GENERAL FLOWERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GENERAL FLOWERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.237.188

Publication

06/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/02/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/01/2011
ÿþr

1

Mot! 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I neergelegd ler griffie YOD de Rechtbank

behouden 1111 trop Xoophindei te Antwerpen, pp

aan het lillig! 111M22" 0 3 AN. 291

Belgisch _ Staatsblad Griffie



Ondernemingsnr : 0880.237.188

Benaming

(voluit) : GENERAL FLOWERS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 ANTWERPEN-DEURNE, Boterlaarbaan 118

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris niet standplaats te Lokeren, op 28 december. 2010 dat:

Door de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GENERAL FLOWERS", met zetel te 2100 ANTWERPEN -- DEURNE, Boterlaarbaan 118. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0880.237.188 en met BTW-nummer BE 880 237 188.

Na beraadslaging en met eenparigheid volgende beslissingen werden genomen:

Eerste besluit  Kennisname verslag bestuursorgaan

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag van het bestuursorgaan opgemaakt in toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen (alarmbelprocedure), aangezien ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering keurt dit verslag goed en geeft uitvoering aan één van de maatregelen vermeld in het verslag door de hierna volgende besluiten van kapitaalvermindering -- en verhoging.

Tweede besluit  Kapitaalvermindering

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verminderen met een bedrag van 125.564,13 euro om het te brengen op 0,00 euro door aanzuivering van een deel van de geleden verliezen ten belope van dit bedrag en met vernietiging van alle bestaande aandelen, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de voltrekking van de hierna bepaalde kapitaalverhoging. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle bestaande aandelen ingevolge voormelde kapitaalvermindering worden vernietigd. De vennoten, voornoemd, en vertegenwoordigd als voormeld, verklaren zich uitdrukkelijk akkoord met deze beslissing.

Derde besluit  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met een bedrag van 788.400,00 euro, om het na voormelde kapitaalvermindering te brengen van 0,00 euro op 788.400,00 euro, door inbreng in natura door de Heer Stefan Malfliet, voornoemd, van een schuldvordering in rekening-courant die hij heeft op onderhavige vennootschap ten belope van een bedrag van 640.000,00 euro en een schuldvordering ingevolge een achtergestelde lening op onderhavige vennootschap ten belope van een bedrag van 100.000,00 euro en door de BVBA 'Malfliet', voornoemd, van de schuldvordering in rekening-courant die zij heeft op onderhavige vennootschap ten belope van een bedrag van 48.400,00 euro.

Inbreng in natura

Is hier tussengekomen, de BVBA 'Malfliet', voornoemd, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Stefan Malfliet, voornoemd, die verklaart een schuldvordering in rekening-courant in te brengen ten belope van een bedrag van 48.400,00 EUR.

Beide voornoemde vennoten zijn hier aanwezig of vertegenwoordigd om in deze inbreng toe te stemmen. De inbrengers verklaren dat deze schuldvorderingen niet het voorwerp uitmaken van enige betwisting, overdracht of beslagname.

De inbrengen in natura betreffen de incorporatie in het kapitaal van de schuldvorderingen in rekening-courant die de heer Stefan Malfliet en de bvba Malfliet aanhouden jegens de vennootschap alsook een

achtergestelde lening die de heer Stefan Malfliet aan de vennootschap heeft toegestaan. Deze

leningsovereenkomst werd afgesloten op 1 december 2009, gewijzigd door een addendum van 1 maart 2010; tussen de Heer Stefan Malfliet als schuldeiser en onderhavige vennootschap 'General Flowers' als schuldenaar. Verslagen

Voormelde inbrengen warden nader beschreven en gewaardeerd in het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte . Aansprakelijkheid "Verheyden, Heyvaert & C°", vertegenwoordigd door haar aansprakelijk vennoot de heer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge Geert Heyvaert kantoorhoudende te 9200 Dendermonde, Sint-Gillislaan 6 bus 1, op datum van 24 december 2010. Dit verslag wordt samen met eert afschrift van onderhavige akte, neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tevens wordt hiermee neergelegd het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap overeenkomstig artikel 313, derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de inbreng in natura, op datum van 24 december 2010.

Voorlezing van de verslagen

De verschijnende partijen verklaren de notaris te ontslaan van de voorlezing van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor en van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan. Zij verklaren volledig in kennis te zijn gesteld van voormelde verslagen.

De besluiten van voormeld verslag van de revisor luiden als volgt:

"9. BESLUIT.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA 'GENERAL FLOWERS' bestaat uit de inbreng van een schuldvordering ingevolge een achtergestelde lening ten bedrage van 100.000,00 EUR op naam van de heer Stefan Malfliet als schuldeiser, een schuldvordering in rekening courant ten bedrage van 640.000,00 EUR op naam van de heer Stefan Malfliet als schuldeiser alsook een schuldvordering ingevolge een rekening-courant ten bedrage van 48.400,00 EUR op naam van BVBA 'MALFLIET' als schuldeiser.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in afgerond 7.884 aandelen van de BVBA 'GENERAL FLOWERS', zonder vermelding van de nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GENERAL FLOWERS" en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Dendermonde, 24 december 2010. (getekend) Burg.BVBA Verheyden, Heyvaert en Co, vertegenwoordigd door Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor"

Algemene voorwaarden van de inbreng

1.De vennootschap zal geacht worden de eigendom te hebben van de ingebrachte goederen en rechten met ingang van heden, op last er vanaf heden ook alle belastingen, taksen en andere genotslasten desbetreffende te dragen.

2.De inbrengers bevestigen dat zij bij deze definitief en onherroepelijk afstand doen van de ingebrachte vorderingen.

3.De goederen en rechten worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden op heden, met alle eventuele gebreken, voor- en nadelen.

4.De inbrengers verklaart dat de ingebrachte schuldvorderingen/achtergestelde lening vrij zijn van alle voorrechten en inpandgevingen.

De uitgifte van aandelen en de toekenning ervan

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden aan de inbrengers 7884 nieuwe aandelen toegekend, hetzij 7.400 nieuwe aandelen aan de heer Stefan Malfliet en 484 aandelen aan de bvba 'Malfliet', zonder vermelding van de waarde, tegen de prijs van 100,00 euro per aandeel.

De nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en voordelen als de oude aandelen en zullen delen in de winst vanaf de eerstvolgende winstuitkering. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Vierde besluit Kapitaalvermindering

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verminderen met een bedrag van 769.850,00 euro door aanzuivering van een deel van de geleden verliezen ten belope van dit bedrag, om het aldus te brengen van 788.400,00 euro op 18.550,00 euro, zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Vijfde besluit  Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten

Volgende wijziging wordt doorgevoerd in de statuten om ze aan te passen aan de voormelde besluiten: Artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.550,00 euro, vertegenwoordigd door 7.884 aandelen, zonder vermelding van de waarde, die elk 1 /7.884ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Zesde besluit  Machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent aan de zaakvoerder nog elke machtiging om alle voorgaande beslissingen uit te voeren.

VooN behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zevende besluit  Coördinatie van de statuten

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte met aangehechte volmacht, verslag

zaakvoerder in toepassing van artikel 313,§1 W. Venn., verslag zaakvoerder in toepassing van artikel 332 W.

Venn., verslag revisor in toepassing van artikel 313, §1 W. Venn., gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

24/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 19.03.2010 10070-0222-020
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.03.2009, NGL 26.03.2009 09090-0057-015
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.03.2008, NGL 27.03.2008 08085-0296-016

Coordonnées
GENERAL FLOWERS

Adresse
BOTERLAARBAAN 118 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande