GERT VERWAEST

Divers


Dénomination : GERT VERWAEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 882.725.833

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 19.08.2014 14436-0171-010
17/10/2014
ÿþOndernerningsnr : 0882.725.833

Benaming (voluit) : GERT VERWAEST

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Blauwbroedersstraat 15 2640 Mortsel

Onderwerp aide :ONTBINDING EN VEREFFENING

Tekst Uit een akte verleden voor Meester Cadia SCHELTENS, notaris met standplaats tei Willebroek, op 17 september 2014, dragende de volgende melding van registratie: "geregistreerd op het 1sle registratiekantoor Mechelen op 24 sep. 2012, bladen: drie, verzendingen: geen, Registeri (OBAP Boek: 331, blad 03, Vak 04. Ontvangen registratierechten: vijftig cura (R6'50, 00) (getekend)! De ontvanger, M-R Van Vlasselaer."

BLIJKT DAT een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloteni vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GERT VERWAEST', met zetel te 2640 Mortsel,,', Blauwbroedersstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummeri 0882.725.833. De vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor Meester Cadia Scheltens,i Notaris te Willebroek, op twaalfjuni tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie augustus daarna, onder nummer 0126722.

Waarvan de statuten ongewijzigd bleven.

Vaststelling van de vervulling van wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de

voorzitter het volgende vast:

a) Op achttien augustus tweeduizend veertien heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag' opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §1 van' het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) Op tien september laatstleden heeft de Heer Werner BORRé , extern accountant, kantoorhoudende te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 564A, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld. Dit verslag besluit als volgt:

"BESLWTEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GERT VERWAEST met maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel, Blauwbroedersstraat 15, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 juli 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van honderdvijftigduizend tweehonderd twintig euro en negenenveertig eurocent (150.220,49 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van elfduizend tweehonderd eenentachtig euro en twee eurocent (11.281,02 EUR). Het netto-actief bedraagt honderdi achtendertigduizend zeshonderd negentien euro en dertien eurocent (138.619,13 EUR).

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie. Gelet op de beperktheid van de interne controles hebben wij onze werkzaamheden toegespitst op een diepgaande substantiële controle van de balans.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 08 OKT 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

m'A 11.1

In hét.kádei--i;ân- 'onze auditwerkzaamheden zijn geen confirmaties verzonden nain: iiâ"nlisi.ëâtië,;,. financiële instellingen, raadsheren en andere partijen met uitzondering van het hypotheekkantoor. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, blijkt dat onder voorbehoud van onze opmerkingen geformuleerd in de vorige paragraaf deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden en onder voorbehoud van nakomende kosten die op datum van onderhavige verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1AB, hebbe wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 12.621,91 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek 1/31 Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de vennootschap BVBA GERT VER WAEST en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Mechelen op 10 september 2014

(getekend) Werner Borré Externe accountant",

Notariële wettigheidsverldaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva en een exemplaar van het verslag van de externe accountant zal in origineel worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, samen met een uitgifte van onderhavig verslagschrift.

De aandeelhouders bevestigen vÉnk huidige vergadering en tijdig een afschrift van deze verslagen en van de staat van activa en passiva ontvangen te hebben.

Volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen, na voorafgaandelijke voorlegging a) verslag van de zaakvoerder de dato 18/8/2014 houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; en het verslag van de Heer Werner BORRé , extern accountant, kantoorhoudende te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 564A,van het voorstel tot ontbinding zoals toegelicht in het bijzonder verslag van de zaakvoerder, voorlegging van de staat van activa en passiva per 31/7/2014,

Eerste besluit: Vervroegde ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist na kennisname van voormelde verslagen tot de vervroegde ontbinding van de

vennootschap en dit vanaf heden.

IL Tweede besluit: Afgifte maatschappelijke goederen en eigendomsoverdracht onroerend goed

De enige aandeelhouder, alhier aanwezig, is door de uitoefening van zijn rechten, verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het hele vermogen van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

De aandeelhouder verklaart en erkent dat alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, of de nodige bedragen werden geconsigneerd, zodat er op heden, bij de ondertekening van dit proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11,1

..... ..... _______

De aandeelhouder verklaart dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat: er

géén passiva zijn volgens de opgemaakte staat van activa en passiva, behoudens de voorziening voor vereffeningskosten; het resterend actief teruggenomen wordt door de aandeelhouder zelf; hij verbindt er zich toe onvoorwaardelijk aile eventuele nog niet gekende passiva voor zijn rekening te nemen,

III. Derde besluit: Verzaking aanstelling vereffenaar

De aandeelhouder, voornoemd, verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en de

vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij verklaart aldus uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

IV. Vierde besluit: Sluiting van de vereffening

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap. De comparant verklaart voldoende ingelicht geweest te zijn door ondergetekende notaris over de gevolgen van deze beslissing.

De comparant verklaart dat deze sluiting van vereffening beantwoordt aan de voorwaarden, overeenkomstig het nieuwe artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen: artikel 181 van het wetboek van vennootschappen en de erin voorziene verslaggeving is nageleefd, alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, er werd geen vereffenaar aangeduid, alle aandeelhouders zijn alhier aanwezig of geldig vertegenwoordigd en beslissen met eenparigheid van stemmen en de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering stelt dan ook vast dat ingevolge deze beslissing de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GERT VE,RWAEST' definitief opgehouden heeft te bestaan.

V. Vijfde besluit: Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar, vooreerst te 2640 Mortsel, Blauwbroedersstraat 15.

VI. Zesde besluit: Ontslag en kwijting aan de zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding en de sluiting van de vereffening, aanvaardt de algemene vergadering

het ontslag van de Heer VERWAEST Geit, voormeld.

Er wordt hem algehele décharge verleend over het door hem gevoerde beleid.

VIL Zevende besluit: Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VGD accountants en belastingconsulenten CVBA (0875.430.542) met zetel te Willebroek-Blaasveld, Mechelsesteenweg 355 met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

Daarna verzoekt de vergadering de instrumenterende notaris het nodige te doen voor neerlegging in het vennootschapsdossier en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De vergadering wordt vervolgens gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BIJLAGE -expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aart het Belgisch Staatsbrad

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 04.07.2013 13274-0070-010
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 27.06.2012 12223-0169-010
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 04.07.2011 11255-0278-010
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 08.07.2009 09392-0087-012
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 25.06.2008 08275-0051-014

Coordonnées
GERT VERWAEST

Adresse
Zetel Blauwbroedersstraat 15 2640 Mortsel

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande