GD VASTGOED

Société en commandite simple


Dénomination : GD VASTGOED
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.386.980

Publication

14/02/2011
ÿþr' Mars 2.1

4_;-Cil4% In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;t.1," 7,f J j .Jp

de

Redg-br'i'z uzi;

op m 2 FFA. ni__ Griffi~e fvril'fier,

*iioaaiaa*

Vd behr aai Bel Staa



: Ondernetningsnr : Q- 8 3 3 . 3 e s , 9 8 0 Benaming

(voluit) : GD VASTGOED

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2000 ANTWERPEN, ZAND 4

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandsakte opgemaakt op 22 december 2010 en geregistreerd te Antwerpen 10, zeven bade geen verzendingen, deel 6218 blad 46 van 635 op 26 januari 2011, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 ¬ ), getekend de e.a. inspecteur wn A.Baekelandt, blijkt dat:

1/1/ Mevrouw MERTENS DAISY, wonende te 2000 Antwerpen, Zand 4, rijksregistemummer 620120-202-22 En

2/ de heer PAUWELS GUY, wonende te 2100 Antwerpen Deume, Ter Rivierenlaan 9 bus 7, rijks reg istemum mer 520204-517-81,

besloten hebben een Gewone Commandaitaire vennootschap op te reichten onder de volgende voorwaarden:

Rechtsvorm en benaming:De vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap en: haar naam luidt GD VASTGOED.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Zand 4.

Duur: de vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel:De vennootschap heeft tot doel:

" de bedrijvigheid van een zakenkantoor:;

" het raad geven in alle financiële, fiscale, handels- en sociale aangelegenheden;

" het opnemen van bestuursmandaten in alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en effecten;

" de aankoop, verkoop, verhuring en levering van allerhande gebruik-, verbruik- en handelsgoederen evenals de commissiehandel ervan;

" het bemiddelen in aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen alsmede de expertises en de promoting ervan;

" het aanhouden van agentschappen in de ruimste zin van het woord;

..coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers.

Alle voomoemde verrichtingen mogen door de vennootschap, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden, worden uitgeoefend.

De vennootschap zal in het algemeen commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende; verrichtingen mogen doen in onrechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke' van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland realiseren.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen,; zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog opgericht moeten worden, wier doel gelijk is, verwantE of analoog met het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar: agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan , kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden' verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze: ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-

' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Kapitaal: Het minimum maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 3 000,00 ¬ (drieduizend euro). Het is verdeeld in 10 (tien) gelijke aandelen meet een nominale waarde van 300,00 ¬ ( driehonderd euro) per aandeel. Het kapitaal kan gewijzigd worden bij éénparig besluit van de vennoten in de algemene vergadering, doch zonder onder het minimum kapitaal te komen.

De heer Guy Pauwels, hiervoor vernoemd, heeft ingetekend op 5 (vijf) aandelen, die volledig werden volgestort of voor een totaal van 1 500,00 ( duizend vijfhonderd) euro.

Mevrouw Daisy Mertens, hiervoor vernoemd, heeft ingetekend op 5 (vijf) aandelen, die volledig werden volgestort of voor een totaal van 1 500,00 ( duizend vijfhonderd) euro.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s) die geen stille vennoot zijn. De heer Guy Pauwels (rijksregistemummer 520204-517-81) werd benoemd tot zaakvoerder. Hij kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de algemene vergadering mits en drie vierde meerderheid van de beherende vennoten en drie vierder meerderheid van de stille vennoten.

Algemene vergadering: De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is , wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen die geen statutenwijziging is, ofwel een buitengewone algemene vergadering, om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschied bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elke jaar.

Slotbepalingen:

" Het eerste boekjaar van bij de oprichting tot 3111212011( eenendertig december tweeduizend en elf). De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012 (tweeduizend en twaalf).

" Handelingen welke gesteld werden in naam van de vennootschap in oprichting vanaf 1 november 2010 worden aanzien als zijnde door de vennootschap verricht.

" Er wordt volmacht verleend aan Bv Accountantskantoor C.Schaffers bvba, met maatschappelijke zetel te 2980 Halle Zoersel, Achterstraat 140, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Christiane Schaffers, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de oprichting, registratie, publicatie, inschrijving kruispuntbank ondernemingen, BTW en sociale verplichtingen alsook om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover BTW en belastingen.

getekend

Christiane Schaffers

zaakvoerder Bv Accountantskantoor C .Schaffers Bvba

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2015
ÿþMad Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tliejliiuiuuiuinmiu

~~

X59900"

Ondernemingsnr : 0833.386.980

Benaming

(voluit) : GD Vastgoed

(verkort) :

,iechtbanY,;rm -

tgi8. 2015

afdeling Antwerpen -- - --- -

Bipagen-bil het-Belgiseh Staatsl3lad _ 24f04f20t-5-- -Annexees du Moniteur belge

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Zand 4 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel en enige exploitatiezetel van de vennootschap te verplaatsen vanaf 1 oktober 2014 naar:

Ernest Van Dijckkaai 33 - 2000 Antwerpen

Guy Pauwets

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GD VASTGOED

Adresse
ZAND 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande