakvoerders.

Artikel 12. Vertegenwoordiging en bevoegdheden

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven afgezien van bijzondere delegaties.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen In de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld In artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 10, 5de alinea van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

Artikel 13, Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK 4: ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 14. Jaarvergadering -- buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel de laatste maandag van december, of indien deze dag een wettelijke feestdag, is de eerste daaropvolgende werkdag te 21.00 uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die .éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 15. Oproepingen en ter beschikking stellen van stukken

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerders en eventuele commissaris, worden vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het andere communicatiemiddel vermeldt de agenda.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vvennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 16. Vertegenwoordiging

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (desgevallend een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, ailnea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 17. Aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij In de vergadering aile aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 18. Stemrecht en meerderheid

Elk aandeel geeft recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Artikel 19. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

HOOFDSTUK 5.BOEKJAAR: JAARREKENINGEN, DIVIDENDEN EN WINSTVERDELING

Artikel 20. Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van elk daaropvolgend jaar.

Artikel 21. Jaarrekening

Aan het eind van elk boekjaar stelt het bestuursorgaan, overeenkomstig de bepalingen toepasselijk ter zake,

de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene vergadering moeten worden overgelegd.

Eén maand vóór de algemene vergadering overhandigt dit orgaan de documenten, samen met een verslag,

aan de commissaris(sen) of de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Hij (zij) zal (zullen) een verslag over hun controleopdracht opstellen. Vijftien dagen vóór de vergadering

worden de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, de verslagen van de '

bestuurders en commissarissen (of' vennoten belast met de controle) ter beschikking van de vennoten

neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Artikel 22. Winstverdeling en uitkering

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst. De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de

tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door het bestuursorgaan.

HOOFDSTUK 6: ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 23. Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet. De vennootschap mag tevens ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding wordt één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming door de É algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

HOOFDSTUK 7: ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 24. Algemene bepaling

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het ' Wetboek van Vennootschappen, met de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of met de deontologische regels van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Alle bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet In vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd. De bepalingen van deze statuten die een dwingende wettelijke regel zouden schenden, worden als niet-geschreven beschouwd zonder dat die onregelmatigheid invloed heeft op de overige statutaire bepalingen.

De heer Gert Van Bortel

Zaakvoerder

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111t1111#1111

NEERGELEGD

2015 2 9 -01- 2015

RECHTBANK a OOPHD I :~

Hl,''v~.; ~~^ VEL. _ lrl~3

MONITEUR

05 -02-

BELGE

LGISCH STAATSRE

BE

Ondernemingsnr : 0831.503.992

Benaming

(voluit) : GAVABO

(verkort) .

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Poederstraat 19 - 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering

Beslissing van de buitengewone algemene vergadering d.d. 26 januari 2015:

Aangezien de vennootschap momenteel geen nieuwe investeringen op korte en middenlange termijn gepland heeft, is het niet langer aangewezen om het kapitaal op honderdvijfenvijftigduizend euro (155.000,00 EUR) te houden. De bijzondere algemene vergadering beslist met unanimiteit om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vijfenzestigduizend euro (65.000,00 EUR) om het te brengen op negentigduizend euro (90.000,00 EUR). De kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en dit zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Op die manier wordt het kapitaal in overeenstemming gebracht met de huidige en toekomstige behoeften van de vennootschap. Rekening houdend met deze beslissing zullen de statuten aangepast worden.

Gert Van Bortel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/12/2011
ÿþi

Mod 2.0

L,v,~~ à P3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

viii ~u~r~noi iu u

*11184059*

M R~ -: ~~° .r~ r:4) ~ ~~ ~.

p+.~. ,_ , ,-. t . ti~ ~-~.. ~---

.~~

2 ~ -11- 2011

Lui

pi;" .:, : 7.Ï'~ _~~ ~ -1 "i:

ltÿ .n::CNI-K'c: ~vEay,

nFi OP:-Aie..Lx:,.~ i~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0831.503.992

Benaming

(voluil) : GAVABO

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire Vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Koningin Astridlaan 26 bus 202

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Annemie Coussement te Duffel op 5 oktober 2011, geregistreerd, Mechelen tweede kantoor op 25 oktober 2011, vier bladen geen verzendingen, boek 311 blad 11 vak 01, ontvangen veertienduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 14.520,00), de ontvanger (getekend) M-R Van Vlasselaer, dat de burgerlijk vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap "Gavabo", met zetel te 2800 Mechelen, Koningin Astridlaan 26 bus 202:

Na kennis te hebben genomen van het voorstel om over te gaan tot kapitaalverhoging door inbreng van nagemeld onroerend goed, en van het verslag van de zaakvoerder de dato 13 september 2011, beslist de vergadering heden het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negentigduizend Euro (90.000,00 ¬ ), om het te brengen op honderdvijfenvijftigduizend Euro (155.000,00 ¬ ), door inbreng van de onverdeelde 84% in volle eigendom van het volgend onroerend goed:

Gemeente Duffel, tweede afdeling

Een perceel bouwgrond voor open bebouwing gelegen langs de Poederstraat, thans gekadastreerd ter plaatse genaamd "Seypsche Velden", sectie C, nummer 2681P/2, voor een oppervlakte van 1.414 m2 .

Omdat onderhavige vennootschap een onvolkomen rechtspersoonlijkheid heeft, is er geen wettelijke verplichting om te voorzien in een revisoraal verslag, aangezien de vennoten onbeperkt een hoofdelijk aansprakelijk zijn voor de schulden van de vennootschap.

Als vergoeding voor deze inbreng, worden 90.000 aandelen in de vennootschap gecreëerd, elk vertegenwoordigend 1/100.000ste van het kapitaal, van dezelfde aard als de bestaande aandelen en die dezelfde voordelen als de bestaande aandelen zullen bieden en in de winsten zullen delen vanaf heden; de vergoeding voor deze inbreng gebeurt bovendien deels door de boeking van een schuld van de vennootschap in rekening courant van honderdvijfentwintigduizend zeshonderd Euro (125.600,00 E) en van negentienduizend zeshonderd Euro (19.600,00 ¬ ).

Voor analytisch uittreksel

De Notaris

Hiermede tegelijk neergelegd:

- afschirft van de akte;

- kopie verslag van de zaakvoerder;

-------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GAVABO

Adresse
POEDERSTRAAT 19 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande