GERJA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GERJA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 524.878.579

Publication

08/04/2013
ÿþVoor

behoud, aan he Betgisd Staatsbl

~

________ _

_ __

Ondememingsnr.; 052.~ , 83

.__

Benaming (voluit) : GERJA

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Fazantenlaan 20, 2350 Vosselaar

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp(en) akte : Oprichting

"GERJA"

Vennootschap onder firma

te 2350 Vosselaar, Fazantenlaan 20

OPRICHTING

In het jaar tweeduizend en dertien, op eenentwintig maart TUSSEN :

1. Jacques Marie René Jan Huyghe

wonende te 2350 Vosselaar, Fazantenlaan 20

2. Gerda Maria Ghislaine Donné

wonende te 2350 Vosselaar, Fazantenlaan 20

WERD BESLOTEN:

OPRICHTING

Over te gaan tot oprichting van een handelsvennootschap die de rechtsvorm

aanneemt van een vennootschap onder firma, waarvan de statuten worden

vastgesteld als volgt:

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een

vennootschap onder firma heeft, met als naam : GERJA.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2350 Vosselaar, Fazantenlaan 20

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111

*13054473*

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 NRi 2013

KOOPHAN©TURNHOUT

De griffier

Luik vervolg MOD 11.1

Het verstrekken van allerlei vormen van onderwijs, vorming en educatie.

Het geven van opleidingen, lezingen, meditatietechnieken etc, die tot doel hebben voorwaarden te creëren om tot inspiratie, zingeving, lichamelijk en psychisch welzijn, stress-reductie, etc. te komen.

Speur en ontwikkelingswerk op natuurwetenschappelijk gebied.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in

rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings -- deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard.

Al hetgeen voorafgaat met uitzondering van activiteiten waarvoor machtiging ontbreekt.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van drie maanden na de opzegging door één-van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

De heer Jacques Marie René Jan Huyghe brengt in de vennootschap een som ter grootte van 100,= (houdend) euro in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

Mevrouw Gerda Maria Ghislaine Donné brengt in de vennootschap een som ter grootte van 100,= (honderd) euro in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 200,= (tweehonderd) euro.

Artikel 6

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Op de Laatste hlz.van Lulk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - vervolg MOD 111

Artikel 7

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Nochtans mogen de verbintenissen boven 10.0001= (tienduizend) euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee vennoten.

Voor-

; behouden

aan het'

Belgisch

Staatsblad

~ 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of

onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of

nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikèl 10

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de

algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de

vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt :

Aan de heer Jacques Marie René Jan Huyghe 50% en

Aan de Mevrouw Gerda Maria Ghislaine Donné 50%

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

op de leaiste blz. va,3 Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Lui% B - vervolg MOD 11.1

Artikel 11

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap.

Deze vergoedingen zullen als wedden of

vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Voor-

I behouden

aan het%

~Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 13

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste zaakvoerder of, bij hun afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten.

Iedere vennoot heeft recht op één stem, maar in geval van

--staking van stemmen zal in gemeenschappelijke overleg een onafhankelijke derde worden aangesteld. Slaagt men er niet in, in gemeenschappelijk overleg een derde aan te duiden dan zal de beslissing gedurende de eerste vier maanden niet kunnen worden genomen. Na het verstrijken van de periode van vier maanden zal de stem van de voorzitter beslissend zijn.

,Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 14

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver o : Naam en handtekening

Voor- behouden Lu* B - vervolg MoDi~.~

aan het` De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 15 hierna.

Beigtalch staatsolad Artikel 15

r y De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot véÔr de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 16

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Artikel 17

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald ,,-overeenkomstig artikel 15.

Artikel 18

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één of meer vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaar(s) wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

Artikel 19

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 10.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Aldus opgemaakt in drie exemplaren te Vosselaar, waarvan één voor de registratie, op 21 maart 2013.

De heer Jacques Marie René Jan Huyghe

Mevrouw Gerda Maria Ghislaine Donné

rt

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GERJA

Adresse
FAZANTENLAAN 20 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande