GLOBAL LINER AGENCIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBAL LINER AGENCIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.192.962

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 03.04.2014 14082-0485-013
27/11/2012
ÿþr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III~1IIUIIN iil ii 1111111 t111 iit

*izisiass"

Neernl-0;1 t r grittie van de

Rechtbank ;ahmtlwl ta Antwerpen

op 1 5 NOV 2012

%efflvr.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Ondernemingsnr : 0835.192.962

Benaming

(voluit) : Global Liner Agencies

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 42 te 2940 Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft op, 22 oktober 2012, een verbetering aangebracht in de beslissing die op 1 februari 2012 werd genomen gezien er in de beslissing van 1 februari 2012 een verkeerd huisnummer werd opgenomen. De correcte beslissing luidt:

De maatschappelijke zetel en enige vestiging van de vennootschap wordt per 01/02/2012 overgebracht van 2950 Kapellen, Jagersdreef 33  B8 naar 2940 Stabroek, Dorpsstraat 92

voor analytisch uittreksel

Jannic Frederiksen,

zaakvoerder

29/02/2012
ÿþ Mad Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

I lI1Il IlII iIll 11ff! 1111111111 1l1I IIH III! III!

*iaoa~aii*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie Fa 2012

Ondernemingsnr : 0835.192.962

Benaming

(voluit) : Globe! Liner Agencies

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jagersdreef 33 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

uit een verslag terzake blijkt dat de zaakvoerder op 1 februari 2012 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap de volgende beslissing heeft genomen:

- met onmiddellijke ingang op 1 februari 2012 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht van 2950 Kapellen, Jagersdreef 33 naar 2940 Stabroek, Dorpsstraat 42.

voor analytisch uittreksel

Jannic Frederiksen,

zaakvoerder

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/04/2011
ÿþ.~ k;~ ~.~~  " ..~

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t~~r gf i~~~s vr. 4' nrrj:1.J f

: ~l ~Û ~~t:, . ~ ~,Fa, ®p Griffie 0 5 APR, 2011

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

J 11J1J fl11 0111 IJJI ~u1~i~1i ius

*11057963"

: Ondernemingsnr : (9VV. 1°)Z.`j 2_

Benaming : Global Liner Agencies

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jagersdreef 33

2950 Kapellen

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van.

Koophandel te Antwerpen. "

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 31 maart 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "GLOBAL LINER AGENC1ES".

2. Zetel: 2950 Kapellen, Jagersdreef 33.

3. Oprichtsters:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOEJGAARD FREDERIKSEN " MANAGEMENT", rechtspersonenregister 0825.718.141, met zetel te 2950 Kapellen, Jagersdreef 33.

2) De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Deens recht "GLA-GLOBAL LINER''' AGENCRES Aps", ingeschreven onder het nummer 33150199 en met zetel te DK-8230 Âbyhej (Denemarken), . Klamsagervej 198.

4. Kapitaal: 18.550,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 18.550,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boekjaar: 01/01 tot 31/12. Het 1ste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een'. 1 twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

10. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben' zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Werd aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termiin, op elk ogenblik ;i herroepbaar: de heer Jannic Kasper, geboren te Kopenhagen (Denemarken) op 31 december 1974, wonende te 2950 Kapellen, Jagersdreef 33.

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het vervoer en transport met betrekking tot zeescheepvaart, maritiem containervervoer, stouwerbedrijf'. en goederenbehandeling.

- De goederenbehandeling voor alle transporten in al haar vormen, inclusief laden, lossen, controle, wegen, bewaking en verpakking.

- De scheepsbevrachting, scheepsagentuur, scheepsmakelaardij, rederij met betrekking tot binnenscheepvaart, toezicht op de scheepvaart en walkapiteinschap.

- Het beheer van een onroerend en/of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die;; rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mOd 2.1

" "

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij kan zich ook borg stellen of haar aval verlenen en in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische en buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Holding.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, logistiek en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet over de nodige vergunningen en attesten beschikt.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste woensdag van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmacht(en): De oprichtster sub 3. 2) werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer FREDERiKSEN Jannic, voornoemd.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING Bank.

17. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE VAN BEEK & C°", rechtspersonenregister Antwerpen 0476.682.744, met zetel te 2100 Antwerpen (Deurre), Herentalsebaan 319, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

22/04/2015
ÿþ Mcd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de taaiste blz plan Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de person (en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvvcordigen

Verso Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0835192962

Benaming

(voluit) : GLOBAL LINER AGENCIES (verkort) :

afdeling Antwerpen

1 058936*

Rechtbank ~at~ leQ®phandel Antweroen

10 APR,can

NI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 92 te Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

uit een verslag terzake blijkt dat de zaakvoerder op 1 april 2015 op de maatschappelijke zetel de volgende beslissing heeft genomen:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt met onmiddelijke ingang op 1 april 2015 overgebracht van 2940 Stabroek - Dorpsstraat 92 naar 2950 Kapellen - Antwerpsesteenweg 253 - 1 ste verdiep.

Voor analytisch uittreksel,

Jannic Frederiksen zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2015, NGL 30.09.2015 15624-0190-015
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 06.10.2015 15641-0530-015

Coordonnées
GLOBAL LINER AGENCIES

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 253 - 1STE VERDIEP. 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande