GIMV-XL PARTNERS INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : GIMV-XL PARTNERS INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 527.982.975

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 18.06.2014, NGL 07.07.2014 14277-0187-031
07/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

L; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i I ER

*1316876

neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie z8 OKT 20i3

Ondernemingsnr : 0527.982.975

Benaming

(voluit) : Gimv-XL Partners Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 37 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering

Uit een akte van 9 oktober 2013 blijkt dat hef maatschappelijk kapitaal werd verminderd met vier miljoen veertienduizend driehonderdachtennegentig euro (¬ 4.014.398) om het van vierentwintig miljoen negenenzeventigduizend en zeven euro (E 24.079.007) te brengen op twintig miljoen vierenzestigduizend zeshonderd en negen euro (¬ 20.064.609) door vernietiging van evenveel aandelen.

Ten gevolge hiervan bedraagt het kapitaal op datum van deze akte twintig miljoen vierenzestigduizend zeshonderd en negen euro (¬ 20.064.609) verdeeld in twintig miljoen vierenzestigduizend zeshonderd en negen (20.064.609) Aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Gimv-XL NV

Statutair Zaakvoerder

Koen Dejonckheere

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V( .111,ijoilll Jill II Neergélégd tergrlffle van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

behc aar Beli 2 5 APR 2014

Staa





Griffie



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Gimv-XL Partners Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 37 - 2018 Antwerpen - België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Een gewone commanditaire vennootschap naar Belgisch recht werd bij onderhandse akte opgericht op 31 maart 2013.

1. Naam - Maatschappelijke zetel

De naam van de vennootschap luidt: `Gimv-XL Partners Invest. De maatschappelijke zetel van de Vennootschap is gevestigd te Karel Oomsstraat 37, 2018 Antwerpen.

2. Duur

De Vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de Vennootschap slechts voortijdig ontbonden worden door een beslissing van de Algemene Vergadering met de unanimiteit van alle Vennoten.

3. Hoofdelijk aansprakelijke vennoot

Gimv-XL Partners Comm. VA, een commanditaire vennootschap op aandelen met maatschappelijk zetel te Karel Oomsstraat 38, 2018 Antwerpen, en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0820.896.746 neemt deel aan de oprichting ais Beherende Vennoot en staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De Beherende Vennoot staat hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de Vennootschap, terwijl de Stille Vennoten voor de schulden en verliezen van de Vennootschap slechts instaan tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen. De hoofdelijke aansprakelijkheid van de Beherende Vennoot geldt niet ten aanzien van de Vennootschap zelf of de Stille Vennoten.

4. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt vierentwintig miljoen negenenzeventigduizend en zeven euro (¬ 24,079.007). Het is verdeeld in vierentwintig miljoen negenenzeventigduizend en zeven (24.079.007) Aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Gimv-XL Partners in diens hoedanigheid van Beherende Vennoot tekende in op drieëntwintig miljoen achthonderdveertigduizend zeshonderdenéén (23.840.601) volledig volgestorte Klasse A Aandelen genummerd van 1 tot 23.840.601 van de Vennootschap met een inschrijvingsprijs ván 1 euro per aandeel of drieëntwintig miljoen achthonderdveertigduizend zeshonderdenéén euro (¬ 23.840.601) in totaal.

De Stille Vennoten tekenden in op tweehonderachtendertigduizend vierhonderdenzes (238.406) Klasse B Aandelen genummerd van 23.840.602 tot 24.079.007 met een inschrijvingsprijs van 1 euro per aandeel of tweehonderachtendertigduizend vierhonderd en zes euro (¬ 238.406) in totaal, inmiddels volledig volstort.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

S-e2 e02 9 h--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen vierentwintig miljoen negenenzeventigduizend en zeven (24.079.007) Aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen en het ganse kapitaal van de Vennootschap vertegenwoordigt,

5. Bestuur- Benoeming Statutaire Zaakvoerder

De Vennootschap wordt bestuurd door één Statutaire Zaakvoerder. De Statutaire Zaakvoerder hoeft geen Beherende Vennoot van de Vennootschap te zijn.

Het benoemen van een Statutaire Zaakvoerder die geen Beherende Vennoot is, doet geen afbreuk aan de hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid van de Beherende Vennoot.

Stille vennoten mogen geen bestuurs- of beheersdaden stellen.

De naamloze vennootschap "Gimv XL" met maatschappelijke zetel te Karel Oomsstraat 37, 2018 Antwerpen en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0820.802.914 is in de oprichtingsakte aangewezen tot Statutaire Zaakvoerder voor de duur van de Vennootschap.

De Statutaire Zaakvoerder is belast met het bestuur van de Vennootschap en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap. De Statutaire Zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders zijn voorbehouden, Zonder afbreuk te doen aan de algemeenheid van het voormelde, houdt het statutair mandaat van de Statutaire Zaakvoerder onder meer in dat hij volgende handelingen kan stellen:

(i) het vertegenwoordigen van de Vennootschap in alle aangelegenheden;

(il) het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, negotiëren en contracteren van mogelijke investeringsmogelijkheden die binnen de investeringspolitiek van de Vennootschap vallen;

(iii) het evalueren en opvolgen van de investeringen die de Vennootschap heeft gedaan;

(iv) het uitoefenen van aile rechten en voordelen verbonden aan de door de Vennootschap gemaakte investeringen of gesloten overeenkomsten;

(v) het nakomen en vervullen van alle plichten die namens de Vennootschap zijn aangegaan;

(vi) het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, negotiëren en contracteren van mogelijke desinvesteringsmogelijkheden met betrekking tot de investeringen die de Vennootschap heeft gedaan;

(vii) het uitoefenen van alle mandaten of opdrachten namens de Vennootschap;

(viii) het opvolgen en uitvoeren van alle administratieve, vennootschapsrechtelijke en boekhoudkundige taken en verplichtingen van de Vennootschap;

(ix) het plannen, voorbereiden en houden van alle vergaderingen van de organen van de Vennootschap;

(x) het plannen, voorbereiden en uitvoeren van alle rapporteringverplichtingen van de Vennootschap.

Elke rechtshandeling gesteld door de Statutaire Zaakvoerder binnen de perken van zijn bevoegdheid zoals hierboven uiteengezet, verbindt de Vennootschap (ook in het geval de Statutaire Zaakvoerder geen Beherende Vennoot is).

6. Vertegenwoordiging

De Statutaire Zaakvoerder vertegenwoordigt de Vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, desgevallend handelend via zijn vaste vertegenwoordiger, "

7. Bijzondere volmachten - bijzondere comités

De Statutaire Zaakvoerder mag bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan één of meer personen van zijn keuze.

De Statutaire Zaakvoerder kan comités organiseren in de context van de Vennootschap. De desgevallend door de Statutaire Zaakvoerder opgerichte comités zullen niet belast zijn met de controle over of het bestuur van de Vennootschap en zullen geen bevoegdheid of macht hebben om te handelen voor rekening van of namens de Vennootschap.

Om elke twijfel te vermijden: alle investeringsbeslissingen, alsook de verantwoordelijkheid voor het bestuur van de Vennootschap blijven uitsluitend bij de Statutaire Zaakvoerder. Geen van de desgevallend opgerichte raden of comités, noch één van hun leden, zal beschouwd worden als een werkende vennoot en geen handeling van de desgevallend opgerichte raden of comités, noch van een van hun leden, zal zich uitstrekken tot een deelname in de controle over de investeringen of andere activiteiten van de Vennootschap.

8, Commissarissen

De controle op de financiële toestand van de Vennootschap, op de jaarreke-'ning en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening van de Vennootschap, wordt verplicht aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in het Wetboek van Vennootschappen.

9. Boekjaar

Het boekjaar van de Vennootschap gaaf in op 1 april en eindigt op 31 maart van elk jaar.

10. Winstverdeling "

De winst van de vennootschap kan uitgekeerd worden aan de aandeelhouders via een dividend. Daarbij zal eerst aan de houders van Aandelen Klasse B een cumulatief preferent dividend toekomen gelijk aan een IRR van 6% per jaar op de volstorte kapitaalbedragen van Aandelen van Klasse B. De overige winst zal uitgekeerd worden aan de houders van de Aandelen Klasse A.

11. Verdeling van Ilquidatiesaldo

Bij het einde van de duur van de Vennootschap of bij eerdere beslissing tot ontbinding, zullen de vereffenaars alle activa te gelde maken, alle passiva aanzuiveren en het vereffeningsaldo verdelen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de opbrengsten resulterend uit de vereffening onder de Vennoten, waarbij de houders van Aandelen Klasse B bij voorrang (met name ten aanzien van de Aandelen Klasse A) recht hebben op een terugbetaling van hun kapitaalinbreng. De liquidatiebonus wordt vervolgens uitgekeerd aan de houders van Aandelen van Klasse B ten beloop van het eventueel openstaand saldo aan cumulatief preferent dividend. De resterende liquidatiebonus wordt uitgekeerd aan de houders van de Aandelen" van Klasse A.

12. Overgangsbelaingen

1. Het eerste boékjaar begint op datum van deze oprichtingsakte en eindigt op 31 maart 2014.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

3. Gimv-XL NV verklaart haar mandaat van Statutaire Zaakvoerder te aanvaarden en stelt de heer Koenraad Dejonckheere aan als vaste vertegenwoordiger.

4. Wordt tot commissaris benoemd, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en zestien: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young, bedrijfsrevisoren-reviseurs d'entreprises", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, met ondernemingsnummer BE 0446334711, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2140 Antwerpen, Joe Englishstraat 52,

5. De Vennoten gelasten de heer Vincent Van Bueren met woonplaats Cronckenroystraat 11, 2650 Edegem als volmachtdrager met de registratie van de oprichtingsakte en de neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte door de beherende vennoot ondertekend op de griffie van de rechtbank van koophandel binnen de vijftien dagen.

Gimv-XL Partners Comm, VA Gimv-XL NV

Beherende Vennoot Statutair Zaakvoerder

Gimv-XL NV Koen Dejonckheere

Statutaire Zaakvoerder Vaste vertegenwoordiger

Koen Dejonckheere

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 ' Annexes du Moniteur belge

Voor-

tetióud n

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 17.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0531-030
24/07/2015
ÿþMod Word 11.1

~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0527.982.975

Benaming

(voluit) : Gimv-XL Partners Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 37 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervanging vertegenwoordiger commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders dd. 17 juni 2015:

De vergadering stemt in om, op voorstel van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, de heer Omer Tuma aan te stellen als vertegenwoordiger van de commissaris van de Vennootschap in de plaats van de heer Rudi Braes,

Bijgevolg zal de functie van commissaris worden uitgeoefend door Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCV, gevestigd te 2140 Borgerhout, J. Englishstraat 52, vertegenwoordigd door Tuma Omer BVBA met zetel te Lariksdreef 72, 2900 Schoten, met als vast vertegenwoordiger Omer Tuma, bedrijfsrevisor, en dit voor de resterende periode van het mandaat, zijnde tot na de algemene vergadering die zal uitgenodigd worden om de rekeningen voor het boekjaar 2015-16 goed te keuren.

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Vincent Van Bueren, woonachtig te Cronckenroystraat 11, 2650 Edegem, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alleen op te treden met het oog op het publiceren van voorgaande besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het verrichten van alle evt. andere noodzakelijke formaliteiten in dit verband.

Vincent Van Bueren

Bijzondere lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- ;ELGE

Staatsb[a

behouder I1IlJI1I1IlII1JI11/IffhIIJIIIffJjJIjIliIJiijij

Baan hetelgisch . . 1Ó '07- 2fl15

*

*15107141 IscH STI aTsBLAr

r

TEUR

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 8 JULI 2015

afdeling Antwerpen

_Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2015
ÿþ Mud Word 11.1

mea ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0527.982.975

Benaming

(voluit) : Gimv-XL Partners Invest

(verkort) :

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 37 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering

Uit een akte van 7 juli 2015 blijkt dat het maatschappelijk kapitaal werd verminderd met negen miljoen tweehonderdachtentachtigduizend zevenhonderdvierenvijftig euro (¬ 9.288.754) om het van twintig miljoen vierenzestigduizend zeshonderd en negen auto (¬ 20.064.609) te brengen op tien miljoen zevenhonderdvijfenzeventigduizend achthonderdvijfenvijftig euro (¬ 10.775.855) door vernietiging van evenveel aandelen.

Ten gevolge hiervan bedraagt het kapitaal op datum van deze akte tien miljoen zevenhonderdvijfenzeventigduizend achthonderdvijfenvijftig euro (¬ 10.775.855) verdeeld in tien miljoen zevenhonderdvijfenzeventigduizend achthonderdvijfenvijftig (10.775.855) Aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Gimv-XL NV

Statutair Zaakvoerder

Koen Dejonckheere

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

V

Voc behoc aan Belg Staat:

i

II

MON IT EU

BELGE

Rechtbank van koophandel Antwerpen

28 -07L 2015 2 0 JULI 2015

ELG1SCH STAATSBLAp afdc;lw§iffigtverpen

IlU I II IU liii Hill

*15112079<

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GIMV-XL PARTNERS INVEST

Adresse
KAREL OOMSSTRAAT 37 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande