GDM MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GDM MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.944.549

Publication

10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 01.05.2013 13113-0164-014
02/02/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOd Word 7 7.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nurec!cgc; :cr griffu van de jl3chtbank van Koophandel te Anivderpen, op

2Q JAN 2012

III

+iaoassM*



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

= ©ndernemingsnr Benaming 3Liii 049

(voluit) : GDM Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2620 Hemiksem, Bredestraat 207

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Paul DE GRQQF, te Antwerpen op tien januari tweeduizend en twaalfi :blijkt dat:

1. De heer EXELMANS Jurgen François Monique, geboren te Reet op vijftien mei negentienhonderd'' `zeventig, echtgescheiden, wonende te 8370 Blankenberge, Zeedijk 30 bus GLVL, identiteitskaart met nummer 591-1893478-43;

2. De heer DE MEULENAER Gunter Madeleine Marcel, geboren te Ekeren op vijfentwintig september,; negentienhonderd vijfenzestig, echtgescheiden, wonende te 2620 Hemiksem, Breciestraat 207, identiteitskaart met nummer 591-1754174-31. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht .onder de naam "GOM Management", met zetel te 2620 Hemiksem, Bredestraat 207.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en treedt in werking op zelfde datum. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van alle voertuigen, motoren en wisselstukken ;die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook alle produkten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden.

- klein- of groothandel van auto's, lichte bestelwagens en motorfietsen, met inbegrip van tweedehandsvoertuigen, wissel-en hulpstukken van motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten;

- uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk; pechverhelpingsdiensten; verhuring van motorvoertuigen; onderhoud en reparatie van motorvoertuigen;

- optreden als handelstussenpersoon

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande., De diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden inl: eigen naam doch voor rekening van de vennootschap:

voor eigen rekening en in eigen naam: het aanleggen, het tordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke; rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerend goederen;

- voor eigen rekening en in eigen naam: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eenah roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving op of aankoop van en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons andere roerende waarden, van welke vorm dan ook, van Belgisch of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van! aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende;: waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van: handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een' publiekrechterlijk statuut.

de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende .. e

P " g notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

,

Vbor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van ;bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan af in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap mag geenzins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De venootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal is onvoorwaardelijke geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, volstort ten belope van zesduizend vijfhonderd euro (6.500 euro).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde' vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: De Meulenaer Gunter voormeld, die uitdrukkelijk zijn opdracht heeft aanvaard. Het ambt is bezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gewone jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de laatste maandag van de maand april om 15.00 uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend dertien.

Het boekjaar gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT.

Ten einde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van het Ondememingsioket en Kruispuntbank en bij de diensten van de 8TW, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de heer Dirk De Peuter, wonende te 2640 Mortsel,' Kreten burgstraat 120.

Voor ontledend uittreksel.

PAUL DE GROOF

Notaris

Neergelegd: uitgifte akte, ontiedend uitreksel

Op de laatste blz, van Luik 0 vermeiden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigers

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GDM MANAGEMENT

Adresse
BREDESTRAAT 207 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande