GOCOM HOLDINGS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GOCOM HOLDINGS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.102.717

Publication

12/07/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechthoek van Koophandel te Afwerpen, o~

0 3  iIJtl 2013

Oniemernirwsn" r : 0466.102.717

Banarnin9 (voluit) : GOCOM HOLDINGS

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prins Boudewijnlaan 49

(volledig adres) 2650 Edegern

Onder ° erlc(en) ete : FUSIE DOOR OVERNEMING -- OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd ver& registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 27 juni 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie (de "Fusie") door overneming door de naamloze vennootschap "CHEOPS TECHNOLOGY", rechtspersonenregister Antwerpen 0438.846.311, met zetel te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 49 (de "Overnemende Vennootschap") van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de naamloze vennootschap "GOCOM HOLDINGS", rechtspersonenregister Antwerpen 0466.102.717, met zetel te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 49 (de "Overgenomen Vennootschap") overeenkomstig het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld dd. 2 mei 2013 en neergelegd op 8 mei 2013, als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap wordt ontbonden zonder vereffening,

Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden al de handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld vanaf 1 januari 2013 om 00.00 uur, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap, worden in de Overnemende Vennootschap nieuwe aandelen (de "Nieuwe Aandelen') uitgegeven die worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap in ruil voor hun respectieve bestaande aandelen(participaties) in de Overgenomen Vennootschap; de Nieuwe Aandelen zijn aandelen op naam en delen vanaf 1 januari 2013 om 00.00 uur, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de Overgenomen Vennootschap vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap, in de winst van de Overnemende Vennootschap.

Overeenkomstig het Fusievoorstel werd de ruilverhouding bepaald als volgt:

- de ruilverhouding is bepaald op één (1) Nieuwe Aandeel in de Overnemende Vennootschap, in ruil voor zesendertig komma drieënzeventig (36,73) bestaande aandelen in de Overgenomen Vennootschap, zonder het betalen van een opleg in geld;

- op basis van voormelde ruilverhouding, worden in de Ovememende Vennootschap in totaal afgerond zesenzestig (66) Nieuwe Aandelen uitgegeven in ruil voor de in totaal tweeduizend vierhonderdvierentwintig (2.424) bestaande aandelen in de Overgenomen Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, gaat per 1 januari 2013 om 00.00 uur (middernacht) over naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie, bij de totstandkoming van de Fusie en, als gevolg daarvan, de ontbinding van de Vennootschap zonder vereffening, er een einde is gekomen aan het mandaat van alle bestuurders in de Overgenomen Vennootschap, te weten de volgende twee (2) bestuurders:

- de heer GOOS Filip August Pauline, geboren te Beerse op 12 mei 1969, wonende te 2970 Schilde, Bunder 3;

- de heer MAGNEY Henry Marie Jean, geboren te Ninove op 12 maart 1952, wonende te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 35 bus 10.

4. Er werd aan mevrouw DE NAEYER Tanja, medewerkster van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, bedrijfsrevisoren", in het kort "MSV, bedrijfsrevisoren", rechtspersonenregister Brussel 0453.925.059, met zetel te 1020 Brussel (Laken), Esplanade 1 bus 96, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende

Op de hstste Luik EverrnPlriers : - Naam e.n hoeóarnghrc+ vFn rlcl ,ns. hetzij var' Nelr,o(o)nenl

tgav0eQd rCchxSporsooYr Lcri aaizcri vare dertcn tc vartC!JPJn15'oor(iiÇleri ;.ieiF4 ' Iti'aélril sr: xlóll3')iE:l.i,~lllC;

mod 11.1

ondememingsioketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat activa en passiva, verslag raad van bestuur cfr. art. 694

W.Venn., verslag bedrijfsrevisor cfr., art. 695 W. Venn.

Ci" Gt laaistC' ,,n Ei v~tn1elr;er : Paart en hped-.Ted ;ren de Ir3strurnerft_r,arlïi rroharlE hetii#) ven d¬ p5r3ct([ijri{e n" ~

bvvoegrá xc recri ,nvrsoar ten aanzien van _ier0'vrl te veltegen~\,aorciraar.

V,R ec, i" :aarn en nó fCll .c'nlrlc

21/05/2013
ÿþ Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

Neergelegd'ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 313

TfijIagenTi j be Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0466.102.717 Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: PRINS BOUDEWIJNLAAN 49, 2650 EDEGEM (volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL D.D. 2 MEI 2013 CHEOPS TECHNOLOGY NV -- GOCOM HOLDINGS NV

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 2 mei 2013 uitgaande van de respectieve raden van bestuur van de NV CHEOPS TECHNOLOGY en van de NV GOCOM HOLDINGS

"A. Doelstelling

De raad van bestuur van de NV CHEOPS TECHNOLOGY en de raad van bestuur van de NV GOCOM HOLDINGS leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art. 693 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van voornoemde vennootschappen.

De raden van bestuur wensen een fusie door overneming door te voeren waarbij het gehele vermogen van de NV GOCOM HOLDINGS  zowel de rechten als verplichtingen  als gevolg van ontbinding zonder vereffening op de NV CHEOPS TECHNOLOGY overgaat, op basis van de balans per 31 december 2012, tegen uitgifte van 66 aandelen in de ovememende vennootschap (CHEOPS TECHNOLOGY NV) aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap (GOCOM HOLDINGS NV), zonder opleg van geld.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 januari 2013 zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, CHEOPS TECHNOLOGY NV.

De fusie gebeurt ingevolge art. 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge art. 78 KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

Alle kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen door CHEOPS TECHNOLOGY NV. B. Rechtsvorm  naam -- doel -- kapitaal  zetel

B. 1. CHEOPS TECHNOLOGY NV

De NV CHEOPS TECHNOLOGY is gevestigd te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 49, is ingeschreven in het

rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0438.846.311 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming `CHEOPS TECHNOLOGY".

Het maatschappelijk kapitaal van CHEOPS TECHNOLOGY NV bedraagt E 211.000,00 is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 125 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

I III 14,11.111111811 11

GOCOM HOLDINGS

De bestaande aandelen zijn op naam.

Het maatschappelijk doel luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel:

De aan en verkoop van hard- en software, alsmede de bemiddeling daarbij, het op het gebied van automatisering uitbrengen van adviezen, verrichten van ondersteunende werkzaamheden, werven en selecteren van terzake deskundig personeel.

De vennootschap mag haar handel drijven, rechtstreeks of onrechtstreeks, door import, export en doorvoer, commissiehandel en associaties met aanverwante ondernemingen, zowel in het groot als in het klein, in het binnen- en in het buitenland, op één verkooppunt en in welke verkooporganisaties ook.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden die een geljkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat en dit door middel van deelneming, inbreng, inschrijving, financiële tussenkomsten, hetzij op elk andere wijze. Zij mag in zulke ondernemingen de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen.

Zij mag zich voor deze ondernemingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Dit alles in binnen- en buitenland,

De raad van bestuur is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren."

B. 2. GOCOM HOLDINGS NV

De NV GOCOM HOLDINGS is gevestigd te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 49, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0466.102.717 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "GOCOM HOLDINGS

Het maatschappelijk kapitaal van GOCOM HOLDINGS NV bedraagt ¬ 242.449,00, is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 2.424 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De bestaande aandelen zijn op naam.

Het maatschappelijk doel luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

a) de aan- en verkoop van hard- en software, alsmede de bemiddeling daarbij, het op gebied van automatisering uitbrengen van adviezen, verrichten van ondersteunende werkzaamheden, werven en selecteren van terzake deskundig personeel. Hef ontwikkelen, kopen, verkopen, huren en verhuren, in licentie geven, in licentie nemen, onderhouden, begeleiden of anderszins van software- en hardwaretoepassingen in verband met internet, intranet, of andere elektronische of algemeen technische netwerken of andere dienstige structuren,

b) De vennootschap mag haar handel drijven, rechtstreeks of onrechtstreeks door import, export en doorvoer, commissiehandel en associaties met aanverwante ondernemingen, zowel in het groot als ln het klein, in het binnen- en in het buitenland, op één verkooppunt en in welke verkooporganisatie ook

c) De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doei.

d) Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat en dit door middel van deelneming, inbreng, inschrijving, financiële tussenkomsten, hetzij op elke andere wijze. Zij mag in zulke ondernemingen de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen. Zij mag zich voor deze ondernemingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Dit alles in binnen- en buitenland."

C. Ruilverhouding  opleg

De raad van bestuur van de NV CHBOPS TECHNOLOGY en de raad van bestuur van de NV GOCOM HOLDINGS stellen voor om, met het oog op het vaststellen van de waarde en de onderlinge ruilverhouding van de te fuseren vennootschappen, uit te gaan van bedrijfseconomische substantiële waarde van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik 13 - Vervolg

../3

Gelet op de samenstelling van de bij de fusie betrokken vennootschappen is een waardering op basis van de bedrijfseconomische substantiële waarde in de gegeven omstandigheden de meest verantwoorde bedrijfseconomische methode van waardering.

Er hebben zich geen moeilijkheden voorgedaan bij het bepalen van de waarde en het bepalen van de ruilverhouding.

Op basis hiervan werd de waarde van de verschillende bij de fusie betrokken vennootschappen als volgt bepaald.

CHEOPS TECHNOLOGY NV:

" bedrijfseconomische substantiële waarde van de vennootschap: ¬ 1486.707,33

" waarde per aandeel: ¬ 1.486.707,33 / 125 aandelen = ¬ 11.893,66

GOCOM HOLDINGS NV:

" bedrijfseconomische substantiële waarde van de vennootschap: ¬ 779.418,70

" waarde per aandeel: ¬ 779.418,70 / 2.424 aandelen = ¬ 321,54

Naar aanleiding van de fusie worden ¬ 779.418,70 / (¬ 1.486.707,33 / 125 aandelen) = afgerond 66 nieuwe aandelen van de NV CHEOPS TECHNOLOGY in ruil toegekend aan de aandeelhouders van de NV GOCOM HOLDINGS voor de 2.424 aandelen GOCOM HOLDINGS NV. Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen CHEOPS TECHNOLOGY NV. Er is geen opleg in geld.

Voormelde 66 nieuwe aandelen uitgegeven in de NV CHEOPS TECHNOLOGY zullen worden toebedeeld aan de huidige aandeelhouders van de NV GOCOM HOLDINGS in ruil voor hun bestaande 2.424 aandelen in de NV GOCOM HOLDINGS op basis van een ruilvoet van 1 nieuw aandeel CHEOPS TECHNOLOGY NV tegen 36,73 bestaande aandelen GOCOM HOLDINGS NV.

Het maatschappelijk kapitaal van de NV CHEOPS TECHNOLOGY NV, ¬ 211.000,00, wordt ingevolge fusie met GOCOM HOLDINGS NV, verhoogd met ¬ 242.440,00 om te komen tot ¬ 453.449,00, en zal worden vertegenwoordigd door 191 aandelen (respectievelijk 125 aandelen + 66 aandelen) zonder aanduiding van nominale waarde.

Ingevolge de fusie hebben de aandelen een verschillende fractiewaarde. De raden van bestuur stellen derhalve voor dat de fractiewaarde van alle aandelen gelijk wordt gesteld.

D. Vernietiging van aandelen

Na de totstandkoming van de fusie bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de NV CHEOPS TECHNOLOGY ¬ 453.449,00, vertegenwoordigd door 191 (66 + 125) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Door fusie verwerft CHEOPS TECHNOLOGY NV 124 eigen aandelen die thans gehouden worden door GOCOM HOLDINGS NV.

De aandelen van de overnemende vennootschap (CHEOPS TECHNOLOGY NV), die de overgenomen vennootschap (GOCOM HOLDINGS NV) bezit, worden door de fusie  ten gevolge van de overdracht onder algemene titel van aile activa en passiva  als eigen aandelen aan de activa van de overnemende vennootschap, CHEOPS TECHNOLOGY NV toegevoegd.

Er wordt voorgesteld deze 124 aandelen CHEOPS TECHNOLOGY NV onmiddellijk te vernietigen,

De boekwaarde per 31 december 2012 van deze 124 aandelen CHEOPS TECHNOLOGY NV bedraagt ¬ 1.168.227,00.

Het eigen vermogen van de gefusioneerde vennootschap (CHEOPS TECHNOLOGY NV) wordt overeenkomstig art. 623 W. Venn. verminderd met de boekwaarde van hogervermelde deelneming (¬ 1.168.227,00), waarbij de aanrekening gebeurt op de beschikbare reserves.

Het maatschappelijk kapitaal van de NV CHEOPS TECHNOLOGY, ¬ 453.449,00, wordt na deze verrichting vertegenwoordigd door 191 aandelen  124 aandelen = 67 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

,./4

E. Datum voor deelname in de winst

De 66 nieuwe aandelen die naar aanleiding van de fusie met CHEOPS TECHNOLOGY NV warden uitgegeven zullen dadelijk en volledig, d.w.z, over het volledige lopende boekjaar, zonder enige pro ratering, d.i. vanaf 1 januari 2013 delen in de eventuele winst van de overnemende vennootschap, CHEOPS TECHNOLOGY NV,

F. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap (GOCOM HOLDINGS NV) boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (CHEOPS TECHNOLOGY NV), is vastgesteld op 1 januari 2013.

G. Rechten van de aandeelhouders

De over te nemen vennootschap (GOCOM HOLDINGS NV) heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden door de overnemende vennootschap (CHEOPS TECHNOLOGY NV) geen bijzondere rechten toegekend aan of maatregelen genomen ten aanzien van de over te nemen vennootschap (GOCOM HOLDINGS NV),

H. Biizondere bezoldiging

De bijzondere bezoldiging van de commissaris bedraagt E 3.500,00, exclusief BTW.

I. Bijzondere voordelen

Aan de raden van bestuur van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

J. Overdrachten in de zin van art. 2. 18° van het Bodemsaneringsdecreet

Ingevolge de fusie met GOCOM HOLDINGS NV vinden geen overdrachten plaats in de zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet.

K. Wijze van uitreiking  Verdeling van de aandelen

Binnen één maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap (CHEOPS TECHNOLOGY NV) de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap (GOCOM HOLDINGS NV) uit op plaats en datum als gemeld in de uitnodiging voor de in ontvangstname van het certificaat dat zij in ruil verkrijgen voor de inschrijving in het aandelenregister van de NV CHEOPS TECHNOLOGY van de aandelen die hen warden toebedeeld ingevolge de fusie.

De raad van bestuur van de NV CHEOPS TECHNOLOGY schrijft in het aandelenregister volgende gegevens

" de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, GOCOM HOLDINGS NV;

" het aantal aandelen dat hen toekomt;

" de datum van het besluit tot fusie.

De raad van bestuur van de NV CHEOPS TECHNOLOGY past het aandelenregister bovendien aan in die zin dat de 124 "eigen aandelen" zijn vernietigd (zie de tekst onder punt 'D. Vernietiging van aandelen').

De raad van bestuur van de NV CHEOPS TECHNOLOGY vernietigt tenslotte het aandelenregister van GOCOM HOLDINGS NV.

L. Statutenwiizigingen

Het maatschappelijk kapitaal van de NV CHEOPS TECHNOLOGY bedraagt na de totstandkoming van de fusie E 453,449,00. Met het oog op de afronding van het maatschappelijk kapitaal wordt voorgesteld om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met E 46.551,00 door incorporatie van de beschikbare reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dan E 500.000,00 (E 453.449,00 + E 46.551,00).

Het maatschappelijk doe! van de NV CHEOPS TECHNOLOGY is in overeenstemming met de effectieve activiteiten en het maatschappelijk doel van GOCOM HOLDINGS NV, zodat het maatschappelijk doel niet dient te warden aangepast.

Opgemaakte te Edegem op 2 mei 2013.

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Bylagen-bi hëf WelÉisèl Sthafsblác7 = /ila / Üi - Annexes du Moniteur belge

Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

../5

GOCOM HOLDINGS NV,

voor wie optreden:

Filip Goes, Henry Magney,

gedelegeerd bestuurder. bestuurder.

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

{

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.04.2013, NGL 22.04.2013 13091-0586-012
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 13.06.2012 12168-0079-011
22/06/2011
ÿþgi' Mod

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblei

t uii 11111 llI ui iigi tiii oüi uh iit

+iiosza6a"

lieeeke, ter garre gareven de Ratée *A beiiHlfti4Fe~ te keretpen

op - 9 Mt 7 i1

Do affilier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0466102717

Benaming Gocom Holdings

(voluit) : Naamloze Vennootschap

Rechtsvorm : Prins Boudewijnlaan 49, 2650 Edegem

Zetel : Ontslag en benoeming bestuurders

Onderwerp akte :



Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering op datum van 26 mei 2011 :

'De vergadering beslist beide bestuurders, de heer Filip Goos en de heer Henry Magney, te herbenoemen als bestuurders, voor een duur van 6 jaar, tot aan de jaarvergadering van 2017.

Vervolgens is de raad van bestuur bijeengekomen en heeft de heer Filip Goos herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd om de vennootschap individueel te vertegenwoordigen. De heer Filip Goos wordt tevens aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuursfuncties waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld tot zaakvoerder of bestuurder. Dit mandaat is kosteloos.'

Filip Goos

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 16.06.2011 11164-0167-011
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 21.06.2010 10196-0042-012
22/07/2008 : AN336471
16/07/2008 : AN336471
14/07/2008 : AN336471
31/05/2007 : AN336471
01/08/2006 : AN336471
20/03/2006 : AN336471
01/07/2005 : AN336471
14/03/2005 : AN336471
29/12/2004 : AN336471
13/07/2004 : AN336471
04/07/2003 : AN336471
19/07/2002 : AN336471
20/09/2001 : AN336471

Coordonnées
GOCOM HOLDINGS

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 49 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande