GLOBEL PARTNER

Société en commandite simple


Dénomination : GLOBEL PARTNER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 525.695.260

Publication

02/05/2014 : Ontslag zaakvoerder en verplaatsing maatschappelijke zetel
Op de bijzondere algemene vergadering van 31/03/2014,wordt beslist om de Heer Bourima Abdelkader wordt per 31 maart 2014 ontslagen als zaakvoerder.

Maatschapellijke zetel wordt verplaatst naar Constitutiestraat 56,2060 Antwerpen en dit per 31 maart 2014.

De heer Kallouche Mohamed Zaakvoeder

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

__ -
12/12/2014
ÿþ . e ~~r~t_~µ.R _: ModWoid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Lu¬ k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel " Antwerpen

#4 2 6 NOV. 2014

afdeling 6,ntvierppen

" Ferme

TEUR BE

LC;

H ST ~

MONT

05

BELGISC

-12- 2t

111111



Ondernemingsnr : 0525.695.260

Benaming

(voluit) : GLOBEL PARTNER

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Constitutiestraat 56, 2060 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 24/11/2014,wordt beslist om de Heer Abid Et Boussemmaki, geboren op 05/08/1981 te ljarmadues-Marokko, wonend te PSJE La Merce 11 P01, Manresa- Bardelona wordt per 24 November 2014 benoemd tot zaakvoerder.

De heer Kallouche Mohamed

Zaakvoeder

17/06/2013
ÿþZetel : Frans de l'Arbrelaan 67, 2170 Merksein (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerp(en akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte ambtsbeëindiging zaakvoerder; Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders;

Tekst : Vrijwillige bekendmaking van het aandeelhouderschap

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 02/04/2013 heeft volgende beslissingen genomen:

De heer Abdelkader BOURIMA (N.N. 77.03.21-355-71), wonende te Lakborslei 177, 2100 Deurne (Antwerpen) wordt vanaf 02/04/2013 benoemd tot zaakvoerder en beherend vennoot. De heer BOURIMA aanvaardt zijn mandaat.

De heer Ahmed EL-JATTARI (N.N. 67.12.14-397-92), wonende te Frans de l'Arbrelaan 67, 2170 Merksein (Antwerpen) neemt met ingang van 02/04/2013 ontslag ais zaakvoerder.

De zaakvoerders beslissen dat de maatschappelijke zetel vanaf 02/04/2013 wordt verplaatst

naar:

Van der Keilenstraat 6, 2140 Antwerpen (Borgerhout)

De zaakvoerders wensen mee te delen dat vanaf 02/04/2013 het aandeelhouderschap als volgt is:

de heer Mohamed KALLOUCHE, beherend vennoot, zaakvoerder met 90 aandelen de heer Abdelkader BOURIMA, beherend vennoot, zaakvoerder met 5 aandelen de heer Ahmed EL-JATTARI, stille vennoot met 5 aandelen

Mohamed KALLOUCHE

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod POP 11.1

Ier' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffa var, oe Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

ü fi JUN 2013

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0525.695.260

Globe) Partner

Gewone commanditaire vennootschap

22/04/2013
ÿþ~

~

Mod Word 11,1

~ ~ELÇn e4:'.d3L v ' /~ E ~ }~ + 2c ~Jilr~are9u'.I:i e[i .`lgai"WJ~.fM,y

TAATSBL,AD G 3 APR. 2013

Griffie

1 6271

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

1 5 -04 BELGISCH S

Ondernemingsnr : GLOBEL PARTNER

Benaming w ZGO

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Frans de l'Arbrelaan 67, 2170 Merksein (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit een onderhandse akte d.d. 2 april 2013 dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht door EI-Jattari Ahmed, Kallouche Mohamed en Bourima Abdelkader

DHR. Ek-fattari Ahmed wonnend te Frans de l'Arbrelaan 67, 2170 Merksem, DHR. Kallouche Mohamed wonend te Binnenplein 18 bus 14, 2600 Berchem en als stille vennoot DHR. Bourima Abdelkader wonend te Lakborslei 177, 2100 Deurne.

Naam: GLOBEL PARTNER

Rechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Maatschappelijke zetel: FRANS de l'ARBRELAAN 67, 2170 Merksem Duur: DE VENNOOTSCHAP wordt opgericht voor een ànbepaalde duur Doel:De vennootschap stelt zich tot doel:

-Reinigen en schoonmaken van aile soorten machines, kantoormeubelen, meubilair, vinyl, tapijten, gordijnen en overgordijnen.

-Het uitvoeren van alle vloerbehandelingen.

-Diensten met betrekking tot onderhoud van linnen, handdoeken, kamerlinnen, hotelinnen.

- Reinigen, zandstralen en schoonmaken van vloeren, gevels, ruiten, daken, opritten, riolen en tanks: -Ontstoppingswerken

-Ontstoffing- en ontvettingswerken, ongediertebestrijding

-Onderhoud van diverse tereinen, daaronder begrepen speelpleinen en sportvelden, parken en tuinen, andere groene zones, met inbegrip van het verzorgen van bloemen- en plantenbakken. - Adviesvertening inzake schoonmaakonderhoud, met inbegrip van audit, organisatie en reorganisatie van het schoonmaakbeheer, inventarisatie van schoonmaakproducten, de evaluatie en contrôle van schoonmaakwerkzaamheden, opstellen van schoonmaakoffertes, de opleiding van schoonmaakpersoneel en managers die de schoonmaak runnen.

- Voorgaande opsomming is exemplatief en zeker niet limitatief bedoeld.

-Algemeen bouwwerken, bouwnijverheid, slopen van gebouwen. Het bouwrijp maken van terreinen, grondverzet, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het ruimen van bouwterrreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven, algemeen bouwkundige en civieltechnische werken, bouwen van indivuele huizen, het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen, volgens de formule"sleutel op de deur", optrekken van de andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstruktuur, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enz., de bouw van appartementen volgens de formule " sleutel op de deur" het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel-en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen van funderingen, inclusief heien, ondernemingen voor het uitvoeren van metselwerk, onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enz., onderneming voor het uitvoeren van voegwerken, onderneming voor het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

bouwen van koelkamers, kluizen, zandstralen.

-Deze opsomming dient te worden opgevat in de meest ruime zin zonder limitatief van aard te zijn.De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commisie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in binnen als in buitenland.

-De groot- en kleinhandel, import en export van alle mogelijke textielwaren, consumenten-elektronika en aanverwante goederen.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgen stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

-het oprichten, inrichten, uitbaten, huren en verhuren van alle soorten drankgekegenheden, verbruikssalons, cafés, hotels, restaurants, danszalen, dancing en ontspanningslokalen, alsmede het aan- en verkopen van aanverwanten artikelen en het stollen van alle verrichtingen die met dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

- de groot- en kleinhandel en de tussenhandel in voedingswaren, dranken, bereide maaltijden en aanverwante producten.

- Het beoefenen van elke tak van private arbeidsbemiddeling, het uitoefenen van een uitzendbureau, alsmede andere (commerciële) activiteiten zoals opleiding, ondememingsactiviteiten, projectbureaus enz. Het uitlenen van arbeiders en bedienen aan andere vennootschap.

-Import en export van alle soorten producten, uitbaten van kapsalons.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het

buitenland, onroerende en roerende goed goed bouwen, kopen, verkopen, verkrijgen, behouden beheren,

huren en verhuren, ruilen of vervreemden.

Schoonheidspecialiteiten, zowel op de zaak als terplaatse bij de klant.

-Huren en verhuren, kopen en verkopen van aanemingmaterieel in het algemeen, en in het bijzonder van schoonmaakmachines, hoogtewerkers, klim- en hijs-toestellen en stellingen, het verrichten van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen of in coördinatie met onderaannemers.

- de vennootschap mag alle industriële, commerciele en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardige doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kapitaal: tienduizend euro vertegenwoordigd wordt door honderd aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde. De aandelen werden in speciën onderschreven door DHR. El-Jattari Ahmed voor vijfduizend euro volledige volstort waarvoor hem vijftig aandelen werden toegekend en door DHR. Kallouche Mohamed vijfduizend euro volledig volstort waarvoor hem vijtig aandelen werden toegekend. Stille vennoot zonder aandelen.

Zaakvoerder: Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur dhr. El-Jattari Ahmed en de heer Kallouche Mohamed. Hun mandaat kan bezoldigd worden.

Boekjaar loopt van 1 Januari tut 31 December van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 December 2014. En comparant verklaart de vennootschap alle handeling (uitgaven/inkomsten) en verbintenissen vanaf 2 april 2013 zullen bekrachtig en overgenomen worden door de vennootschap.

Jaarvergadering: de jaarvergadering wordt op de zetel van de vennootschap gehouden de laatste vrijdag van de maand mei te 20.00uur. Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals de kwijting te verlenen aan de beherende vennoot. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldi:

In drievoud opgemaakt te Antwerpen, 2 april 2013 n.

EI-Jattari Ahmed Kallouche Mohamed

Zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

)

Var-~~ behouden

aan het

Belgisch e Staatsblad

17/04/2015
ÿþ ., Mod Word 11.1

i141:4 liD ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 APR. 2015

afdelinegurpen

15 5611

IIi II

III

Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0525.695.260

Benaming

(voluit) : GLOBEL PARTNER

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Constituteistraat 56, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 01/04/2015,wordt beslist om de Heer Boukhaida Akhayad Nourdin geboren op 24 maart 1973 te Beni Bouyefrour-Marokko, wonend te Diksmuyidelaan 186, 2600 Berchem en wordt per 1 april 2015 benoemd tot zaakvoerder.

Aandelen verdeling zie aandelenboek.

De heer Kallouche Mohamed

Zaakvoeder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GLOBEL PARTNER

Adresse
GRETRYSTRAAT 32 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande