GLOBESPOT BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBESPOT BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.001.375

Publication

25/09/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
24/03/2014
ÿþ Med POF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i!:r" r1ïiQ r'`! Yi6fheuiyic

van 1{DoplCilttr;~. te At7Y;rdrp8li, op

Griffie

11 Mgr iu44

Ilfil

*14065663*

Ondernemingsnr : 0874.001.375

Benaming (voluit) : GLOBESPOT BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap et beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Leeuwenrui 15, 2000 Antwe en, België

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakoerde gehouden op 30 december 2013:

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Oude Leeuwenrui 15, Verdieping 3, 2000 ANTWERPEN naar:

St. B ernardsesteenweg 313-315, Verdieping 2

2660 HOBOKEN

en dit vanaf 1 januari 2014.

GLOBESP OT Ltd., zaakvoerder van GLOBESPOTBELGIUMBVBA, Vast vertegenwoordigd door de heer DRENTH Dethmer Ronald

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

J

Op de laatste blz. váriïûik.B Jérnïé)íiëri':'' 'Rëéfo': Nàëm'èri liàèdàniàfiëïd vàn'dë lrïs[nirriénter'ende notaris, hetzij van de persololnien1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 24.07.2013 13344-0157-013
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 20.06.2013 13201-0250-010
30/04/2013
ÿþ4-4

Mod PDF 11.1

(1{ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

S i

*13067 O1* IflhI

lydeergefegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie APR.

Ondernemingsnr : 0874.001.375

Benaming (voluit) : GLOBESPOT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingsstraat 80 bus ver.3, 2600 Berchem (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerp(ent akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel en uitbatingszetel Tekst:

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder gehouden op 10/01/2013:

Met éénparigheid van stemmen beslist de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel en uitbatingszetel te verplaatsen naar:

OUDE LEEUWENRUI 15

VERDIEPING 3

2000 ANTWERPEN

En dit met ingang vanaf 17/01/2013

OLOBESPOT Ltd., zaakvoerder van GLOBESPOT BELGIUM BVBA, vertegenwoordigd door de heer DRENTH Dethmer Ronald

Op de laatste blz. van Luk 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de insfrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 11111 SIM 11INll~l~~lln

*12030770*

Ondernemingsnr : 0874.001.375

Benaming

(voluit) : PLCS

(verkort) :



NEERGELEGD

2 3 JAN. 2012

RECII i'fi.1 ti KVAN

KOOP HAtiPfifftql; CENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9060 Zelzate, Michel Gillemanstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM  VERPLAATSING ZETEL -- ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER  DOELUITBREIDING  AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie, Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op vijf december tweeduizend en elf, "Geregistreerd drie: bladen geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 8 december 2011, boek 275 blad 64 vak: 15. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) Van Genegen Marijke", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap' besloten heeft :

L de naam van de vennootschap te wijzigen in "GLOBESPOT BELGIUM".

Il. de zetel van de vennootschap vanaf vijf december tweeduizend en elf te verplaatsen naar 2600: Antwerpen-Berchem, Uitbreidingsstraat 80, verdieping 3.

III. het eervol ontslag te aanvaarden als statutair zaakvoerder vanaf heden van de Heer PIJPELINK Jacob Pieter, wonende te 3342 Hendrik Ido Ambacht (Nederland), De Hoge Bogerd 126; er wordt hem décharge verleend over zijn opdracht.

IV. vanaf vijf december tweeduizend en elf te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht : de vennootschap GLOBESPOT Ltd.,'. gevestigd te SE1 3PR London, la Pope Street (Verenigd Koninkrijk), hebbende als vaste vertegenwoordiger, de Heer DRENTH Dethmer Ronald, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Marcel De Backerstraat 6.

V. het maatschappelijk doel te wijzigen door het te herformuleren als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, evenals in naam en voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) productie, de aan-en verkoop. de in-en uitvoer en de handel in alle computer-software en hardware, toebehoren en aile aanverwante artikelen, de ontwikkeling van software;

b) het verlenen van automatiserings- en informatica-adviezen in de breedste zin, alsmede het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin; met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en ,geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van informatica, zowel software als hardware, administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen. of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

d) het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband niet informatica en bureautica en aanverwante toepassingen;

e) het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing; de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

f) het organiseren en liet geven van opleidingen en seminaries in binnen- en buitenland, inbegrepen het schrijven, distribueren en verkopen van boeken en handleidingen met betrekking tot software en hardware;

g) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

h) het ontwerpen en hosten van webruimtes;

i) organisatie van educatieve projecten;

j) ondersteuning en organisatie van evenementen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

k) het ontwikkelen, produceren, commercialiseren, in licentie nemen of in licentie geven van GPS gerelateerde toepassingen zoals, maar niet beperkt tot, GPS-antidiefstal en GPS-tracking;

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken. zowel in België als in liet buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel."

VI. de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, en ze volledig te herwerken

" door ze aan te passen en te coördineren.

VOLMACHT

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket en het Bestuur van de B.T.W., alle

formaliteiten van wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschat onder de vorm

van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CPO Accountants en Belastingconsulenten',

gevestigd te 9060 Zelzate, Michel Gillemanstraat 9, of haar aangestelden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie1~

i.awu,w.cito1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 23.09.2011 11549-0536-009
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.07.2010 10339-0034-010
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 25.06.2009 09279-0301-009
28/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 27.06.2008 08292-0270-009
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 28.06.2007 07293-0137-009

Coordonnées
GLOBESPOT BELGIUM

Adresse
ST. BERNARDSESTEENWEG 313-315 - VERD. 2 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande