GIET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GIET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.514.910

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 02.05.2014 14114-0244-011
10/06/2014
ÿþz"

Moa Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

....,." " " " .,..,,....,,...,,..,.1." .,,..,r..Are. ,....

.v

bek aa Be Stan





Neax ge5tugt'

REt;B.T13/0-w<" ;

2 8 MEI 2014

ANTWEILPEiN d 4ZL1!2i1.0U /"

Qgjft,#~p$£fier

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0871.5'14.910

Benaming

(voluit) : GIET

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding - vereffening - sluiting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bieke Heyns te Herentals (Noorderwijk) op 02 mei 2014, geregistreerd te lste kantoor der registratie Turnhout 2 op 05 mei 2014, boek 5/182, blad 23, vak 16, dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "'GIET" volgende besluiten heeft genomen

Eerste besluit

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `GIET, met maatschappelijke zetel te 2260 Weste'1o, Boerenkrijglaan, 77, voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden.

Tweede besluit `

De vergadering besluit een vereffenaar te benoemen, de aleer Timmerman August, voormeld en hier aanwezig, die verklaart deze functie te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 184§2 Wb Venn zal voormelde benoeming van de vereffenaar voorgelegd worden ter bevestiging aan de voorzitter van de rechtbank. '

Derde besluit

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan iedere vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaars, al dan niet afzonderlijk handelend, hebben de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Aile akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaars worden ervan ontslagen inventaris op te maken, en mogen zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de overblijvende vereffenaar voorlopig in de vacature voorzien, en de algemene vergadering der vennoten zal in haar eerstkomende zitting deze keuze bekrachtigen, of overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaars.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

notaris Bieke Heyns te Herentals (Noorderwijk)

mei 2014

bijlagen: pv dd 02 mei 2014, verslag van de zaakvoerder, staat alp, verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse (o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/09/2014
ÿþ=

JI,111.1ile II

Wad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

"

11 SEP, 2014

OU re

G dffiei,.-el

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0871.514.910

Benaming

(valu) : GIET

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 77

(voUedig adres}

Onderwerp akte: afsluiting vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bieke Fleyns te Herentals (Noorderwijk) op 18 augustus 2014, geregistreerd te lste kantoor der registratie Turnhout 2 op 27 augustus 2014, boek 5/181, blad 67, vak 15, dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GIET" volgende besluiten heeft genomen:

AGENDA

De buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agenda te beslissen; enige agendapunt

sluiting van de vereffening  kwijting aan de vereffenaar.

UITEENZETTING VAN DE PROCEDURE

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 2 mei 2014 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 juni daarna onder nummer 14114002, werd de vennootschap GIET ontbonden, en werd de heer August Timmerman voormeld aangesteld tot vereffenaar, welke aanstelling werd bevestigd bij beschikking van de rechtbank van Koophandel Antwerpen afdeling Turnhout op 21 mei 2014;

Bij beschikking van de vereffeningskamer van de rechtbank van koophandel te Antwerpen  afdeling Turnhout, gewezen op 16 juli 2014 heeft deze haar akkoord verleend met het voorgelegde plan van verdeling van activa van de vennootschap in vereffening.

BESPREKING BESLUITEN

enige agendapunt: sluiting van de vereffening  kwijting van de vereffenaars

De vereffenaar legt de rekeningen met de stukken tot staving aan de algemene vergadering voor. De vereffenaar deelt mede dat er geen bedragen meer te volstorten zijn op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen. Hij deelt tevens mee dat er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan.

De vereffenaar legt dit alles ter goedkeuring voor aan de vergadering.

Het bestaande actief wordt overgemaakt aan de vennoten in verhouding tot ieders aandelen, zijnde ieder vijftig procent (50%)

De vennootschap bevatte volgend onroerend goed, dat ingevolge onderhavige akte van sluiting van vereffening, bijgevolg zal toehoren aan de heer Timmermans August en mevrouw De Becker Clementina; VIJFENNEGENTIG PROCENT (95%) VOLLE EIGENDOM VAN:

GEMEENTE WESTERLO, eerste afdeling

In een appartementsgebouw gelegen BAKSVELD nummer 43G, op een perceel grond, volgens titel en kadaster sectie B, nummer 29(:1 S, met een oppervlakte van duizend vierhonderd zevenentachtig (1.487) vierkante meter.

1) Een duplexappartement op de tweede en de derde verdieping, nummer 7, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

op de tweede verdieping: inkomdeur, inkom, berging/centrale verwarming, toilet, keuken woonkamer, terras,

traphal;

op de derde verdieping: vide, badkamer, slaapkamer 1 met dressing, slaapkamer 2, slaapkamer 3 en

traphal,

b) ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderd zevenentwintig duizendsten van de gemene delen waaronder de grond.

De garage nummer 7, inhoudende:

a) ln privatieve en uitsluitende eigendom:

de garageruimte zelf, alsnog de poort.

Op de [aatste bi;?, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notarts, hetzij vffl-4 de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

achttien duizendsten van de gemene delen waaronder de grond.

Kadastraal inkomen: duizend tweehonderd elf euro (¬ 1211,00).

Ref kadaster "#A2.3NK.L/G7"

oorsprong van eigendom

Voorschreven goed hoort de vennootschap Giet bvba toe ingevolge akte van aankoop verleden voor ondergetekende notaris en notaris Bruno Naets te Westerlo op 20 december 2010, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op 12 januari daarna onder formaliteit nummer 77-T-12/1/2011 -00425.

Volgens de vereffenaars is gans het vaststaande passief van de vennootschap aangezuiverd en werd een provisie indien nodig aangelegd voor de voldoening van de nog te vestigen vennootschapsbelasting en eventuele andere belastingen en betalingen..

De vereffenaars verklaren dat er verder niets meer te vereffenen is. De vereffening kan ais gesloten worden aangezien.

De vennoten verklaren dat de rekeningen en bewijsstukken betreffende deze vereffening hen werden voorgelegd en dat zij deze hebben kunnen onderzoeken, zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten verklaren te verzaken aan de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen,

Vervolgens geeft de vergadering kwijting aan de zaakvoerder en aan de vereffenaar,

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf (5) jaar bewaard worden te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan, 77, woonplaats van de vereffenaar.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan beide vennoten ieder voor de helft.

Indien er na de vereffening onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan beide vennoten in onverdeeldheid.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

notaris Bieke Heyns te Herentals (Noorderwijk)

05/09/2014

bijlagen'. pv dd 18 augustus 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvcoorcliqeri

Verso . Naam en handtekening

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.04.2012, NGL 11.06.2012 12165-0488-013
30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 20.05.2011 11119-0246-013
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 31.05.2010 10140-0357-012
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.03.2009, NGL 24.06.2009 09288-0030-013
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 25.06.2008 08296-0290-013
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 29.06.2007 07322-0121-013

Coordonnées
GIET

Adresse
BOERENKRIJGLAAN 77 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande