GIMMO PROJECTBEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GIMMO PROJECTBEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.466.504

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 11.08.2014 14419-0368-012
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 08.07.2013 13292-0589-012
25/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 35/41

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op tweeëntwintig maart tweeduizend dertien. Geregistreerd Mechelen 1°- kantoor, op 26 maart 2013, negen bladen en geen, verzendingen, boek 989, blad 01, vak 11. Ontvangen: vijfentwintig euro (6 25,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster.

Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

1. Ingevolge een beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato dertig december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato twintig maart tweeduizend en twaalf onder nummer 12059629 werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap per één januari tweeduizend en twaalf verplaatst van 2270 Herenthout, Atealaan 1B naar 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 35/41.

Derhalve verzoekt de algemene vergadering ons, notaris, deze wijziging authentiek te doen vaststellen om het artikel 2 van de statuten in overeenstemming te brengen met de werkelijkheid. Bijgevolg zal de eerste zin van` het artikel 2 van de statuten voortaan luiden als volgt

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 35/41.".

De regularisatie van de eerste zin van het artikel 2 van de statuten wordt hierbij uitdrukkelijk bekrachtigd en goedgekeurd.

2. Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt aangepast,

Hiertoe aanpassing van het artikel 3 van de statuten;

na het puntje D. wordt een punt E. toegevoegd, luidend als volgt : "E. Het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen, promoten en investeren in alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, de agentuur en het aangaan van leasingcontracten inzake onroerende goederen, het optreden als promotor in alle mogelijke onroerende realisaties zoals bijvoorbeeld projectontwikkeling,".

3. De buitengewone algemene vergadering beslist om de drieduizend achthonderd vijfenzeventig aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Deze omzetting gebeurt onder de uitdrukkelijke verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur,

Voor elk toonderaandeel zal één aandeel op naam worden ingeschreven in een Register van Aandelen welke bij die gelegenheid eveneens zullen genummerd worden en waarvoor een certificaat door de Raad van Bestuur aan de betrokken aandeelhouder zaI worden uitgereikt.

De Raad van Bestuur verbindt er zich toe bij die gelegenheid eveneens over te gaan tot de vernietiging van de aan haar overhandigde toonderaandelen.

Het artikel 5 van de statuten wordt in deze zin aangepast en zal voortaan luiden als volgt : "Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zesennegentigduizend achtenvijftig euro vijftig cent en is vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd vijfenzeventig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.".

Op de laatste blz van _uk BB vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31111118101

I>'V ~ ~,} r ~...,~ r-, r ~ Î

i 3 -0014-BELGISCH STA

`l-GE

'i3ï3 Pdt~.ERGE>~RGP tqr CRII"FtE C1Qr

ReceseK .1r

 \TSE3L.éRUGGE (Afis1teineruage

Ondernemingsnr : 0462.466.504

Benaming

(voluit) : GIMMO PROJECTBEHEER

(verkort)

O $- ApR: Zn)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. Onder voorbehoud van de goedkeuring van het derde agendapunt, en teneinde de statuten van de vennootschap aan te passen aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen welke van kracht is sinds zes februari tweeduizend en één; worden de statuten integraal te vervangen door de statuten welke op het einde van deze akte wordt weergegeven;

deze nieuwe bepalingen zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel 1 : NAAM :

De vennootschap draagt de naam : "GIMMO PROJECTBEHEER" Naamloze Vennootschap.

Artikel 2 : ZETEL :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 35/41.

De raad van bestuur kan deze zetel naar iedere andere gemeente in het Nederlandstalige gedeelte van België of

in het bestuurlijk arrondissement Brussel-Hoofdstad overplaatsen; hij kan ook agentschappen en filialen in

binnen- en buitenland oprichten mits inachtneming van de taalwetgeving.

Iedere verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgische

Staatsblad bekendgemaakt door de zorgen van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur heeft ook de macht

de wijziging van de zetel authentiek te doen vaststellen in de statuten.

Artikel 3 : DOEL

De vennootschap heeft als doel :

A. Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens.

B. Onderneming in beheer van onroerende goederen welke ondermeer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en het verhuur, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie.

Tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

C. De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

D. Het verstrekken van adviezen en het leveren van diensten aan andere vennootschappen en personen in het kader van marktonderzoek, bedrijfsbeleid, management, personeels- en bedrijfsbeleid, marketing, aan- en verkoop, import, export en trading.

E. Het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen, promoten en investeren in alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, de agentuur en het aangaan van leasingcontracten inzake onroerende goederen, het optreden als promotor in alle mogelijke onroerende realisaties zoals bijvoorbeeld projectontwikkeling.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Artikel 4 : DUUR :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Artikel 5 : BELOOP VAN HET KAPITAAL :

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zesennegentigduizend achtenvijftig Euro en vijftig cent en is vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd vijfenzeventig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6 : INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op het kapitaal werd ingeschreven en gestort zoals werd vastgesteld in de akten van oprichting en kapitaalverhoging.

Artikel 15 : RAAD VAN BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

In de gevallen en onder de voorwaarden gesteld door de wet, kan de Raad van Bestuur ook worden samengesteld uit twee leden.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en de duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan, conform artikel 518 paragraaf 3 van het wetboek van vennootschappen, De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn steeds herbenoembaar. De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt, onder zijn leden, een voorzitter.

Indien een plaats van bestuurder openvalt wegens overlijden, ontslag of om een andere oorzaak, kunnen de overige bestuurders voorlopig in de vacature voorzien.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens mandaat niet was voltooid, beëindigt dit mandaat. Hij doet de tijd uit van zijn voorganger.

Artikel 16 : VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

De Raad kiest onder zijn leden een voorzitter. Indien slechts twee bestuurders zijn aangesteld, wordt de vergadering bij beurten voorgezeten door één van beide bestuurders volgens een bij hun aanstelling vastgelegde beurtrol.

De Raad van Bestuur vergadert, na oproeping van de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders, of, zo de Raad slechts twee bestuurders telt, van één bestuurder, roepen de Raad bijeen; in dit laatste geval geschiedt de oproeping informeel.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door het lid van de raad dat bij gewone meerderheid wordt aangeduid om de vergadering voor te zitten.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 17 : MACHT VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bij statutaire bepaling kunnen de bevoegdheden van de Raad van Bestuur worden beperkt. Deze beperkingen, evenals de eventuele verdeling van de taken onder de bestuurders onder elkaar, zullen tegen derden niet ingeroepen kunnen worden, ook niet als zij openbaar zouden gemaakt zijn.

Artikel 18 : DAGELIJKS BESTUUR :

De Raad van Bestuur of, indien er slechts twee bestuurders zijn, de bestuurders, mag/mogen het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, aI dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Indien bestuurders met het dagelijks bestuur worden gelast, dragen zij de titel van gedelegeerd bestuurder.

De Raad van Bestuur kan de personen belast met het dagelijks bestuur, ten allen tijde, met inachtname van de eventueel toepasselijke wettelijke regelen, wat betreft arbeidscontracten, ontslaan.

De Raad van Bestuur bepaalt de bevoegdheid van deze aangestelden bij hun benoeming.

Daarenboven kan de Raad van Bestuur en kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur, bepaalde en beperkte bevoegdheden verlenen aan bijzondere gevolmachtigden;

deze bevoegdheden dienen in de documenten waarin de volmacht wordt vastgesteld, omschreven te worden. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan, bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

" ~ Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is tegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor wat het dagelijks bestuur aangaat, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door de personen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen en dit voor alle verrichtingen die tot dit dagelijks bestuur behoren. Gebeurlijke beperkingen van hun vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen niet tegen derden ingeroepen worden en zullen dus enkel gevolgen hebben binnen de vennootschap. De bijzondere gevolmachtigden beschikken over de vertegenwoordigende macht binnen het kader van hun bevoegdheid.

Artikel 24 : JAARVERGADERING :

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag zou zijn, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 26 : BIJEENKOMSTEN :

-Biieenroeping :

- De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken.

Artikel 28 : BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE DOCUMENTEN

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Artikel 29 : WINSTVERDELING :

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de Raad van Bestuur.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het Iaatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren overeenkomstig artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst; zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

Verder wordt gehandeld volgens de bepalingen die uitvoerig in het Wetboek van Vennootschappen zijn omschreven.

Artikel 31 : ONTBINDING - VEREF`F'F,NING :

Bij ontbinding van de vennootschap moet de commissaris of, bij ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant, verslag uitbrengen over de staat van activa en passiva, die door de bestuurders samen met hun verslag, aan de algemene vergadering, die geroepen wordt om zich uit te spreken over de ontbinding, moet worden overgemaakt.

Die staat van activa en passiva mag niet méér dan drie maanden voordien vastgesteld zijn en wordt toegelicht in het verslag van het bestuur.

De algemene vergadering benoemt één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening.

Bij ontstentenis van dergelijke aanstelling zullen de in dienst zijnde bestuurders als vereffenaars optreden.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven, de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen en deze neer te leggen binnen de dertig dagen na voorlegging aan de algemene vergadering.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk kapitaal gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval op aandelen niet volstort werd, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door

opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 22

maart 2013 en het verslag van de raad van bestuur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 31.08.2012 12514-0381-012
20/03/2012 : TU093997
31/08/2011 : TU093997
07/09/2010 : TU093997
03/09/2009 : TU093997
23/07/2009 : TU093997
05/09/2008 : TU093997
11/06/2007 : TU093997
01/07/2015
ÿþ Mod 2.]

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dh-akte

lUhl 1 h1 1 h1I I I1hU 11

+15093537"

111

NEFFIPF~~D

Griffie Rechtbank Koophandel

18 JUN 2015

Gent «fgapg Brugge

e crsiffier

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : GIMMO PROJECTBEHEER

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 35 bus 41

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering .

De bijzondere algemene vergadering de dato negen juni tweeduizend vijftien van de Naamloze Vennootschap "GIMMO PROJECTBEHEER" met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 35 bus 41; ondernemingsnummer 0462.466.504; trof met eenparigheid van stemmen de volgende beslissing :

De voorzitter verklaart dat de mandaten van de bestuurders en de gedelegeerde bestuurder verstrijken per: 9 juni 2015.

De Algemene Vergadering benoemt tot nieuwe bestuurders

- de heer AGEMANS Guido Jan, geboren te Mechelen op 12 april 1958, rijksregisternummer 58.04.12475.23, echtgescheiden, wonende te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 35 bus 41;

- De Naamloze vennootschap "Giraf Invest" met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 35 bus 41, ondememingsnummer 087Z692.469; vennootschap opgericht bij akte verleden voor Notaris Jozef Coppens te Vosselaar op 15 maart 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato 1 april daarna onder nummer 20050401/048104; de statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Dirk Luyten te Mechelen op 22 maart 2013, bekendgemaakt in de, bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato 25 april daarna onder nummer 13065082;

hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer AGEMANS Guido, voornoemd, hiertoe, aan gesteld door haar Raad van Bestuur de dato 9 juni 2009.

De duur van hun mandaat wordt bepaald op zes jaar. Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd zijn tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De aangestelde bestuurders verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders onmiddellijk in een Raad van Bestuur verenigd, verklaren te benoemen

Tot gedelegeerd bestuurder: de heer AGEMANS Guido, voornoemd.

De duurtijd van dit mandaat loopt tot aan de jaarvergadering van tweeduizend éénentwintig.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Guido Agemans

Gedelegeerd bestuurder

0462.466.504

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

06/06/2005 : TU093997
23/05/2005 : TU093997
23/05/2005 : TU093997
29/03/2005 : TU093997
28/10/2004 : TU093997
06/10/2004 : TU093997
26/01/2004 : TU093997
02/09/2002 : ME082723
16/08/2002 : ME082723
07/12/2001 : ME082723
01/08/2001 : ME082723
09/09/1999 : ME082723
23/07/1999 : ME082723
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0054-013

Coordonnées
GIMMO PROJECTBEHEER

Adresse
KORALENHOEVE 15C 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande