GERT VANHEES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERT VANHEES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.677.974

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 31.10.2013, NGL 31.10.2013 13653-0186-013
03/01/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voor« behoud

aan he Belgisc Staatsba,

Ondernemingsnr : 0866.677.974

Benaming

(voluit) : "GERT VANHEES"

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pluyseghemstraat 17, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwelp akte : Buitengewone algemene vergadering.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 04/12/2012, dragende de melding "geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor de registratie op 0611212012, boek 169 blad 83 vak 15, ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), de ontvanger (getekend) W. Wuytack", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap, opgemaakt op 10 november 2012 in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, met aangehechte samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per 04/12/2012 daar alle aanwezige vennoten erkennen afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist voormeld bijzonder verslag van het bestuursorgaan met aangehechte staat goed te keuren.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en aan te passen met volgende activiteiten en bijkomende bepalingen: "Zij mag derhalve financiering verstrekken aan onroerend goed vennootschappen evenals op lange termijn rechtstreeks of onrechtstreeks investeringen in onroerend goed verrichten gelegen in Europa, de Verenigde Staten en Azië, alsmede investeringen doen in effecten ter beheer van haar patrimonium."

"Opvolgend doel

Na het overlijden van de statutaire zaakvoerder, Gert Vanhees, of ingeval het voor hem permanent onmogelijk is zijn mandaat van statutaire zaakvoerder uit te oefenen zal het doel van de vennootschap wijzigen in het hierna vermelde

De vennootschap heeft tot doel:

Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen iri ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houd met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111§M§p1

Neergelegd tergri "ie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, et 711

Griffie

} DERDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge De vergadering beslist de statuten daar waar nodig aan te passen aan het opvolgend doel. Bijgevolg zullen de artikels 5bis en 12 van de statuten worden aangepast zoals hierna uiteengezet.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat bij overdracht van aandelen bij overlijden de aandelen ook zonder instemming van de vennoten kunnen overgaan aan de wettelijk samenwonende partner of echtgenote van de heer Vanhees of aan een door hem in zijn testament aangeduide persoon. De vergadering beslist anderzijds de vrije overdracht van aandelen bij overlijden te beperken door de schrapping van "aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater" bij de opsomming van de gevallen waarvoor geen instemming van de andere vennoten vereist is.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de naam van de heer Geert Verstraeten als opvolgend statutair zaakvoerder te verwijderen uit de statuten en voortaan aan te stellen als opvolgend statutair zaakvoerder : de wettelijk samenwonende partner of echtgenote van de heer Gert Vanhees.

De vergadering beslist tevens in paragraaf 6 van artikel 12 de tweede zin : "Zijn opdracht ..., voor

statutenwijziging" te schrappen en in de laatste zin van dit artikel 12 het woord haar te vervangen door hen. ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist dat het mandaat van de zaakvoerders voortaan bezoldigd is en minstens zal bestaan uit de bewoning van de panden waarop de vennootschap desgevallend het vruchtgebruik heeft, zeker indien het opvolgend doel in werking is getreden.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist in artikel 24 van de statuten aangaande het stemrecht de volgende bepalingen toe te voegen : Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker."

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist dat voortaan in de gewone algemene vergadering de besluiten genomen worden bij gewone meerderheid van stemmen en in de bijzondere algemene vergadering zal voortaan unanimiteit van stemmen nodig zijn.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist dat voortaan unanimiteit van stemmen vereist is voor een statutenwijziging,

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist in artikel 38 van de statuten de 2de en 3de paragraaf te schrappen.

ELFDE BESLISING

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat. TWAALFDE BESLISSING

Vervolgens besluit de vergadering de statuten aan te passen aan de genomen besluiten. De vergadering besluit meer bepaald tot volgende statutenwijziging en:

Artikel 4: wordt op het einde van de Ode alinea de volgende tekst toegevoegd :

"Zij mag derhalve financiering verstrekken aan onroerend goed vennootschappen evenals op lange termijn rechtstreeks of onrechtstreeks investeringen in onroerend goed verrichten gelegen in Europa, de Verenigde Staten en Azië, alsmede investeringen doen in effecten ter beheer van haar patrimonium."

Wordt onderaan toegevoegd :

"Opvolgend doel

Na het overlijden van de statutaire zaakvoerder, Gert Vanhees, of ingeval het voor hem permanent onmogelijk is zijn mandaat van statutaire zaakvoerder uit te oefenen zal het doel van de vennootschap wijzigen in het hierna vermelde :

De vennootschap heeft tot doel:

Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen. in het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houd met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt."

Artikel 5bis : wordt onderaan toegevoegd : "indien echter het opvolgend doel in werking is getreden door het overlijden van de heer Vanhees of door een permanente onmogelijkheid voor de heer Vanhees om zijn mandaat ais statutair zaakvoerder uit te oefenen zullen voornoemde bepalingen niet van toepassing zijn en worden er geen hoedanigheidvoorwaarden opgelegd aan de vennoten. De vennootschap en zijn vennoten zullen vanaf het intreden van het opvolgend doel geen lid meer (moeten) zijn van het Instituut der Bedrijfsrevisoren"

Artikel 11 : wordt de laatste zin van de eerste alinea vervangen door de volgende tekst : Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan de wettelijk samenwonende partner van de erflater, aan een door de erflater in zijn testament te bepalen persoon.

Artikel 12 : wordt na de eerste zin de volgende tekst toegevoegd : "Zodra echter het opvolgend doel zoals hierboven vermeld in werking treedt dient de zaakvoerder niet langer de hoedanigheid van bedrijfsrevisor te hebben en zal dit mandaat van rechtswege worden uitgeoefend door de op dat ogenblik wettelijk samenwonende partner of echtgenote van de heer Gert Vanhees."

De 5de alinea wordt vervangen door de volgende tekst : "Ingeval van overlijden van de zaakvoerder of ingeval van permanente onmogelijkheid voor de zaakvoerder om zijn mandaat uit te oefenen, zal dit mandaat van rechtswege worden uitgeoefend door de wettelijk samenwonende partner of echtgenote van de heer Gert Vanhees, die tevens als statutair zaakvoerder zal worden beschouwd."

Paragraaf 6 van artikel 12 de tweede zin : "Zijn opdracht .... voor statutenwijziging" te schrappen.

De laatste zin wordt vervangen door de volgende tekst : "De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen."

Artikel 13 : wordt vervangen door de volgende tekst ; "Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerders bezoldigd en bestaat deze minstens uit de bewoning van de panden waarop de vennootschap desgevallend het vruchtgebruik heeft, zeker indien het opvolgend doel in werking is getreden."

Artikel 24 : wordt na de laatste zin de volgende tekst toegevoegd : "Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst,

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker."

Artikel 27 : wordt de 2de en 3de alinea vervangen door de volgende tekst "In de gewone algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. in de bijzondere algemene vergadering is unanimiteit van stemmen nodig."

Artikel 26 : wordt de 2de alinea vervangen door de volgende tekst : "Voor een wijziging van de statuten is unanimiteit van stemmen van de aanwezige aandelen vereist."

Artikel 38 : wordt de 2de en 3de alinea geschrapt.

DERTIENDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

- verslag zaakvoerder

- staat actief en passief

coordinering van de statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blt. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 30.10.2012, NGL 29.11.2012 12652-0099-013
21/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 30.09.2011, NGL 17.09.2012 12567-0079-013
18/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 30.09.2010, NGL 12.10.2010 10577-0105-013
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 16.08.2009, NGL 03.09.2009 09749-0151-014
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 29.06.2008, NGL 29.07.2008 08522-0286-011
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.04.2007, GGK 15.10.2007, NGL 27.11.2007 07810-0371-011
16/10/2006 : ME. - JAARREKENING 30.04.2006, GGK 25.06.2006, NGL 17.10.2006 06842-0131-013
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 28.06.2015, NGL 01.09.2015 15570-0572-011

Coordonnées
GERT VANHEES

Adresse
PLUYSEGHEMSTRAAT 17 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande