GDSB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GDSB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.546.239

Publication

24/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/07/2013
ÿþMaf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de eopbanK van Enopnandel te Antwe Pei72 5 JUN 21113

Griffie

Ondernemingsnr : 0833.546.239

Benaming

(voluit) : GDSB

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingsstraat 8413, 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de beslissing van de enige zaakvoerder dd.18 juni 2013:

"Overeenkomstig de statuten, neemt de heer Geoffrey De Schepper Bruggeman, in zijn hoedanigheid van enige zaakvoerder de beslissing om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 april 2013 te verplaatsen naar volgend adres:

Schijnpoortweg 137

2170 Merksem

Vervolgens kent de enige zaakvoerder een volmacht toe aan Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, kantoorhoudende te 9050 Gent, Bellevue 51b 1001, vertegenwoordigd door Mevrouw Véronique Ryckaert en de heer Roeland Vereecken of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 51b 1001, en welke elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van in de plaats stelling.

Om de inschrijving, wijzigingen en doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen te verrichten alsmede alle administratieve formaliteiten ten aanzien van de federale, regionale en lokale overheden, waaronder begrepen de diensten van de griffie, van het Belgisch Staatsblad en de BTW administratie, te verzorgen in opdracht van de volmachtgever."

Roeland Vereecken

Speciaal gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/02/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I111111110M1111111[1!pl

beh1 aai Bel Stee

l4eergefegd fer griffie van de Rech}b van Koophandel te An werpen. op

Griffie le

Ondememingsnr : 9 833 .g46 a 239

Benaming : GDSB

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : thtbreidingstraat 84/3

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte : Oprichting

de oprichtingsakte verleden voor Christophe Blindeman,';

geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met dei. ':rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte:. ;aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN '`OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, ::!de dato 4 februari 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat de ;heer DE SCHEPPER BRUGGEMAN, Geoffrey Brigitte Joseph Christiaan;. :Marie, gedomicilieerd en verblijvende te 2000 Antwerpen,: sjBegijnenstraat 8 bus 11 een besloten vennootschap met beperkte;;

:aansprakelijkheid opricht onder de naam "GDSB", met';

;'maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 84/3, :waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal ACHTTIENDUIZEND;

VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (£ 18.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd ;'door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale;. gwaarde. Op deze duizend (1.000) aandelen wordt ingeschreven in

geld.

;Dat elk aandeel is volgestort voor minstens twee derden en het ;;geplaatst kapitaal is volgestort voor een totaal bedrag van ;;TWAALFDUIZEND ZESHONDERD EURO (e 12.600,00).

;Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op ;:een bijzondere rekening nummer BE18 0016 3237 1065, geopend:: ;overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op'° :naam van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS.

.;Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van TWAALFDUIZEND'. ;ZESHONDERD EURO (£ 12.600,00) tot haar beschikking heeft.

;Rechtsvorm - naam

";De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "GDSB". Maatschappelijke zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Berchem,;; Uitbreidingstraat 84/3.

';Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor

rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen;:

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Adviesverstrekking en consultancy in de modesector. Dit kan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

onder andere omvatten, zonder daartoe beperkt te zijn, het; via onder meer reclamecampagnes, marktsegmentbepaling en

marketingstrategieën, ondernemingen, merken en

modeontwerpers ondersteunen teneinde modeproducten -en; accessoires te promoten.

- De handel en verkoop via het internet van: tweedehandsluxeproducten.

- De ontwikkeling en verdeling van een eigen kledinglijn via; handelszaken en het internet.

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden! van een roerend en onroerend vermogen.

- Alle studies en operaties met betrekking tot alle; onroerende goederen en rechten en tot alle roerender goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle; operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking; hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf; of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende! eigendommen.

- De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de'. valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren,,'. aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende', goederen en rechten.

- Het stimuleren, de planning en coordinatie van de: ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun; beheer, bestuur en toezicht, alsmede het verlenen van; technische, administratieve en financiële bijstand aan deze: vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële,' burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die: rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband' houden met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de° verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, alle roerende en onroerende goederen: verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen; alle: :fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, :aankopen of afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende; !waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, ;onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst; of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te! richten vennootschappen en ondernemingen.

Hogervermelde activiteiten moeten worden begrepen in hun meest; ruime zin.

Behoudens voor deze activiteiten waarvoor een wettelijke vergunning vereist is, zal de vennootschap haar maatschappelijk doel mogen; uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of voori gezamenlijke rekening met derden. Zij zal onder meer slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk; Besluit van 6 september 1993 kunnen uitoefenen voor zover zij; daartoe wettelijk werd erkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan,: kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door! haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen: handelszaak/het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen:

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de; realisatie ervan.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen,; verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend; of samen hangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen? te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Indien door de zaakvoerder(s) handelingen zijn verricht buiten het; ,doel, is de vennootschap erdoor verbonden, hetzij zij bewijst dat; de medecontracterende partij(en) op de hoogte was/waren of niet! onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding.; Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze; :voorkennis

Set doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit; Ivan een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de !regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

Duur

iDe vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

!Het maatschappelijk kapitaal

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND;

;VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in duizendE 1(1.000) aandelen zonder nominale waarde.

;Zaakvoerder

'De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, :natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden' benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de; algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet' in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de', :opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de!. algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

°De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij ;verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk; ;persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de :opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de ;rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof° hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou` ivervullen.

:Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een; -vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

iDe vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de ;vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs! :van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

moa 2.1

:moet leveren.

:Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de :verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk; ;voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor: ;bestuursfouten overeenkomstig het gemeenrecht en de `vennootschappenwet.

:De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een; lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat. Vergadering

'De jaarvergadering wordt gehouden op 1 juni van ieder jaar om 10- -uur.

:Jaarrekening

;Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elki gaar.

;Uitkering

iJaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een! ;bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een: wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht! wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal! bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering; jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over: de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of opi welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s)! benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan: tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming,; geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de !zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van; vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk! op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest; uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars. Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars!. het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende! schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van, het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld! of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van! de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te ;betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die; in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan' :met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze! ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. :OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

;Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het! ;uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 decemberi 2012.

De eerste jaarvergadering

:De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 1 juni 2013 om 10

"

!Zaakvoerder

kWordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte! !duur vanaf heden, de heer Geoffrey DE SCHEPPER HRUGGEMAN voornoemd, Hgeboren te Gent op 27 oktober 1982, die zijn opdracht aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd.

iArtikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen

HDe oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van !artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in!

oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 december 2010. Deze:

overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap !rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan! !in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van 1-iet Wetboek van Vennootschappen en dienen eens de vennootschap! !rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Machtiging

!De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de besloten: Lvennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Legal Services"! !met zetel te 9050 Gent, Bellevue 5/b 1001 evenals aan haari bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken en mevrouw Catherine Wailly,! iom, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of! noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van; !alle overeenkomsten en akkoorden; die ten gevolge van deze akte en iook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig! iof noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke !instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van.

!koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de!

ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale! administraties en andere instanties, ten einde in naam van de !vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel,

!Christophe Blindeman

!Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

H Uitgifte van de oprichtingsakte de dato 4 februari 2011.

Op de laatste blz- van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

20/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GDSB

Adresse
SCHIJNPOORTWEG 137 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande