GEMGEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEMGEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.528.581

Publication

18/09/2012
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffievan dp Recchtbank

van Koophandel te

t 7 SEP. 2212

Griffie

t itt tilt liii tilt tilt 1I 11111 t

*12155662"

ui

Ondernemingsnr : 0848.528.581

Benaming (voluit) : GEMGEM

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Melkmarkt 6

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Louis Steenackers, te Antwerpen, vervangende zijn ambtgenoot, notaris Carlos De Baecker, te Antwerpen, wettelijk belet, op 4 september 2012, dat een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door 1). De heer DE BAECKER Paul Jacques Berthe Léon,; geboren te Antwerpen op 21 februari 1950, wonende te 2000 Antwerpen, Koolkaai 9/B en 2), Mevrouw FRANCISCO MUNOZ Damaris, geboren te Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) op 23 januari 1978, wonende te 9000 Gent, Koningin Fabiolalaan 56 P, met volgende standregelen:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt GEMGEM.

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Melkmarkt 6.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Groot- & en kleinhandel, import en export, commissiehandel en vertegenwoordiging van edelstenen,; halfedelstenen, synthetische stenen, edele metalen, juwelen en aanverwante artikelen, alsmede de ontwikkeling; van handelsprojecten en commerciële organisaties in de meest ruime zin van het woord ;

- Alle handelingen op vlak van vastgoed en immobiliën, ondermeer de aankoop, verkoop, ruil, beheer en; verhuur, leasing en eventuele financiële of andere technieken om onroerende goederen te verwerven, te' verhandelen , en zo meer, in de ruimste zin van het woord.

- Het verlenen van diensten, het onderzoek, de raadgeving, de administratieve en commerciële organisatie in de ruimste zin van het woord inzake financiële, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden ;

- De vennootschap kan alle handelingen stellen in verband met de aankoop, verkoop, import, export, transit en: zo meer van roerende goederen allerhande in de ruimste zin

- Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk; bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede; redenen bestaan. Binnen het kader van haar doelstelling zal de vennootschap mogen overgaan tot het: aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende, goederen, al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing. Het beleggen van; beschikbare middelen in roerende goederen en alle investeringsgoederen in het algemeen.

- De vennootschap mag ondermeer alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende; en welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of; gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van het maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig; .; of bevorderlijk zijn of zou kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

- De vennootschap mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen,; deelnemen in, fusies ondergaan met gelijk welke andere vennootschap of onderneming.

- De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te warden. De vennootschap mag optreden, ais bestuurder van vennootschappen.

- De vennootschap meg zich borgstellen of andere zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden. - Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of; ; zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en; leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief; de eigen handelszaak of het eigen vermogen

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking; ;l ervan te bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

I 1 .

moet 19.1

De vennootschap mag overgaan tot het verstrekken van waarborgen of aval, hypotheek of pand, met inbegrip van de handelszaak, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen,

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) gesplitst in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1). De heer DE BAECKER Paul, Voornoemd, voor negenenveertig (49) aandelen.

2). Mevrouw FRANCISCO MUNOZ Damaris, voornoemd, voor éénenvijftig (51) aandelen.

De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd: de heer DE BAECKER Paul, voornoemd en mevrouw FRANCISCO MUNOZ Damaris, voornoemd.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

ln de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste werkdag van de maand juni van elk jaar te elf uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2014.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

In gevat van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOFIN, met zetel te 2970 Schilde, Hagedoornlaan 5A, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Herwig Jacobs, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringen/wijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig,

De Notaris, Louis STEENACKERS

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GEMGEM

Adresse
MELKMARKT 6 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande