GEERT PRECKLER ADVOCAAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEERT PRECKLER ADVOCAAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.369.013

Publication

03/09/2013
ÿþ mod 11.1

iffee1B11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITE

27-~

JR BENéggefogd fer çri;`fie van flr nechtóie

van Koophandel :e dntwu{pei1, o!

8- 2013

lUIllI~uim~m~~~m~wx~~u

13 356 3

ELGISCH STAATSBLAD Griffie

0 8 AUG. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : ()S' , 3(5 . p/` 3 Benaming (voluit) : GEERT PRECKLER ADVOCAAT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoofdbosfaan 78

2620 Hemiksem

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Rembert Van Bael te Tongeren, op 5 augustus 2013, voor registratie, dat de volgende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

Hierna ook de "COMPARANT-OPRICHTER" genoemd.

I - OPRICHTERS

De heer PRECKLER, Geert Ludo Maria, geboren te Borgerhout op zesentwintig januari negentienhonderd-

zevenenzeventig, wonende te 2620 Hemiksem, Hoofd boslaan 78

Geïdentificeerd aan de hand .van het rijksregister met identificatienummer 77.01.26-369.87, welk nummer met

instemming van de heer Preckler, voornoemd, wordt opgenomen in deze akte.

De heer Geert Preckler, voornoemd, is alhier vertegenwoordigd door mevrouw Caroline Vandelaer, notarieel

medewerkster, mij notaris wel gekend, wonende te 3700 Tongeren, Kielenstraat 48, krachtens een onderhandse

volmacht.

Die mij, Notaris, heeft verzocht de authentieke oprichtingsakte te verlijden van een burgerlijke vennootschap die

de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die hij opricht onder de naam "GEERT PRECKLER ADVOCAAT".

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

Voor het verlijden van deze akte heeft de oprichter mij een financieel plan overhandigd, door hem ondertekend. Dit stuk wordt door mij, Notaris, in ontvangst genomen om bewaard te worden volgens het voorschrift van de; wet.

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) verdeeld is in honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde op welke aandelen is ingetekend door de oprichter die ze heeft volgestort door inbreng in geld, en wel als volgt:

- de comparant heeft ingetekend op de honderd (100) aandelen en betaalde hierop twaalfduizend vierhonderd.' euro (12.400,00 EUR).

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting;, geopend bij de ING Bank onder nummer 363-1227752-63.

Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op zevenentwintig juni tweeduizend dertien afgeleverd; door genoemde financiële instelling, is aan mij notaris overhandigd.

11 - STATUTEN

In aansluiting op het voorgaande heeft de comparant mij, notaris, verzocht akte te versenen van de statuten van de

vennootschap die luiden als volgt

"Artikel 1.-Aard rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft aangenomen.

Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteiten tot doel en zodoende verkrijgt zij de hoedanigheid

van koopman niet. Haar naam luidt: "GEERT PRECKLER ADVOCAAT'.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

kei

Voor-

behoudens

aen het

Belgisch Staatsblad

Artikel 2.- Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij besluit van de zaakvoer-der(s), mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden ais scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap mag bovendien investeren in roerende en onroerende goederen, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat dit op enige manier aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit, Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, beheren en erover beschikken als een goede huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen. De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen, voorzover het doei van de vennootschap gerespecteerd wordt.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen,

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Artikel 4.- Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden warden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzóndere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids-en meerderheidsvereisten die door de wet wórdén opgelegd voor een statutenwijziging. Indien het netto actief van de vennootschap gedaald is beneden éénlvierde van het kapitaal kan de vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door één/vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Artikel 5.- Kapitaal

Het kapitaal vande vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 SUR).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6.- Vennoten

6.1. Verplichting als advocaat te zien ingeschreven

Alleen advocaten, ingeschreven bij een Belgische balie kunnen vennoot zijn,

Zodra een vennoot deze hoedanigheid verliest moet hij zijn aandelen afstaan aan de medevennoten of, indien hij de enige vennoot is, aan een of meer personen die voldoen aan de vereisten om vennoot te worden.

Inmiddels dient hij elke activiteit ais werkend vennoot of vennoot-zaakvoerder ogenblikkelijk te staken,

Indien de overname niet is geschied binnen de drie maanden nadat de enige vennoot niet langer de voormelde hoedanigheid heeft, is de vennootschap van rechtswege ontbonden.

De verplichting voor de vennoot als advocaat te zijn ingeschreven is een essentieel onderdeel van de vennootschapsakte waarvan niet kan worden afgeweken, om het even door welk vennootschapsorgaan ook, tenzij het doel van de vennootschap dermate wordt gewijzigd dat de vennootschap geen activiteiten meer kan voeren die eigen zijn en exclusief verbonden zijn aan de advocatenpraktijk,

Ingeval een vennoot geschorst wordt als advocaat moet hij zich onthouden van de uitoefening van zijn rechten als werkend vennoot voor de duur der schorsing,

In afwachting van de eventuele overdracht van de aandelen zal de enige vennoot die de hoedanigheid van advocaat heeft verloren onverwijld de stafhouder vragen een sekwester over de dossiers van de vennootschap aan te stellen.

62. Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van de vennoot is beperkt tot beloop van zijn inbreng, met dien verstande evenwel dat hij voor de verrichtingen die hij als werkend vennoot of als vennoot-zaakvoerder heeft gesteld namens en voor rekening van de vennootschap in de uitoefening van zijn specifieke beroepsactiviteiten als advocaat, persoonlijk professioneel aansprakelijk is zowel op burgerrechtelijk, als op het strafrechtelijk en tuchtrechtelijk vlak en dat hij van rechtswege solidair met de vennootschap jegens de cliënt verantwoordelijk is voor de door hem binnen het kader van het doel van de vennootschap afgehandelde dossiers,

De beroepsaansprakelijkheid van de vennootschap zowel als deze van de vennoten dient te worden verzekerd. 6.3. Verbintenis

Door zijn inschrijving in het register ais aandeelhouder verbindt de vennoot zich de statuten van de vennootschap en , -de eventueel door, de. algemene- vergadering- goedgekeurde- interne reglementen -na te levert. en. zich -te schikken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mcd 11.1

L!

Voor-

behouden' aan het Belgisch

Staatsblad

naar de richtlijnen en voorwaarden die de Orde van Advocaten oplegt met betrekking tot de uitoefening van het beroep van advocaat.

De vennoten mogen niet toetreden tot een andere professionele vennootschap. Zij mogen als advocaat geen professionele activiteiten verrichten buiten de vennootschap en zij mogen nooit tegenstrijdige belangen behartigen. Zij verplichten zich alle geschillen die tussen hen zouden ontstaan uitsluitend ter beslechting voor te leggen aan de stafhouder van de Orde of aan een of meerdere door hem aangewezen scheidsrechters - advocaten, ingeschreven aan de balie.

Zij moeten hun adres, en elke latere adreswijziging in het aandelenregister laten aantekenen.

6.4. De ntolooische verbintenissen

- De vennoten gaan de verbintenis aan de reglementen van de Orde evenals het reglement van de Orde van de Vlaamse balies betreffende samenwerkingsverbanden tussen advocaten en betreffende eenpersoonsvennootschappen van advocaten van acht november tweeduizend en zes in acht te nemen<

- De vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wier belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een vennoot.

- De vennoot, die door de Raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt van rechtswege op deel uit te maken van deze vennootschap.

- De verdeling van de dossiers geschiedt uitsluitend volgens de wens van de cliënten.

- Voor de activiteit binnen de vennootschap dient steeds hetzelfde briefpapier gebruikt te worden dat de vermeldingen bevat zoals voorgeschreven door het reglement van de Orde van de Vlaamse balies van acht november tweeduizend en zes.

- Indien de vennootschap slechts een vennoot heeft, dient het briefpapier dat voor de uitoefening van het beroep van advocaat wordt aangewend door de vennootschap, steeds de naam, de voornaam en de hoedanigheid van advocaat van de enige vennoot te vermelden.

Artikel 7.- Aandelen - overdracht

De aandelen luiden op naam. Zij zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persbon als een rechtspersoon kan zijn, en die de hoedanigheid bezit om vennoot te worden.

A. Overdrachtsregeling zo er slechts seinvennoot is

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een vennoot kan deze ze vrij overdragen onder de levenden aan de persoon of personen die de hoedanigheid bezitten om vennoot te worden

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden van de enige vennoot.

Bij zijn overlijden gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen tot aan de overname uit de nalatenschap, over op de persoon of personen aan wie hij bij overeenkomst, bij statutair beding of bij testament het recht heeft verleend vennoot te worden.

Indien een of meerdere van de rechtverkrijgenden van de overleden enige vennoot de hoedanigheid bezitten om vennoot te worden, worden zij van rechtswege overnemer van de aandelen van de overleden vennoot op last voor hen de tegenwaarde te vergoeden aan de overige rechtverkrijgenden, zoals hierna uiteengezet.

Indien er onder de rechtverkrijgenden van de enige vennoot geen personen zijn die advocaat zijn, dan zullen de rechtverkrijgenden onverwijld de stafhouder verzoeken een vereffenaar over de dossiers van de vennootschap aan te stellen.

Ingeval een of meer erfgenamen of rechtverkrijgenden van de overleden enige vennoot uitgesloten worden van deelneming in de vennootschap doordat zij geen vennoot kunnen worden, hebben zij niettemin recht op de tegenwaarde van de aandelen die hen zouden zijn toegekomen.

Deze waarde wordt bij gemeen akkoord bepaald tussen diegenen aan wie de vennootschapsrechten toekomen krachtens bovenstaande statutaire clausule en die de tegenwaarde moeten uitkeren enerzijds en anderzijds diegenen die krachtens zelfde clausule niet aanvaard werden als vennoot en aan wie de tegenwaarde van de aandelen zal worden vergoed.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de waarde dan wordt deze bepaald door de stafhouder van de Orde of door een door hem aangewezen deskundige.

Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

Diegenen aan wie de vennootschapsrechten toekomen moeten zich binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de vergoeding jegens de uitgesloten erfgenamen of rechtverkrijgenden verbinden tot vereffening van het verschuldigde, zoniet kunnen deze laatsten de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat zij deze eis instellen binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De vergoeding van de tegenwaarde van de aandelen, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, zal moeten betaald zijn binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de uit de vennootschap gesloten partij strekkende tot vergoeding door de aangewezen vennoten van de tegenwaarde van de aandelen en indien zij niet meteen volledig wordt gekweten moet zij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één/vijfde per jaar.

Vanaf de-vervaldag bedongen in. gezegde aanmaning -is er van. rechtswege op- deze vergoeding of op het schuldig.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mod 11.1

blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

B. Overd .chtsre" clin" zo er meerdere vennoten zi'n

Indien de aandelen op naam van meerdere vennoten zijn ingeschreven in het aandelenregister kunnen zij niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met instemming van alle vennoten.

Deze goedkeuring is niet vereist voor de overdracht onder de levenden en overgangen ingevolge overlijden aan medevennoten.

Ingeval van overlijden van een vennoot zijn de andere vennoten ertoe gehouden de aandelen over te nemen en de waarde ervan te vergoeden aan de erfgenamen en/of rechtverkrijgenden, zulks overeenkomstig de hiervoor gestelde modaliteiten. Deze waarde wordt conventioneel tussen partijen bepaald of, bij gebrek aan akkoord, door de Stafhouder of een door hem aan te wijzen deskundige,

Artikel 8.- estuur en de verte. enwoordi" in"

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s). Enkel vennoten kunnen zaakvoerder zijn. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig af dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd dan moet die rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger aanduiden om haar in de uitoefening van dit mandaat te vertegenwoordigen. Deze vaste vertegenwoordiger moet een natuurlijk persoon advocaat zijn en vennoot, lid van het bestuur of werknemer van de rechtspersoon-zaakvoerder.

2. Verteq-nwoordiginq

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomitë, vereffenaar) uitoefent in een andere (advocaten) vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 8.2 in fine hiervoor.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie

bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze

duur kan zowel beperkt zijn, alsgèlden voor onbepaalde termijn.

Artikel 9.- Controle

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten

vertegenwoordigen door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is,

wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer

te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene verga-

dering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Artikel 10.- Algemene vergaderinq

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de

perken gesteld door de weten de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de

structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de be-

sluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraad-

slagen zijn nageleefd.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op een stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het

Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld In een

register det op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van

de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn

ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het

gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand november om zestien uur wordt de gewone algemene vergadering

gehouden-op de zetel van de vennootschap, of inde plaats aangeduid-in de-oproeping.

Op de laatste blz. van l_uijt BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4\77

" mod 11.1



Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag,

Artikel 11.- Boe 'aar - Jaarrekenin. - Bestemmin. van het resultaat

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 12.- Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de raad vangbestuur waar het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht

Na haar ontbinding blijft de vennootschap ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

De vereffenaar(s) dienen advocaat te zijn.

De vereffenaars worden desgevallend aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of ireeiial varii meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur en worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd. Indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vormen de vereffenaars een college en vertegenwoordigen zij de vennootschap collegiaal, dit wil zeggen door de meerderheid van de leden ven het college.

Artikel 13.- Ke ze van woon.laats

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de ' uitoefening van hun opdracht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtstreeks kunnen worden gedaan.

Aandeelhouders dienen een verplicht in België gelegen woonplaats te kiezen bij gebrek waaraan alle mededelingen, betekeningen, dagvaardingen op de zetel van de vennootschap rechtsgeldig kunnen worden gedaan.

Artikel 14.- Arbitrage

Geschillen tussen de vennoten worden in laatste aanleg beslecht door één of drie scheidsrechters aangewezen, in gezamenlijk overleg, door de Stafhouder(s) van de Orde waarvan zij deel uitmaken, of ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Orde van de Vlaamse balies.

III » UITVOERINGSBESLUITEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld treft de comparant in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen en legt hij volgende verklaringen af waarvan hij, mij notaris, verzoekt akte te verlenen

1. Financieel dan

De comparant-oprichter verklaart dat hij overeenkomstig de bepalingen van artikel 215 van het Wetboek van vennootschappen, het financieel plan heeft opgesteld, dat de verantwoording bevat van het bedrag van het kapitaal van de vennootschap, en bevestigt dat hij dit voor de oprichting aan mij, notaris, in bewaring gegeven heeft.

-2.-Quasi-inbreng -

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

.k--i . mod 11.1



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de comparant-oprichter op de bepalingen van artikelen 220 tot en met 222 van het Wetboek van vennootschappen.

3. Hoofdelijke borgstelling van de enige vennoot

Ten einde vast te stellen dat hij persoonlijk niet hoofdelijk borg staat voor de verbintenissen van de door hem bij deze opgerichte vennootschap verklaart de comparant-oprichter dat hij niet de enige vennoot is in een andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

4. Kosten van de oprichting

Ter voldoening aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen deelt de comparant-oprichter mee dat het totaal van aile hoegenaamde kosten die in welke vorm ook, tengevolge van de oprichting voor rekening komen van de vennootschap bij benadering duizend driehonderd tweeëntachtig euro vierennegentig cent (¬ 1.382,94) bedraagt.

5. Aanvang en einde van het eerste boekiaar

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van deze akte neergelegd is ter griffie.

De comparant verklaart dat het eerste boekjaar zal eindigen op dertig juni tweeduizend vijftien en dat het aanvangt op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

6. Benoeming van de zaakvoerder

De comparant benoemt zichzelf tot zaakvoerder.

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang

op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft,

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de

vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

7. Niet-benoeming commissaris

De comparant-oprichter verklaart mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap

voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissaris-

sen verplicht wordt en dat hij geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle

wordt ingesteld.

ti. Zetelvestiging

De comparant-oprichter besluit de zetel van de vennootschap te vestigen te 2620 Hemiksem, Hoofdboslaan 78,

Voor eensluidend ontledend.uittreksei,

Notaris Rembert-Van.Bael

Tegelijk hiermee neergelegd: een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte.

"

Voorbehouden~

agn het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GEERT PRECKLER ADVOCAAT

Adresse
HOOFDBOSLAAN 78 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande