GELU-IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GELU-IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.024.552

Publication

13/05/2014
ÿþMud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 ,Z

30 404- 20-14

aeatreemrderodffleape.sfeeinareefflebrer.m.

SE01-i7PANK

AN-PA/ .:"Itte,,,241122:1à1A1 N

gne.vame..e.44. eketert,01031.1.

III

*14098397*

Ondernerningsnr: 0452.024.552

Benaming

(voluit) (verkort)

l'echtsvorrn : Naamloze Vennootschap

Zetel B-2500 Lier, Koning Albertstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte Splitsingsvoorstel

De raad van bestuur van GELU-IMMO NV heeft op 28 april 2014 een splitsingsvoorstel goedgekeurd waarbij GELU-IMMO NV wordt gesplitst en haar vermogen wordt toebedeeld aan zes (6) nieuw op te richten vennootschappen.

Voorstelling van de bij de splitsing betrokken vennootschappen

De gesplitste vennootschap

De naamloze vennootschap GELU-IMMO, waarvan de zetel gevestigd is te B-2500 Lier, Koning Albertstraat 2, met ondernemingsnummer 0452.024.552, opgericht bij akte verleden voor Notaris Jacques De Strycker te Lier op 31 december 1993, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 februari 1994 onder nummer 940205-369.

De statuten werden voor de laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Jan Verreth te Lier op 1 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 december nadien onder' nummer 2010-12-20/0183993.

Het kapitaal bedraagt 1.088.203,74 euro en is verdeeld in 560 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Hier vertegenwoordigd door de raad van bestuur optredend als college, bestaande uit:

-de heer Marc Willemssens, wonend te B-2500 Lier, Marnixdreef 40

-mevrouw Lucie Willemssens, wonend te B-2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Fianssenslaan 9 G

.-de heer Yves Willemssens, wonend te B-2530 Boechout, Vredeborgstraat 3

-de heer Luc Willemssens, wonend te B-2500 Lier, Koning Albertstraat 2.

De verkrijgende vennootschappen

Uit de splitsing zullen zes (6) nieuwe vennootschappen warden opgericht, met name:

1)de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUCK, met maatschappelijke zetel te B-2500 Lier, Koning Albertstraat 2. Het kapitaal van LUCK BVBA zal 267.927,06 euro bedragen en is verdeeld in 97 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

2)de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KORKIMMO, met maatschappelijke zetel te B-2500 Lier, Marnixdreef 40. Het kapitaal van KORKIMMO BVBA zal 303.531,21 euro bedragen en is verdeeld in 97 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

3)de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid YVVVVS, met maatschappelijke zetel te B-2530 Boechout, Vredeborgstraat 3. Het kapitaal van YWWS BVBA za! 180.072,22 euro bedragen en is verdeeld in 122 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

4)de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANNE WILLEMSSENS, met maatschappelijke zetel te B-2500 Lier, Mechelsesteenweg 87. Het kapitaal van ANNE WILLEMSSENS BVBA zal 207.153,14 euro bedragen en is verdeeld in 97 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

5)de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MALBAJU, met maatschappelijke zetel te B-2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Fianssenslaan 94. Het kapitaal van MALBAJU BVBA zef 107.128,61 euro bedragen en is verdeeld in 97 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6)de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NAFRE, met maatschappelijke zetel te B-2500 Lier, Volmolenstraat 5 bus 1. Het kapitaal van NAFRE BVBA zal 22.391,50 euro bedragen en is verdeeld in 50 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

I.Voorafgaande uiteenzetting van de verrichting en van de motieven voor de verrichting

De raad van bestuur van GELU-IMMO NV, de te splitsen vennootschap, heeft het initiatief genomen om de. vennootschap te splitsen conform de bepalingen van artikelen 742 tot en met 757 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)Men)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

GELU-IMMO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na de overdracht van de aandelen door de ouders aan hun zes kinderen, kent de vennootschap thans een veelheid aan aandeelhouders.

Vele van de onroerende goederen in de vennootschap hebben een zekere vetusteit waardoor onderhouds-en verbouwingswerken zich opdringen. De onroerende goederen van de te splitsen vennootschap vormen geen aaneengesloten geheel, ze zijn gelegen op verschillende plaatsen en hebben heel verschillende bestemmingen (winkels, kantoren, woningen, appartementen). Sommige van deze onroerende goederen worden bovendien bewoond of beroepsmatig gebruikt door één van de aandeelhouders wat maakt dat de (emotionele en financiële) band van de meeste aandeelhouders met bepaalde onroerende goederen groter is dan met de andere onroerende goederen van Gelu-lmmo NV.

De te splitsen vennootschap heeft beperkte financiële middelen waardoor ze niet tegelijk onderhouds- en verbeteringswerken kan uitvoeren aan alle onroerende goederen. Sommige aandeelhouders zijn bereid om extra financiële middelen ter beschikking te stellen indien onderhouds- en verbeteringswerken gebeuren aan het onroerend goed van hun keuze. Door de veelheid van onroerende goederen en de veelheid van

aandeelhouders bestaan er veelvuldige meningsverschillen zowel de timing, de kostprijs als de

financiering van noodzakelijke of nuttige veranderings- en verbeteringswerkzaamheden. De emotionele of beroepsmatige band van sommige aandeelhouders met bepaalde onroerende goederen maakt dat de discussie hieromtrent vaak niet kan worden gevoerd op basis van enkel rationele en financiële motieven.

Bovenvermelde redenen maken dat een splitsing een goede oplossing is voor elfe aandeelhouders en ook voor de vennootschap(pen) zelf. Op deze manier kan elke aandeelhouder de investeringen doen die hijzelf/zijzelf wenst aan het onroerend goed dat hij/zij wenst. Hij/zij kan zelf de kostprijs van de werken bepalen, de architect kiezen en de financieringswijze vastleggen zonder dat hij/zij hierbij moeilijke compromissen dient te maken met de andere aandeelhouders die er wellicht toe leiden dat zijn/haar oorspronkelijke plannen slechts deels kunnen worden uitgevoerd. De door de splitsing opgerichte vennootschappen zullen hierdoor makkelijker hun patrimonium kunnen in stand houden en hieraan verbeteringen aanbrengen dan de te splitsen vennootschap dit zelf kan.

11.Voorstel tot splitsing

1. Doel van de bij de verrichting betrokken vennootschappen

GELU-IMMO NV heeft tot doel:

-Het verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het

buitenland;

-Het vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamefijke roerende

goederen;

-Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

-Het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participatie, voorschotten;

- toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties of spaarkasfuncties niet inbegrepen);

-Het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in en over vennootschappen of bedrijven, behorende tot de groep van aanverwante bedrijven en/of sectoren;

-Het optreden als gevolmachtigde van derden;

-Het verlenen van borgstellingen in voordeel van derden.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel.

De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel, en dit door inbreng, fusie, opslorping, borgstelling of op gelijK welke andere wijze.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag alle operaties verwezenlijken welke ook de natuur of het karakter ervan weze die rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling van haar doel vergemakkelijkt.

Zij doet deze operaties hetzij voor eigen rekening en in haar naam hetzij voor rekening van derden of in naam van derden, of in deelneming met deze laatste. Zij mag deelnemen in alle vennootschappen, die hetzelfde doel of een aanverwant doel zouden hebben. Zij mag zich borg stellen voor deze vennootschappen, en in hun voordeel bedingen.

Participaties nemen onder alle vormen in andere vennootschappen en het aanvaarden en waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

Het doel van de verkrijgende vennootschappen zal gelijk of gelijkaardig zijn aan het doel van de te splitsen vennootschap.

2. Ruilverhouding

Het maatschappelijk kapitaal van GELU-IMMO NV wordt vertegenwoordigd door 560 aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

ln ruil voor de 560 aandelen van de te splitsen vennootschap GELU-IMMO NV zullen de volgende aandelen

worden uitgereikt in de verkrijgende vennootschappen:

-97 nieuwe aandelen van LUCK BVBA

-97 nieuwe aandelen van KORKIMMO BVBA

-122 nieuwe aandelen van YVVWS BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge -97 nieuwe aandelen van ANNE VV1LLEMSSENS BVBA

-97 nieuwe aandelen van MALBAJU BVBA

-50 nieuwe aandelen van NAFRE BVBA

Zij zullen warden verdeeld door het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap onder haar

aandeelhouders onmiddellijk na het verlijden van de akte van splitsing.

3. Datum voor deelname in de winst

.Vanaf 31 december 2013 geven de uitgereikte aandelen recht in de winst van de verkrijgende

vennootschappen.

4. Boekhouding

De datum vanaf dewelke de handelingen van de te splitsen vennootschap geacht worden te zijn verricht

voor rekening van de verkrijgende vennootschappen is vastgesteld op 31 december 2013.

5. Wijze van uitreiking

De nieuwe aandelen zullen verdeeld worden door de raad van bestuur van GELU-lMMO NV onder de bestaande aandeelhouders van GELU-1MMO NV volgens de hierna onder nummer 10 vermelde ruilverhouding door inschrijving in het aandelenregister van de zes verkrijgende vennootschappen.

6. Bijzondere bezoldiging

Vermits wordt verwacht dat aile aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zullen zijn op de algemene

vergadering die over het splitsingsvoorstel dient te beraadslagen en dat zij allen zullen instemmen met het

voorstel, wordt geen bedrijfsrevisor of externe accountant aangesteld om verslag uit te brengen over dit

splitsingsvoorstel.

7, Effecten met bijzondere rechten

Er zijn in de te splitsen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan geen stemrecht is verbonden maar

waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er zijn in de te splitsen vennootschap geen andere effecten dan

aandelen.

8. Bijzondere voordelen aan de bestuursorganen

Aan het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

'9. Beschrijving van de afgesplitste actiefbestanddelen

a)Aan de verkrijgende vennootschap LUCK BVBA worden de volgende activa en passive van de te splitsen

vennootschap toebedeeld:

De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de balans afgesloten op 30 december 2013 van GELU-1MMO

NV. Het betreft de volgende activa en de volgende voorzieningen en schulden:

Materiële vaste activa: 326.016,81 euro

Liquide middelen: 269,58 euro

Voorziening voor lijfrenteverplichting: 44.705,80 euro

Handelsschulden: -23,38 euro

Schulden m.b.t. belastingen: 551,34 euro

Overige schulden: 40.002,47 euro

b)Aan de verkrijgende vennootschap KORKIMMO BVBA worden de volgende activa en passive van de te

splitsen vennootschap toebedeeld:

De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de balans afgesloten op 30 december 2013 van GELU-IMMO

NV. Het betreft de volgende activa en de volgende voorzieningen en schulden:

Materiële vaste activa: 384.143,70 euro

Liquide middelen: 269,58 euro "

Voorziening voor lijfrenteverplichting: 44.705,80 euro

Handelsschulden: -23,38 euro

'Schulden m.b.t. belastingen: 736,05 euro

Overige schulden: 65.912,10 euro

c)Aan de verkrijgende vennootschap YVVWS BVBA worden de volgende activa en passive van de te splitsen

vennootschap toebedeeld:

De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de balans afgesloten op 30 december 2013 van GELU-IMMO

NV. Het betreft de volgende activa en de volgende voorzieningen en schulden:

Materiële vaste activa: 280.016,34 euro

Liquide middelen: 339,06 euro

Voorziening voor lieenteverplichting: 56.627,34 euro

Handelsschulden: -29,41 euro

Schulden m.b.t. belastingen: 761,28 euro

Overige schulden: 60.987,78 euro

d)Aan de verkrijgende vennootschap ANNE VVILLEMSSENS BVBA worden de volgende activa en passiva

van de te splitsen vennootschap toebedeeld:

De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de balans afgesloten op 30 december 2013 van GELU-1MMO

NV. Het betreft de volgende activa en de volgende voorzieningen en schulden:

Materiële vaste activa: 282.234,64 euro

Liquide middelen: 269,58 euro

Voorziening voor lijfrenteverplichting: 44.705,80 euro

.Handelsschulden: -23,38 euro

Schulden m.b.t. belastingen: 686,28 euro

Overige schulden: 50.762,7 euro

e)Aan de verkrijgende vennootschap MALBAJU BVBA warden de volgende activa en passiva van de te

, splitsen vennootschap toebedeeld:

De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de balans afgesloten op 30 december 2013 van GELU-IMMO

NV. Het betreft de volgende activa en de volgende voorzieningen en schulden:

Materiële vaste activa: 192.244,00 euro

Liquide middelen: 269,58 euro

Voorziening voor iijfrenteverplichting: 44.705,80 euro

Handelsschulden: -23,38 euro

Schulden m.b.t. belastingen: 686,28 euro

Overige schulden: 50.762,79 euro

I)Aan de verkrijgende vennootschap NAFRE BVBA worden de volgende activa en passiva van de te splitsen

, vennootschap toebedeeld:

De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de balans afgesloten op 30 december 2013 van GELU-IMMO

NV, Het betreft de volgende activa en de volgende voorzieningen en schulden:

Materiële vaste activa: 52.644,12 euro

Liquide middelen: 138,96 euro

Voorziening voor lijfrenteverplichting: 23.843,08 euro

Handelsschulden: -12,05 euro

Schulden m.b.t. belastingen: 229,91 euro

Overige schulden: 8.576,83 euro

10. Verdeling onder de aandeelhouders

Elke houder van één aandeel van de te splitsen vennootschap GELU-IMMO NV zal tegen afgifte van zijn

aandeel recht hebben op ofwel één aandeel in de verkrijgende vennootschap LUCK BVBA, ofwel één aandeel

in de verkrijgende vennootschap KORKIMMO BVBA, ofwel één aandeel in de verkrijgende vennootschap '

, YVVWS BVBA, ofwel één aandeel in de verkrijgende vennootschap ANNE WILLEMSSENS BVBA, ofwel één

aandeel in de verkrijgende vennootschap MALBAJU BVBA ofwel één aandeel in de verkrijgende vennootschap

NAFRE BVBA.

De nieuwe aandelen zullen vervolgens verdeeld worden onder de bestaande aandeelhouders van GELU-

1MMO NV door inschrijving in de aandelenregisters van de verkrijgende vennootschappen..

;11. Regeling m.b.t. niet opgenomen schulden en verbintenissen

De bestuursorganen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen komen overeen dat alle schulden ,

en verbintenissen die bestonden op 30 december 2013 en die niet uitdrukkelijk in dit splitsingsvoorstel zijn

verdeeld (bilvoorbeeld omdat deze schulden of verbintenissen niet gekend waren op het ogenblik van het ,

opmaken van dit splitsingsvoorstel) en die pas bekend worden na de ondertekening van dit splitsingsvoorstel '

als volgt zullen wordeh verdeeld onder de verkrijgende vennootschappen:

-schulden of verbintenissen die specifiek betrekking hebben op de in de splitsing begrepen onroerende

goederen (bvb. schulden t.a.v. huurders, schulden t.a.v. administratieve overheden wegens bouwovertredingen,

onroerende voorheffing, premies brandverzekering) zullen worden gedragen door de vennootschap die het

betreffend onroerend goed uit de splitsing heeft verkregen;

-aile overige schulden of verbintenissen (bvb. schulden m,b,t. belastingen andere dan de onroerende

' voorheffing) zullen worden gedragen docr de verkrijgende vennootschappen in de volgende verhouding:

door LUCK BVBA: 97/560ste

door KORKIMMO BVBA: 97/560ste

door YWWS BVBA: 122/560ste

door ANNE VVILLEMSSENS BVBA: 97/560ste

door MALBAJU BVBA: 97/560ste

door NAFRE BVBA: 50/560ste

12. Diverse bepalingen

De bestuursorganen van de bij deze splitsing verbonden vennootschappen verklaren dat zij dit

splitsingsvoorstel zullen neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en dit tenminste zes weken

voor de algemene vergadering die zich over de splitsing moet uitspreken.

Alle kosten die voortvloeien uit deze splitsing zullen gedragen worden door de verkrijgende

vennootschappen in verhouding tot het deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat zij ingevolge

deze splitsing zullen verwerven.

Opgemaakt te Lier op 28 april 2014

Marc VVillemssens Yves VVillemssens Lucie VVillemssens

Bestuurder Bestuurder Bestuurder

GELU-IMMO NV GELU-IMMO NV GELU-IMMO NV

Luc Willemssens

Bestuurder GELU-IMMO NV

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsbrad

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 01.07.2014 14258-0228-009
11/08/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141852 na neeriegging ter griffie van de akte





111111I1,1111111,M118

BE

ONITEUR

0 4 -08-

GISCH ST

;ELG---: IN t, tZ riumLtzUll.) i

.1014

17 -07- 2014

ATS61eh'i

BANK van KOOP' i

ANTWE:1-)EN,



Ondernemingsnr : 0452.024.552

Benaming (voluit) : Gelu-Immo

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Koning-Albertstraat 2

(volledig adres) 2500 Lier

Onderwerp(en) akte: SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN ZES NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN

Uittreksel afgeleverd vee& registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 24 juli 2014, blijkt het volgende:

t Er werd beslist tot de splitsing van de naamloze vennootschap "GELU-IMMO", rechtsperscnenregister Antwerpen, afdeling Mechelen 0452.024.552, met zetel te 2500 Lier, Koning-Albertstraat 2 (de 'Gesplitste Vennootschap") en aldus haar ontbinding zonder vereffening, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de gesplitste vennootschap, werden gesplitst in zes (6) afzonderlijke delen die, bij wijze van inbreng in natura, respectievelijk zijn overgaan naar zes (6) afzonderlijke en nieuw opgerichte vennootschappen, te weten:

(1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUCK", met zetel te 2500 Lier, Koning-Albertstraat 2;

(2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORKIMMO", met zetel te 2500 Lier, Mamixdreef 40;

(3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YWWS", met zetel te 2530 Boechout, Vredeborgstraat 3;

(4) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANNE WILLEMSSENS", met zetel te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 87;

(5) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALBAJU", met zetel te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Hanssenslaan 9 G;

(6) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NAFRE", met zetel te Volmolenstraat 5 bus 1,

samen de "Nieuwe Vennootschappen" en afzonderlijk de "Nieuwe Vennootschap".

Door deze verrichting is het gehele vermogen van de gesplitste vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel overgegaan op de zes (6) uit de splitsing ontstane Nieuwe Vennootschappen.

De datum vanaf wanneer de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Nieuwe Vennootschappen, is bepaald op 31 december 2013

2. Met betrekking tot de toewijzing van de activa vermogensbestanddelen van de Gesplitste Vennootschap, waarover het Splitsingsvoorstel of de splitsingsakte geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het activa zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle eventuele activa die niet specifiek betrekking hebben op de in de splitsing begrepen onroerende goederen en waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan welke van de zes (6) Nieuwe Vennootschappen zij worden toegescheiden, zulke activa zullen worden verdeeld over de zes (6) Nieuwe Vennootschappen evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het Splitsingsvoorstel is toegescheiden, zijnde in de verhouding met betrekking tot de overige schulden en verbintenissen.

3. Ingevolge goedkeuring van de splitsing en de statuten van de zes (6) Nieuwe Vennootschappen ontstaan uit de splitsing, heeft de gesplitste vennootschap vanaf 24 juli 2014 opgehouden te bestaan.

4. De vergadering stelde vast dat ingevolge de splitsing en als gevolg daarvan ontbinding zonder vereffening een einde is gekomen aan het mandaat van de bestuurders in de Gesplitste Vennootschap, te weten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod

- de heer WILLEMSSENS Luc Philippe Gilberte Marie, geboren te Lier op 28 januari 1964, wonende te 2500 Lier, Koning-Albertstraat 2;

- de heer WILLEMSSENS Marc Albert Maria, geboren te Lier op 28 september 1962, wonende te 2500 Lier, Mamixdreef 40;

- de heer WILLEMSSENS Yves Luc Ghislaine Marie Georges, geboren te Lier op 27 november 1957, wonende te 2530 Boechout, Vredeborgstraat 3;

- mevrouw WILLEMSSENS Lucie Albert Marie, geboren te Lier op 28 mei 1955, wonende te 2222 Helst-

op-den-Berg (Itegem), Hanssenslaan 9 G.

5. I. De vergadering gelaste vooreerst iedere bestuurder afzonderlijk met het formaliseren van deze

Splitsing(sverrichting) op elk vlak en verleende de ruimste machtigingen aan iedere bestuurder, met bevoegdheid alleen op te treden, tot uitvoering van aile besluiten aangaande de Splitsing, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van zowel de Gesplitste Vennootschap als de uit de Splitsing ontstane zes (6) Nieuwe Vennootschappen tegenover aile overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, griffiers en hypotheekbewaarders, en inzonderheid om de beslissingen aangaande de Splitsing concrete uitvoering te geven.

Il. De vergadering gelaste op gelijke wijze iedere aangestelde zaakvoerder in de Nieuwe

Vennootschappen met het formaliseren van deze Splitsing(sverrichting) op elk vlak wat betreft de daaruit ontstane Nieuwe Vennootschap waarin hij werd aangesteld en verleende de ruimste machtigingen aan elk van deze zaakvoerders tot uitvoering van aile voorgaande besluiten aangaande de Splitsing die de Nieuwe Vennootschap betreffen waarin hij werd aangesteld, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van zowel de Gesplitste Vennootschap als de uit de Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap waarin hij is aangesteld, tegenover aile overheden, administraties, toezichthouders, en openbare

ambtenaren, waaronder notarissen, griffiers en hypotheekbewaarders, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Splitsing en de oprichting daaruit van de Nieuwe Vennootschap waarin hij is aangesteld concrete uitvoering te geven.

III. De vergadering verleende verder aan iedere bestuurder afzonderlijk, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de Gesplitste Vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties en aile sociale administraties (inclusief sociale secretariaten), alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Gesplitste Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

IV. De vergadering verleende verder ook aan aile hierna genoemde personen - bij afzonderlijke beslissing genomen voor elke Nieuwe Vennootschap en dit bovendien telkens na overleg en met uitdrukkelijke instemming van de belanghebbende aandeelhouder die de exclusieve begunstigde is van aile aandelen van de betreffende Nieuwe Vennootschap en die in dezelfde Nieuwe Vennootschap tevens is aangesteld als

zaakvoerder een bijzondere volmacht, met bevoegdheid alleen te handelen en met recht van

indeplaatsstelling, om zowel de Gesplitste Vennootschap als de uit de Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap(pen) waarvoor hij als lasthebber is aangeduid, te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties en aile sociale administraties (inclusief sociale secretariaten), alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de betreffende Nieuwe vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, te weten:

(I) werd(en) aangesteld als bijzondere lasthebber(s) voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUCK", voornoemd, en voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORKIMMO", voornoemd: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABAC-JEF DILLEN", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Mechelen 0464.764.513, met zetel te 2560 Nijlen, Nonnenstraat 76, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

(ii) werd(en) aangesteld als bijzondere lasthebber(s) voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YVVWS", voornoemd, en voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NAFRE", voornoemd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBOIS & C° FISCAAL EN BOEKHOUDKUNDIG STUDIEBUREEL", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0408.340.801, met zetel te 2530 Boechout, Vinkenstraat 39, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

(iii) werd(en) aangesteld als bijzondere lasthebber(s) voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANNE WILLEMSSENS", voornoemd: de naamloze vennootschap "FlNQ", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0449.397.832, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Fruitherlaan 95 bus 28, en met vestiging te 2500 Lier, Leopoldplein 37, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers en in het bijzonder die van het kantoor "FINQ Lier" gevestigd te 2500 Lier, Leopoldplein 7;

(iv) werd(en) aangesteld als bijzondere lasthebber(s) voor de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "MALBAJU", voornoemd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE

RYCK", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Mechelen 0425,112.990, met zetel te 2222 Heist-op-den-

Berg (Itegem), Schoolstraat 19, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

r,~ar

11TEUR BELGE

1

7 -01- 201h

07 -01- 2011

TELGIS

CH STAATSBLAD

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN uïttik

*14025005*

Ondernerninganr : 0452.024.552

Benaming (voluit) : Gelu-Immo

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koning Albertstraat 2

(volledig adres) 2500 Lier

Onderwerp(en) akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Op de bijzondere algemene vergaderingen van aandeelhouders de dato 27 december 2013, werd besloten als volgt:

1. Volgende personen werden benoemd tot bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang voor een periode die loopt tot de jaarvergadering in 2019, te weten:

- Mevrouw WILLEMSSENS Lucie Albert Marie, geboren te Lier op 28 mei 1955, wonende te 2222 Heistop' den-Berg, Hanssenslaan 9 G;

- De heer WILLEMSSENS Yves Luc Ghislaine Marie Georges, geboren te Lier op 27 november 1957, wonende te 2530 Boechout, Vredeborgstraat 3;

- De heer WILLEMSSENS Luc Philippe Gilberte Marie, geboren te Lier op 28 januari 1964, wonende te 2500 Lier, Koning-Albertstraat 2.

2. Werd herbenoemd als bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang voor een periode die loopt tot de jaarvergadering in 2019, te weten:

- De heer WILLEMSSENS Marc Albert Maria, geboren te Lier 28 september 1962, wonende te 2500 Lier, Marnixdreef 40.

Aldus bestaat de raad van bestuur vanaf 27 december 2013 uit volgende personen:

De heer WILLEMSSENS Marc, voornoemd;

Mevrouw WILLEMSSENS Lucie, voornoemd;

" Dé heer WILLEMSSENS Yves, voornoemd;

ª% De heer WILLEMSSENS Luc, voornoemd.

WILLEMSSENS Marc WILLEMSSENS Luc

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verse ernvoordigen

Verso _ 1°acrr; en hand:ekensnç,

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 02.10.2013 13618-0286-009
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 23.08.2012 12449-0329-009
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 25.08.2011 11443-0567-009
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 18.08.2010 10421-0102-009
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 17.07.2009 09443-0082-009
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 01.07.2008 08366-0097-009
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 28.08.2007 07623-0330-010
25/07/2006 : ME. - JAARREKENING 30.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 24.07.2006 06515-1911-011
16/05/2005 : ME. - JAARREKENING 30.12.2004, GGK 03.05.2005, NGL 10.05.2005 05144-0133-011
25/01/2005 : ME077950
04/10/2004 : ME077950
29/12/2003 : ME077950
05/12/2003 : ME077950
03/01/2003 : ME077950
11/01/2001 : ME077950
01/01/1997 : ME77950
05/02/1994 : MEA7880

Coordonnées
GELU-IMMO

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 2 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande