GEDECOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GEDECOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.698.070

Publication

14/04/2014
ÿþmod 11.1

(

uik Bj ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud.

aan he

Belg isc Staatsbl

II

Meer g:oeew u

\l pbgd griffie van de Rechtbank.

ANTWERPEN

op 02 APR Prfie

III111.11111611.11

III1

ondemerningsnr 0413.698.070

; Benaming (voluit) :GEDECQM

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 172 bus 8b

Onderwerp akte :DOEL KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin i straat 9, op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden:! neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GEDECOM", gevestigd te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 172 bus 8b, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0413.698.070, onder meer beslist heeft

1. kennis te nemen van het besluit dat door de algemene vergadering op 31 december 2013 werd genomen om! over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de progranunawet van 28 juni 2013 (artikel 537 W1B92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen;i van het maatschappelijk kapitaal.

2. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van vijfhonderddertienduizend euro 513.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op vijthonderdvijfenzeventigdui zend euro 575.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van' !' de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort door inbreng in geld zoals blijkt uit eenl attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank NV.

3. artikel 5 van de statuten aan te passen aan de kapitaalverhoging als volgt

"Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdvijfenzeventigduizend euro (£ 575.000,00), vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd (5.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een' fractiewaarde van een vijfduizend vijfhonderdste-van het kapitaal.

Tot verhoging of verlaging van het kapitaal kan, behoudens in de gevallen van het toegestane kapitaal,) slechts' besloten worden door de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van alle regels nodig voor een statutenwijziging."

4. het doel van de vennootschap te wijzigen en derhalve tot vervanging van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin

1. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

!! - adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend heg verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning,!! organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de'; koeten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, heg !: verlenen van adviezen op 'jet gebied van beheer in het algemeen;

het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het' uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-

! - het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van

secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, ; magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen ailes te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn,

12. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in irechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niét een participatie aanhoudt.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingdn met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en ; verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van ; aard zija de opbrengst van de roerende en onroerende goederen tè bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of 1 aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met ' uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor -vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder , om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die i wettelie voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappij en en kapitalisatieondernemingen.

! 6. de exploitatie, de administratie en het beheer, in de meest mime zin, van om het even welke ; eigendornrechten, auteursrechten, exploitatie- en repreductierechten, die voortvloeien uit intellectuele en creatieve activiteit welke aan de vennootschap werden overgedragen.

Voormelde overdracht omvat doch is niet beperkt tot de hierna bepaalde rechten:

- het geheel of gedeeltelijk reproduceren, meedelen aan het publiek, publiceren, uitgeven, exploiteren op welke wijze ook, met inbegrip van doch zonder beperking , via private en/of publieke netwerken, door data ' broadcasting met radiogolven, via kabel, per satelliet, via telefoonlijnen (ânder meer over het internet), zowel ion line als off line;

- het doen opnemen in tijdschriften, verzamelwerken, databanken of andere werken;

- het geheel of gedeeltelijk (laten) bewerken, wijzigen, herzien, vertalen en reproduceren, meedelen aan het publiek, publiceren, uitgeven, exploiteren en verspreiden van die bewerkingen, wijzigingen, herzieningen en vertalingen, in de hierboven vermelde exploitatievormen.

, Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon: of als vertegenwoordiger.

; Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voer alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden."

15. de aandelen statutair op naam te stellen. De vergadering besluit om artikel 8 van de statuten te wijzigen zoals voIgt :

"De aandelen zijn op naam en moeten ingeschreven worden in het register van aandelen."

6, de artikelen 6, 11 en 26 van de statuten te wijzigen zoals volgt

- vervanging van "twee miljoen vijfhonderdduizend frank (2.500.000,-fr)" door "eenenzestigduizend ! vijfhonderd euro 61.500,00)" in de laatste alinea van artikel 6 van de statuten.

vervanging van de voorlaatste alinea van artikel 11 van de statuten door volgende tekst:

"Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig,de terzake geldende wettelijke bepalingen."

.vervartgingvanartiket26 -van de-statuten door Nolgende.tekst; .."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad

modm1



"De oproepingen voor de-vergadering gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De effectenhouders op naam worden uitgenodigd bij aangetekend Schrijven tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen."

7. Ingevolge beslissing van de raad van bestuur de dato 31 augustus 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 oktober daarna, onder nummer 07156986, werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 september 2007 verplaatst naar 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 172 bus 813. De gecoördineerde tekst van de statuten zal tevens de huidige maatschappelijke zetel weergeven.

8. te bevestigen dat de heer GRUWEZ Guy door de algemene vergadering de dato 29 juni 2013 niet

herbenoemd werd tot bestuurder, zodat zijn mandaat op die datum ten einde kwam.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

gecoördineer-

de statuten

,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan,het Belgisch

'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013
ÿþVoor-bohoudi aan he Belgisc Staatsbl

Mod PDF 11.1

fU E-4.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilutgoont

thferegtege'ter gigliD v:71 dr,,, Rechtbank) UN,KaqphandeiteAnivarpeesOg

1 7 BEC 2013 Griffie

Ondernemingsnr 0413.698.070

Benaming (voluit) Gedecom

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Mechelsesteenweg 172/ 8B - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte (Her)benoeming bestuurders

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 29/06/2013

De vergadering beslist om de heer GRIMEZ Edouard, wonende Mechelsesteenweg 179 bus b8 te 2018 Antwerpen, te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar eindigend onmiddelijk na de jaarvergadering van 2019. Zijn mandaat is bezoldigd.

De vergadering beslist om te benoemen tot bestuurders vanaf heden voor een periode van 6 jaar

eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019:

- Mevrouw GRUWEZ Valentine, wonende Hendrik Kuijpersstraat 14 te 2640 Mortsel

- De heer GRUWEZ Henri, wonende Hendrik Kuijpersstraat 14 te 2640 Mortsel

Deze mandaten zullen kosteloos uitgeoefend worden

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 29/06/2013

De raad beslist om de heer GRUWEZ Edouard, wonende Mechelsesteenweg 179 bus b8 te 2018 Antwerpen, te herbenoemen als voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

GRUWEZ Edouard

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vernielden : Recte Naam en hoedanigheid van delli-erumenterende notes, hetzij van dé Persie)ri(e)i)' '-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam on handtekening.

19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 16.09.2013 13583-0140-012
11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12558-0218-012
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.07.2011 11368-0048-012
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10376-0021-011
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.07.2008 08466-0326-012
26/10/2007 : IE000038
31/08/2007 : IE000038
03/08/2007 : IE000038
30/06/2006 : IE000038
11/08/2005 : IE000038
28/07/2004 : IE000038
04/02/2004 : IE000038
04/04/2003 : IE000038
31/07/2002 : IE000038
03/08/2001 : IE000038
26/07/1995 : IE38
14/03/1995 : IE38
01/01/1995 : IE38
01/01/1993 : IE38
01/01/1992 : IE38
01/01/1989 : IE38
01/01/1988 : IE38
24/10/1986 : IE38
01/01/1986 : IE38

Coordonnées
GEDECOM

Adresse
MECHELSESTEENWEG 172, BUS 8B 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande