GEYSEN ARCHITECTURE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEYSEN ARCHITECTURE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.262.183

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 28.06.2013 13234-0010-013
11/01/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gr'ffie van de akte

=á=~;4_

l Ç_ . :" 3 .

i1`-i.rfrl" ANK VAN

~~

2 S On. 2011

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : GEYSEN ARCHITECTURE

(verkort) :

"12009128"

4Z-24Z-M3

KOOPi7Ai\i'OEL

D14 OniFiér

Annexes dü 1Vlóniteur belge

Bidagen bij liët Iélgisch StàntsTilàd-ÿÿ Il@I120I2

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2400 Mol, Sint-Theresiastraat 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zevenentwintig december twee duizend en elf, dat :

Mevrouw GEYSEN Karen, geboren te Geel op achtentwintig mei negentienhonderd drieëntachtig,

ongehuwd wettelijk samenwonende, wonend te 2400 Mol, Sint-Theresiastraat 139; een vennootschap heeft opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen.

De vennootschap heeft als naam: GEYSEN ARCHITECTURE. Enkel deze naam zal gebruikt worden.

De vennootschap is opgericht en bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, Sint-Theresiastraat 139.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres of elke andere plaats in hetzelfde taalgebied of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van archi-tectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topo-grafie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen die met de uit-oefening van het beroep van architect niet onverenigbaar zijn, alsook het ontwerpen en toe-passen van aile aspecten van creatieve vormgeving, inbegrepen restauraties als bouwheer, dan wel als diens mandataris, dit alles op voorwaarde dat de onafhankelijkheid van de archi-tect-rechtspersoon en de architect-vennoten niet in het gedrang komt.

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staart met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle finan-ciële verhandelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, volgens het beheer van een goed huisvader en voor zover die verrichtingen het doel van de vennootschap (zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect) dienen en daaraan ondergeschikt of bijkomstig zijn, dit alles behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelne-ming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds hande-len in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architec-ten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen enlof rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en werd gedeeltelijk volgestort tot beloop van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd eura.

Het kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen moeten steeds op naam zijn en elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatief karakter verliezen, wordt uitgesloten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, allen natuurlijke personen die gerechtigd of gemachtigd moeten zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

- Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

- Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer aile leden tegenwoordig zijn. Beslissingen worden er genomen met unanimiteit van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder aile handelingen verrichten voor het dagelijks beheer van de vennootschap voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, tienduizend euro (¬ 10.000,00) niet overtreft.

Samen handelend kunnen zij lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd.

Meer algemeen moeten alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap natuurlijke personen zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op vijftien juni om negentien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Een bijzondere algemene vergadering kan altijd worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die niet onder de bevoegdheid vallen van de gewone algemene vergadering en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ook een buitengewone algemene vergadering kan altijd worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige wijziging van de statuten of over aangelegenheden waarvoor een gekwalificeerde meerderheid vereist is zonder dat de statuten hoeven gewijzigd te worden.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen. De voomoemde oprichter heeft beslist :

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door één (gewone) zaakvoerder;

- dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerder benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

mevrouw Karen GEYSEN, voornoemde (enige) oprichter, die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend dertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op eenendertig december tweeduizend twaalf.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kama 8, te 2470 Retie, Hesstraat 29, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers,

Voors

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) ten gevolge van onderhavige oprichtingsakte (met inbegrip van een eventuele verbetering en/of wijziging van die inschrijving), in voorkomend geval met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en om het nodige te doen bij andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids}diensten, dit alles ten gevolge van en beperkt tot onderhavige oprichtingsakte.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Mevrouw Karen GEYSEN, voornoemde aangestelde (enige) zaakvoerder, beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, zichzelf aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap.

De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GEYSEN ARCHITECTURE

Adresse
SINT-THERESIASTRAAT 139 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande