GDMS BELGIUM

Société en commandite simple


Dénomination : GDMS BELGIUM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.358.148

Publication

23/07/2012
ÿþMed wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,114.1!11.1111,11,1j11111

Ve bain

aar

Bei Staal



Neerge eg " e

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

~ 2 MU M12

T I.~N!" itiI,JT

~ré I~rtffier,

4011" 116

a

Ondememingsnr : C 8yq 3 S8 .'y g

Benaming

- (voluit) : GDMS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : SIJSJESSTRAAT 4 - 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een onderhandse akte, d.d. 26 juni 2012 dat tussen volgende comparanten

1) mevrouw HUYSMANS Chantal, wonende te 2440 Geel, Sijsjesstraat 4, geboren te Geel op 23 juni 1963

2) mevrouw COOLS Anke, wonende te 2440 Geel, Sijsjesstraat 4, geboren te Geel op 23 juni 1963

een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht onder de benaming "GDMS BELGIUM" met als

maatschappelijke zetel : Sijsjesstraat 4, 2440 Geel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (¬ 100,00) en werd als volgt

onderschreven :

- door Chantal HUYSMANS, voornoemd : 99,00 EUR

- door Anke COOLS, voornoemd : 1,00 EUR

Er zijn 2 vennoten in de vennootschap. Mevrouw Chantai HUYSMANS neemt de hoedanigheid van beherend vennoot op zich, mevrouw Anke COOLS wordt een stille vennoot. Het is de beherend vennoot toegestaan alle verrichtingen te doen, verbintenissen aan te gaan en daden van beheer te stellen die zij nodig acht om het voorwerp van de vennootschap te realiseren. Het is de stille vennoot uitdrukkelijk verboden enige daad van bestuur te stellen. De stille vennoot kan de vennootschap nooit verbinden, De machten van de stille venhoot bestaan erin controle uit te oefenen over de vennootschap. Zij heeft. bovendien stemrecht in de algemene vergadering.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van. de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel Mevrouw Chantal HUYSMANS, voornoemd, wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap. De zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Ieder jaar zal per 31 december een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf heden tot 31 december 2013. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om 14 uur ten maatschappelijke zeitpl.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen. De vennoten regen bij elke meerderheid van stemmen beslissen een; reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij elke, meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Elk aandeel geeft recht op één stem op de algemérre vergadering. Een algemene vergadering kan in geen geval rechtsgeldig zijn als niet de helft van de totale hoeveelheid aandelen vertegenwoordigd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan SOMERS AND PARTNERS ACCOUNTANCY & TAX Comm.V, met maatschappelijke zetel te Louis Mariënlaan 14, 2970 Schilde of aan haar gevolmachtigde teneinde aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, neerleggingen, verklaringen en of vertegenwoordiging van de vennootschap t.o.v. het ondernemingsloket, het sociaal verzekeringsfonds, de BTW-administratie, de directe belastingen en/of bij andere fiscale autoriteiten.

Chantal HUYSMANS

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van voormelde akteTekst

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

>ouiQen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GDMS BELGIUM

Adresse
SIJSJESSTRAAT 4 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande