GENERAL BUSINES SUPPORT, AFGEKORT : G.B.S


Dénomination : GENERAL BUSINES SUPPORT, AFGEKORT : G.B.S
Forme juridique :
N° entreprise : 472.002.097

Publication

15/07/2014
ÿþ:'..'...;\

fr 1

Mod Word 11,1

1#1-felt ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie "

na neerlegging ter griffie van de akte

a." ......à. b'-.u..,e, ...Z t,G... k, 4. a.l.... a. Ce " 4.1.., 1....g.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 JULI 2014

ANTWERPEN afdeling TTTRNHOITT

Giifigén"



111!RIJIM!IN

be a

Sta

Ondernemingsnr : 0472.002.097

Benaming

(voluit) : GENERAL BUSINESS SUPPORT

(verkort) : G.B.S

Rechtsvorm Coöperatieve vennootschap met onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid

Zetel: 2300 Turnhout - Kapelweg 92

(voliedig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding en vereffening

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 20 mei 2014 werden volgende besluiten genomen:

Eerste agendapunt

Vooreerst geeft de voorzitter lezing van het verslag, opgesteld door de zaakvoerder op 16 mei 2014, waarin deze toelichting verstrekt bij de voorgestelde ontbinding/in-vereffeningstelling van de vennootschap, Bij dit verslag is een staat van activa en passive gevoegd, afgesloten per 16 mei 2014, hetzij minder dan drie maanden voor deze.

Dit verslag wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tweede agendapunt

De voorzitter verduidelijkt vervolgens dat de vennootschap sinds enige tijd, meer bepaald sedert 1 april 2014, niet meer actief is.

De vergadering besluit éénparig om over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Deze beslissing tot ontbinding/in-vereffeningstelling brengt mee dat de in-functie-zijnde zaakvoerder, met name de Heer Tom Regina Marcel Ceulemans, voornoemd, wordt ontlast van zijn mandaat van zaakvoerder met ingang van heden

Derde agendapunt

Met verwijzing naar het hoger gemeld verslag van de zaakvoerder, en de daarbij gevoegde staat van activa en passive, stelt de voorzitter voor om het netto-actief (dit wil zeggen na afrekening van alle kosten en/of belastingen die verband houden met de huidige ontbinding en in-vereffeningstelling van de vennootschap) te verdelen onder de vennoten, aan ieder in verhouding tot zijn/haar aantal aandelen.

De algemene vergadering beslist dit voorstel te aanvaarden, en de terugname van het resterend actief te laten gebeuren door de vennoten zelf, en dit in verhouding tot hun aantal aandelen.

De heer Tom Regina Marcel Ceulemans, houder van 23 aandelen, verkrilgt van het resterend actief 23/25e of een bedrag van 52.935,70 euro bruto, of na inhouding van de roerende voorheffing van 10 % op het nie werkelijk gestort kapitaal, een netto bedrag van 47.642,13 euro.

Mevrouw Suzanne Ludovicus Irene Van Beveren, houder van 1 aandeel, verkrijgt van het resterend actie 1/25e of een bedrag van 2301,55 euro bruto, of na inhouding van de roerende voorheffing van 10% op het nie werkelijk gestort kapitaal, een netto bedrag van 2.076,40 euro.

Mevrouw Gina Louis Maria Ceulemans, houder van 1 aandeel, verkrijgt van het resterend actief 1/25e of een bedrag van 2301,55 euro bruto, of na inhouding van de roerende voorheffing van 10% op het niet werkelijk gestort kapitaal, een netto bedrag van 2.076,40 euro.

De roerende voorheffing, door de vennootschap ingehouden, zal worden doorgestart aan het bevoegde ontvangkantoor, Het netto dividend aan de Heer Tom Ceulemans, zal worden overgemaakt enerzijds door toebedeling van de resterende materiële vaste activa en uitbetaling van een bedrag van 46.980,46 euro op een door hem aan te duiden financiële rekening. Het netto dividend aan Mevrouw Suzanne Van Beveren en Mevrouw Gina Ceulemans, elk voor een bedrag van 2.076,40 euro zal worden overgemaakt op een door hen aan te duiden financiële rekening.

Het bewijs van overschrijving zal ter zake gelden als kwijting omtrent de verdeelde/teruggenomen bedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voet behoiidên aan het Belgisch Staatsblad

Vierde agendapunt

De vergadering stelt vast ;

1) dat zij geen vereffenaar heeft aangeduid naar aanleiding van de huidige ontbinding/in-vereffeningstelling;

2) dat er geen passive bestaan volgens de bovenvermelde staat van activa en passive waarnaar wordt verwezen in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3) dat alle vennoten op de huidige buitengewone algemene vergadering persoonlijk aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, en alle besluiten totnogtoe met eenparigheid van stemmen werden genomen;

4) dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf.

Bijgevolg zijn alle voorwaarden vervuld die volgens artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen moeten nageleefd worden om de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in één akte mogelijk te maken (Wet van negentien maart tweeduizend en twaalf, Belgisch Staatsblad van zeven mei tweeduizend en twaalf)

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering om van deze mogelijkheid gebruik te maken, en de nodige maatregelen te nemen voor de vereffening van de vennootschap, en zo mogelijk de sluiting van de vereffening.

Vijfde agendapunt

Gelet op de hoger gemelde aanwending/bestemming van het actief, stelt de vergadering éénparig vast dat de vereffening van de vennoot-'schap de facto bewerkstelligd werd en de vennoohschap thans als volledig vereffend dient beschouwd te worden. De werkzaamheden van de vereffening van de vennootschap zijn geëindigd, en de ven-inootschap heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering stelt met éénparigheid vast dat er geen maatregelen dienden genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van goederen of van gelden die zouden toekomen aan vennoten of aan derden.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat voldaan werd aan aile voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, en beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om de vereffening heden te sluiten, met kwijting en décharge aan wie het behoort, zonder enig voorbehoud noch beperking.

Zesde agendapunt

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat aile boeken, bescheiden, gegevens en/of documenten van de vennootschap gedurende een periode van minstens vijf (5) jaar vanaf heden in bewaring zullen blijven te 2300 Tumhout, Kapelweg 92 bij de Heer Tom Regina Marcel Ceulemans, voormeld, dewelke - voor zoveel ale nodig- deze opdracht tot bewaameming aanvaardt.

Zevende agendapunt

De vergadering verleent volmacht aan de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bastiaens, Van den Wouwer & C°", met zetel te 2160 Wommelgem, Welkomstraat 165, haar zaakvoerder en haar aangestelden, met bevoegdheid voor ieder van hen om individueel op te treden, teneinde bij de bevoegde diensten van het Ondememingsloket, het Bestuur van de Directe Belastingen en/of van de B.T.W., alsook bil aile besturen en instellingen in het kader van de sociale wetgeving, aile dienstige verklaringen te doen inzake de huidige ontbinding/in-vereffeningstelling met sluiting van de vereffening, daartoe alle documenten te tekenen en verklaringen af te leggen, teneinde met de voormelde besturen en/of instellingen aile regelingen, dadingen en overeenkomsten te treffen in verband met de sluiting van deze vereffening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte

Staat van activa en passiva

Ceulemans Tom

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versd Naam en handtekening

28/02/2014
ÿþA

Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tcr grififlo van RECHTBANK VAN KOOPT- EL

1 9 FEB. 2011t

TURNHOUT

D 3&1iiff¬ er,

bet

$e

Sta.

Ondernerningsnr : 0472.002.097

Benaming

(voluit) : GENERAL BUSINESS SUPPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte en Hoofdelijke Aansprakelijkheid

Zetel : Onze Lieve Vrouwstraat 21 bus 2 - 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van 2300 Turnhout - Onze Lieve Vrouwstraat 21/bus2 naar 2300 Turnhout - Kapelweg 92 met ingang vanaf 24 januari 2014.

Ceulemans Tom

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/10/2013 : ANA063989
06/07/2006 : ANA063989

Coordonnées
GENERAL BUSINES SUPPORT, AFGEKORT : G.B.S

Adresse
ROMESTRAAT 38 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande