GERT SERNEELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERT SERNEELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 403.631.351

Publication

01/07/2014
ÿþ ModWord 1'1.1

Le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD ..,

20 -06- 2014

_  ,......

RECHTBANK van KOGPMANDEL ANTWERPENPâttfiEMECHELEN

Ondernemingsnr : 0403.631.351

Benaming

(voluit) : Gert Serneels

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2220 Reist-op-den-Berg - Pastoor Mellaertsstraat 46

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding - sluiting vereffening

Er blijkt uit notulen opgesteld door notaris Daniel VAN BOCKRIJCK te Lint op 16 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Gert Serneels", waarvan de zetel gevestigd is te 2220 Heist-op-den-Berg, Pastoor Mellaertsstraat 46, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen onder ondernemingsnummer 0403.631.351 en met BTW-nummer 6E0403.631.351 (vennootschap opgericht met de naam "Bakkerij Willy Van Tricht 8c Zoon", blijkens akte verleden voor notaris Jean Jansen te Helst-op-den-Berg op 12 maart 1968, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 april daarna, onder nummer 606-11) volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap vervroegd te ontbinden en In vereffening te stellen

Tweede beslissing

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 31 maart 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvcerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passive blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Derde beslissing

Na een onderbreking wordt kennis genomen van gezegde verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor over de vereffening en worden de rekeningen samen met de stukken tot staving neergelegd op het bureau.

Na door ondergetekende notaris te zijn gewezen op artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de vennoten afstand te doen van de door de wet voorziene termijn voor inzage alsook verklaren zij hun individueel onderzoeksrecht voldoende te hebben kunnen uitoefenen en geen gebruik te willen maken van hun recht zich te laten bijstaan door een accountant of bedrijfsrevisor en verzoeken zij mij, notaris, uitdrukkelijk om deze akte te verlijden.

Vervolgens keurt de vergadering gezegde vereffeningsrekeningen zonder enig voorbehoud of reserve goed, alsmede voornoemde verslagen van de zaakvoerder en de bedrilfsrevisor.

De vergadering stelt in aansluiting op voomoemde verslagen vast:

-Dat aile rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen werden overgedragen op de vennoten; -Dat er geen gelden of waarden zijn toekomende aan onbekende vennoten of schuldeisers of waarvan de afgifte niet kon worden gedaan;

-Dat de vennootschap bijgevolg noch bezittingen noch schulden heeft;

-Dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit noch andere goederen waarvoor bijzondere rechten gelden, behoudens voor wat betreft het vruchtgebruik op het onroerend goed zoals hierna gemeld;

-Dat de vennootschap geen goederen of rechten bezit waarop het bodemdecreet van toepassing is, behoudens voor wat betreft het vruchtgebruik op het onroerend goed zoals hierna gemeld..

De vergadering verklaart dat de vennootschap eigenares is van het vruchtgebruik op het hierna vermeld onroerend goed:

Beschrijving van het onroerend goed:

Op de laatste big. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

beh. aal Bel Staa

1M,111031

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gemeente HEIST-OP-DEN-BERG  tweede afdeling

In een building op en met grond en aile verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te Heist-op-den-Berg, tweede afdeling, aan de Pastoor Mellaertostraat 46 en +46, ten kadaster gekend volgens titel sectie H nummers 81/L, 81/M, 81/N en 82/G, voor een totale oppervlakte volgens titel van 9 are 45 centiare en volgens recent kadastraal uittreksel sectie H nummer 811P, met een oppervlakte van 9 are 27 centiare:

Het appartement, omvattende:

Op het gelijkvloers: trap naar appartement op de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping: traphal, W.C., hal, vestialrekast, living-eetkamer met open keuken, nachthal, berging, badkamer, slaapkamer.

Op de dakverdieping (tweede verdieping): traphal, nachthal, W.C., vijf slaapkamers.

Aan deze kavei worden driehonderd/duizendsten (300/1.000sten) van de gemeenschappelijke delen toegekend, waaronder de grond.

Zoals voormeld goed beschreven staat in de basisakte verleden voor notaris Rita Heylen te Helst-op-den-Berg, minuuthouder, met tussenkomst van ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck op 25 november 2013, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op 20 december daarna, onder het nummer 56-T20/12/2013-17914.

AFGIFTE;

1.0e vergadering verklaart dat ingevolge sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan aan de enige vennoot, mevrouw VETS Erika.

De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

a)Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij en onbelast van aile inschrijvingen.

b)Het onroerend goed wordt toebedeeld inachtgenomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

c)De enige vennoot is gehouden van heden de lasten betreffende voormeld onroerend goed te voldoen. 2.Worden eveneens ingevolge de vereffening aan de enige vennoot toebedeeld, aile overige activa- en passivabestanddelen afhangende van de vennootschap.

VERKLARING PRO FISCO:

De comparant verklaart dal de Mette voldoet aan de voorwaarden van artikel 129, tweede en derde lid van het Wetboek Registratierechten.

-ln onderhavige akte wordt afgifte gedaan van de maatschappelijke goederen aan de enige vennoot, die ingevolge de afsluiting van de vereffening eigenaar wordt van deze goederen. Deze afgifte die louter het gevolg is van een juridisch feit is overeenkomstig artikel 129, tweede lid onderworpen aan het algemeen vast recht.

-De vennootschap heeft het vruchtgebruik van het hierboven vermeld onroerend goed verkregen ingevolge akte van aankoop verleden voor ondergetekende notaris Daniel Van Boc.krijck, minuuthouder, met tussenkomst van notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op 25 augustus 1997, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op 4 september daarna, boek 13149 nummer 20, met betaling van het voor de verkopingen bepaald registratierecht.

-Mevrouw VETS Erika voormeld, en wijlen de heer Semeeis Gert, waren samen de enige vennoten van de vennootschap toen deze voormeld onroerend goed verkreeg. De heer Serneels Gert voormeld, is overleden te Heist-op-den-Berg op 30 juni 2010, nalatende als enige en wettige erfgenaam zijn overlevende echtgenote mevrouw VETS Erika voormeld, voor de geheelheid in voile eigendom, ingevolge de wet en het huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Keusters te Putte op 22 juni 1993.

Vierde beslissing

Aan de zaakvoerder, te weten mevrouw VETS Erika voormeld, wordt zonder enig voorbehoud of reserve ontslag verleend. Haar wordt volledig kwijting gegeven omtrent haar mandaat.

Vijfde beslissing

Ingevolge het voorgaande beslist de vergadering tot definitieve sluiting van de vereffening en stelt zij vast dat de vennootschap volledig opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Zesde beslissing

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd ten kantore van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Roodhooft & Partners", met zetel te 2220 Heist-op-den-berg, Lostraat 145a, ew BE0435.659.662 RPR Mechelen waar ze gedurende tenminste vijf jaar zullen worden bewaard.

Zevende beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de voormelde vennootschap "Roodhooft & Partners", met recht van indeplaatsstelling, om aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruispuntbank voor Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRUCK

C « 1,

I ' sVoor-behouden nn'heti Belgisch Staatsblad

- -- -- --------- - -- ----- ----------- ---- ---- ------------ - ---- --  - --------------- - - ------ ----- --- ---------- - ----------- - -- - -- - -Terzelfder tilt' neergelegd:

- afschrift akte dd. 16 juni 2014

- verslag van de zaakvoerder dd. 8 april 2014

, verslag van de bedrijfsrevisor dd. 18 april 2014

- staat van actief en passief per 31 maart 2014







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/03/2014 : ME030789
14/06/2013 : ME030789
10/09/2012 : ME030789
14/06/2011 : ME030789
23/12/2010 : ME030789
16/06/2010 : ME030789
15/07/2009 : ME030789
16/06/2008 : ME030789
31/05/2007 : ME030789
27/12/2006 : ME030789
26/05/2005 : ME030789
01/06/2004 : ME030789
13/06/2003 : ME030789
12/06/2001 : ME030789
24/05/2000 : ME030789
20/09/1997 : ME30789
01/01/1997 : ME30789
01/01/1988 : ME30789
01/01/1986 : ME30789

Coordonnées
GERT SERNEELS

Adresse
PASTOOR MELLAERTSSTRAAT 46 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande