GESUBSIDIEERDE VRIJE GEMENGDE BUITENGEWOON ONDERWIJS SCHOOL REVALIDATIECENTRUM PULDERBOS, AFGEKORT : ZIEKENHUISSCHOOL PULDERBOS

Association sans but lucratif


Dénomination : GESUBSIDIEERDE VRIJE GEMENGDE BUITENGEWOON ONDERWIJS SCHOOL REVALIDATIECENTRUM PULDERBOS, AFGEKORT : ZIEKENHUISSCHOOL PULDERBOS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 443.879.819

Publication

16/07/2013
ÿþM002.2

ii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie "

II

*13110312* 8

Ondernemingsnr : 4438.798.19

Benaming

(voluit) Gesubsidieerde Vrije gemengde Buitengewoon Onderwijs

School Revalidatiecentrum Pulderbos

(verkort): Ziekenhuisschool - Pulderbos

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Reebergenlaan 4, 2242 Zandhoven

Onderwerp akte: Wijziging statuten

De buitengewone algemene vergadering van de vzw, beraadslagend en beslissend overeenkomstig haar statuten, heeft in haar vergadering van 25 juni 2013 de hiernavolgende wijzigingen aangebracht:

de artikelen 1 tot en met 28 van de statuten verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van datum 24 juli 2007 worden vervangen door volgende artikelen van 1 tot en met 33.

VZYV "Onderwijs Revalidatiecentrum Pulderbos" - statuten

TITEL I ... RECHTSVORM - NAAM  ZETEL  DOEL  ACTIVITEITEN - DUUR

Art. 1 De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder ais een vereniging zonder winstoogmerk (hierna de "vereniging") op grond van de wet van 27 juni " 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (B.S. 1 juli 1921) (hierna de "V&S-wet").

Art. 2 De vereniging wordt genoemd Onderwijs Revalidatiecentrum Pulderbos, vereniging zonder winstoogmerk. In haar relaties met derden mag de vereniging gebruik maken van de afkortingen "Onderwijs Reva Pulderbos", "Pulderbos  Basisonderwijs", "Pulderbos  Secundair Onderwijs".

Art 3 De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel in 2242 Pulderbos  Zandhoven, Reebergenlaan 4,

gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Art. 4 § 1 De vereniging heeft tot doel het verschaffen van onderwijs aan en het behartigen van de zorg voor kinderen en jongeren die op een medische behandeling aangewezen zijn.

Op de laatste blz van Luik E vermelden : Rio: Naam en hoedanigheid van de insitumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd dc vereniging, stichting of organisme ten aan7ien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en Ilncilekening,

" MOD 2.2

§ 2 Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de vereniging worden verwezenlijkt, behoren onder meer de uitbating en het beheer van de instellingen voor buitengewoon basisonderwijs en buitengewoon secundair onderwijs te Pulderbos.

§ 3 De vereniging kan aile handelingen verrichten en activiteiten ontplooien die met hoger vermelde ideële niet-winstgevende doelstelling in verband staan, daaruit voortvloeien of daartoe bevorderlijk kunnen zijn en die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking ervan. Zo onder meer kan de vereniging alle roerende en onroerende goederen in huur of in gebruik nemen, verwerven, bezitten of vervreemden. De vereniging kan zelf initiatieven nemen of haar medewerking of steun verlenen aan inspanningen en initiatieven van personen, openbare of private organismen die een gelijkaardig doel nastreven. De vereniging kan de uitbouw van netwerken niet gelijkaardige initiatieven initiëren, uitbouwen en bevorderen. Tevens kan de vereniging samenwerken met, leningen toestaan aan, deelnemen in het kapitaal van, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen andere rechtspersonen, verenigingen en vennootschappen van private of publieke aard, naar Belgisch of naar buitenlands recht.

§ 4 De commerciële activiteiten van de vereniging zullen steeds bijkomstig blijven t.a.v. de niet-commerciële activiteiten en dit binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Art. 5 De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL Il ... LEDEN

Art. 6 Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste drie bedragen. Leden zijn natuurlijke personen of rechtspersonen die de ideële doelstelling of doelstellingen van de vereniging ondersteunen. Nieuwe leden dienen te worden aanvaard door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard ais lid.

Art. 7 § 1 Het lidmaatschap is van onbepaalde duur. In geval van leden natuurlijke personen eindigt het lidmaatschap door vrijwillige uittreding, uitsluiting en bij overlijden In geval van leden rechtspersonen eindigt het lidmaatschap door vrijwillige uittreding, uitsluiting, ontbinding en faillissement

§ 2 Veijwillige uittreding geschiedt bij middel van een bericht bezorgd per brief, fax, e-mail of andere elektronische informatiedrager gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur.

De uittreding zal ingaan op de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur en uiterlijk op de eerste dag van de derde maand nadat het bericht is bezorgd aan de voorzitter van de raad van bestuur.

§ 3 Onder andere als een lid in strijd handelt met de doelstellingen van de vereniging, kan diens lidmaatschap, op voorstel van de raad van bestuur of op verzoek van minstens 1/6 van alle werkende leden, worden beëindigd door een bijzonder besluit van de algemene vergadering, waarop minstens 2/3 van alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en waarbij voor de

,t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden vereist is.

Het !id waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

§ 4 Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van lid, Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging, enz.

§ 5 De leden zijn lidgeld noch bijdragen verschuldigd aan de vereniging.

TITEL III ... ALGEMENE VERGADERING

Art 8 § 1 De algemene vergadering is samengesteld uit aile leden van de vereniging. Alle leden hebben gelijk stemrecht. Elk lid heeft één stem,

§ 2 Elke bestuurder heeft het recht de vergadering bij te wonen. In hun hoedanigheid van bestuurder hebben zij echter geen stemrecht.

Art. 9 De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

" wijziging van de statuten

" de benoeming en afzetting van de bestuurders

" de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

" de kwijting aan bestuurders en commissarissen

" de goedkeuring van de begroting en de rekeningen

" de ontbinding van de vereniging

" de uitsluiting van een lid

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Art. 10 § 1 ln de loop van het eerste semester van het jaar zal telkens ten minste één gewone algemene vergadering gehouden worden. De agenda van de vergadering omvat minimaal de goedkeuring van de rekening, het verslag van de werking van de vereniging van het afgelopen jaar en van het budget en de planning van het lopende boekjaar.

§ 2 Bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden op initiatief van de raad van bestuur of op verzoek van ten minste één vijfde van de leden van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 3 Elke oproeping tot een algemene vergadering dient ten minste acht kalenderdagen op voorhand te worden verstuurd per brief, fax, e-mail of een andere elektronische informatiedrager. Aile leden en aile bestuurders moeten opgeroepen worden. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering, alsook de agenda.

Art. 11 De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

Art. 12 leder lid van de algemene vergadering mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, voorzien van een geschreven machtiging, voor zover de gevolmachtigde zelf lid is. Een gevolmachtigde kan slechts één lid vertegenwoordigen.

Art. 13 De algemene vergadering kan uitsluitend beslissingen nemen over aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan. Met de goedkeuring van drie vierde van de aanwezige en vertegenwoordigde leden kunnen bij het begin van de vergadering nieuwe of hoogdringende punten aan de agenda worden toegevoegd

Art. 14 § 1 Behoudens andersluidende bepaling in de V&S-wet of in onderhavige statuten, kan de algemene vergadering geldig beslissen met een eenvoudige meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, met dien verstande dat geen rekening wordt gehouden met onthoudingen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen,

§ 2 Een vergadering kan slechts geldig beraadslagen en beslissen op voorwaarde dat ten minste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien minder dan de helft van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt ten vroegste twee weken na de eerste vergadering een tweede vergadering bijeengeroepen. Op deze tweede vergadering wordt geldig beslist over de punten van de agenda die reeds vermeld werden op de agenda van de eerste vergadering, wat ook het santal aanwezige of vertegenwoordigde leden is.

Art. 15 In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de leden.

Art. 16 Besluiten in verband met een statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding, kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald in de V&S-wet, in acht genomen worden. Bij stemmingen over een statutenwijziging, uitsluiting van leden en vrijwillige ontbinding, gelden onthoudingen als tegenstem.

Art. 17 Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en de ondervoorzitter. Het ontwerpverslag wordt aan alle leden bezorgd en wordt als definitief en goedgekeurd beschouwd indien binnen een periode van twee weken na de bezorging aan de leden geen opmerkingen op het ontwerpverslag werden geformuleerd door de leden.

.., MOD 2.2

.,

TITEL IV ... RAAD VAN BESTUUR

Art. 18 § 1 De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie personen, al dan niet leden van de vereniging.

§ 2 De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuurdersmandaat kunnen worden vergoed mits goedkeuring door de raad van bestuur.

§ 3 De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van zes jaar. Dit mandaat is hemieuwbaan

§ 4 Op de vergaderingen van de raad van bestuur worden de directeurs van de door de vereniging uitgebate en beheerde schoolinstellingen uitgenodigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Art. 19 Indien het bestuursmandaat voortijdig eindigt door overlijden, ontbinding, al dan niet vrijwillig ontslag, of in het geval van een bestuurder die tevens lid is van de vereniging, de beëindiging van het lidmaatschap van de vereniging, wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien voor de rest van de termijn. Tot zolang in de vervanging van de bestuurder niet voorzien is, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheid van de raad van bestuur uit.

Art. 20 § 1 De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter. Indien gewenst of nodig kunnen andere functies voorzien worden.

§ 2 In geval van afwezigheid van de voorzitter wordt de raad voorgezeten door de ondervoorzitter, In geval van afwezigheid van de voorzitter en de ondervoorzitter duiden de op de vergadering aanwezige bestuurders een voorzitter aan.

Art. 21 § 1 De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens huidige statuten en artikel 4 V&S-wet de algemene vergadering exclusief bevoegd is.

§ 2 Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze is openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

§ 3 De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging opdragen aan één of meer personen. In geval meer dan één persoon tot dagelijks bestuurder wordt aangesteld, zullen deze personen het dagelijks bestuur uitoefenen als college. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend aile handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die wegens hun gering belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of wenselijk maken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 4 De raad van bestuur kan allerlei adviserende comités instellen, permanent of niet. De raad van bestuur bepaalt de samenstelling en de bevoegdheden van de comités.

§ 5 De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere derden niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vereniging of de algemene bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

Art. 22 De raad van bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Art 23 § 1 De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vereniging dit vereist en minstens drie maal per jaar.

§ 2 De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of van drie bestuurders. De oproeping gebeurt per brief, fax, e-mail of een andere elektronische informatiedrager en vermeldt dag, uur, plaats en agenda.

§ 3 De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. ledere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen krachtens een schriftelijke volmacht Een bestuurder mag maximum één volmacht dragen.

§ 4 Indien minder dan de helft van de bestuurders op de vergadering van de raad aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt ten vroegste twee weken na de eerste vergadering een tweede vergadering bijeengeroepen. Op deze tweede vergadering beslist de raad geldig over de punten van de agenda die reeds vermeld werden op de agenda van de eerste vergadering, wat ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders is.

§ 5 Van elke vergadering van de raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en de ondervoorzitter. Het ontwerpverslag wordt aan aile bestuurders bezorgd en wordt als definitief en goedgekeurd beschouwd indien binnen een periode van twee weken na de bezorging aan de bestuurders geen opmerkingen op het ontwerpverslag werden geformuleerd door de bestuurders. Het verslag wordt bewaard in een verslagenregister dat ter inzage zal zijn van aile leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten. Voor derden geldt dit inzagerecht niet.

Art. 24 De beslissingen van de raad worden getroffen bij gewone meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigende stemgerechtigden, waarbij geen rekening wordt gehouden met de onthoudingen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Art. 25 ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

..

M00 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 26 § I De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt de vereniging op een rechtsgeldige wijze in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen en dit zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering. Hij treedt op als eiser of verweerder in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

§ 2 Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheld van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk optredend,

§ 3 De vereniging wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door de dagelijks bestuurder, of indien meer dan één persoon is aangesteld tot dagelijks bestuurder, door twee dagelijks bestuurders, gezamenlijk optredend, voor aangelegenheden die ressorteren onder het dagelijks bestuur.

§ 4 De raad van bestuur of de bestuurders die de vereniging vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vereniging aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vereniging binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving. De persoon of personen belast met het dagelijks bestuur kunnen eveneens gevolmachtigden aanstellen voor zaken die ressorteren onder het dagelijks bestuur.

§ 5 De benoeming van de leden van de raad van bestuur en van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen en hun ambtsbencliging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van de betreffende akte, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen, de vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Art. 27 Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een andere verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor dat de raad van bestuur een besluit neemt. De bestuurder met het tegenstrijdig belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het tegenstrijdig belang betrekking heeft. Voormelde procedure is niet van toepassing op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

TITEL V ... DIVERSE BEPALINGEN

Art 28 § I De vereniging zal onder meer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project,

§ 2 Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet,

-

-

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(cn) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

... . _

Art. 29 § 1 Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van hetzelfde kalenderjaar. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

§ 2 Zolang de vereniging voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17 §5 V&S-wet niet overschrijdt, is de vereniging niet verplicht om een commissaris te benoemen. Zodra de vereniging de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de reg elmatigheld van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Art, 30 § 1 Elk jaar geeft de raad van bestuur aan de algemene vergadering rekenschap over het door de raad gevoerde beleid tijdens het afgelopen boekjaar. Elk jaar stelt de raad van bestuur een beleidsplan op voor het volgende of de volgende boekjaren dat aan de algemene vergadering wordt voorgelegd.

§ 2 De raad stelt de rekeningen op van het vorige boekjaar en de begroting voor het volgende boekjaar. Beiden worden elk jaar onderworpen aan de goedkeuring door de algemene vergadering, onder de voorwaarden voorzien in artikel 10 § 1.

Art. 31 De algemene vergadering kan tot de vrijwillige ontbinding van de vereniging beslissen overeenkomstig artikel 20 van de V&S-wet en onderhavige statuten. ln het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid. De algemene vergadering stelt de opdracht van de vereffenaar(s) vast.

Art. 32 Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorzien werd, is de V&S-wet van toepassing.

Art. 33 In geval van ontbinding wordt het netto-actief overgedragen aan een entiteit zonder winstoogmerk die de belangen van de onderwijsinstellingen voor buitengewoon basisonderwijs en buitengewoon secundair onderwijs in Revalidatiecentrum Pulderbos verder behartigt of aan de vereniging zonder winstoogmerk Pulderbos  Revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren, met maatschappelijke zetel te Reebergenlaan 4, 2242 Zandhoven, met ondememingsnummer 0833.859.015. Bij ontstentenis van elk van de voornoemde begunstigde entiteiten, zal de algemene vergadering beslissen over de bestemming van het netto-actief, met dien verstande dat het vermogen zal dienen te worden toegekend aan een andere entiteit zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel.

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld tot 16 december 2014

Boydens Joël hazenbosch Steven 30/06/1948 Schoonzichtlaan 25, Roggelaan 5, 3020 Winksele

06/05/1965 2500 Lier

Kerkhofs Beni 27/04/1970 Koning Albertlaan 99 3920 Lommel

Massart Bartholomé 02/12/1947 Baron d'Eynattenstraat 1/501, 3000 Leuven

Steeman Tony 27/03/1959 Kapelweg 205, 2300 Turnhout

Vant Geet Christel 02/08/1961 Groenstraat 35, 3221 Nieuwrode

Kerkhofs Beni hazenbosch Steven

ondervoorzitter voorzitter

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter gri ie

Ondernemingsnr : 4438.798.19

Benaming

(voluit) : Gesubsidieerde Vrije gemengde Buitengewoon Onderwijs

School Revalidatiecentrum Pulderbos

(verkort) : Ziekenhuisschool - Pulderbos

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Reebergenlaan 4, 2242 Zandhoven

Onderwerp akte : Aanstelling en ontslag bestuurders

De algemene vergadering van Ziekenhuisschool Pulderbos vzw, beraadslagend en beslissend overeenkomstig haar statuten, heeft in haar vergadering van 16 december 2009 de hiernavolgende personen ais bestuurders aangeduid voor de Raad van Bestuur voor een periode van vijf jaar vanaf 16 december 2009:

-Dr. Boydens Joël, Schoonzichtlaan 25, 3020 Winksele, °Oostende 30.06.1948, lid medische directie LCM

-Prof. Casaer Paul, Banhage 106, 3052 Blanden, °Ekeren 22.09,1940, Prof. dr, emeritus kindergeneeskunde UZ Leuven

-Mr. hazenbosch Steven, Roggelaan 5, 2500 Lier, °Lier 06.05.1965, algemeen directeur Revalidatiecentrum' Pulderbos

-Mr. Kerkhofs Beni, Kerkweg 45, 3920 Lommel, °Lommel 27.04.1970, algemeen zorgcotirdinator Revalidatiecentrum Pulderbos

-Mr. Massart Bartholomé, Alfons Smetsplein 6 bus 4, 3000 Leuven, °Leuven 02.12.1947, afgevaardigde-bestuurder KMS

-Mr. Steeman Tony, Kapelweg 205, 2300 Turnhout, °Turnhout 27.03.1959, algemeen secretaris CM; Verbond Turnhout

-Prof. Van Geet Christel, Groenstraat 35, 3221 Nieuwrode, °Mechelen 02.08.1961, Diensthoofd

kindergeneeskunde UZLeuven

Kerkhofs Beni hazenbosch Steven

Secretaris Voorzitter

De algemene vergadering van Ziekenhuisschool Pulderbos vzw beraadslagend en beslissend overeenkomstig haar statuten, heeft in haar vergadering van 20 maart 2013 akte genomen van het ontslag van Paul Casaer ingaan per 20 maart 2013.

De Raad van Bestuur is dus als volgt samengesteld tot 16 december 2014:

-Dr. Boydens Joël, Schoonzichtlaan 25, 3020 Winksele, °Oostende 30.06.1948, lid medische directie LCM

-Mr. hazenbosch Steven, Roggelaan 5, 2500 Lier, °Lier 06.05.1965, algemeen directeur Revalidatiecentrum

Pulderbos

-Mr. Kerkhofs Beni, Kerkweg 45, 3920 Lommel, °Lommel 27.04.1970, algemeen zorgcotirdinator

Revalidatiecentrum Pulderbos

-Mr. Massart Bartholomé, Baron d'Bynattenstraatl bus 501, 3000 Leuven, °Leuven 02.12.1947

-Mr. Steeman Tony, Kapelweg 205, 2300 Turnhout, 'Turnhout 27,03.1959, algemeen directeur CM

Mechelen-Turnhout

-Prof. Van Geet Christel, Groenstraat 35, 3221 Nieuwrode, °Mechelen 02.08.1961, Diensthoofd.

kindergeneeskunde UZLeuven

Voor-behoude

aan hel

Belgiscr

Staatsbh

Kerkhofs Beni hazenbosch Steven

Secretaris Voorzitter

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of drganisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GESUBSIDIEERDE VRIJE GEMENGDE BUITENGEWOON O…

Adresse
REEBERGENLAAN 4 2242 PULDERBOS

Code postal : 2242
Localité : Pulderbos
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande