GEBRUERS TECHNICAL CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEBRUERS TECHNICAL CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.738.342

Publication

10/05/2013
ÿþ--

mod 11.1

In de bijlagen bij het F3QlgiGrh - maken kopie

na neerlegging ter gril li fie van de

di Ie KOOPHANDEL

i

Z 9 APR. 2013

TURNHOUT

De Griffier,

Griffie

111111111111,d11112111 18

J ; Ondernemingsnr : ns , 3 b , ~ ~z Benaming (voluit) : GEBRUERS TECHNICAL CONSULT

(verkort) ;

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

i;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oosterwijk 70

3t 2260 Westerlo

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 25

april 2013.

1. Oprichters.

ii e. De heer GEBRUERS Joost, geboren te Geel op 22 april 1977, rijksregisternummer

77,04.22-145.64, en zijn echtgenote b. Mevrouw LE1RS Katrien, geboren rijksregisternummer 77.09.28-286,69, samenwonende te 2260 Westerlo, Oosterwijk 70.

2. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam

"GEBRUERS TECHNICAL CONSULT".

3. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4, Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Oosterwijk 70.

5. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van diensten  zowel bijstand als advies  aan derden op aile terreinen van d& bedrijfsvoering, met name:

- Het ontwikkelen en uitvoeren van management consultancy op aile terreinen van de bedrijfsvoering:

- Strategie: definiëren en uitwerken van visie, missie, operationele modellen, groei- en ontwikkelingplannen en business-cases;

- Processen: evalueren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen, het ontwikkelen en; interpreteren van nieuwe bedrijfsprocessen;

- Personen: optimaliseren en rationaliseren van de inzet van personen, definiëren en begeleiden met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling;

- Systemen: uitvoeren en coördineren van functionele en technische behoefte-analyse,;; opzetten en verbeteren van systeemarchitectuur, systeemontwikkeling, systeemoptimalisatie, systeemimplementatie, systeemtesten en de inzet van systemen;

- Organisatie: optimalisatie van bedrijfsorganisatie, opzetten van nieuwe bedrijfsorganisaties,;. het ontwikkelen en opstellen van beleid en procedures;

- Het organiseren, opzetten, coachen en trainen met betrekking tot project era programma offices, project portfolio management en interim management;

- Het tijdelijk uitvoeren van project, programma, project portfolio en interim management;

- Adviesbureau inzake human resources-management. 1;

- Consulting op het gebied van personeelsbeheer, inbegrepen aanwervingen en selectie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Herentals op 28 september 1977,

te

;l

mod 11.1

- De training en opleiding van personen die in dienst staan van private personen, ondernemingen uit de publieke en private sector en publieke en parastatale instellingen, en dit ter vervolmaking van hun professionele mogelijkheden.

- Het organiseren van opleidingen, vormingen en trainingen inzake

persoonlijkheidsontwikkeling, verkoops- en managementstechnieken.

- Loopbaanbegeleiding en counseling.

- Organisatie-advies in de meest ruime zin.

- lndividuele en collectieve coaching.

- De vennootschap zal eveneens zich kunnen inlaten met het uitlenen van diensten en personeel aan alle andere vennootschappen die haar dat zouden vragen en dit op alle gebied en in de zin van het woord "service"

- Het leveren van prestaties, al dan niet uitgevoerd door eigen personeel, teneinde private personen, ondernemingen uit publieke en private sector en parastatale instellingen in de uitvoering van hun opdrachten bij te staan.

- De handelsbemiddeling, klein- en groothandel, import en export in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief degene voor bijzondere doeleinden.

- De handelsbemiddeling, klein- en groothandel, import en export in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens, autobussen, touringcars, minibusjes en motorhomes.

- Onderhoud, reparatie en carrosserieherstel van auto's voor personenvervoer, inclusief degene voor bijzondere doeleinden, en van vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens, autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes.

- De import en export, klein- en groothandel van auto-onderdelen, zowel nieuw als tweedehands, van alle autotoebehoren, alle uitrustingsstukken en alle aanverwante onderhouds en herstellingsproducten. De verhuur van auto's voor personenvervoer, vrachtwagens, minibusjes en bestelwagens met of zonder chauffeur.

- Goederenvervoer over de weg, voor eigen rekening en voor rekening van derden in binnen-en buitenland, gekend als besteldienst of pakjesdienst.

- Organiseren en coordineren van transportnetwerken en distributie in binnen- en buitenland. - Het uitbaten van een taxibedrijf. Het uitbaten van een onderneming voor bezoldigd personenvervoer. Luchthavenvervoer,

- Het geven van lessenreeksen en voordrachten alsook het organiseren van allerlei evenementen met betrekking tot het voorgaande.

- Het beheer van onroerende goederen, roerende goederen en portefeuillewaarden in België en/of in het buitenland,

- Zij mag ondermeer onroerende goederen, huren, verhuren, verwerven, beheren, in erfpacht nemen, bouwen, ruilen, in leasing nemen, opschikken uitrusten en ombouwen. Alsook het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden,

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook, Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

6. Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro.

Het Is vertegenwoordigd door 1000 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met

een fractiewaarde van 1/1000ste van het kapitaal.

7. Wijze waarop het maatschappeliik fonds is gevormd.

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle

aandelen voor één/derde werden volgestort door:

- de heer Gebruers, voornoemd, voornegenhonderd negentig aandelen«,.._ 994_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VçorY behoudon\ aan hét Belgisch" Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- mevrouw Leirs, voornoemd, voor tien aandelen; 10

TOTAAL: duizend aandelen 1.000

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag -van zesduizend tweehonderd euro,

8. Bestuur envertegenwoordiging.

Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en verweerder.

9, Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van juni om 20.00 uur

10. Boeklaar,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar.

11. Batig saldo winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks ais volgt verdeeld :

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

12. Eerste b " ek'aar -- eerste 'aarver" aderin "

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 31 december

2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

13. Benoeming zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger.

Tot zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd : de heer

Joost Gebruers, voornoemd.

14. Volmacht.

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor van de Korput, met zetel te 2300

Turnhout, Heilig Hartstraat 44, vertegenwoordigd door Peter van de Korput, met recht van

indeplaatsstelling en volgende machten

Aile inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en/of aanvragen met betrekking tot het

ondernemingsloket en diensten directe belastingen en B.T.W.uit te voeren en/of alle wijziging

hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke

beroepsorganisaties vast te leggen.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn

machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

An Verwerft

Geassocieerde notaris.

In bijlage: eensluidend afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V9or-behoudeír, aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GEBRUERS TECHNICAL CONSULT

Adresse
OOSTERWIJK 70 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande