GENETISCH DIAGNOSTISCH NETWERK, AFGEKORT : GENDIA

CVBA


Dénomination : GENETISCH DIAGNOSTISCH NETWERK, AFGEKORT : GENDIA
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 859.876.888

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14210-0201-015
12/06/2013
ÿþ mod 11.1

,

Luik B i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vi

beha

aal

Bet,

Staa



Neargelegd ter n,riffie van de Rer'ifhunk van lt~~:.~é~.~.f~s: t :: Anlwcrpen, op

0 3 JUH12013

Griffie

Ondememingsnr : 859.876.888

Benaming (voluit) : GENETISCH DIAGNOSTISCH NETWERK

(verkort) : GENDIA

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2020 Antwerpen, Emiel Vloorsstraat 9

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GE- ï! RUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - DOELUITBREIDING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op achtentwintig mei tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GENETISCH ; DIAGNOSTISCH NETWERK", in afkorting "GENDIA", gevestigd te 2020 Antwerpen, Emiel Vloorsstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0859.876,888, onder meer :

1. beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van; koophandel te Antwerpen en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie dei; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MutaBASE", gevestigd te 2020 Antwerpen, Emiel;; ;; Vloorsstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer!f 0820.932.477, overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch,, voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap,, wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats.

Vanaf één januari tweeduizend dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap R= boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2, vastgesteld heeft dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap het fusievoorster eveneens heeft goedgekeurd, de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de:, overgenomen vennootschap in vervulling is gegaan en dat deze vennootschap vanaf achtentwintig mei tweeduizend dertien ophoudt te bestaan.

3. het doel van de vennootschap uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap door inlassing in fine van artikel 3 van de statuten van de volgende tekst: "De vennootschap heeft eveneens tot doel;

Het ontwikkelen van software voor het collecteren, interpreteren en archiveren van genetische data.

Het commercialiseren van deze software, desgevallend in samenhang met het aanbieden of verkopen, hetzij' rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, van hardware.

Het aanvragen en beheren van octrooien en het stellen van alle nodige handelingen ter bescherming van de., intellectuele rechten die voortkomen uit de activiteiten, het toekennen van licenties of enige andere haudeline die betrekking heeft op het exploiteren of het nemen van de voorbereidende maatregelen daartoe".

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap;; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCO ACCOUNTANTSKANTOOR", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 177-179,

i

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1t.1

. "

, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

. ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties,

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en

stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecoördineer-

de statuten

G

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

b h-oud~n

~arrhet

p/Belgisch

Staatsblad

05/04/2013
ÿþ Mod ADF 11.1

iz) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

bel aa Be Stat

i







Neergelegd ter grir;ie van de Hechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

6 I41 AR1 27."3

Griffie

Ondernemmingsnr 0859.876.888

Benaming (voluit) : GENETISCH DIAGNOSTISCH NETWERK

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Emiel Vloorsstraat 9, 2020 Antwerpen 2, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :FUSIEVOORSTEL DD. 8 FEBRUARI 2013 -MET FUSIE GELIJKGESTELDE

Tekst : OVERNEMING

De bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen hen, die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, en zij hebben daartoe in gezamenlijk overleg het onderhavige fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, hetgeen zal voorgelegd worden aan hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 tot en met artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1. de overnemende vennootschap: de vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Genetisch Diagnostisch Netwerk", met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen 2 , Emiel Vloorsstraat 9, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen RPR 0859.876.888, gerechtelijk arrondissement Antwerpen;

2. de over te nemen vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MutaBASE", met maatschappelijke zetel te 2020

Antwerpen 2 , Emiel Vloorsstraat 9, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen RPR 0820.932.477, gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben zich wederzijds ertoe verbonden om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna beschreven voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

bp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Keam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lef~' - vervolg Mod POF 11.1

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Statuten

De vennootschap met handelsvorm onder cie rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Genetisch Diagnostisch Netwerk" werd opgericht bij akte verleden voor notaris Frans Mortelmans te Antwerpen op 1 juli 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 7 augustus daarna onder nummer 0084852.

De statuten bleven sedert de oprichting ongewijzigd.

Bij besluit tijdens de bijzondere algemene vergadering van 3 maart 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 september 2010 onder nummer 10135231, werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 2020 Antwerpen 2 , Emiel Vloorsstraat 9 .

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2020 Antwerpen

2 , Emiel Vloorsstraat 9.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bestaat uitsluitend uit vast

kapitaal en bedraagt E 62.500,00 vertegenwoordigd door 2500 aandelen.

Doel

Het opzetten, organiseren, coördineren, en exploiteren van een wereldwijd diagnostisch netwerk tussen organisaties die het voeren van een medisch laboratorium tot doel hebben, in de meest ruime betekenis met expertise in moleculaire diagnostiek, genetica en aile andere bekende en toekomstige medische technieken die het mogelijk maken diagnoses te stellen op basis van het menselijk en/of dierlijk genoom. Deze diagnoses kunnen dienstig zijn in het preventie en/of het therapeutisch behandelen van het betreffende ziektebeeld. De vennootschap neemt de organiserende taak op tussen de consortiumlabo's waar diagnostische testen worden uitgevoerd, referentie labo's, die medische stalen ter beschikking stellen voor analyse, patiënten en artsen.

Het uitvoeren van diagnostische testen, mits het respecteren van de toepasselijke wettelijke en reglementaire bepalingen terzake, inclusief de vereisten op het vlak van kwaliteitscontroles.

Het uitvoeren van onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe technieken of het verbeteren van bestaande technieken, op het vlak van diagnostiek en de productie ervan; zij kan de intellectuele eigendom die voortvloeit uit deze activiteit beschermen op alle mogelijke wijzen.

Alle daden te stellen, in binnen- en buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede kunnen komen aan haar belangen en die van haar vennoten.

De vennootschap mag deelnemen in andere Belgische en/of buitenlandse vennootschappen die actief zijn op het vlak van onderzoek en ontwikkeling van technologieën en/of producten die tot stand komen via hulp van moleculaire diagnostiek in de ruimste betekenis. Zij kan daartoe deelnemen in het kapitaal en/of optreden als bestuurder, directeur, manager of vereffenaar.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

;,,Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

vervolg MM POF 11.1

De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende en onroerende goederen ten behoeve van eigen handelsverrichtingen zoals patenten, licenties, alle soorten materieel, gereedschappen, machines, rollend materieel, installaties, computers, soft -en hardware.

Zij mag voorschotten of leningen toestaan of zich borg stellen ten voordele van haar aandeelhouders of bestuurders, evenals aan of ten voordelen van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Voor-s behouden aan het Belgisch Staatsblad

R e ch tsperson ereregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen

onder het ondernemingsnummer 0859.876.888.

Hierna de "overnemende vennootschap" of "Genetisch Diagnostisch Netwerk".

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Gendia bvba, vertegenwoordigd door Patrick Willems, gedelegeerd

bestuurder;

Biover II bvba, vertegenwoordigd door Annie Vereecken, bestuurder;

Decris bvba, vertegenwoordigd door Christophe Depuydt, bestuurder;

Brofinco cv, vertegenwoordigd door Erik Van den Broeck, bestuurder;

Aandeelhouders/vennoten

De huidige aandeelhouders/vennoten van de vennootschap, volgens de ons

verstrekte gegevens, zijn:

- Biover II bvba, vertegenwoordigd door Annie Vereecken: 1.275 aandelen; - Patrick Willems: 1.125 aandelen;

- Erik Van den Broeck: 50 aandelen;

- Christophe Depuydt: 50 aandelen.

1.1.2. Identificatie van de over te nemen vennootschap

Statuten

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MutaBASE" werd opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Wellens te Antwerpen op 12 november 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 7 december daarna onder nummer 09172082.

De statuten bleven sedert de oprichting ongewijzigd.

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2020 Antwerpen

2, Emiel Vloorsstraat 9.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bestaat uitsluitend uit vast

kapitaal en bedraagt C 40.000,00 vertegenwoordigd door 600 gelijke aandelen.

Doel

Het ontwikkelen van software voor het collecteren, interpreteren en archiveren van moleculaire data.

Het commercialiseren van deze software, desgevallend in samenhang met het aanbieden of verkopen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, van hardware.

Op de laatste blz. van luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- vervolg

Koor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Mal PDF 11.1

Het aanvragen en beheren van octrooien en het stellen van alle nodige handelingen ter bescherming van de intellectuele rechten die voortkomen uit de activiteiten, het toekennen van licenties of enige andere handeling die betrekking heeft op het exploiteren of het nemen van de voorbereidende maatregelen daartoe.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het meest geschikt blijken met inbegrip van franchising. Zij mag zich inlaten met alle verrichtingen welke hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of activiteiten vorderen.

De vennootschap kan door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doelpunt.

De vennootschap zal aile commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mogen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of die van aard zijn er de verwezenlijking van de bevorderen of te vergemakkelijken.

Rech tspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen

onder het ondernemingsnummer 0820.932.477,

Hierna de "over te nemen vennootschap" of "MutaBASE".

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

- Gendia bvba, vertegenwoordigd door Patrick Willems, zaakvoerder;

Biover II bvba, vertegenwoordigd door Annie Vereecken, zaakvoerder;

Aandeelhouders/vennoten

De huidige aandeelhouders/vennoten van de vennootschap, volgens de ons

verstrekte gegevens, zijn:

- Genetisch Diagnostisch Netwerk cvba, vertegenwoordigd door Annie

Vereecken: 600 aandelen;

1.2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

1.3. Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de over te nemen vennootschap vertegenwoordigen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l.tie ! - vervolg

Voor-1 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Mad PDF 11.1

1.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

Een staat van actief en passief van de vennootschap ligt ter beschikking op de maatschappelijke zetel.

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie zullen aan de statuten van de overnemende vennootschap onder meer de volgende wijziging aangebracht worden:

- uitbreiding doel met de activiteiten van de overgenomen vennootschap

De statuten zullen verder in het algemeen worden geactualiseerd en aangepast waar nodig teneinde ze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving.

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten laste worden genomen.

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" " " 11'

,Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Biltagentrrj tret$elgisch-Staatsbiad - O5164/2013 - Aile-re sren- Meiiiteiirtielgë

Luit - vervolg Mot! POF 11.1

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het

vertrouwelijk karakter te respecteren.

De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5. Neerlegging fusievoorstel en buitengewone algemene vergadering

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekende bestuurders/zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen of door een daartoe aangestelde bijzondere lasthebber van hen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken

vennootschappen en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap, enerzijds, en van de overnemende vennootschap, anderzijds, ten minste zes weken na de neerlegging ter grif e van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hierbij neergelegd: verslag fusievoorstel dd. 8 februari 2013.

Gendia bvba

Gedelegeerd Bestuurder

vertegenwoordigd door Patrick Willems

Biover II bvba

Bestuurder

vertegenwoordigd door Annie Vereecken

Decris bvba

Bestuurder

vertegenwoordigd door Christoph Depuydt

Brofinco cv

Bestuurder

vertegenwoordigd door Erik Van den Broeck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 02.08.2011 11374-0187-015
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 27.07.2010 10358-0275-015
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 07.08.2009 09554-0183-013
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 29.08.2008 08698-0359-015
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 29.08.2007 07629-0122-018
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 23.06.2006 06292-0250-010
26/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 09.06.2005, NGL 19.09.2005 05679-0264-010
12/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 01.06.2004, NGL 02.07.2004 04369-0216-009

Coordonnées
GENETISCH DIAGNOSTISCH NETWERK, AFGEKORT : G…

Adresse
EMIEL VLOORSSTRAAT 9 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande