GELDHORN PLASTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GELDHORN PLASTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.900.012

Publication

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 07.06.2011 11148-0395-016
04/04/2011
ÿþ q Med 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatslila+

i[eergetegd ter griffie vanM1 de Re~~

L ~.,.. tI' y- : ~ ~ ~ S te, d~: ~r ~ev+~

13 Mn 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0874900012

Benaming

(voluit) : GELHORN PLASTICS BVBA

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BREDABAAN 912C, 2930 BRASSCHAAT

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de vijftiende maart, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, ten kantore, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GELHORN PLASTICS BVBA", waarvan de zetel gevestigd is te 2930 Brasschaat, Bredabaan 912 C, RPR 0874.900.012 (Antwerpen) met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

11 De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GELHORN PLASTICS BVBA" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "B.B.M. N.V.".

21 De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GELHORN PLASTICS BVBA" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "B.B.M. N.V.".

TWEEDE BESLUIT

1/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "B.B.M. N.V." besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GELHORN PLASTICS". Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "B.B.M. N.V.".

Vermits de naamloze vennootschap "B.B.M. N.V.", houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap "GELHORN PLASTICS BVBA", worden de

aandelen van deze overgenomen vennootschap vernietigd.

Aile rechten en plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf één januari tweeduizend en elf worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "B.B.M. N.V.". Vermits dit afwijkt van hetgeen vermeld in het fusievoorstel, wordt dit door de vergadering uitdrukkelijk bevestigd en goedgekeurd.

2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GELHORN

"11050321*

Op de laatste blz. van Luik B ve¬ métden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(én) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

PLASTICS BVBA", zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap "B.B.M. N.V.".

ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN DE OVERGEGANE ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "GELHORN PLASTICS", OP BASIS VAN DE JAARREKENING OPGEMAAKT PER 31.12.2010

enzovoort

Aldus bedraagt het overgegane NETTO vermogen: MINUS ¬ 49.232,60.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

41 De hiervoor genoemde activa- en pass ivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "GELHORN PLASTICS BVBA" gaan met alle rechten en plichten per eenendertig december tweeduizend en tien over op de overnemende vennootschap "B.B.M. N.V.". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en elf met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

21 De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva-bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Aldus gaan op de overnemende vennootschap aile immateriële vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap over, met name het voordeel van de boekhouding, de bedrljfsorganisatle, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

4/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

5/ Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

61 Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

71 De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

8/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

B/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de

overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

Cl VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

De voorzitter van de algemene vergadering van de vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat in de periode van één januari tweeduizend en tien tot en met heden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap;

- het aandelenregister en aile aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd.

Volmachten

De hier aanwezige leden van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de

plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om ai het nodige te doen om aile formaliteiten Inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervuilen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name : Piet Mattheessens, te Antwerpen, Amerikalei 24 bus 2.

VI. WETTIGHEIDSVERKLARiNGEN

In overeenstemming met de bepaling van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de Interne als de externe wettigheld van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Vil. EINDVERKLARINGEN

1. De voorzitter van de respectieve vergaderingen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevoig vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GELHORN PLASTICS BVBA" door de naamloze vennootschap "B.B.M. N.V." verwezenlijkt is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GELHORN PLASTICS BVBA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VIII. VERKLARINGEN PRO FISCO

1. Verklaringen in verband met registratie

Met het oog op de heffing der registratierechten bevestigt de vergadering dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

2. Verklaringen in verband met de vennootschapsbelasting

De vergadering verklaart dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211 van het Wetboek op inkomstenbelasting.

3. Verklaringen in verband met de belasting over de toegevoegde waarde

De eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de overgenomen vennootschappen beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het B.T.W. Wetboek. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het B.T.W. Wetboek van toepassing.

In zelfde verband deelt de vergadering mee dat de overnemende vennootschap als B.T.W plichtige gekend is onder nummer BE-0471.761.280.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vbdr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Cells, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

07/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het _.J\. Beigísch

Staatsblad

"11003998

Neergelegd ter griffie vade r" -Mank van Koophandel te Amper}, y1)

Grime 2 9 QEC. 2010

Ondernemingsnr

Benaming

(I011sitl

Rechtsvorm

Zetel

Onderwerp akte

0874.900.012

Gelhorn Plastics

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bredabaan 912c, 2930 Brasschaat, België

Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel opgemaakt op 14 december 2010 tussen

B.B.M. NV, met zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 912 c en ondememingsnummer

0471.761.280 (overnemende vennootschap) en

GELHORN PLASTICS BVBA, met zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 912 c en

ondememingsnummer 0874.900.012 (overgenomen vennootschap).

Van Roy Hedwig, Donders Hans,

Zaakvoerder Zaakvoerder.

Op de laatst biz v<. rk 8 ve rrlelden : Recto : Nu r, er, ^oedanigheld van de instriumentercnde notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bedoepd de rechtspersoon ten ear.zien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteKening.

11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 08.06.2010 10159-0587-014
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 05.06.2009 09196-0394-014
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 02.07.2008 08352-0296-013
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 29.08.2007 07673-0196-014

Coordonnées
GELDHORN PLASTICS

Adresse
BREDABAAN 912C 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande