GL & PARTNER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GL & PARTNER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 546.582.033

Publication

25/02/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : ,DSe4t .Ç2..C -

Benaming

(voluit) GL & Partner

(verkort) :

Rechtsvorm VOF

Zetel Beatrijslaan 80 te 2050 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Tussen de ondergetekenden

Guida Lauwers, geboren op 20 juni 1950 ,alleenstaande , wonende te 2050 Antwerpen, Beatrijslaan 80, en:

met rijksregisternummer: 50 0620-503.86

Anna Maria Debaen, geboren op 6 mei 1952, alleenstaande, wonende te 2050 Antwerpen, Beatrijslaan 80, met rijksregisternummer. 52.05.06-228.40

Hubert EULER, geboren op 24 januari 1955, gehuwd met Corveteyn Linde, wonende te Reigerstraat 15 /0001 te 2110 Wijnegem met rijksregistemummer 55.01.24-339.06

wordt overeengekomen een vennootschap onder firma op te richten waarvan de statuten aldus zijn bepaald

Artikel 1 - Benaming

Er wordt een vennootschap onder firme opgericht onder de benaming "GL & Partner" De commerciffle. benaming is "GL & Partner ".

Artikel 2  Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2050 Antwerpen, Beatrijslaan 80 Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de zetel elders in België worden ondergebracht.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel ln België als in het buitenland:

organisaties en bedrijven via consulting te assisteren bij het herprofileren van bestaande-, of het ontwikkelen van nieuwe goederen en diensten volgens de principes van Duurzame Ontwikkeling; het implementeren van de principes van Duurzame Ontwikkeling in de Interne organisatiestructuren; het trainen van medewerkers op dit vlak; het ontwikkelen van communicatie-, marketing- en verkoopsstrategieën die in deze demarches passen.

Het verstrekken van diensten en adviezen op het gebied van:

"interim management,

'management en consultancy met betrekking tot selectie, rekrutering en begeleiding van personeel zowel

privé als openbaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden R ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

III101111111UMIll

*14050341*

II

ergeiegjei iie van clJ iqechtbank vîn Koophandel te Antwetpen, op

14, 02. 1014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

'adviezen in de meest ruime zin aan bedrijven en ondernemingen, zowel privé als openbaar

Het begeleiden en leiden van projecten allerlei. Ontwerpen, vervaardigen van aile publiciteitsartikelen en

audio-visuele producties. Het voeren van publiciteit in aile gekende media zoals radio, televisie, film,

kranten, dag- en weekbladen, aanplakborden, internat enzovoort.

Het organiseren van jaarbeurzen, tentoonstellingen en allerhande publicitaire campagnes .

Ontwerpen realiseren en creëren binnenhuisinrichting, aan- en verkopen van materialen, folders en het

drukwerk ervan.

" Het leiden en beheren van bedrijven of van departementen en afdelingen binnen ondernemingen, zowel privé ais openbaar, alsmede het definiëren en begeleiden van veranderingsprojecten, groei of evoluties binnen deze organisaties.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland tot doel, doch enkel in eigen naam en voor

eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de

bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op

het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen behoort eveneens tot

haar doelstelling evenals alle verrichtingen niet betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur en de ruil. In het bijzonder het beheer en de

valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen, obligaties en staatsfondsen.

Ter uitvoering van haar opdrachten en tot waarneming van haar mandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of door elk ander derde vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap., Daartoe kan de vennootschap samenwerken met-, of op galijk welke wijze belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen en het verstrekken van managementdiensten.

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, meer algemeen alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische en burgerrechtelijke handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden. Dit met uitzondering van gereglementeerde activiteiten.

Artikel 4  Duur en boekjaar

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. ledere vennoot zal een einde mogen steilen aan zijn of haar aandeelhouderschap in de vennootschap mits hijIzij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekend schrijven verwittigt.

Het boekjaar vangt aan op 01/01 en eindigt op 31/12 van ieder jaar. Bij uitzondering vangt het eerste boekjaar aan op datum van deze akte en eindigt op 31/12/2014. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in 2015.

Artikel 5 Kapitaal f vennoten

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.500,00 EUR onderverdeeld in 100 deelbewijzen waarvan de nominale waarde van leder deelbewijs 15,00 EUR bedraagt. Het kapitaal wordt gevormd d.m.v. storting in contanten door de vennoten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Guido Lauwers , voornoemd, voor 78 deelbewijzen x 16 EUR = 1170,00 EUR. Anna Maria Dehaen , voornoemd, voor 20 deelbewijzen x 15 EUR = 300,00 EUR. Hubert EULER, voornoemd voor 2 deelbewijzen x 15 EUR = 30,00 EUR

De deelbewijzen zijn op naam en kunnen noch aan een vennoot, noch aan derden worden overgedragen zonder schriftelijke toestemming van de vennoten die samen 75% van de deelbewijzen bezitten.

Artikel 6- Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid evenals tot statutair zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: Guido Lauwers en Anna Maria Dehaen.

Hun mandaat is onbezoldigd, de zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Artikel 9 - Jaarrekeningen

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen en zullen tenminste tien dagen voor de datum van de jaarlijkse vergadering der vennoten beschikbaar zijn.

Artikel 10- Winstverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingkosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt 6% voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen en dit zolang dit niet 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering besluit, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid over de bestemming van het saldo.

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo, geheel of gedeeltelijk, zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zef uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen. De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) worden aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 11  Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 12 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op 20 juni van ieder jaar ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerst volgende werkdag. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden op 20/06/2015.

Iedere vennoot die in het bezit is van ten minste 10% van de deelbewijzen kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bljeenroepen. Daartoe moet hij / zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekend brief, die ten laatste acht dagen vár5r de vergadering bij de post afgegeven moet zijn.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oproepingsbrieven zullen de volledige agenda's bevatten. Nochtans mag de vergadering over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen geldig beraadslagen en stemmen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Artikel 13- Stemmen

Iedere vennoot die de voile rechten verbonden aan zijn deelbewijzen kan uitoefenen zal het recht hebben elke vergadering der vennoten bij te wonen.. ledere vennoot zal over één stem beschikken per deelbewijs.

Artikel 14 - Modaliteiten van de stemming

Volgende beslissingen mogen slechts genomen worden, op voorwaarde dat zij schriftelijk goedgekeurd worden met een meerderheid van 75% van de stemmem

1 wijziging aan onderhavige statuten

2 verkiezing van zaakvoerder(s).

Artikel 15 - Verloop van de vergaderingen

Elke vergadering van vennoten zal voorgezeten worden door een der vennoten, daartoe aangeduid door de vergadering. iedere vergadering benoemt een secretaris. Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen beslissingen en/of de gedane benoemingen worden vermeld. De notulen worden door de voorzitter en door de secretaris van de vergadering ondertekend. De aanwezigheidslijst, ondertekend door iedere aanwezige aandeelhouder of diens vertegenwoordiger, wordt bij de notulen gevoegd.

Artikel 16 - Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Zij/1-111 heeft de bevoegdheden die de vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Artikel 17- Keuze van woonplaats

Elke aandeelhouder, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar en volmachtdrager die in het buitenland verblijft, is ertoe gehouden in België woonplaats te kiezen voor alles dat betrekking heeft op de uitvoering van de statuten en op alle zaken van de vennootschap, en die keuze van woonplaats aan de vennootschap bekend te maken.

Bij gebreke aan keuze van woonplaats, wordt geacht dat ze gedaan is op de zetei van de vennootschap, waar elle aanmaningen, betekeningen en kennisgevingen geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 18 - Gemeen recht

Voor al hetgeen in de huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden deze wetsbeschikkingen, van dewelke op een geoorloofde wijze niet wordt afgeweken,

"à I.

Voor-

behouden aan het eelgisch

Staatsblad

aanzien ais opgenomen in huidige statuten en de bedingen die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van deze wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

Artikel 19  Diverse bepalingen

Bekrachtiging handelingen gesteld namens de vennootschap in oprichting

Voor zoveel als nodig en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig art. 2 $ 4 van het wetboek van Vennootschappen, bekrachtigen de zaakvoerders en voor zoveel als nodig de oprichters, de verbintenissen door de oprichters aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 september 2013,"

Benoeming zaakvoerder

De heer Hubert Eüler voornoemd, wordt benoemd vanaf heden als zaakvoerder voor onbepaalde duur, hij aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd, de zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen

en te vertegenwoordigen,. Zijn bezoldiging wordt ieder jaar op de algemene vergadering goedgekeurd,

Volmacht

De zaakvoerder(s), en voor zoveel als nodig, de oprichters, geeft (geven) bij deze volmacht aan mevrouw Vera Teunis, wonende te 2018 Antwerpen, Zurenborgstraat 62, die deze volmacht kan delegeren, voor het vervullen van alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of doorhaling van inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze, het sociaal verzekeringsfonds, het sociaal secretariaat, de directe belastingen, Douane en Accijnzen en de BTW, en alle andere overheden, en daartoe alle nodige verklaringen kan afleggen, kosten kan betalen en stukken kan tekenen.

Opgesteld te Antwerpen op 28 januari 2014 in 4 exemplaren, waarvan een exemplaar voor elk van de partijen en een exemplaar voor vennootschapsdossier.

De oprichters,

Anne Maria Dehaen

C,(2.

dev

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ..... _____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
GL & PARTNER

Adresse
BEATRIJSLAAN 80 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande