GIVANO

Société en commandite simple


Dénomination : GIVANO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.451.325

Publication

25/09/2013
ÿþ MqtlWa+d11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1Veergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel teAnf:verpen, op

Griffie

Ondw nerningsnr : 0843451325

L, anaming

(votuitl: Givano

(verkort) .

I-if" ohtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Turnhoutsebaan 289 te 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - wijziging doel - kapitaalsverhoging

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 1 juli 2013 blijkt het

volgende.

Kapitaalsverhoging - wijziging vennoten

Er wordt beslist om het kapitaal van de vennootschap, dat momenteel is vastgesteld op 1.000,00 euro, te

verhogen naar 2.000,00 euro. Hiervoor worden 100 nieuwe aandelen aangemaakt.

Op deze kapitaalsverhoging wordt ingeschreven door de volgende personen:

-De heer Dimitri Lantermann voor een bedrag van 500,00 euro, dit stemt overeen met 50 nieuwe aandelen.

-Mevrouw Kelly Beitels voor een bedrag van 500,00 euro, dit stemt overeen met 50 nieuwe aandelen.

De heer Frank Verheyen en mevrouw Ann Laurent verzaken aan hun voorkeurrecht en stemmen in met de kapitaalverhoging door de nieuwe vennoten,

Bij de bijzondere algemene vergadering van 1 februari 2013 heeft mevrouw Ann Laurent het statuut van stille vennoot aangenomen en de heer Frank Verheyen trad op als gecommanditeerde vennoot.

Deze bijzondere algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen. Mevrouw Kelly Bertels,mevrouw Ann Laurent en de heer Dimitri Lantermann nemen het mandaat op van gecommanditeerde vennoot. De heer Frank Verheyen treedt op als stille vennoot. Deze mandaten treden in werking vanaf 1 juli 2013.

Na uitvoerige bespreking wordt dit agendapunt met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

Statutenwijziging van art. 6 overgang van aandelen

De overdracht van aandelen wordt gewijzigd, zodat artikel 6 van de statuten luidt als volgt.

Aandelen

§ 1, Overgang van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten schriftelijk de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen de boekhoudkundige waarde ervan, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten In de vennootschap.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet er, op straf van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen volgend op de dag van de kennisgeving van de overdracht. Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid die vereist is voor de wijziging van de statuten.

Indien de algemene vergadering van vennoten de voorgestelde overnemers afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de uittredende vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, var i BB vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

dit scheidingsaandeel zoals hierna wordt uiteengezet. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-ovememer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft/hebben de uittredende vennoot recht op de waarde van de aandelen. De waarde van dit/deze aande(e)1(en) wordt door de betrokken partijen vrij bepaald. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 6, §1, 1 e lid van deze statuten, dat de waarde van de aandelen regelt.

§ 2. Vorm van overdracht

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk

Wetboek.

§ 3. Publiciteit van overdracht

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp

uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsbiad.

§ 4.Overgang van aandelen in geval van overlijden

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaat/gaan slechts over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden indien zij vooraf worden aanvaard door de meerderheid die vereist is voor de wijziging van de statuten.

Indien de erfgenamen of rechtverkrijgenden niet als vennoot worden aanvaard, wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom bezitten. Indien één of meer vennoten het hun geboden voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten.

In geval van overlijden van een vennoot, maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, vijftien dagen na de ontvangst van het overlijdensbericht ot een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat bij het overlijden van een gehuwde partner, zullen de aandelen overgaan naar de overlevende partner. Indien beide gehuwde partners overleden zijn, gaan de aandelen over naar de erfgenamen. Op dit moment hebben de vennoten echter het eerste recht tot overname van de aandelen aan de boekhoudkundige waarde ervan.

Indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde vennoten, worden de aandelen gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen worden gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen evenzoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet er, op straf van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder. Indien geen van de vennoten zijn voorkeurrecht uitoefent, wordt/worden de door de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij meerderheid vereist voor een statutenwijziging, deze rechtverkrijgende(n) afwijst als vennoten.

Daartoe moet(en) de zaakvoerder(s) of de gecommanditeerde vennoot/vennoten het voorste! van overdracht op de agenda plaatsen van een bijzondere algemene vergadering, die in elk geval moet worden gehouden binnen de 30 dagen na de kennisgeving door de zaakvoerder van het overlijden.

Indien de vergadering de voorgestelde rechtverkrijgenden van de overleden vennoot afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de rechthebbenden van de overleden vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals uiteengezet in artikel 6, §1, 1e lid van de statuten. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft/hebben de rechtverkrijgende(n) recht op de waarde van de aandelen. De waarde van dit/deze aande(e)l(en) wordt door de betrokken partijen vrij bepaald, Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 6, §1, 1e lid van deze statuten, dat de waarde van de aandelen regelt.

De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden hebben recht op de waarde van de aandelen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 6, §1 van deze statuten.

Na uitvoerige bespreking wordt dit agendapunt met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Doeiswijziging

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt gewijzigd, zodat artikel 3 van de statuten luidt als volgt:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland aile prestaties te verrichten die rechtstreeks onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Ieder bezoldigd vervoer van dieren, zaken en goederen door middel van vrachtwagens, aanhangwagens of ieder ander noodzakelijk geacht vervoermiddel, zonder beperking wat de aard of de bestemming betreft alsook alle bewerkingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee verbonden zijn. Kortom: vervoer van goederen over de weg in de meest uitgebreide zin van het woord.

-Het organiseren en uitbaten van luchtvervoer, maritiem containervervoer, spoorwegvervoer met transcontainers, het uitbaten van een verhuisonderneming, goederenopslagplaatsen en magazijnen, het laden, [ossen, behandelen, controleren, wegen, bewaken, verpakken, verdelen van goederen en materialen van alle aard.

-Verhuur van vrachtwagens, trailers en ander transportmateriaal.

-Verhuur van roerende goederen, inzonderheid machines, gereedschappen en uitrusting

-Het uitvoeren van alle karweiwerken en kleine aannemingswerken.

-Het uitvoeren van overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

-Het ruimen van sneeuw

-Groothandel in strooizout

-Het ontwerpen van tuinen, parken en daktuinen,

-Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, daktuinen en groengebieden

-Het snoeien van bomen, heggen, fruitbomen en sierheesters

-De kleinhandel in bloemen en planten, in zaden en meststoffen

-De kleinhandel en de verhuur van tuingereedschappen en machines

-Groothandel in tegels en natuursteen

-Groothandel in bouwmaterialen

-Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of betrekking hebben op de activiteiten van expeditiebedrijf, douanedeclarant en scheepsagent en dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-Het optreden als studie-, organisatie- raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavlg vermelde aangelegenheden, als Inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige anderen rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders, Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doe van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aal verleningen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruiten uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van aile handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bljzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welk vorm (onder andere onder de vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening

-Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden.

`.%

-Het inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbaring ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de FSMA voor vereist is.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap aile burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financi e, roerende en onroerende of andere verrichtingen of

handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord. Dit alles voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

Na uitvoerige bespreking wordt dit agendapunt met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

Statutenwijziging van art 8'3-bevoegdheid van het bestuur

Het artikel 83 wordt uitgebreid met een extra alinea zodat het luidt als volgt

§3. Bevoegdheid

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de

vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet

of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Ter verduidelijking stellen we dan ook dat het enkel de zaakvoerders zijn die bestellingen kunnen plaatsen,

contracten kunnen tekenen en dergelijke.

Na uitvoerige bespreking wordt dit agendapunt met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

Ontslagen en benoemingen

Met algemeenheid van stemmen wordt de heer Frank Verheyen ontslagen als zaakvoerder vanaf 30 juni

2013.

Met algemeenheid van stemmen warden mevrouw Kelly fiertels en de heer Dimitri I_antermann benoemd tot

zaakvoerders vanaf 1 juli 2013.

Na uitvoerige bespreking wordt dit agendapunt met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

Kelly Beitels

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luk B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekemr g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-hehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/02/2013
ÿþ klod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IiM1Wiiui~siQu~wM

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) (verkort)

Neergelegd ter griffie laan de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

13 FEB. 2013

Griffie

0843451325

Givano

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel Turnhoutsebaan 289 te 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerder - wijziging doel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 1 februari 2013 blijkt het

volgende.

Wijziging beherend vennoot en stille vennoot

Bij de oprichting van de vennootschap heeft mevrouw Ann Laurent het statuut van gecommanditeerde

vennoot aangenomen en de heer Frank Verheyen trad op als stille vennoot.

Deze bijzondere algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen. Mevrouw Ann Laurent wordt

stille vennoot en de heer Frank Verheyen zal optreden als gecommanditeerde vennoot vanaf heden.

Na uitvoerige bespreking wordt dit agendapunt met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

poetswijziging

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt gewijzigd, zodat artikel 3 van de statuten luidt als

volgt:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of daar bemiddeling van

elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die

rechtstreeks onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Exploitatie van een handelsonderneming in de aan- en verkoop van kantoorbenodigdheden in de ruimste

zin

-Handelsbemiddeling in papierwaren, kranten, boeken en tijdschriften

-Ieder bezoldigd vervoer van dieren, zaken en goederen door middel van vrachtwagens, aanhangwagens of

ieder ander noodzakelijk geacht vervoermiddel, zonder beperking wat de aard of de bestemming betreft

alsook elle bewerkingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee verbonden zijn. Kortom: vervoer van

goederen over de weg in de meest uitgebreide zin van het woord.

-Het organiseren en uitbaten van luchtvervoer, maritiem containervervoer, spoorwegvervoer met

transcontainers, het uitbaten van een verhuisonderneming, goederenopslagplaatsen en magazijnen, het

laden, lossen, behandelen, controleren, wegen, bewaken, verpakken, verdelen van goederen en materialen

van alle aard.

-Verhuur van vrachtwagens, trailers en ander transportmateriaal.

-Verhuur van roerende goederen, inzonderheid machines, gereedschappen en uitrusting

-Het uitvoeren van alle karweiwerken en kleine aannemingswerken.

-Het uitvoeren van overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

-Het ruimen van sneeuw

-Het ontwerpen van tuinen, parken en daktuinen,

-Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, daktuinen en groengebieden

-Het snoeien van bomen, heggen, fruitbomen en sierheesters

-De kleinhandel ln bloemen en planten, in zaden en meststoffen

-De kleinhandel en de verhuur van tuingereedschappen en machines

-Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of betrekking hebben op de

activiteiten van expeditiebedrijf, douanedeclarant en scheepsagent en dit alles in de meest ruime zin van het

woord.

-Het optreden ais studie-, organisatie- raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig

vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden, zowel ten

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

A,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige anderen rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doe van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aal verleningen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruiten uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welk vorm (onder andere onder de vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening

-Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden.

-Het inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbaring ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de FSMA voor vereist is.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord. Dit alles voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

Na uitvoerige bespreking wordt dit agendapunt met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

Ontslagen en benoemingen

Met algemeenheid van stemmen wordt mevrouw Ann Laurent ontslaan als zaakvoerder vanaf heden.

Met algemeenheid van stemmen wordt de heer Frank Verheyen benoemd tot zaakvoerder vanaf heden.

Frank Verheyen

Zaakvoerder

--

tap de laatste blz. van Luik -B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2012
ÿþ Mod Word lt.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l-

Von behou

aan t

Betgi Staatst

*12041138*

11

Oridernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Givano

(verkort)

.. =;zchtbarik

.~~

Griffie 4l FEB, 2012

. h, _ 3 2 5

- Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Turnhoutsebaan 289 te 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 1 februari 2012 blijkt tussen de ondergetekenden: Mevrouw Ann Marie LAURENT, geboren te Ekeren op 19 mei 1964 en wonende te 2100 Deurne, Tumhoutsebaan 289 (vennoot sub 1 genoemd)

De heer Frank Meliton VERHEVEN, geboren te Merksem op 14 juli 1957, wonende te 2100 Deume, Turnhoutsebaan 289 (vennoot sub 2 genoemd)

is overeengekomen wat volgt:

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt:

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Firmanaam - Zetel

Haar naam luidt: Givano

Zij wordt gevestigd te 2100 Deume, Tumhoutsebaan 289

Gecommanditeerde en stille vennoten

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting ais gecommanditeerde vennoot voor de duur van de

vennootschap.

Comparant sub 2 treedt op als stille vennoot.

Kapitaal - Plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend (1.000,00) euro en is verdeeld

in honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdste (11100e) van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot gemelde inbreng, en wel als volgt:

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen en betaalde hierop vijfhonderd (500,00) euro, De oprichter sub 2 heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen en betaalde hierop vijfhonderd (500,00) euro. Samen honderd (100) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Rechtsvorm - Naam - Identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt: Givano

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Deurne, Tumhoutsebaan 289

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Doel

De vennootschap heeft ais doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of In deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van

elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland aile prestaties te verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Exploitatie van een handelsonderneming in de aan- en verkoop van kantoorbenodigdheden in de ruimste

zin

-Handelsbemiddeling in papierwaren, kranten, boeken en tijdschriften

-Ieder bezoldigd vervoer van dieren, zaken en goederen door middel van vrachtwagens, aanhangwagens of ieder ander noodzakelijk geacht vervoermiddel, zonder beperking wat de aard of de bestemming betreft alsook alle bewerkingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee verbonden zijn. Kortom: vervoer van goederen over de weg in de meest uitgebreide zin van het woord.

-Het organiseren en uitbaten van luchtvervoer, maritiem containervervoer, spoorwegvervoer met transcontainers, het uitbaten van een verhuisondememing, goederenopslagplaatsen en magazijnen, het laden, lossen, behandelen, controleren, wegen, bewaken, verpakken, verdelen van goederen en materialen van aile aard.

-Verhuur van vrachtwagens, trailers en ander transportmateriaal, De verhuur van roerende goederen, inzonderheid machines, gereedschappen en uitrusting. Het uitvoeren van alle karweiwerken en kleine aannemingswerken.

-Aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of betrekking hebben op de activiteiten van expeditiebedrijf, douanedeclarant en scheepsagent en dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van aile handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van aile beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening.

-het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de

leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en

a

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

verkavelen van gronden.

-inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de FSMA voor vereist is.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord. Dit alles voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de dag van neerlegging van de akte op de griffie van

de rechtbank van koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend (1.000,00) euro en is verdeeld

in honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdste (1/100e) van het kapitaal.

Aandelen

§ 1. Overgang van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan aile andere vennoten schriftelijk de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet er, op straf van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen volgend op de dag van de kennisgeving van de overdracht. Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid die vereist is voor de wijziging van de statuten,

Indien de algemene vergadering van vennoten de voorgestelde ovememers afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de uittredende vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-ovememer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals hierna wordt uiteengezet. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft/hebben de uittredende vennoot recht op de waarde van de aandelen. De waarde van dit/deze aande(e)I(en) wordt door de betrokken partijen vrij bepaald. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 6, §1, 1e lid van deze statuten, dat de waarde van de aandelen regelt.

§ 2. Vorm van overdracht

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk

Wetboek.

§ 3. Publiciteit van overdracht

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp

uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad.

§ 4. Overgang van aandelen in geval van overlijden

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaat/gaan slechts over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden indien zij vooraf worden aanvaard door de meerderheid die vereist is voor de wijziging van de statuten.

Indien de erfgenamen of rechtverkrijgenden niet als vennoot worden aanvaard, wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom bezitten. Indien één of meer vennoten het hun geboden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten,

In geval van overlijden van een vennoot, maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, vijftien dagen na de ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat,

Indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde vennoten, worden de aandelen gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen worden gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen evenzoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet er, op straf van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder. Indien geen van de vennoten zijn voorkeurrecht uitoefent, wordt/worden de door de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij meerderheid vereist voor een statutenwijziging, deze rechtverkrijgende(n) afwijst als vennoten,

Daartoe moet(en) de zaakvoerder(s) of de gecommanditeerde vennoot/vennoten het voorstel van overdracht op de agenda plaatsen van een bijzondere algemene vergadering, die in elk geval moet worden gehouden binnen de 30 dagen na de kennisgeving door de zaakvoerder van het overlijden,

indien de vergadering de voorgestelde rechtverkrijgenden van de overleden vennoot afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de rechthebbenden van de overleden vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals uiteengezet in artikel 6, §1, le lid van de statuten, Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft/hebben de rechtverkrijgende(n) recht op de waarde van de aandelen. De waarde van dit/deze aande(e)l(en) wordt door de betrokken partijen vrij bepaald. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 6, §1, 1e lid van deze statuten, dat de waarde van de aandelen regelt.

De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden hebben recht op de waarde van de aandelen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 6, §1 van deze statuten.

Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen

a) Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

b) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennoten slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mcgen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Bestuur

§ 1, Aantal - Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

§ 2. Duur van de opdracht - Ontslag

Een zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering.

Het besluit een zaakvoerder te ontslaan wordt genomen bij eenparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten.

§ 3. Bevoegdheid

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is,

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in

en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders ais college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder(s) van de vennootschap kan/kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ B. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

Controle

iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stilte vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Jaarvergadering - Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de derde maandag van juni om 19.00

u, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen warden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

§ 2. Bijeenroeping

a) De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten,

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer:

-een gecommanditeerde vennoot dit vraagt, bij aangetekende brief die, met opgave van de te behandelen onderwerpen, gericht wordt aan de zaakvoerder;

-één of meerdere stille vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief die ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend moet verzonden worden naar hun adres, zoals dit in het vennotenregister is genoteerd.

§ 3 Stemrecht

Eik aandeel geeft recht op één stem.

§ 4. Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, met

uitzondering voor de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot de specifieke beslissingen

zoals hierna bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 5, Wijzigingen statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake de aandelenoverdrachten, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten,

Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling - Reservering - Verliezen

§ 1, Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december,

§ 2. Inventaris - Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgestoten.

§ 3. Winstverdeling - Reservering - Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de

winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

De bijdrage in de verliezen voor de stille vennoten mag nooit hun inbreng overtreffen,

Ontbinding - Vereffening

§ 1, Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden ten gevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde

heeft verkregen of ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming

van de quorumvereisten, als gezegd in artikel 10, die gelden voor een statutenwijziging.

§ 2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186, 187, 188 van het wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht, Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden,

§ 3, Verdeling van het vereffeningsresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

TITEL Ill. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar begint vanaf het ogenblijk dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en

eindigt op 31 december 2013.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2014.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen, gesteld voor de vennootschap en de oprichters tot heden, door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting vanaf de datum van heden, bekrachtigt en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt, onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

4.De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

~ r

Voor-s

`behouden

aalt het

Belgisch

Staatsblad

5.Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van onderhavige statuten: mevrouw Ann Marie LAURENT, voornoemd, die dit mandaat aanvaard,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

6. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Konsilanto, met maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, met recht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het bekomen van een ondernemingsnummer, en met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de BTW. Deze volmacht geldt tot schriftelijke opzegging door één van beider partijen.

Ann Marie Laurent

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

27/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

15 M. 2015

Griffip é

afdeling Antwerpn

Ondernemingsnr : 0843451325

Benaming

(voluit) : Givano

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Turnhoutsebaan 289, 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming + aandelenoverdracht

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 1 april 2015 blijkt het volgende.

Mevrouw Bertels Kelly draagt haar 50 aandelen over aan mevrouw Laurent Ann per 0110412015. Mevrouw Laurent Ann beschikt nu over 100 aandelen van Givano Comm.V.

De heer Lantermann Dimitri draagt zijn 50 aandelen over aan de heer Verheyen Frank per 0110412015, De heer Verheyen Frank beschikt nu over 100 aandelen van Givano Comm.V.

Met algemeenheid van stemmen wordt de heer Lantermann Dimitri ontslagen ais zaakvoerder vanaf 1 april 2015.

Met algemeenheid van stemmen wordt mevrouw Kelly Bertels ontslagen als zaakvoerder vanaf 1 april 2015.

Met algemeenheid van stemmen wordt de heer Verheyen Frank benoemd tot

zaakvoerder vanaf 1 april 2015.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Na uitvoerige bespreking wordt dit agendapunt met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

Frank Verheyen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIN *15060601 i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GIVANO

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 289 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande