GLOBAL SURVEYORS & TECHNICAL INSPECTORS, AFGEKORT : G.S.T.I.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBAL SURVEYORS & TECHNICAL INSPECTORS, AFGEKORT : G.S.T.I.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.714.440

Publication

31/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111110911

.Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerprl, » .1A eirit

Griffie

Ondernemingsnr : 0452.714.440

Benaming

(voluit) : GLOBAL SURVEYORS & TECHNICAL INSPECTORS (verkort) : G.S.T.I.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan 98 bus 14 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 17 december 2013:

Tijdens de vergadering werd het ontslag van de heer Jimmy Luyckx, wonende te 2980 Zoersel, Heybleukenstraat 57, als zaakvoerder van de vennootschap, met eenparigheid van stemmen, aanvaard. Zijn mandaat zal nog lopen tot en met 31 december 2013.

Naar aanleiding van het ontslag van de heer Jimmy Luyckx, heeft de vergadering beslist om de heer Tom Dingenen, wonende te 2520 Oelegem, Nieuwelaan 28, aan te stellen tot zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 1 januari 2014.

de heer Tom Dingenen

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2013
ÿþ Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 8







Neergetegrl tar griffie van de

Rechtbank van Koophandel le Antwerpen

op q

De Grifflor,

Ondememingsnr : 0452.714.440

Benaming

(voluit) ; "GLOBAL SURVEYORS & TECHNICAL INSPECTORS" (verkort) : "G,S.T.I."

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 98 bus 14, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDER - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen verleden voor meester Julie DE HERDT, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE HERDT & MAES", geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 30 mei 2013, geregistreerd zeven

bladen, drie verzendingen, te Kontich op 5 juni 2013, boek 543, blad 91, vak Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), getekend, Eeckeleers, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze: vennootschap "GLOBAL SURVEYORS & TECHNICAL INSPECTORS" afgekort "G.S.T,I," met zetel te Noorderlaan 98 bus 14, 2030 Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder, ondernemingsnummer BTW BE 0452.714.440, gehouden werd, nadat bij proces-verbaal van 6 mei 2013,, geregistreerd één bladen, geen verzendingen, te Kontich op 8 mei 2013, boek 543, blad 80 vak 3, Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), getekend, Eeckeleers, door voornoemde geassocieerde notaris Julie De Herdt werd vastgesteld dat alsdan geen buitengewone algemene vergadering kon gehouden worden daar niemand van de, opgeroepen partijen aanwezig was en er een nieuwe vergadering werd bijeengeroepen.

Dat uit voormelde notulen de dato 30 mei 2013 blijkt dat volgende beslissingen genomen werden met' eenparigheid van stemmen:

L OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHE111

a) Kennisname van het verslag de dato 15 april 2013 van de bestuurder ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen en de wijziging van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, van de eraan gehechte staat per 28 februari 2013 evenals van het verslag de dato 3 mei 2013 van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'KPMG Bedrijfsrevisoren', voornoemd, aangeduid door dei bestuurder, over de staat die de activa en passiva omvat zoals afgesloten op 28 februari 2013, zijnde afgesloten, op een datum minder dan drie maanden geleden.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, besluit met de volgende woorden:

'Wij verklaren een nazicht te hebben uitgevoerd van de aan ons voorgelegde staat van activa en passiva' van Global Surveyors & Technical lnspectors NV, afgesloten op 28 februari 2013, met een balanstotaal van' EUR 315.829 en een eigen vermogen van EUR 219.417, in het kader van de omzetting van de NV Globalë Surveyors & Technical lnspectors.

Onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de, omzetting van een vennootschap, zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het, netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad,

Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft, plaatsgehad. Het netto-actief van de vennootschap, vastgesteld in de staat van activa en passiva, voor een bedrag van 209.417 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 62.000 EUR. Bovendien is het, netto-actief niet lager dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader, = van de omzetting van een NV naar een BVBA zoals hierboven beschreven, en mag niet worden gebruikt voor, andere doeleinden.

Kontich, 3 mei 2013

KPMG Bedrijfsrevisoren

Bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door

blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ludo Ruysen

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van deze verslagen en van deze staat zef in origineel worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, samen met een uitgifte van onderhavig verslagschrift.

b)De vergadering beslist vervolgens de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijzing wordt aangebracht aan de activa-en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de boeken en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt haar naam en het ondememingsnummer van de naamloze vennootschap, te weten 0452.714.440. Het boekjaar en de datum van de jaarvergadering blijven ongewijzigd.

De omzetting geschiedt op basis van de activa en passiva van de naamloze vennootschap afgesloten per 28 februari 2013, waarvan een exemplaar is aangehecht aan het verslag van de bestuurder. Alle verrichtingen sedert die datum gedaan door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de gemeenschappelijke boekhouding.

Ingevolge deze beslissing dient artikel 1 van de statuten aangepast te worden als volgt:

"Artikel 1: de vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming luidt "GLOBAL SURVEYORS & TECHNICAL INSPECTORS", Afgekort luidt de benaming:" G,S.T.I "

fl. omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Krachtens de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid worden de bestaande aandelen aan toonder omgezet in aandelen op naam.

De vergadering der aandeelhouders beslist in uitvoering hiervan artikel 6 van de statuten te vervangen door de volgende tekst, welke in de hierna vermelde statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal opgenomen worden onder artikel 8:

"In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en desgevallend een register van obligaties gehouden.

De eigendom van de effecten (aandelen en obligaties) wordt bewezen door inschrijving in het desbetreffende register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. Aan de aandelen en obligaties wordt een volgnummer toegekend,

ln het register van aandelen wordt de nauwkeurige aanduiding van elke vennoot, het aantal hem toebehorende aandelen, evenals de gedane stortingen en de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum aangetekend,

ln het register van obligaties wordt de nauwkeurige aanduiding van elke obligatiehouder, het aantal hem toebehorende obligaties, evenals de gedane stortingen en de overdrachten en overgangen van obligaties met hun datum aangetekend.

De overdrachten en de overgangen van aandelen en obligaties gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in desbetreffende register.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot splitsing van een register in twee delen, waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België, of in het buitenland. Van elk deel wordt een kopie bewaard op de plaats waar het andere deel berust; daartoe wordt gebruik gemaakt van fotokopieën. Deze kopie wordt regelmatig bijgehouden en, indien zulks onmogelijk blijkt, bijgewerkt zodra de omstandigheden het toelaten."

De vergadering verklaart door ondergetekende notaris in kennis te zijn gesteld van artikel 167 van het Wetboek diverse rechten en taksen met betrekking tot de taks op de omzetting van effecten aan toonder, welke taks verschuldigd is voor elke inschrijving in het register van de effecten op naam die plaatsvindt na 1 januari 2012.

III. ontslag en décharge van de bestuurders

Ingevolge de hoger vermelde beslissing tot omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, wordt aan de bestuurder en tevens gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap, de heer LUYCKX Jimmy, wonende te 2980 Zoersel, Heybleukenstraat 57, eervol ontslag verleend en volledige décharge over het door hem gevoerde beleid.

IV. benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

De vergadering beslist tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen:

De heer Luyckx Jimmy, wonende te 2980 Zoersel, Heybleukenstraat 57.

Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. Het

mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet,

V, aanneming en goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Daarna wordt door de vergadering begonnen met de bespreking en aanneming van de statuten zoals die

zullen luiden na de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na beraadslaging stelt de vergadering de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

Naam: "GLOBAL SURVEYORS & TECHNICAL INSPECTORS". Afgekort luidt de benaming:" G.S.T.i." Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Noorderlaan 98 bus 14, 2030 Antwerpen

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Controle en meting van petroleumprodukten, gezworen meters en wegers van alle goederen, schadeschattingen van alle vervoermateriaal en goederen, chemisch laboratorium en ontledingen, algemene behandeling van goederen. Voorgaande opsomming is enkel van aanduidende aard en geenszins beperkend.

De vennootschap mag zich ten voordele van aile derden borgstellen onder welke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en In het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen. De vennootschap kan om haar doe! te verwezenlijken aile eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen. Zij kan zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in aile ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doei hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen,

Duur; onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000¬ ) en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen die elk één / duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden,

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene verga-,de'ring, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennoot-'schapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht vari de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. (art 14)

Jaarvergadering:

leder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen aan derden. De beslissingen van de enige

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vennoot die handelt als algemene vergade-+ring, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap berust.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die niet medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

VI. volmacht

Aan de heer Patrick JOOSTEN, de heer Michel Pauwels en KPMG Fiduciaire wordt, met de mogelijkheid tot indepfaatsstel-'ling, een bijzondere volmacht verleend teneinde 1) via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen dewelke formaliteiten naar aanleiding van de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, 2) voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap bij gezegde instanties, alsmede 3) voor het vervullen van alle formaliteiten bij de BTW-administratie en 4) voor het indienen van de opgave en het vervullen van alle formaliteiten bij de bevoegde administraties betreffende de taks op effecten aan toonder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de akte;

-gecoördineerde statuten;

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan dd. 15/4/2013, met staat van Activa en Passiva dd. 2810212013;

-controleverslag van de bedrijfsrevisor dd.31512013;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 04.07.2013 13264-0318-017
28/12/2012
ÿþ ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

r-

RI~I~IIII~IIIIUIB~I iu

*12208003*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen; 9 DEC Zt1Z

Griffie

Ondernemingsnr : 0452.714.440

Benaming

(voluit) : Global Surveyors and Technical Inspectors

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 98 bus 14 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 31 oktober 2012:

Tijdens de Raad van Bestuur werd er, met eenparigheid van stemmen, beslist om de heer Marc Zwaenepoel, wonende te 2600 Berchem, Grote Steenweg 188 bus 22, vanaf 31 oktober 2012, te ontslaan als. . bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 31 oktober 2012:

Tijdens de algemene vergadering werden de hierna vermelde beslissingen, met éénparigheid van stemmen, genomen:

1/ Ontslag van de hierna vermelde bestuurder:

- de heer Marc Zwaenepoel, wonende te 2600 Berchem, Grote Steenweg 188 bus 22.

De vergadering beslist de heer Zwaenepoel kwijting te verlenen voor het door hem uitgevoerde mandaat,

De heer Jimmy Luyckx

Gedelegeerd Bestuurder

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12236-0413-014
26/09/2011 : AN303825
20/07/2010 : AN303825
10/08/2009 : AN303825
09/07/2008 : AN303825
20/11/2007 : AN303825
05/07/2007 : AN303825
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.03.2015, NGL 27.05.2015 15133-0191-016
11/07/2006 : AN303825
08/08/2005 : AN303825
02/08/2004 : AN303825
14/07/2003 : AN303825
24/03/2003 : AN303825
17/08/2001 : AN303825
04/07/2001 : AN303825
13/07/2000 : AN303825
11/06/1994 : AN303825

Coordonnées
GLOBAL SURVEYORS & TECHNICAL INSPECTORS, AFG…

Adresse
NOORDERLAAN 98, BUS 14 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande