GNB BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GNB BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.809.018

Publication

04/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ileergele,gd ier griffie van de Mann} van koophtrnrlel te Antiverpen,'op

2 3 UOV. 2012

Griffie



be

a

B

st; +13195736

Ondernemingsnr : 0899.809.018

Benaming

(voluit) : GNB Belgium in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Thonetlaan 110, 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 03107!2012:

1.Kennisname en goedkeuring van de vereffeningsrekeningen

De aandeelhouders nemen kennis van de vereffeningsrekeningen die hen door de vereffenaar werden voorgelegd. De aandeelhouders keuren de vereffeningsrekeningen unaniem goed.

2.8espreking van het verslag van de vereffenaar

De vergadering neemt kennis van het van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde. vereffeningsverrichtingen en de voorgestelde liquidatiebonus, dat door hem werd neergelegd op de zetel van de' vennootschap samen met alle bewijsstukken.

De aandeelhouders keuren unaniem de voorgestelde verdeling van de liquidatiebonus goed.

3. Sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap op heden wordt afgesloten en dat de' vennootschap bijgevolg definitief ophoudt te bestaan met ingang van 03/0712012, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

4. Ontslag van de vereffenaar

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van de heer Jorg Lenaerts, wonende te Theodoor Van Rijswijckplaats 5, 2000 Antwerpen, als vereffenaar van de vennootschap,

5. Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht,

6. Consignatie van gelden en/of waarden

Aangezien alle schulden werden vereffend, beslissen de aandeelhouders/vennoten unaniem dat er geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

7. Kwijting aan de zaakvoerder

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen zaakvoerder voor de door haar; vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar vóór ontbinding van de vennootschap tot op datum van; ontbinding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

~l~var~ behouden aan het

Belgisch

Staatsblad

8. Bewaring van de boeken en bescheiden

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven op nagemei&-adres Ecu 23, 8305BA Emmeloord, Nederland

9. Volmacht voor de administratieve formaliteiten

Er wordt eveneens volmacht verleend aan de gewezen vereffenaar, voornoemd, om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering niet een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de Inschrijving van de vennootschap in Kruispuntbank voor Ondernemingen. Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de gewezen vereffenaar om de formaliteiten i.v.m. de fiscale aangiften te verrichten,

De besluiten worden genomen bij eenparigheid.

Jorg Lenaerts

Bijzondere volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 28.09.2012 12601-0015-012
16/05/2012
ÿþ~.

MO word via

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*izoeoat1111

idaorgefegdfer griffie van do Kechfbanit va51 Koophandel Art:rorNon, en

0 4U Tif

Griffie

Onderrlemingsnr : 0899809018

Benaming

(voluit) : GNB Belgium

(verkort) Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2050 Antwerpen-Linkeroever, Thonetlaan 110

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanduiding vereffenaar - ontslag en décharge zaakvoerders -volmacht rechspersonenregister.

Het blijkt uit een akte verleden op 22 november 2011, geregistreerd 2 bladen, 0 verzendingen te' Antwerpen, 9e kantoor der registratie op 7 december 2011, boek 226 blad 73 vak 17. Ontvangen: ¬ 25,00. De e.a. inspecteur, (get) C.Van Eisen. dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondememingsnummer 899.286.109,

In mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone' algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GNB Belgium, met' maatschappelijke zetel voorheen te 2000 Antwerpen, Burbure-straat 1, en thans te 2050 Antwerpen-' Linkeroever, Thonetlaan 110 ingeschreven in het rechts-personenregister onder nummer 0899809018. Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 6 augustus 2008, bekendgemaakt In de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2008-08-2510138992.

De vergadering neemt na beraadsla-'ging de volgende beslissingen

EERSTE BESLISSING

De zaakvoerder, Mevrouw Natasha R.T. Hoiting, voornoemd, stelt voor de vennootschap in vereffening te stellen, gelet op volgende redenen: Door allerhande tegenslagen geraken de activiteiten van de vennootschap in België niet op kruissnelheid en stapelen de verliezen verder op.

De zaakvoerder de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht GNB groep, voornoemd, legt aan de vergadering een staat van actief en passief voor welke de toestand van de vennootschap op dertig september, tweeduizend en elf weergeeft. De zaakvoerder brengt hierover verslag uit en beantwoordt de vragen welke de, aandeelhouders hierover stellen.

De Coöperatieve venootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Vandelanotte Bedrijfsrevisoren"c vertegenwoordigd door de heer Eddy Cober, bracht verslag uit over de staat van actief en passief. Een exemplaar van de gezegde staat van de heer bedrijfsrevisor werden aan de ondergetekende notaris voorgelegd. Hij zal van elk van deze stukken een exemplaar bewaren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt "ln het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA GNB Belgium een boekhoudkundige staat afgesloten op dertig september tweeduizend en elf, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap volledig, een balanstotaal opgeeft van 0,00 euro en een netto-actief van -172.495,75 euro. Na onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele controlenormen, blijkt dat deze staat per dertig september tweeduizend en elf, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, voor zover de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar"

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden op vervroegde wijze vanaf heden, 22 november 2011, zodat de vennootschap in vereffening treedt.

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende notaris, conform artikel 181 § 4 van de Vennootschappenwet, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is uit hoofde van artikel 181 § 1 van de Vennootschappenwet.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten op de verplichting op alle stukken uitgaande van de vennootschap na de naam van de vennootschap de melding "in vereffening" op te nemen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist aan te stellen tot vereffenaar:

Op de laatste blz. van Luik B veren den ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfep) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch. Staatsblad

De heer Lenaerts Jorg Albert Lode, accountant, geboren te Kapellen op negentien oktober negentienhonderd achtenzestig, rijksregistemummer 681099-057-95, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Keizerstraat 7, hier tegenwoordig en aanvaardend.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden, namelijk deze vermeld in de artikel 186 van de Vennootschapswet, zonder beroep te moeten doen op de machtiging door een nieuwe algemene vergadering. In de gevallen gesteld in artikels 187 van gezegde wet is echter de machtiging van de algemene vergadering vereist. Hij wordt ervan vrijgesteld boedelbeschrijving te doen opmaken en kan verwijzen naar de boeken en registers van de vennootschap. Hij kan derden in zijn plaats stellen, maar slechts voor welbepaalde en bijzondere opdrachten.

Tenzij bijzondere afvaardiging door de vereffenaar, worden alle akten die de in vereffening zijnde vennootschap verbinden door de vereffenaar of door hem ondertekend; ten overstaan van derden moeten hij zijn bevoegdheden niet verantwoorden.

De vereffenaar zal behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zijn mandaat onbezoldigd uitvoeren.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de aanstelling van de vereffenaar dient te worden bevestigd door de bevoegde rechtbank en dat de vereffenaar pas in functie treedt na deze bevestiging.

De vereffenaar zal een verzoekschrift strekkende tot het bekomen van de homologatie van zijn aanstelling moeten ondertekenen en indienen en dat binnen zo kort mogelijke tijd a heden, mede gelet op de termijnen voorzien voor publicatie. Voor zover nodig geeft de algemene vergadering aan de vereffenaar hiervoor aangesteld bijzondere volmacht tot het indienen van dit verzoek tot homologatie.

De vereffenaar zal voorts de verplichtingen dienen na te komen door het Wetboek van Vennootschappen aan hem opgelegd.

DERDE BESLISSING

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de vereffenaar om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen en het verrichten van alle formaliteiten en aanvragen.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om 15.00 uur.

-mede neergelegd afschrift + kopie vonnis







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de Laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 15.07.2011 11311-0412-014
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 02.11.2010 10598-0511-014

Coordonnées
GNB BELGIUM

Adresse
THONETLAAN 110 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande