GEBROEDERS DE RAEYMAEKERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GEBROEDERS DE RAEYMAEKERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.116.291

Publication

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 06.09.2014, NGL 12.09.2014 14585-0161-012
19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 07.09.2013, NGL 11.09.2013 13580-0342-012
18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 06.09.2012, NGL 12.09.2012 12563-0058-012
15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 07.09.2011 11539-0377-012
16/05/2011
ÿþMpd 2.1

Ondernemingsnr : 0432 116 291

Benaming :

(voluit): GEBROEDERS DE RAEYMAEKERS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2050 Antwerpen, Frederik van Eedenplein 3 bus 5.

Onderwerp akte :

NIEUWE STATUTEN  BENOEMINGEN

Het blijkt uit

-een akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen op zeven april tweeduizend en elf "Geregistreerd tien bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 11 apr 2011 boek 268 blad 78 vak 2 ontvangen vijfentwintig euro.De eerstaanwezend inspecteur(getekend)Van Genegen Marijke."

-een akte van rechtzetting verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen op 28 april 2011 "geregistreerd een blad geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 2 mei 2011 boek 5/268 blad 84 vak 11 ontvangen vijfentwintig euro.vr.de Ontvanger(getekend)Van Genegen Marijke."

dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap «GEBROEDERS DE

RAEYMAEKERS», waarvan de zetel gevestigd is te 2050 Antwerpen, Frederik Van Eedenplein 3 bus 5

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging  Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende

beslissingen:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist tot volledig nieuwe statuten zoals hieronder weergegeven:

STATUTEN

Hoofdstuk I

Naam  zetel  doel -- duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 11111111011111111111111111

behoude¬ *11073225*

aan het

Belgisch

Staatsbla





neergelegd ter griffie Mil de {iacFtbanil:. van Koophandel ire A,t'rl" i,ry"o o, c2

U 4 MEI 2011

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt

de benaming «GEBROEDERS DE RAEYMAEKERS».

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2050 Antwerpen, Frederik Van Eedenplein 3 bus 5.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel: het vervaardigen, plaatsen en herstellen, 1 groothandel, import en export van rolluiken en vensterluiken, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, door het nemen van participaties of anderszins, zij mag zich borgstellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypotecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk II

Kapitaal  aandelen  obligaties

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdachtenzestigduizend negenhonderd vierenzestig euro zevenenveertig cent. (268.964,47 EUR.)

Het wordt vertegenwoordigd door tienduizend achthonderd vijftig aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/tienduizend achthonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

j Hoofdstuk III Bestuur en controle

Artikel 14  Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie; I leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten i hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het i mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te

Voor-

behouden

aan het

---eguiscF"

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 15  Bijeenkomsten  beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd

bestuurder, twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor

de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322, al. 2 B.W.) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten

minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

~

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

. Voorbehouden aan het "

~gë~isc~

Staatsblad

Luik B - vervolg



Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de i aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16  Bestuursbevoegdheid -- taakverdeling binnen de raad van bestuur

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitge-brei-de macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappe-lijk doel, met uitzon-dering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbe-houden door de wet.

§ 2. Adviserende comités De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij een of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan een of meer personen van hun keuze toekennen.

Artikel 17  Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt

benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge



































Luik B - vervolg

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur, Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Hoofdstuk V

Boekjaar  jaarrekeningen  dividenden  winstverdeling

Artikel 35  Boekjaar jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het

daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 36  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Hoofdstuk VII

Algemene en overgangsbepalingen

Artikel 43  Keuze van woonplaats

Iedere bestuurder, commissaris of vereffenaar van de vennootschap die in het buitenland zijn woonplaats heeft, wordt tijdens de duur van zijn functie geacht woonstkeuze te hebben gedaan op de zetel van de vennootschap waar hem alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan.

De houders van aandelen op naam zijn verplicht de vennootschap kennis te geven; van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij; geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.

Artikel 44  Gedematerialiseerde effecten

De bepalingen in de statuten inzake gedematerialiseerde effecten zullen in werking treden op het ogenblik dat de uitvoeringsbesluiten dienaangaande van kracht worden.

Tweede Beslissing.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de i

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Voo:-behouden aan het ----P1 ch Staatsblad

"

Luik B - vervolg

I voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan Acrog Accountancy bvba gevestigd te 2440 Geel, Molseweg 168 , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Derde Beslissing

De vergadering ontslaat de volledige raad van bestuur dewelke bestaat uit:

- BRIPA JUNO Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, te 2050 Antwerpen, Frederik Van Eedenplein 3/5 met ondememingsnummer 0444 033 831.

De notaris heeft verklaard dat de vennootschap Bripà Juno vertegenwoordigd wordt door haar vaste vertegenwoordiger, De Raeymaekers Fra nçois,nagenoemd.

- De heer De Raeymaekers François Gustave, wonende te 2050 Antwerpen, Frederik Van Eedenplein 3 bus 5 ( N.N.340301-469-42),

- De heer De Raeymaekers Patrick René Nicole, wonende te 1853

Grimbergen, ( N.N. 680904 407-91),

- Mevrouw De Raeymaekers Julia Ferdinand Eugène, wonende te 2970

Schilde, Oude Baan 16, ( N.N. 70090244657).

en geeft haar kwijting over haar bestuur.

De vergadering benoemt tot bestuurders voor een termijn van zes jaar te rekenen

vanaf heden:

1° De heer De Raeymaekers François Gustave, wonende te 2050 Antwerpen,

Frederik Van Eedenplein 3 bus 5 ( N.N.340301-469-42),

2° De heer De Raeymaekers Patrick René Nicole, wonende te 1853 Grimbergen, (

N.N. 680904 407-91),

3° Mevrouw Andries Nora Khadija Gaston Saliha, wonende te 2050 Antwerpen,

Pluvierstraat 45, ( N.N. 850919 374-31).

Bestuursvergadering:

Alle bestuurders hier aanwezig en hun mandaat aanvaardend verklaren tot

gedelegeerd-bestuurder te benoemen: de heer De Raeymaekers François

} voornoemd.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP

VRIJ PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH

STAATSBLAD

DE NOTARIS

HERMAN DESSERS

Tegelijk hiermede neergelegd:-uitgifte der akte  uitgifte der akte van rechtzetting i aanwezigheidslijst

01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 04.09.2010, NGL 27.09.2010 10554-0015-012
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 05.09.2009, NGL 25.09.2009 09775-0202-012
22/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 12.09.2008, NGL 16.09.2008 08733-0235-013
14/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 06.09.2007, NGL 10.09.2007 07718-0244-013
27/11/2006 : AN259369
09/11/2006 : AN259369
03/10/2005 : AN259369
04/10/2004 : AN259369
09/08/2004 : AN259369
20/06/2003 : AN259369
14/10/2002 : AN259369
07/10/2002 : AN259369
15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 08.09.2015 15582-0285-013
31/01/2001 : AN259369
07/09/2000 : AN259369
16/12/1999 : AN259369
16/04/1999 : AN259369
25/01/1997 : AN259369
27/07/1996 : AN259369
02/04/1994 : AN259369
01/03/1994 : AN259369
26/01/1994 : AN259369
23/10/1987 : AN259369

Coordonnées
GEBROEDERS DE RAEYMAEKERS

Adresse
FREDERIK VAN EEDENPLEIN 3, BUS 5 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande