GO MINUS 26

Association sans but lucratif


Dénomination : GO MINUS 26
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 442.407.397

Publication

13/08/2014
ÿþ-811-

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-behouide aan het Belgiscl Staatsblz 1111111111,11.y).1111e1111111



' ' :-"." . it:". i'''`i.%1/4.',. ï':. i , l'',-,,:, i'')

- 4 -08- 2014

 Griffie

:: " .'ql 1,0(}Pi iiL,I. , .

 ' , " " , ; 4 - -i" '  1 ,1E-C,14LT,LE1N1

Ondernerningsnr: 0442.407.397 Benaming

(voluit: VZW GO MINUS 26

(verkort) : G026

Rechtsvorm: VZW

Zetel: Geerdegemvaart 96-98, 2800 Mechelen

Onderwerp akte: Herbenoeming bestuurders

Op de Algemene Vergadering van 26/4/2012 werd beslist dat volgende bestuurders worden herbenoemd en dit voor een periode van 3 jaar:

Robert Eisen 470105 317 42

Eddie Goris 550711 067 31

Jeroen Vincken 770622 225 95

Robert Eisen

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/05/2013
ÿþMDD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

V~ beh. adr Sel Staa IIp u





.1m.rgme

NEERGELEGD

$ - MEI 2013

GRIFFIE 11E,Qt1TBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsar 0442.407.397

l3enarning

tvoiuit> : Go Minus 26

ivertr~ri) G026

Rechts+o; lii Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel Geerdegemvaart 96-98 te 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslag, benoemingen , aanpassingen statuten

Conform de beslissing van de Algemene Vergadering van 26/04/2012 om het onderscheid van leden tussen reeks A en reeks B op te heffen, werden volgende artikels aangepast:

Artikel 5

De vereniging heeft Werkende leden, Toegetreden [eden, Ereleden en Aangesloten leden.

Artikel 14

Alle Werkende leden beschikken op de Algemene Vergadering over één stem. De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van het totaal van de tegenwoordige en vertegenwoordigde stemmen behalve in gevallen waarin er anders over wordt beslist door de wet of onderhavige statuten. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De Werkende leden mogen zich laten vertegenwoordigen door een ander Werkend lid. leder Werkend lid kan maximum één Werkend lid vertegenwoordigen. Hij moet voorzien zijn van een schriftelijke volmacht.

Artikel 15

De Algemene Vergadering is reglementair indien een meerderheid aanwezig is of vertegenwoordigd is. Tot de wijziging van de statuten van de vereniging, uitsluiting van de leden of vrijwillige ontbinding kan slechts besloten worden indien twee derde van de Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval dit niet zo is kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden van elke reeks. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden. Wanneer de statutenwijzigingen betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht vereist ze

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de insta menterende notaris, hetzi van de persoto)n(en) bevoegd de vereniging stichting of organisme ten aanzien van derden te vccitegenwoordrgen

Versa Nazm en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden. Artikel 16

De resoluties van de Algemene Vergadering worden ingeschreven in een op de zetel van de vereniging bijgehouden register en worden ondertekend door de leden die als voorzitter en aks secretaris van de vergadering hebben gefungeerd alsook door een Werkend lid.

Artikel 17

De vereniging wordt bestuurd door een raad samengesteld uit vier tot tien bestuurders die benoemd worden en herroepbaar zijn door de Algemene Vergadering. De Raad kan derde toelaten tot zijn vergaderingen. De Raad beslist geldig zodra de helft van zijn leden aanwezig is. Het aantal bestuurders moet in elke geval lager zijn dan het aantal personen dat Werkend Lid is van de vereniging.

Artikel 19.

De Raad benoemt onder zijn leden een voorzitter en een afgevaardigde bestuurder.

Artikel 22.

De Raad van Bestuur vertegenwoordig als college de VZW in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door het optreden van de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens algemeen vertegenwoordigd door de voorzitter of de afgevaardigd bestuurder die alleen handelen of door twee bestuurders die gezamenlijk handelen. Beperkingen aan de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

De Raad van Bestuur kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geld inzake lastgeving

Op de Algemene Vergadering van 22 april 2013 werd beslist dat Luc Callewaert voorzitter wordt en Gerd Vertommen bestuurder.

Robert Eisen

Afgevaardigd Bestuurder

Coordonnées
GO MINUS 26

Adresse
GEERDEGEMVAART 96-98 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande