GLAS- EN ALUMINIUMWERKEN DE LEEUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLAS- EN ALUMINIUMWERKEN DE LEEUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.189.830

Publication

30/12/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort.

Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in metaal.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, de verwezenlijking ervan te begunstigen, zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, en dergelijke waarnemen in andere vennootschappen, mits in voorkomend geval de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, daartoe.

12/ gewone algemene vergadering: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om achttien uur dertig minuten. Indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft. Hij zal daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) en waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een persoon die geen vennoot hoeft te zijn, volmacht geven hem op de vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

De vennoten kunnen hun stem ook schriftelijk uitbrengen, bij middel van een door het bestuursorgaan opgemaakte stembrief.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal het bestuursorgaan een rondschrijven sturen per brief, fax of elektronische post, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit naar alle vennoten, zaakvoerders, eventuele commissaris(sen), met de vraag aan iedere vennoot de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven, dit stuk terug te bezorgen op de zetel van de vennootschap, voorzien van zijn handtekening (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister. Tevens werd tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: de bvba  Accountantskantoor Jos Van Roosbroeck & Co , te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 457, en haar aangestelden, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 30.08.2016 16524-0235-012

Coordonnées
GLAS- EN ALUMINIUMWERKEN DE LEEUW

Adresse
FORT III STRAAT 4 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande